Dodaj do ulubionych

J. Kaczyński niszczy i nienawidzi

10.04.11, 18:25
Nie wierzę, że J. Kaczyński przeżywa szczerze śmierć swojego brata i bratowej. I dlatego mu nie współczuję. Dziś wykorzystał rocznicę katastrofy dla interesów swoich i swojej partii, urządzając wiec polityczny. To człowiek, który potrafi jedynie niszczyć i nienawidzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: aqwer Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 18:36
      Rok po katastrofie w Smoleńsku...

wiadomo już, że wizyty premiera i prezydenta RP rozdzielono po rozmowie z Putinem. Tak więc prawdą okazały się "oszołomskie" teksty, że premier Polski grał z premierem Rosji przeciwko prezydentowi Polski,
      kłamstwem były twierdzenia prorządowych mediów, że musiano rozdzielić wizyty ze względu na "protokół". NAPRAWDĘ?
      Donald Tusk łaskawie przyznał, że jednak Jarosław Kaczyński nie miał omamów i jego samochody spowalniano w trakcie dojazdu do Smoleńska (po katastrofie). A tak wcześniej kłamano: To absurdalne zarzuty - tak rzecznik rządu Paweł Graś skomentował wypowiedź prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, że w drodze na miejsce katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem 10 kwietnia ścigał się z nim premier Donald Tusk.
      wiadomo już o SMS-ie rozsyłanym do partyjnych towarzyszy w PO: "Katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Do ustalenia pozostaje kto ich do tego skłonił" niedługo po katastrofie,
      wiadomo już, że kłamano mówiąc, że lot prezydenta nie był lotem wojskowym więc wykorzystanie aneksu do konwencji Chicagowskiej (loty cywilne) było bzdurą...
      wiadomo już, że kłamano mówiąc o "nagraniu" mającym pokazywać jak gen. Błasik beszta pilota przed startem,
      większość dowodów nadal znajduje się w rękach Rosjan,
      najgorszy minister obrony narodowej cały czas zachowuje swoje stanowisko i wiadomo o wielu innych kłamstwach: czytaj dalej
      itp. itd.
      a "niezależne" media zwyczajowo wolą straszyć Kaczyńskim niż rozliczać rząd. Zresztą jak chce poznać aktualną linię partyjną PO to wystarczy, że kupię Gazetę Wyborczą, włączę TVN i już jestem na bieżąco

Podsumowując: znając życie znowu będziemy słyszeć o Kaczyńskim, o "obrońcach krzyża", będziemy straszeni "pisiorami", bla bla bla, byle tylko medialnie przykryć niekompetencję i łgarstwa rządu Donalda Tuska. Aby odwrócić uwagę. A winni w/w katastrofy i całego cyrku, wszystkich kłamstw po katastrofie, nigdy nie zostaną ukarani. Szkoda.
      • Gość: babka Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.apus-net.pl 10.04.11, 19:37
        Ale dałeś się wyprać człowieku.
        Słuchaj dalej RM, biegaj na "odczyty" Jasnogórskie.
        Satysfakcja murowana, tylko logi brak.
        • Gość: sru Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 22:18
          proponuję tylko tvn i odczyty Niesiołowskiego.A będziesz wielki człowieku.Jasna nikomu nie zaszkodziła .Oczywiście tobie to i tak nic nie zaszkodzi ,bo i tak pływasz w gó...e lub w mazi gó...podobnej.
          • Gość: babka Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.apus-net.pl 10.04.11, 22:22
            > pływasz w gó...e lub w mazi gó...podobnej.

Język godny inteligencji.
            Inteligencja godna języka.
            • Gość: jj Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 14:19
              bardzo dobra puenta sru do ciebie babko
        • Gość: aqwer Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 22:22
          Gość portalu: babka napisał(a):

> Ale dałeś się wyprać człowieku.
          > Słuchaj dalej RM, biegaj na "odczyty" Jasnogórskie.
          > Satysfakcja murowana, tylko logi brak.

Radia M. nie słucham, na Jasną Górę nie chodzę bo jestem niewierzący a jeśli chodzi o wypranie to jak widać PR partii rządzącej działa wyśmienicie - każdy kto wyraża się krytycznie o dokonaniach PO okrzyknięty zostaje "pisiorem". Na PiS nie głosowałem.
          • Gość: aqwer Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 22:41
            tv.rp.pl/video/Wydarzenia,Kraj,Komentarze/Jak-oni-rachuja
      • Gość: obywatel Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 10:07
        czy Tusk chciał katastrofy,czy społeczeństwo chciało tej podrózy ,co chciał udowodnic prezydent lecąc tam ,wszyscy wiedzą jakie są stosunki z Rosją, to nie wiem czemu wszyscy politycy z PIS wiedzą jak było,po roku J.Kaczynski przez swoje postepowanie zabił w ludziach wspólczucie ,wzbudził litosć do siebie i pogarde. chory człowiek. brat jego dla mnie nigdy nie był prezydentem i elitą
    • viki49 Re: J. Kaczyński niszczy i nienawidzi 10.04.11, 18:40
      Tak prawda niszczy i nienawidzi. To zły człowiek, zły i podły. Szkoda, że nie poleciał przed rokiem do Smoleńska, nie wył by teraz.
    • Gość: Tu A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.apus-net.pl 10.04.11, 19:16
      A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje jak "bydło" i "nie-bydło".
      PO stowrzyło "raj" na ziemi, tylko z niego spierd.... do "piekła" nie oglądając sie za siebie. "Zielona wyspa" bezrobocia, dziurawych dróg, drożyzny.
      • Gość: leming Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.alfanet24.pl 10.04.11, 19:19
        no i już musiałeś popsuć wątek, a tak było milo, ech...
        • Gość: hm Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 20:23
          Tak, to wcześniej nie było dziurawych dróg drożyzny i bezrobocia???!!!
          • Gość: rpp Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 20:31
            W homilii abp Gądecki podkreślał, że trzeba zadać sobie pytanie "co zmieniła katastrofa smoleńska w moim życiu osobistym?". - Co ona zmieniła w każdym z nas? Jak zmieniła patrzenie na życie i śmierć? Na moje codzienne duchowe zmartwychpowstanie? Na służbę rodzinie? Na służbę ojczyźnie? Na pragnienie zjednoczenia, pokoju i zgody? - pytał hierarcha. Jak mówił, gdyby ona nic nie zmieniła, świadczyłoby to, że "owi pomarli tak odeszli jak przyszli i że trudzili się na próżno; że na darmo i na nic zużyli swoje siły".

- Jeżeli ktoś ma coś przeciwko tobie lub cię obraził, spróbuj mu najpierw przebaczyć. Przebaczenie jest trudną miłością; miłością, która przejmuje inicjatywę. W żadnym wypadku nie odsuwaj się od niego i nie unikaj go - apelował abp Gądecki.

Jarosław Kaczyński nie przybył na mszę.
          • Gość: tu Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.apus-net.pl 10.04.11, 20:36
            "Tak, to wcześniej nie było dziurawych dróg drożyzny i bezrobocia???!!!"

no tak podchodząc do sprawy, to np. w średniowieczu były i to w całej Europie dziurawe drogi. no to jest argument dla PO.

• Gość: babcia Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.alfanet24.pl 10.04.11, 20:40
              drożyzna nieprawdopodobna, a zarobki jak w trzecim świecie, całe szczęście, że Tusk otacza nas miłością
              • Gość: xxx Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.prenet.pl 10.04.11, 22:09
                Babciu, a Jarosław otoczy cię opieką i zapewni dostatnie życie? Czy ty potrafisz logicznie myśleć?
                • rowan_bean Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje 10.04.11, 22:22
                  Jarosław otoczy nas siecią podsłuchów, donosicieli, urzędów walczących z myślącymi inaczej niźli prezes metodami świętej inkwizycji.

Dostatni nie będzie na pewno, ale będzie lepiej niż za komuny!

Wreszcie będzie można donieść na nielubianego sąsiada, pomówić go, a wtedy inkwizycja już się nim zajmie i narobi mu kłopotów!

Tajni współpracownicy będą zadowoleni, bo skoro im żyje się kiepsko i nie ma szans na poprawę, to chociaż można podpieprzyć kogoś, żeby żyło mu się gorzej!
                  • Gość: sru Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 22:38
                    Straszysz czarnym ludem .A małpą nie jesteś. A może się mylę .Oczywiście teraz wszystkim się żyje dobrze pod opieką donka.Za szczególną prace w sejmie ,w czasie katastrofy smoleńskiej Bronek kopsnął sobie 50tys nagrody.Za tą kasę powinien kupić nową flintę i palnąć sobie w łeb.Tobie też polecam ,bo pierdzielisz że ruscy w Smoleńsku się śmieją.Jakiego to mają obrońcę.
                    • rowan_bean Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje 11.04.11, 15:23
                      Ruscy, to się śmieją z takich zacofanych i nieszczęśliwie spłodzonych po mamrocie stworzeń jak ty i tobie podobni!
                      Ja nie straszę nikogo, ale wielu już dostrzegło do czego zmierza kaczyński!
                  • bluegrazyna Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje 11.04.11, 16:35
                    T o co zabaczyłam wczoraj ......
                    Paranoja ..
                    Posłowie Pisu zachowują się jak kibole na meczu .
                    Za nic mają prawo, wdzierają sie przez barierki ,łamia prawo ,a później donoszą na policje .
                    Całe szczeście ,że ludzie to nagrywali ,więc dowody są .
                    A Jarek ze szczypińską rozdają uśmiechy i wdzięcza się do gawiedzi .
                    A ponoc żałobę maja w sercu ?? ,którą powinni w ciszy i spokoju przeżywac .
                    Ciekwa jestem jak nie daj bóg jarek po trupach dojdzie do władzy ,to czy wtedy jego
                    opozycja będzie mogła tak bezkarnie działac .
                    I oby nie stało sie tak jak chce Kurski ,że na tej fali po trupach swoich przyjaciół dojdą do władzy .
                    A jarkowi już kompletnie odbiło ,za papieża chce robic / obudzic ducha TEJ Ziemi /

• Gość: krzyś Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 16:52
                      "bluegrazyna"-Twoją polonistką to pewnie była Fiona!
                    • n.i.p.69 Re: sprostowanie!!! 12.04.11, 13:25
                      On nie budzi ducha tej ziemi! .... on się za niego uważa(?) ;-)
                • Gość: sru Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 22:27
                  Nie wiem jaką opieką Jarosław otoczy .Ale jak nie spróbujesz to nie zasmakujesz.Ale Platformę już skosztowałem i dziękuję popaprańcom .Może i myślisz logicznie prenet ,ale masz trudności z wymową dobrości chwalebnych PO.
                • Gość: babcia Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.alfanet24.pl 10.04.11, 22:35
                  za Jarosława żyło mi się sto razy lepiej, za Tuska trzeba zęby w ścianę wbijać
                  • rowan_bean Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje 10.04.11, 22:42
                    Mocne argumenty w kampanii wyborczej!
                    Hahahahah
                    Za Gierka żyło mi się jeszcze lepiej, ale on teraz już nie wystartuje!
                    Pieniędzy ludzie mięli wtedy kupę i w pościeli schowanej i na książeczkach PKO.

Takie argumenty populistyczne można mnożyć w nieskończoność!
                    Po każdej ekipie od 1990 jest tylko gorzej!
                    • Gość: babcia Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.alfanet24.pl 10.04.11, 22:45
                      rowan_bean napisał:

> Za Gierka żyło mi się jeszcze lepiej,

tobie może tak, jak byłeś jednym z komuchów
                    • Gość: sru Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 22:47
                      Po tej zostaną tylko zgliszcza.I śmiech pusty twój.
                      • rowan_bean Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje 11.04.11, 15:25
                        Nie wątpię, że i tak może się stać!
                        Jednak całe to towarzystwo z soliternościowego pnia wyrosło!
                        Szkoda tylko, że ogrodnik dziczek nie poobcinał i teraz zamiast owocowego drzewa jest tylko zakała, która cień na całą Polskę rzuca!
                  • Gość: j Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 12:24
                    zębów to już raczej "babciu " nie masz , więc co najwyżej możesz tę ścianę lizać
              • Gość: sila Re: A Tusek i Kompromitowski was kocha i szanuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 14:25
                a córcia Tuska kupuje kupuje używane body na allegro za 16 złociszow,tak to sobie wzieła do serca kryzys światowy
    • Gość: angrusz1 Re: J. Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 00:03
      ma poparcie i jego zwolennicy chcieli być w swoim gronie .
      Widać to było dzisiaj w Sali Kongresowej .
      • Gość: gosc Re: J. Kaczyński IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 08:31
        Niech by tak Don Tusk zorganizował spotkanie na Sali Kongresowej, ciekawi mnie ,ile osób chciałoby przyjść bez partyjnego przymusu.Ciekawi mnie dlaczego PO tak chciała zbeszcześcić wczorajsze uroczystości,dlaczego PO wygrywa,chociaż jest znienawidzona przez większość społeczenstwa. Odpowiedź jest jedna: manipulacja narodem poprzez media. Wczoraj,na Placu Zamkowym ,podczas przemówienia prezesa Kaczynskiego było ok. 100 tys ludzi, co mówiły stacje peowskie? Ano,że jest 2tys. ludzi. Moja koleżanka, ktora była wczoraj w Warszawie na Placu Zamkowym zatelefonowała do mnie i powiedziała,że przed pałacem prezydenckim J.Kaczynski czeka na księży,którzy się mają modlić za wszystkie ofiary katastrofy. Za chwilę zadzwoniła drugi raz,mówiąc ,że księża nie zostali wpuszczeni przed pałac. Normalnie sytuacja,jak z czasów stanu wojennego.Jak się nie wstydzi PO,na czele z Gronkiewicz? Kłamstwo i manipulacja to ich droga do sukcesu,wyprzedaż polskości,upodlenie Polaków,poddaństwo wobec Putina.Jeżeli ja muszę żyć w takim kraju, to przede wszystkim nikt , a już na pewno nie tuskowcy,będą mnie ograniczać w wypowiadaniu prawdy . Za granicę nie wyjadę, bo mam nadzieję,że PO padnie. Pozostawią po sobie pustkę, bo wszystko,co polskie już sprzedali, ale może dla innych rządzących będzie to większa mobilizacja do odbudowywania zgliszczy,tak ,jak było po wojnie.
        • Gość: driver Re: J. Kaczyński IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.11, 09:22
          persona10 napisała:

> Nie wierzę, że J. Kaczyński przeżywa szczerze śmierć swojego brata i bratowej.
          > I dlatego mu nie współczuję. Dziś wykorzystał rocznicę katastrofy dla interesó
          > w swoich i swojej partii, urządzając wiec polityczny. To człowiek, który potraf
          > i jedynie niszczyć i nienawidzić.

Jestem przekonany, ze pan Kaczynski przezywa smierc brata i bratowej.
          Wedlug mnie smierc bliskich jest dla niego osobista porazka.
          A to, ze jest political junkie tylko poglebia jego przekonanie o tym, ze katastrofa z 10 kwietnia 2010 nie byla wypadkiem.
          Zwroc uwage ze Kaczynski to typowy fanatyk polityczny, ktory postawil sobie za cel kariere polityczna.
          Nie zastanawia was fakt, ze nie poswiecil sie tylko i wylaczeni pasjonujacej pracy prawnika, tylko wybral polityke, ktora z zasady jest nieprzyjemnym zajeciem?
          Moim zdaniem pan Kaczynski jest politykiem nie pasujacym do obecnych oczekiwan, gdzie potrzebni sa reprezentanci polityczni, ktorzy lacza a nie dziela, ktorzy sens widza w kompromisie zamiast w kontraproduktywnym uporze i ktorzy rozumieja obecne trendy, opcje spoleczno-obyczajowe, czyli sa tolerancyjni.
          Politycy pokroju Kaczynskiego sa archaiczni i nieefektywni, a takze irytujacy.
          • Gość: ja Re: J. Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 15:32
            Politycy PiS dociekają prawdy, kiedyś ona i tak wyjdzie na jaw.
            • bluegrazyna Re: J. Kaczyński 11.04.11, 16:39
              ja napisał(a):

> Politycy PiS dociekają prawdy, kiedyś ona i tak wyjdzie na jaw.

I co wtedy zrobi jarek jak dunczycy opublikuja treśc jego rozmowy z bratem !!!
              Będzie człowiekiem honoru ? czy będzie się wypierał ,nawet wtedy gdy usłyszy swój głos !!

• b541 Re: J. Kaczyński 11.04.11, 20:03
                Czy naprawdę masz umysł na poziomie Euromędrca Lecha Wałęsy ?
                Gratuluję !!!
                • Gość: Niewodniczański Lecha to nie ruszaj IP: *.apus-net.pl 11.04.11, 22:21
                  .....bo on jest we wszystkich encyklopediach na świecie.
                  A po Kaczyńskich pozostaną takie wpisy jak po Radziwiłach.
                  • b541 Re: Lecha to nie ruszaj 12.04.11, 10:00
                    Wystarczyłoby pierwsze zdanie, bo drugie nie ma żadnego związku z "Lecha to nie ruszaj".
                    O wielu ludziach nie ma wpisów "we wszystkich encyklopediach na świecie" i nie ma się to nijak do zdania pierwszego. "Lecha to nie ruszaj ...." To by wystarczyło - to jest zdanie logiczne i wyraża Twój pogląd. Nie odmawiam Panu Wałęsie roli, jaką odegrał. Jest symbolem Solidarności i zawsze nim będzie. Niestety tak się składa, że mądry to on nie jest.
                    To on wielokrotnie powtarzał, że ujawnienie rozmowy bliźniaków pokaże, kto jest winien katastrofy. Czy uważa, że Jarosław zsynchronizował z Lechem czas i kazał mu o odpowiedniej godzinie odpalić bombę ???
                    W kontekście rozmów z kokpitu treść rozmowy pomiędzy braćmi nie ma żadnego znaczenia.
                    Pozdrawiam
                    • n.i.p.69 Re: Lecha to nie ruszaj 12.04.11, 13:00
                      wyskoczyłeś z tekstem o Wałęsie, w bardzo "inteligentnym" komentarzu i mówisz innym co maja pisać........ typowy pisior;-/
                      • b541 Re: Lecha to nie ruszaj 12.04.11, 20:24
                        1. Nie wyskoczyłem z tekstem o Wałęsie - BLUEGRAZYNA użyła tekstu Wszechmogącego Lecha i to mnie zdziwiło.
                        2. Nie mówię nikomu co ma pisać - zauważyłem tylko dziwną logikę postu kolegi NIEWODNICZAŃSKIEGO, ale pisać każdy może co chce. Chyba, że chodzi Ci o to, że każdy może pisać, ale tylko zgodnie z Twoimi poglądami.
                        3. Użyłeś wyrazu "pisior" jako obelgi i to mnie śmieszy. Popisz jeszcze więcej w tym stylu, to się bardziej rozbawię.
                        4. Skąd wymyśliłeś, że jestem zwolennikiem PIS-u ?
                        5. Twojego komentarza nie nazwę "inteligentnym", bo nie wysiliłeś się przy nim wcale - a wiem, że stać Cię na rzeczowy wpis.
                        Pozdrawiam
                        • n.i.p.69 Re: Lecha to nie ruszaj 13.04.11, 07:03
                          "..Czy naprawdę masz umysł na poziomie Euromędrca Lecha Wałęsy ?
                          Gratuluję !!!
                          ..."
                          ....to Twój wpis o Wałęsie;-) ..... wpis rzeczowy hmmmm? i na temat;-)
                          ....a to, Twój następny wpis, w którym wcale nie sugerujesz autorowi co mu wolno pisać;
                          "..Wystarczyłoby pierwsze zdanie, bo drugie nie ma żadnego związku z "Lecha to nie ruszaj".
                          O wielu ludziach nie ma wpisów "we wszystkich encyklopediach na świecie" i nie ma się to nijak do zdania pierwszego. "Lecha to nie ruszaj ...." To by wystarczyło - to jest zdanie logiczne i wyraża Twój pogląd
                          ......"
                          .......fajnie, że uznałeś logicznośc pierwszego członu zdania, a co powiesz o swoim wpisie o euromędrcy Wałęsie, logicze? czy może dalej w pisowskim stylu będziesz się wypierał;-)
                          ....... "pisior" to nie poglądy polityczne a rodzaj mentalności, w którą sie doskonale wpisujesz. Pozdrawiam
                          • b541 Re: Więcej się po Tobie spodziewałem 13.04.11, 14:38
                            1. < "..Czy naprawdę masz umysł na poziomie Euromędrca Lecha Wałęsy ? Gratuluję !!! ..."
                            ....to Twój wpis o Wałęsie;-) ..... wpis rzeczowy hmmmm? i na temat;-)
                            >
                            Nie to nie jest mój wpis o panu Wałęsie. To jest mój wpis wyrażający dezaprobatę, że ktoś identyfikuje się z głoszoną przez eksprezydenta tezą, że ujawnienie rozmowy bliźniaków ukaże ich jako sprawców katastrofy. Według mnie jest to teza bezsensowna.
                            2. < ....a to, Twój następny wpis, w którym wcale nie sugerujesz autorowi co mu wolno pisać; "..Wystarczyłoby pierwsze zdanie, bo drugie nie ma żadnego związku z "Lecha
                            to nie ruszaj". O wielu ludziach nie ma wpisów "we wszystkich encyklopediach na świecie" i nie ma się to nijak do zdania pierwszego. "Lecha to nie ruszaj ...." To by wystarczyło - to jest zdanie logiczne i wyraża Twój pogląd
                            ......"
                            >
                            Mój drugi wpis był odpowiedzią na post pana NIEWODNICZAŃSKIEGO o temacie "Lech to nie ruszaj". Pierwsze zdanie tego postu było kontynuacją tematu i uzasadnieniem dlaczego mam nie ruszać Lecha. Jeśli nieprawdą jest moje stwierdzenie, że drugie zdanie jest niepotrzebne, to jaki ma sens taka konstrukcja : "lecha to nie ruszaj, bo o Kaczyńskich jest mniej wpisów we wszystkich encyklopediach świata niż o Wałęsie". Według mnie , takie zdanie nie ma sensu. Ale nie sugerowałem, że ktoś nie powinien pisać czegoś, co mnie się nie podoba.
                            3. < "fajnie, że uznałeś logicznośc pierwszego członu zdania" >
                            Uznałem logiczność pierwszego zdania - znak interpunkcyjny "." kończy zdanie.
                            4. < "a co powiesz o swoim wpisie o euromędrcy Wałęsie, logicze?" >
                            Patrz punkt 1.
                            5. < "czy może dalej w pisowskim stylu będziesz się wypierał;-)" >
                            Nie mam pojęcia co może być nielogicznego w nazwaniu Wałęsy euromędrcem, to jest tylko nieprawda.
                            6. < "pisior" to nie poglądy polityczne a rodzaj mentalności, w którą sie doskonale wpisujesz" >
                            Nie znam takiego eksperta, który na podstawie dwóch krótkich postów jest w stanie określić mentalność człowieka, ale mam pewność, że nie znasz znaczenia tego słowa.
                            Jeśli dobrze zrozumiałem, to "pisior" to jest ktoś, kto myśli inaczej niż Ty.
                            Twoją dewizą jest jak widzę : człowiekiem jestem i nic co obce nie jest mi ludzkie :)
                            Ale konsekwentnie nie będę Ci sugerował, co masz pisać.
                            Pisz jak uważasz, albo uważaj jak piszesz.
                            • n.i.p.69 Re:A Ty mnie nie zaskoczyleś!;-) 14.04.11, 08:11
                              .... człowieku! nie będę wdawał sie z Tobą w analize idiotyzmów i doszukiwał sie w nich sensu czy logiki, jedyny przekaz wynikający z tych Twoich wypocin to nieudana próba zdyskredytowani i obrażenia osób majacych inne zdanie od Twojego, proponuję Ci analizę u specjalisty! Twojej "mentalności" może tam zrozumiesz dlaczego? wypierasz sie autorstwa swoich tekstów, a tym samym pojmiesz dlaczego nazywam Cię pisiorem! .....
                              .... ale co do jednego sie z Tobą zgadzam! "pisior" to rzeczywiscie jest ktoś, kto myśli inaczej niż ja;-) pozdro....
                              • b541 Re:A Ty mnie nie zaskoczyleś!;-) 14.04.11, 08:49
                                n.i.p.69 napisał:

> .... człowieku! nie będę wdawał sie z Tobą w analize idiotyzmów i doszukiwał si
                                > e w nich sensu czy logiki, jedyny przekaz wynikający z tych Twoich wypocin to
                                > nieudana próba zdyskredytowani i obrażenia osób majacych inne zdanie od Twojego
                                > , proponuję Ci analizę u specjalisty! Twojej "mentalności" może tam zrozumiesz
                                > dlaczego? wypierasz sie autorstwa swoich tekstów, a tym samym pojmiesz dlaczego
                                > nazywam Cię pisiorem! .....
                                > .... ale co do jednego sie z Tobą zgadzam! "pisior" to rzeczywiscie jest ktoś,
                                > kto myśli inaczej niż ja;-) pozdro....

Słusznie, że nie chcesz się wdawać w analizę moich i Twoich wpisów, bo nic dobrego z tego nie wynika. Stosujesz metodę obrażania ludzi bez uzasadnienia, bo po co cokolwiek uzasadniać. Poprzestanę na Tobie jako specjaliście. Jestem przypadkiem, który dla dobra ogółu należy wyeliminować, no może w drodze łaski odosobnić. W takim razie nie będę zabierał głosu w żadnym wątku, gdzie Ty umieścisz swój wpis. Obiecuję Ci to.
                                Bardzo rzadko zabieram głos na forum i nic nie stracę, jeśli ograniczę się jeszcze trochę.
                                Na pewno stratą nie będzie brak dyskusji z Tobą.
                                Zastanawiam się tylko, czy taki byłeś zawsze, czy ktoś Ci to zrobił ?
                                Możesz nie odpowiadać, bo nie będę już czytał tego wątku.
                                • n.i.p.69 Re:A Ty mnie nie zaskoczyleś!;-) 14.04.11, 09:10
                                  ...to. miło, że będiesz siedział "cicho" ... ale ja niestety nie mogę Ci obiecać tego samego, bo tak mi się od jakiegoś czasu porobiło z głową, że zwyczajnie lubie być dla "chama!" ..."podwójnym chamem" takie upss! zboczenie;-) .......żeby Cię uspokoić to równie dużo przyjemności sprawia mi, być "podwójnie uprzejmym dla czlowieka uprzejmego "
                                  (....i nie mam żadnych watpliwości, że to czytasz) pozdrawiam:-)
          • Gość: s Re: J. Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 12:33
            tak, tak przeżywa śmierć brata i bratowej ,że nie miał czasu pojechać na grób tylko wiece urządzał
        • rowan_bean Re: J. Kaczyński 11.04.11, 15:42
          Czy Twoja koleżanka z Placu Zamkowego dostrzegła co się dzieje aż na Karkowskim Przedmieściu?
          Ze skrzyżowania Placu Zamkowego z Krakowskim Przedmieściem nie widać Pałacu Namiestnikowskiego!
          Wydaje mi się, że ci księża to z Torunia jechali, ale w drodze im przyszło popasać i zwyczajnie schlawszy się wówczas, metodą łojca medyjalnego, redemptora, nie dotarli na te święte obchody!
          Rozgłośnia toruńsko-rydzykowska zaś podała, że rapt na świętych mężach dokonano, co skwapliwie tobie zostało telefonicznie przekazane!

Czyż nie dobija się koni?
          • Gość: andrzej Re: J. Kaczyński IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.04.11, 16:10
            Jeżeli ktoś niszczy innych i nienawidzi, to jak ma pomagac, wybiórczo? Niema takiej opcji.
          • quasi-modo Re: J. Kaczyński 11.04.11, 16:14
            To polityczny rynsztok . Więc kaczora , klechów i im wiernych pozostaje od polityki odciąć i w publicznych szaletach ewentualnie zatrudnić do podtrzymywania czystości . Wszak nic innego nie potrafią robić prócz siania nienawiści , brudu i smrodu . Niech się ku chwale narodu ta szmatława banda wreszcie czymś wykaże . A nie to won na szafot !
          • quasi-modo Re: J. Kaczyński 11.04.11, 16:14
            To polityczny rynsztok . Więc kaczora , klechów i im wiernych pozostaje od polityki odciąć i w publicznych szaletach ewentualnie zatrudnić do podtrzymywania czystości . Wszak nic innego nie potrafią robić prócz siania nienawiści , brudu i smrodu . Niech się ku chwale narodu ta szmatława banda wreszcie czymś wykaże . A nie to won na szafot !
            • Gość: ricardo.53 Jaroslaw Mondry de Bil musi odejść. IP: 193.138.241.* 11.04.11, 16:54
              Teraz jeszcze Jarkaczowi pozwólmy się wyszaleć i wykrzyczeć, by na jesień przygotować się na wykopki kartofla !
              • Gość: babunia Re: Jaroslaw Mondry de Bil musi odejść. IP: *.iplus.com.pl 11.04.11, 17:38
                ricardo.53 napisał(a):

> Teraz jeszcze Jarkaczowi pozwólmy się wyszaleć i wykrzyczeć, by na jesień przyg
                > otować się na wykopki kartofla !

Masz rację jarkacz przesadził. tego nawt głupi lud nie kupi ,a kler go nie poprze ,bo za uszami mają komisję kościelną i teraz musza byc łagodni jak baranki!!
            • Gość: krzyś Re: J. Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 16:56
              "quasi-modo",-Ty to powinieneś Stalinem zostać!
              • Gość: nova Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.net.stream.pl 11.04.11, 17:03
                mamy Polske bezprawia i samowoli.
                JESLI [b] WLADZE POLSKIE ZOGRANIZOWALY UROCZYSTOSCI ZALOBNE DLA W=S=Z=Y=S=T=K=I=C=H= OFIAR TRAGEDII to na jakiej podstawie
                kartofel MALY zorganizowal wiec pod palacem?
                Wiadomo, ze wszystkie wiece, zloty manifestacje MUSZA BYC ZGLOSZONE I MUSZA BYC NA NIE WYDANE ZEZWOLENIA!

czy KARTOFEL MALY MIAL NIEZBEDNE ZEZWOLENIA?/b]

Jesli NIE TO POWINIEN BYC PODDANY POD PARAGRAF!!

PRAWO DLA WSZYSTKICH MA BYC JEDNAKOWE!!!
                JAK KAZDY BEDZIE ROBIL SAM CO CHCE , BEDZIE POLSKA BEZPRAWIA.

PYTAM I ZADAM ODPOWIEDZI

Z CZYICH PIENIEDZY ZOSTANIE OPLACONE SPRZATANIE CHODNIKA NA TERENIE WARSZAWY PRZED PALACEM PREZYDENTA? CZY KARTOFEL MALY JEST POZA PRAWEM?

CO SIE STANIE JAK SKRZYKNIEMY SIE W KILKASET OSOB I POJEDZIEMY PRZED BRAME DOMU KARTOFLA MALEGO I 10 MAJA POSTAWIMY W BRAMIE KRZYZ, PRZED BRAMA POLOZYMY KWIATY, POSTAWIMY KILKASET ZNICZY POWYJEMY TROCHE I ZABIERZEMY DUPY W TROKI I ZOSTAWIMY MU TEN BAJZEL POD BRAMA?

POJDZIEMY DO PIERDLA???

JESLI NIE TO JAZDA..........ZROBMY PORZADEK SAMI

• Gość: krzyś Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 17:20
                  "nova".-Dzierżyńskim nie zostaniesz,-musisz mieć świadectwo szkoły podstawowej!
                  • Gość: Prawy Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.net.stream.pl 11.04.11, 17:24
                    i tak ma wygladac KONIEC WOJNY POLSKO-POLSKIEJ?
                    Zaczyna sie wojna
                    NOWA WOJNA KACZYNSKO-POLSKA!!!

KIEDY SIE JAREK wreszcie opamieta i przestanie napuszczac polakow na PISOWCOW i pisowecow na POLAKOW????

to co on wyczynia kwalifikuje sie pod paragraf!!!

Rzad POLSKI, WYBRANY PRZEZ POLAKOW PRZYGOTOWAL UROCZYSTOSCI, w ktorych brala udzial CALA DELEGATURA RZADOWA, RODZINY TRAGICZNIE ZMARLYCH,

a ten rzadny wladzy prostak samowolnie zrobil fete pod PALACEM,
                    mial zgode na organizowanie takiego zlotu pisowcow?
                    kazde zgromadzenie wymaga zgody wladz na manifestacje, przejscia it[p.
                    Jego to nie dotyczy?
                    toz to normalne przestepstwo.
                    nielegalne zgromadzenie,
                    nielegalny przemarsz,
                    nielegalne zajmowanie pasa chodnika i jezdni,
                    nielegalne zasmiecanie tego
                    i nielegalne robienie alejki cmentarnej z chodnika WSPOLNEJ WLASNOSCI MIASTA.

GDZIE PRAWO?, GDZIE WLADZA?
                    KTO MU DAL ZEZWOLENIE I PRAWO NA ODREBNE UROCZYSTOSCI?

Czy ja tez moge zebrac rodzine, znajomych, przyjaciol i przemaszerowac ze wszystkimi z flagami, zdjeciami kwiatami i zniczami pod miejsce pracy mojego OJCA, KTORY W JEDNYM ZAKLADZIE PRZEPRACOWAL 40 LAT i czy moge zrobic taki zamet pod brama zakladu????

PRAWO DLA WYBRANYCH???

KACZYNSKI JEST DOWODEM NA TO , ZE PRAWO JEST BEZSILNE DLA NIEKTORYCH!!!!
                    • quasi-modo Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! 11.04.11, 18:31
                      Po prostu tej fanatycznej kaczo-zarazy niema komu utylizować . Ich miejsce to szambo . Ale kto je potem opróżni i odkazi . A smród cuchnie . Państwo polskie jak zwykle jest nieprzygotowane do walki z zarazą i smrodem podsycanym przez kaczych fanatyków wdychania i rozprzestrzeniania smrodu i zarazy .
                      • b541 Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! 11.04.11, 20:08
                        Faktycznie Jarosław zionie nienawiścią !!!
                        Dlatego przyjemnie jest poczytać takich wyważonych postów , jak Twoje.
                        Przemawia przez Ciebie rozsądek i tolerancja.
                        Jesteś prawdziwym ambasadorem POlityki miłości.
                        I budujące jest, że nie jesteś osamotniony.
                        Gratuluje pozostałym fanatykom PO.
                        • Gość: od Jerzego 30 Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 07:47
                          z internetu:
                          jerzy30 napisał:
                          Jedyna prawda o Jaroslawie Kaczynskim
                          A co na to TW "Jar", jedyny w Polsce posiadacz "fałszywej" teczki SB, wybitny marksista, mąż wielu mężów, nie tylko Stanu, wychowany w luksusowej trzypiętowej willi, zabranej przez bolszewików rodzinie Polskiego Bohatera z 1920 roku, mieszkający pomimo posiadania już lat 60-ciu z własną matką Jadwigą, choć on sam już w okresie Stanu Wojennego umawiał się na regularne pogaduchy przy dobrej kawce o Solidarności z funkcjonariuszami SB?
                          A co na to jego tatuś, Rajmund K. znany stalinowski aparatczyk, beneficjent komunistycznego reżimu, podesłany przez NKWD jako razwietczyk do oddziałów AK w celu ich infiltracji, z którego to zadania wywiązał się wzorcowo, zważywszy na ilość kolegów, których wydał po 1945 roku sowieckim ludobójcom oraz iście cudowny los, który z "AK-owca" przeistoczył go w wiernego i czynnego stalinistę?
                          A co na to mama Jadwiga, "stanitariuszka AK", która nie tylko okres Powstania Warszawskiego, ale całą okupację spędziła na cichej i spokojnej prowincji, będąc jedyną wysuniętą setki kilometrów od Warszawy, sanitariuszką AK.
                          A co na to dziadziuś TW "Jar"-a, płk. Wilhelm Świątkowski, Prezes Najwyższego Sądu Wojskowego w latach 1950-1954, najwyższy przełożony kpt. Sefana Michnika, odpowiedzialny wraz ze swym kolegą, A. Tomaszewskim za wypaczenia w sądownictwie wojskowym, mający na swych bolszewickich łapach cierpienia i śmierć setek Polskich Bohaterów i unieszkodliwienie takich wrogów ludu, jak gen. Tatar i pułkownicy Utnik i Nowicki?
                          A co na to wujcio TW "Jara", Henryk Świątkowski, minister "sprawiedliwości" bolszewickiego najeźdźcy w Polsce w latach 1945 - 1956, najdłużej funkcjonujący stalinowski oprawca w marionetkowym rządzie stalinowskim, mający na swych brudnych kaczych łapach śmierć i niewyobrażalne cierpienia tysięcy Polskich Bohaterów, Obrońców Ojczyzny i Demokracji, autor, na polecenie Berii, "śledztwa", mającego na celu zatuszowanie winy sowietów w Zbrodni Katyńskiej i nadzorca likwidacji wielu wrogów ludu, w tym imperialistycznego agenta, rotmistrza Pileckiego?
                          a
                          Czy zamlaskany bliźniaczy pomiot morderców Polskich Bohaterów i Patriotów pochwalił się już Polakom swoją wielce zasłużoną w bolszewickich bestialstwach i ludobójstwie, liczną sowiecką rodzinką?
                          -------------------------------------------------
                          Prawda do góry!
                          • Gość: xyz Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 08:12
                            Udowodnij,że to rodzina, wtedy będziesz mógł oskarżać, to,co piszesz,jest po prostu kłamstwem i sposobem uwolnienia złych emocji paskudnego charakteru
                            • Gość: pijozof Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 09:48
                              www.youtube.com/watch?v=iKlEW_P41XU&feature=player_embedded#at=66
                              Tego w Tusk Vision Network nie zobaczymy.
                              • Gość: ricardo.53 Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: 193.138.241.* 12.04.11, 12:49
                                Infamia PiS-u trwa nadal i będzie trwała do czasu aż Jaroslaw Mondry de Bil będzie prezesem tej partyji !

Tu nie pomoże nawet rozczłonkowanie tej partyji na nawet kilkadziesiąt PJN-ów itp.
                                • Gość: pijozof Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 14:51
                                  www.youtube.com/watch?v=J8U58McNv-U

Ministetstwo Prawdy ruszyło pełną parą, aby pomniejszyć liczbę uczestników.

Napisali, że w pochodzie ulicami Warszawy szło 3 i pół tysiąca ludzi.

Szkoda, że wielu ludzi przyspawanych do telewizora nie ma szansy się o tym dowiedzieć.
                              • Gość: ja Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 12:49
                                zobaczymy zobaczymy , przecież wszędzie pokazywali tych oszołomów...
                        • n.i.p.69 Re: J. Kaczyński lamie prawo bezkarnie!!! 12.04.11, 13:03
                          ....ale "dzięki Gogu!!!" nie jest prezesem partii;-)
    • Gość: angrusz1 A J. Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 10:51
      najbardziej nienawidzą łapówkarze .
      • Gość: SKOK na FOZZ Re: A J. Kaczyńskiego IP: *.alfanet24.pl 12.04.11, 13:14
        .........zgadza się! za to, że musieli mu płacić(?);-)
      • Gość: Niewodniczański Re: A J. Kaczyńskiego IP: *.apus-net.pl 12.04.11, 22:14
        Gdyby to była prawda.
        Na takie "hity" dajesz się nabierać Panie Andrzeju!!!!

Prezes Jarosław tylko mówił, ze łapie złodziei.
        Nie złapał nikogo.........
        Prezes Jarosław mówił, że potrzebny jest IPN
        Ale tylko do wyłapywania przeciwników politycznych........
        Prezes Jarosław mówił, ze Polska musi być wielka
        Ale tylko mówił..........
        Prezes Jarosław mówił, mówił, mówił
        I paru Angruszów uwierzyło.........
        ( niestety sporo tych Angruszów)
      • pluto37 Re: A J. Kaczyńskiego 12.04.11, 22:50
        angruszu!
        dlaczego łapówkarze mieliby się bac Kaczyńskiego? Żadnemu z nich krzywdy nie zrobił.
        Przeciez to nie on wykrył afery ART-B, nie on zamknął piswoskiego wspólnika Macieja Zalewskiego za machloje z Bagsikiem, przecie to Kaczyński przyklepał umorzenie długów PC na dzień przed oddaniem władzy. Wyłudzenie gruntów w stolicy, Telegraf itp....to cos jeszcze ci mówi jako eunuchowi z dworu Kaczynskiego?
        duży już jestes i chyba nie trzeba ci tłumaczyc ile warte były procesowo wyczynay pisowskiego nkwd typu CBA, bo to widac po tym co prokuratura robi po zapoznaniu sie ze sprawami leppera, Kwasniewskiego, czy Krauzego..
        Kupa smichu z totalna przewagą KUPY:):):)
        • quasi-modo Re: A J. Kaczyńskiego 20.04.11, 18:10
          Jednym słowem - kaczyści to faszyści , a PIS-cy to banderowcy . Czyli - BARACHŁO !!!! Większego smrodu Rzeczpospolita jeszcze nie wąchała .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka