misia21k7
01.06.09, 16:40
Pani Kasiu mam pytanie..na początku bardzo dziękuje za odp na moje poprzednie pytanie..niestety przeczytałam je dopiero po powrocie ze szpitala(dostałam sie w ten sam dzień co wysłałam zapytanie z powodu stawiania sie macicy).Mam problem otóż od 3 tyg jestem stale na lekach przeciwbólowych ponieważ nie jestem w stanie chodzić:(Mam straszny ból spojenia łonowego:(Mam wrazenie jakby mi kto je rozrywał:(Czuje każdy krok,każdą zmiane pozycji,każde tąpnięcie:(Nie moge sie obrócić na 2 bok z bólu:(Zgłaszałam to mojemu lekarzowi ale on to zbagatelizował i kazał tabletki przeciwbólowe jeść i leżeć ale po 1 tabletki pomagają tylko na chwilke po 2 nie moge cały czas leżeć będąc sama w domu z żywiołowym 3 latkiem:(Obecnie jestem w 24/25 tyg ciąży i ból jest coraz mocniejszy:(Córeczka ułożona jest miednicowo wiec to nie ona mi uciska a momo tego z bólu sie wije bo nie jestem w stanie chodzić ani nogi podnieść ani z łózka zejść:(Nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac z tego bólu:(Boje sie że tymi lekami przeciwbólowymi zaszkodze dzidzi:(Lekarz nie zbadał mnie nawet tylko kazał brać apap i leżeć:(Jestem na 100% pewna że w ciąży z synem tego nie miałam:(Prawde mówiąc nie ufam mojemu ginekologowi zbytnio bo w ciąży nie zalecił mi badania na cytomegalie,toksoplazmoze i innych,usg genetycznego(tego do 14 tyg ciąży),nie zrobił mi wymazu z pochwy w ciąży bo jak on twierdzi po co mi one i mimo ze zgłaszałam mu że mam upławy i stan zapalny nie przepisał mi nic na nie:(Nie wiem co robić nie mam możliwości zmiany lekarza prowadzącego(mieszkam na wsi i mam bardzo zły dojazd do miasta a prawojazdy i samochodu też nie mam)i zastanawiam sie czy takie dolegliwości są normalne i jaka może byc ich przyczyna..nie wiem czy mam iść do innego lekarza na konsultacje ale ból jest naprawde nie do wytrzymania:(Dodam ze jestem bardzo szczupłą osobą:(Z góry dziekuje za odpowiedź!!