Dodaj do ulubionych

zakrzepica

17.10.10, 15:01
Który lekarz w naszym mieście odpowiednio zajmie się zakrzepicą żył?
Czy ktoś ze współplemieńców leczy się na to u częstochowskiego lekarza i czuje się usatysfakcjonowany wynikami?
Dziękuję za pomoc

*podobny wątek założyłam na forum "medycyna", ponieważ pozostał bez echa, zakładam i tutaj - zależy mi na wszelkich informacjach
Obserwuj wątek
    • Gość: do orzechdozgryzie Re: zakrzepica IP: *.54.168.53.tvksmp.pl 17.10.10, 15:14
      Myślę, że dr Kurek jest dobry w tym temacie, przyjmuje w przychodni na Zawodziu (w poniedziałki, ale kiedy ja korzystałem to był problem z rejestracją) i chyba też w przychodni "Wrzosowiak" na Orkana.
      • orzechdozgryzienia Re: zakrzepica 17.10.10, 15:25
        Konkretnie leczył u Ciebie zakrzepicę? Szukałam w internecie, nie znalazłam, żeby zajmował się chorobami naczyń :/
        • Gość: aa Re: zakrzepica IP: *.54.168.53.tvksmp.pl 17.10.10, 17:11
          Jest chirurgiem ogólnym, pracuje w szpitalu na zawodziu, (myślę, że chyba nie ma specjalniości dotyczącej wyłącznie zakrzepicy - ale nie znam się na tym). Ja leczę żylaki. Po ilości pacjentów do niego i z tego co słyszę w kolejce , myślę że jest dobry.
          • orzechdozgryzienia Re: zakrzepica 17.10.10, 17:49
            też się nie znam, ale czułabym się lepiej jeżeli za "chirurg" byłoby "naczyniowy" a nie "ogólny", zawsze zawęża to chyba wyspecjalizowanie się w pewnej dziedzinie, a nie w bliżej nieokreślonym ogóle - ?
            dzięki za pomoc :)
          • orzechdozgryzienia Re: zakrzepica 17.10.10, 18:07
            ups, jeżeli przyjmuje w poradni naczyniowej to faktycznie chyba nie ma znaczenia czy ogólny, czy naczyniowy
            :)
      • Gość: ala Re: zakrzepica IP: *.alfanet24.pl 17.10.10, 16:54
        Ja leczyłam się u dr Panka przyjmuje na Sobieslkiego, ale nie ma już miejsc na ten rok. Przyjmuje tez prywatnie
        • orzechdozgryzienia Re: zakrzepica 17.10.10, 17:51
          Ala, czy byłaś leczona konkretnie na zakrzepicę? Rzetelnie przez pół roku lekami przeciwzakrzepowymi? Bardzo zależy mi również na lekarzu kontaktowym, który tłumaczy oraz patrzy nieco szerzej na chorobę niż tylko na jedną żyłę.
          • Gość: ala Re: zakrzepica IP: *.alfanet24.pl 17.10.10, 21:24
            Tak na zakrzepicę. Lekarz wszystko tłumaczy.
            • Gość: asdf Re: zakrzepica IP: *.chello.pl 17.10.10, 21:30
              Dr. Krystyna Janik neurolog. Jest wice ordynatorem na tysiąc leciu. Przyjmuje tylko prywatnie. Zajebista babka, zna się na rzeczy i bardzo nam pomogła. U żony wyleczyła zakrzepice po ciąży.
              • Gość: xx Re: zakrzepica IP: *.isd-hcz.com.pl 18.10.10, 07:10
                dr Pogorzelski - mojej córce pomaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka