dyziek_o 25.07.10, 07:38 Jak odzyskać kontakty ze starego GG? (Co mnie podkusiło, żeby zmienić na GG10) Niektóre odzyskałem,bo miałem numery, ale tych, których nie zapisałem za nic nie mogę znalezć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: Jak odzyskać 25.07.10, 07:39 Ewa, odezwij się, bo również o Ciebie mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Jak odzyskać IP: *.gre.pl 25.07.10, 08:24 Miałam podobnie. Poradziłam sobie w ten sposób. Wgrałam ponownie starszą wersję i odzyskałam kontakty :) Po tej nauczce skopiowałam kontakty do pliku. Można jeszcze zapisywać w notesie...albo przelecieć profile w NK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jak odzyskać IP: *.rev.masterkom.pl 25.07.10, 10:10 ustaw opis że nie masz kontaktów i prosisz o odzywanie się....kto ma się odezwać to się odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak odzyskać IP: *.server4you.de 26.07.10, 15:00 dyziek_o napisał: > Ewa, odezwij się, bo również o Ciebie mi chodzi. Nie jesteś już przeze mnie brany pod uwagę, abowiem jesteś: 1. Fanatykiem ateistą - niewierzącą odmianą fanatyka religijnego. Niczego nie cytujesz, masz przeciwne poglądy, poza tym niczym się nie różnisz od swojego wierzącego bliźniaka. 2. Maniakiem wielkości z zawyżoną samooceną, samochwałą- egocentrykiem i samouwielbiającym się magabucem (także forumowy). 3. Prowokator - twolm jedynym celem jest nabicie sobie kilkunastu komentarzy pod swoim idiotycznym postem. Taki osobnik może np. pod artykułem dotyczącym Kubicy podać się za Niemca i zacząć wyzywać wszystkich od marnych Polaczków. 4. Człowiek Pompa - kręci przysłowiową bekę ze wszystkiego. Pod mrocznym artykułem o wampirach napisze, że jego laska wyssała mu jaja i strzeliła z pustego wora, a pod newsem informującym o katastrofie samolotu, rzuci komentarz typu: też tam byłem, miód i wino piłem. Twoją specjalnością są tematy związane z religią, chrześcijanami, kościołem, duchownymi katolickimi i papieżem. 5. Twój brak zdecydowania Dyzma - gość powinien być zdecydowany, umieć podejmować szybkie decyzje, nie bać się mówić o trudnych sprawach. Jeśli np. się w związku długo się nie układa, to szybko go zakończyć i nie czekać na cud, bo ten nie nadejdzie, a prawdopodobnie będzie jeszcze gorzej. Szybka decyzja oszczędzi nam nerwów. Sam wiesz Dyzma, jaki jesteś niedojrzały, cynik i ignorant, a do tego uzależniony od internetu. Dlatego oświadczam uroczyście, że z wyżej wymienionych powodów kończę znajomość z tobą ostatecznie i nieodwołalnie. Nie pisz, nie mailuj, nie smsuj, zapomnij. Żegnam na zawsze! Ewa. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
laziko Re: Jak odzyskać 26.07.10, 15:27 Pani Ewo, ale on teraz hrabia i sam ze sobą gada.Wystarczy się zalogować jak ktos chce hrabia ,fasola, pluto tyle razy i pisać takie bzdety ,że głowa mała.Tak jak opowieści paulina z Jasnej login i szarpać dobre imię .A dyzio dumny hehe ilu was tu jest myślałem że jestem sam hehe.Tu na naszym forum to się okazuje są sami ateiści i peowcy , dwóch pisowców i paru komuchów.Wystarczy się zalogować babcia i już można jechać . Tysiąc wpisów pod róznymi nickami.Goście mają ubaw , bo myślą że na forum to sobie można bezkarnie pobrykać.A reszta jest nieświadoma i głupia.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
ewt1 Nie jednemu psu Burek! 26.07.10, 22:16 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Nie jesteś już przeze mnie brany pod uwagę, abowiem itd.... > Bardzo proszę się pod moją osobę nie podszywać! Przyjaciół wybieram sobie sama i wedle własnych hmm...kryteriów światopoglądowych, gdyż bardzo samodzielna ze mnie kobieta jest,z powodu, co najmniej, pełnoletności już uzyskanej, powiedzmy, jakiś czas temu i spore doświadczenie życiowe. A za dobre rady, uprzejmie dziękuję, co oczywiście jest... "oczywistą oczywistością" Ewa / ta w oryginale/ Dyziu! Nr gg już Ci przesłałam. Do miłego, on line! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
laziko Re: Nie jednemu psu Burek! 26.07.10, 22:28 haha jutro jestem hrabią co za cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś