Dodaj do ulubionych

szafy wnękowe

28.12.11, 15:22
Polecacie jakieś firmy w cz-wie? Potrzebuję szafę wnekową na przedpokój :]
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: szafy wnękowe IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 16:35
      oferia.pl
    • Gość: Gość Re: szafy wnękowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.11, 18:49
      Idź do DREWMORu, ul. Radomska 10. Tam wybierzesz sobie kolor i sam sobie zrobisz :)
    • Gość: tradycyjnie Re: szafy wnękowe IP: *.96.242.188.tvksmp.pl 28.12.11, 20:43
      jak ma być dobrze i w sensownej cenie - to polecam firmę MEBIX - Pan Jacek - 660441360

jak szukałem wykonawców to słyszałem na pomiarach, że taka szafa musi kosztować 1200-1500 za metr bieżący wnęki - oczywiście komplet wypełnienie bez udziwnień i drzwi przesuwne.

- nie mówię tu o firmie z katowic -byłem przypadkiem - wyliczyli mi prawie 3000 za metr co przy wnęce 4 metrowej dawało niezłą sumkę - ale fakt ekspozycje mieli piękną

o cenach pogadasz sobie na miejscu przy pomiarach, porównaj ze stoiskami w marketach - np przy wejściu do praktikera.
      • schell Re: szafy wnękowe 28.12.11, 21:07
        A ja nie będę skromny i polecę siebie :)
        • Gość: ola Re: szafy wnękowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 11:15
          lukasiewiczmeble.firmy.net/ często mają promocje, kupony rabatowe jak kupiłam szafę socjalną gotową za 200zł ale mają też na wymiar
      • Gość: wald Re: szafy wnękowe IP: 93.175.76.* 15.08.13, 17:28
        Ja bym polecał szafy wnękowe na wymiar tylko Indeco lub Komandora - nowoczesne solidne z gwarancją. Sam zajmowałem się wykonywaniem szaf na tych systemach i mogę śmiało polecić. Co do cen takiej szafy są bardzo zróżnicowane ważne żeby wykonanie było dobre bo szafa szafie nie równa. Śmiało mogę polecić szafy na wymiar od: szafynawymiar24.pl miałem okazję współpracować i nie dosyć, że przystępna cena to dobre wykonanie najwiekszy plus że obsługują cały śląsk i kraków.
        • inzynier12 Re: szafy wnękowe 27.03.15, 09:54
          Witam,

chcialbym sie z Wami podzielic z moim doswiadczeniem z Firma INDECO SYTEM w Wroclawiu, ktore niestety zakwalifikowalbym jako jeden wielki koszmar rodem z PRL-u .

Dokladnie, za miesiac minie rok czasu od terminu kiedy rozreklamowana w calym wroclawiu FIrma INDECO miala dostarczyc meble.
          Zgodnie z umowa zaplata kolejnej II-ej raty miala nastapic dzien przed montaze mebli.

Zapobiegliwa Panienka z INDECO juz 3.dni wczesniej przed montazem wydzwaniala do mnie przypominajac o dniu montazu i wplaceniu II-ej raty. Oczywiscie kasa zostala przez mnie wplacona, nawet specjalnie wzielem urlop aby byc przy tym wielkim wydarzeniu . (Nie wspominajac o tym ze musialem pokonac 900 km samochodem chcac zobaczyc ten event).

Rano w dniu montazu, montazysci sie nie pojawili w zamian za to dostalem telefon w ktorym beztroska panienka informuje mnie ze montaz jest odwolany i nie wiadomo kiedy nastapi, jednym slowem miedzy wierszami mozna bylo sobie doczytyc ze : "mamy Twoja kase i mamy Cie teraz w dupie, mozesz sobie czekac ile chcesz". Pozostalo mi tylko dzwonienie i przerzucanie sie eameilami i wyczekiwac az Indeco laskawie zamontuje meble.

Minely z dwa miesiace dostalem wiadomosc ze bedzie pierw montowany blat kamienny i faktycznie pojawili sie fachowcy. Przyszli montowac blat granitowy, podczac montazu uszkodzili kafelki. Efekt byl taki ze blat musial byc zdemontowany i wymieniane kafle. Trwalo to nastepne dwa tygodnie.

W nastepnym etapie byl montaz mebli , ktory odbywal sie na 3 etapy. Po drodze oczywiscie pelno usterke itd. Jedna z usterek to byla roznica w kolorach frontu, front tez zostal zdemontowany , montazysta obiecal sie zglosic za dwa dni z gotowym frontem . Nastepnego dnia dostaje telefon od panienki z INDECO ktora informuje mnie, ze front zostanie oddany dopiero po tym jak wplace III-a ostateczna rate za koncowy montaz mebli . Znajac "rzetelnosc" i bylejakosc INDECO to tego nie zrobilem, kase bym wplacil a frontu dalej by nie bylo.

Podsumuwajc to INDECO WROCLAW jest jednym wielkim koszmarem , a standardy obslugi klienta rodem z socrealizmu.

• malina-80 Re: szafy wnękowe 27.03.15, 20:07
            A ja w końcu zamówiłam wtedy szafę w Senatorze na Rocha, w Komandorze nie potrafili zrobić skosu takiego jak chciałam, z Senatora jestem bardzo zadowolona, porządnie wykonane, służy cały czas bez żadnych problemów :)
    • ania659 Re: szafy wnękowe 15.09.13, 11:47
      Witam,
      Dla mnie komandor wydaje się być przereklamowany i do tego za drogi. Zamówiłam szafę u Pana Stefana Strąga. Była tańsza, naprawdę solidnie wykonana i zaaprojektowana według moich wytycznych:) Jestem bardzo zadowolona ze swojej szafy i serdecznie polecam tego stolarza:)
      Tutaj: www.stolarzstefan.pl/realizacje-szafy
    • olawitkowska3 Re: szafy wnękowe 19.06.18, 14:28
      Witam polecam firmę jfm-furniture.pl/szafy-wnekowe wykonują szafy wnękowe na terenie całej Polski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka