Dodaj do ulubionych

Extra Obozy Opinie 2018

• slow73 Re: Extra Obozy Opinie 2018 12.08.19, 11:23
      TRAGEDIA trzeba się prosić o własne pieniądze
      Obóz odwołany przez organizatora telefon głuchy jedyne info to mamy 14 dni na zwrot kasy obsługa pod nr 736 767 756 tragiczna odrzucanie połączenia brak jakichkolwiek informacji nr tel 736 767 756 ciągle zajęty od rana do wieczora na pewno tak ustawiony ŻENUJĄCA OBSŁUGA pan podpisał pan czeka NIE POLECAM
      • anulka19801 Re: Extra Obozy Opinie 2018 12.08.19, 11:29
        Dokładnie.
        • extraobozy Re: Extra Obozy Opinie 2018 12.08.19, 11:44
          W Pana przypadku termin zwrotu mija 13.08, dzisiaj został przekazany do realizacji.
          I taką informację Pan dzisiaj dwukrotnie otrzymał. Extra Obozy
          • zoja79 Re: Extra Obozy Opinie 2018 14.08.19, 10:46
            Nawet pieniądze, które firma jest zobowiązana zwrócić przetrzymują do ostatniego dnia. Organizator robi co chce, zmienia miejsce i termin pobytu w ostatniej chwili, oferując zagrzybiony ośrodek, ale na zwrot pieniędzy trzeba czekać. Trójka dzieci + dojazdy + dodatkowe atrakcje to prawie 4000 zł zapłacone w maju. Nawet gdyby ktoś znalazł inną ofertę i postanowił nie korzystać z "niezwykle atrakcyjnej zmiany", to musi mieć dodatkowe środki na obóz, bo firma extraobozy pieniądze klientów lubi celowo przetrzymywać.
    • niieezapominajka Re: Extra Obozy Opinie 2018 18.08.19, 14:48
      Bardzo duży plus za Łebę i za fotorelację. Miło oglądać oglądać zadowolone pociechy :-) Ze zdjęć bije radość i uśmiech - tak jak powinno być na letnich wakacjach. Dzieciaki zawarły mnóstwo nowych znajomości, chwalą dobre jedzenie, świetnych wychowawców i fajne atrakcje. Polecam!
    • tomyyyy Re: Extra Obozy Opinie 2018 18.08.19, 18:36
      Haloo Kadro :D
      To my - dzięki za cierpliwość do nas i że nas ogarnialiście :-P
      DO zobaczyska za rok!
    • roza1414 Re: Extra Obozy Opinie 2018 20.08.19, 11:34
      Ja także dziękuję za takie super kolonie!
      Świetnie się bawiliśmy i co najważniejsze nie nudziliśmy się!
      Dziękuję za wytrwałość Pani Pauliny do nas i za świetne zorganizowanie czasu :}
    • beaeb Re: Extra Obozy Opinie 2018 21.08.19, 18:43
      Bardzo dziękujemy za świetną opiekę i moc atrakcji :>
      Do zobaczyska za rok :D
      Bea
    • gniewok Re: Extra Obozy Opinie 2018 22.08.19, 17:12
      Ja również chwalę i polecam! Wszystko zgodnie z programem, syn zadowolony :-)
      Podobno trudno o wolna chwilę - tak program jest naładowany atrakcjami.
      Ośrodek pięknie położony w spokojnej części Łeby - do plaży pozostaje przejść 200 m.
      I najważniejsze - wydatek na obóz nie zrujnował mojego miesięcznego budżetu!

• emilkakoronkiewicz Re: Extra Obozy Opinie 2018 23.08.19, 19:51
      Dzieci bawiły się świetnie cały turnus! W imieniu Kuby bardzo chciałam podziękować za "najsuper" wakacje :-)
      Widzę, że już dostępna oferta na 2020 zatem spieszę z rezerwacją aby dostać równie dobrą cenę jak w tym roku.
      Do zobaczenia!
    • karola1234 Re: Extra Obozy Opinie 2018 24.08.19, 12:30
      * za cudne zachody słońca
      * za nieustanne powody do śmiechu
      * za możliwość poznania nowych ludzi
      * za moc atrakcji
      * za świetną opiekę

Dziękuję !!!
    • pawelozwrocka Re: Extra Obozy Opinie 2018 25.08.19, 10:20
      Tylko Lloret de Mar!! To była niezapomniana przygoda z biurem Extra Obozy :-)
      Zwiedziliśmy Monaco, Cannes, Barcelonę, Wenecję. To naprawdę piękne miasta :)
      W Lloret spaliśmy w fajnym hotelu, jedzenie bardzo dobre no i ten basen na dachu ;-)
      Bardzo fajna miejscówa. Z wycieczek fakultatywnych to polecam oczywiście Beach Party :D
      Nieziemska zabawa. Już zbieram kasę na przyszły rok i do zobaczenia!
      Pozdrawiam super kadrę!
      • gadulakarolina7 Re: Extra Obozy Opinie 2018 28.08.19, 17:02
        Oj Pawlo - Beach Party to była zabawa :D
        Widzimy się za rok? Bo ja jadę na bank :->
        • bartororomeo Re: Extra Obozy Opinie 2018 28.08.19, 18:34
          Karolka - to Ty? :D Pewnie, że jedziemy - nie ma innej opcji :-P
          Viva Espania!!
          • gadulakarolina7 Re: Extra Obozy Opinie 2018 28.08.19, 18:39
            OOOOOOOO! Nasz Romeo :->
            Zaśpiewasz nam za rok?
            Nie mogę się doczekć!! Ściskam i całuję całą ekipe :-*:-*:-*
    • julekskrabek Re: Extra Obozy Opinie 2018 25.08.19, 20:00
      Hejo! Obóz na sto dwa! Było super i wrócę za rok :D
      Julek
    • kukulka1_6 Re: Extra Obozy Opinie 2018 25.08.19, 20:30
      To już czwarty obóz moich dzieci - tym razem wróciły zadowolone z Łeby. Ruchome Wydmy i gokarty na długo zapadną w ich pamięci :-) Pani Kamila i Pani Natalia to chyba najlepsze wychowawczynie na świecie - dzieci są nimi zachwycone :-)
      Pozdrawiamy superorganizatora!
    • tomitrop Re: Extra Obozy Opinie 2018 27.08.19, 10:40
      Dziękuję za wspaniałe lato mojego syna w Łebie i do zobaczenia za rok :)

p.s.
      Dawno nie widziałem tak zadowolonego dziecka :)
      Tomasz
    • radeklew Re: Extra Obozy Opinie 2018 27.08.19, 21:48
      Oj aż łezka się kręci w oku jak się patrzy na te zdjęcia na facebooku...
      Wracają wspomnienia moich pobytów nad morzem i naszych kolonijnych szaleństw sprzed 30 lat:>
      Cieszę się, że dzieciaki tak świetnie się bawią. Pozdrawiam i na pewno będę polecał innym!
    • dorotkajudka Re: Extra Obozy Opinie 2018 27.08.19, 22:15
      Łeba rządzi! Bawiliśmy się świetnie. Mega! Kadra spoko, kuchnia też :D
      Tęsknię już i za rok będę znów :P Tym razem na dwa turnusy - do Hiszpanii i do Łeby.
    • gadulakarolina7 Re: Extra Obozy Opinie 2018 28.08.19, 16:28
      A ja polecam Lloret deMar!! Mega obóz, mega kadra i mega słońce :>:>

Już się nie mogę doczekać kolejnego wyjazdu i wieczornych pogaduch na naszym basenie na dachu :-)
    • bartororomeo Re: Extra Obozy Opinie 2018 28.08.19, 18:36
      Hiszpania!! Najlepsza ekipa i najlepsze emocje!
      Polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda lata i trzeba do budy no ale już za rok znowu będzie pięknie :D
    • bardzozadowolona Re: Extra Obozy Opinie 2018 30.08.19, 21:18
      Synek cały i zdrowy w domu :-) I baaardzo zadowolony zatem zadowolona i ja :-)

