milka2288 10.08.07, 11:10 Czy ktoś z Was wie jak długo goi się blizna na macicy po cc? Jestem ponad 2 miesiące po porodzie i nadal mam dziurę ok 24 mm w miejscu cięcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobi00000 Re: macica po cc 10.08.07, 11:35 Też jestem po cc i nic nie wiem na ten temat. Możesz opisać coś więcej. Skąd wiesz że masz tą dziure? Czy coś cie boli. Bo mnie tak choć minęło już półtora miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
milka2288 Re: macica po cc 10.08.07, 16:19 robiłam usg bo chciałam założyć sobie wkładkę. Niestety nie mogę, co więcej założenie wkładki mogłoby się okazać tragiczne, mogłaby się przedostać przez tą dziurę. Póki co lekarz kazał mi zrobić kontrolne usg za kilka miesięcy, ale się niepokoję, bo podobno powinno się już wygoić. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna820 Re: macica po cc 11.08.07, 14:12 ja cesarkę miałam 5 lipca... rana na ciele zagoiła się szybko i sprawnie ale pod skórą w obu końcach rany wyczuwam zgrubienie a jedna ze stron zaczęła mnie wczoraj piec albo szczypać ciężko mi to określić... nie wiecie czy to normalne? innych objawów nie mam... mój lekarz jest na urlopie i na wizytę kontrolną jestem zapisana dopiero na 8 września... Odpowiedz Link Zgłoś