Polecam Extra Obozy!
    • darekkuprowinski Re: Extra Obozy Opinie 2018 01.09.19, 19:45
      Podobno najlepsze obozy ever :-)
      A ja synowi wierzę i polecam :)
      Darek
    • maria_jolanta Re: Extra Obozy Opinie 2018 21.02.20, 11:43
      Super, że są osoby wystawiające też dobre opinie, uważam, że jeśli biuro jest sprawdzone, warto o tym pisać ;) ja też polecam, co prawda innego organizatora, ale też uważam, że zasłużył :) moje dzieci jeżdżą na obozy żeglarskie z szkołą Feniks Mazury, jest bezpiecznie, kreatywnie i aktywnie. Fajny program podczas którego dzieci i młodzież uczą się nie tylko żeglarstwa, ale biorą udział w różnych ciekawych projektach prospołecznych, też rozwijają u siebie samodzielność i współpracę w grupie ;) może ktoś z Was skorzysta, polecam feniks-mazury.pl/
    • maajleen Re: Extra Obozy Opinie 2018 13.06.20, 21:35
      A jedzie ktoś z Was na obóz młodzieżowy do Jarosławca w terminie 09.07-18.07?
    • vsc-joannanycz1984 Re: Extra Obozy Opinie 2018 06.07.20, 16:17
      Dzień dobry,
      ExtraObozy w moim odczuciu są firmą nieuczciwą. Ok. 3 tygodnie temu wysłałam zapytanie o obóz na Kaszubach, załatwiliśmy wszystkie formalności, zrobiliśmy przelew, oczywiście całą kwotę, bo taka była konieczność i po kilku dniach odpisano nam, że obóz się nie odbędzie. Teraz oczywiście firma ma 180 dni na zwrot pieniędzy. Zrobiono to bezczelnie wiedząc, że chętnych nie ma i kolonia się i tak nie odbędzie. Co ważniejsze zaproponowano nam wyjazd w zupełnie inne miejsce, pisząc, że to jest kolonia "pewniak", a na Kaszuby w trochę późniejszym terminie dalej widnieje oferta na stronie internetowej, mimo iż przez telefon Pan twierdził, że w dobie pandemii ludzie nie zapisują się na takie wyjazdy. Odradzam korzystanie z usług tej firmy.
      • malgorzatakrajewska543 Re: Extra Obozy Opinie 2018 13.03.23, 20:50
        Bardzo polecam! Moje dzieci jeżdżą z nimi od 4 lat i zawsze są bardzo zadowolone. Fajna, kadra, niska cena, bogaty program. W zeszłym roku zwiedziły Hiszpanię, Monako Wenecję, wcześniej Łebę, Pogorzelicę i Zakopane. W tym roku Rimini. Polecam z całego serca. Znają się na tej robocie jak mało kto!
        • zuzkaioliwka Re: Extra Obozy Opinie 2018 14.03.23, 13:10
          Razem z koleżanką byłam w Lloret z EXTRAOBOZY.pl w sierpniu 2022.
          Piękna plaża ze ślicznym piaskiem i przejrzystą wodą, hotel z basenem, codziennie wyjścia na miasto i super wycieczki fakultatywne????????. Szczegolnie zapamiętałam wycieczkę katamaranem!
          W drodze powrotnej zwiedziliśmy piękną Wenecje, Barcelonę i dodatkowo Monako ????????
          Na pewno wybiorę się w tym roku jeszcze raz????☀️
          Bardzo polecam❤️❤️❤️
    • malgorzatasw Re: Extra Obozy Opinie 2018 02.02.26, 09:24
      Dzień dobry, to jest okropna firma. Nabrałam się dwa razy. Przede wszystkim mają regulamin zbudowany pod siebie, ale tak naprawdę wbrew prawu. I to ma swoją nazwę: abuzywność. Na to się powołałam w reklamacji żądając 30 procent zwrotu kosztów. Ale wszystko odrzucili. To są cwaniaki. Kierunek wyjazdu miał być zupełnie inny i dwa razy zmienili go w ostatnim momencie. Owszem, możesz zrezygnować, ale już nic innego dla dziecka nie znajdziesz. Dwa razy również zmienili miejsce zbiórki czy odbioru dziecka i zamiast godzinę, jechałam cztery!! I ja wiem, że to obóz młodzieżowy, ale oni tam chodzili niektórzy pijani w sztok. Córka opowiadała, że jedna z dziewczyn aż wymiotowała, jakiś chłopak uciekł, sam w pijanym widzie nie wiedział gdzie i po co. Zdarzyły się też kradzieże. Wycieczki nie były dobrze zorganizowane - dzieciaki chodziły głodne, a kiedy wykończy trafiły na opóźniony posiłek okazało się, że wszystko jest zimne i niedobre. Nigdy, nigdy więcej. I nie polecę nikomu! Chyba, że chcecie się najeść nerwów i kopać się z koniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka