komar251 23.08.12, 12:57 Czy ktoś wie gdzie w Częstochowie zakupić zegarki takiej marki ? Na allegro jest ich sporo i są ładne ale wolałbym dotknąć . Więc proszę o namiary . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeeewka Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.alfanet24.pl 23.08.12, 13:36 Nie spotkałam, zapytaj w salonie GR dlaczego jej nie mją. Ale chyba znam odpowiedź to - tania "marka modowa" na japońskich częściach. Niektóre przyciski, wskazówki to atrapy. Chyba nie chcą takiej lipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar251 Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.12, 14:12 Stosunek wygląd do ceny wydaje mi się fair . oto one. Lepsze to które ma wygląd , niż g shock za 350 który wygląda jak zabawka atomowy czas mi jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do komara 251 Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 15:01 W sklepie dotchniesz ,przymierzysz,pooglądasz ,ustalisz cenę -a kupisz na internecie bez gwarancji bo może taniej-ale nie wiesz jak długo używany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama asi szkoła tuż,tuż. IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 15:18 Zbliża się początek roku szkolnego -gdzie można kupić rano kanapkę dla dziecka np,bułkę z wędliną świerzą.Byłam na dworcu w Opolu -kupiłam taką kanapkę o godz 7.05. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 16:02 "stosunek wyglądu do ceny" :) A mnie się zawsze wydawało, że w zegarkach chodzi o dokładność pomiaru czasu, niezawodność... To coś oferowane w podlinkowanych aulacjach allegro, to tanie gadżety. Ot ładnie obfotografowane i zareklamowane gadżety. Taka tandeta - jak pochodzi parę miesięcy to dobrze, potem do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Zegarki Gino Rossi 05.12.12, 10:16 Mój mąż ma taki zegarek juz 3 rok, one nie są drogie, ale jak na tą cenę, to moim zdaniem całkiem w porządku, dobrze się prezentują i działają, nic się psuje, zresztą ami zobaczcie, tu akurat zegarki Gino Rossi z wyprzedaży, jest z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.30.4.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 22:19 Nigdzie. To nie są oryginalne zegarki. Ta firma miała dawano dawno temu zegarki. To sa produkty podrobione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.96.233.228.tvksmp.pl 27.08.12, 00:35 to nie zegarki, to zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 12:20 Chłopie a po co zegarek jak masz komórkę??? Dawniej też miałem zegarki i to przyzwoite ale teraz??? Po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.12, 13:38 Gość portalu: 44 napisał(a): > Chłopie a po co zegarek jak masz komórkę??? Dawniej też miałem zegarki i to prz > yzwoite ale teraz??? Po co??? Chłop od pługa to chyba cię spłodził. Poza tym pytasz po co? Widać takli wieśniak nie ma o tym pojęcia i krótko pisząc to- po jajco ćwoku! a swą komórę to wsadź sobie tam gdzie słońce ćwoku nie dochodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 18:29 czyli kiepski szpan ćwoku tak? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 00:22 Gość portalu: 44 napisał(a): > czyli kiepski szpan ćwoku tak? :))) ćwok to cię spłodził rozumiesz ćwoku teraz ? Tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zegarki Gino Rossi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 13:46 Porównanie funkcji zegarka do telefonu, to nie najlepsze porównanie. Zwłaszcza w czasach, których posiadanie "komórki" stało się złem koniecznym (komórka w domu, komórka w pracy i to często przymusowe warowanie przy aparacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 do ww IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 18:35 Czyli chceta szpanować ......... jeśli tak to wydajta chociaż ze 4 tys na cosik przyzwoitego a nie szpanujta gównem za pare gorszy. Dzieci ...... zegarek to wydatek na lata a nie na jeden sezon. Radzę przemyśleć sprawę ..... na zegarki kiepskie lale już naprawdę nie lecą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tej Re: do ww IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 10:22 I tu się mylisz, oczywiscie trzeba miec solidny sikor "na lata", lecz trzeba miec coś fajnego, lanciarskiego, trochę tandetnego ale sezonowo modnego jak choćby i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik GR Re: Zegarki Gino Rossi IP: 188.164.243.* 18.10.13, 17:17 gino rossi nie prowadzi sprzedaży zegarków,to nie są produkty oryginalne gdy sie przyjrzeć mają inną sygnaturę.Lepiej pójść do firmowego sklepu z zegarkami niż kupować produkt niewiarygodny i w dodatku posługujacy się czyjąś nazwą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Zegarki Gino Rossi IP: 212.87.246.* 18.10.13, 17:55 buty nie są najwyższych lotów, bardzo często się rozklejają. Jeżeli zegarki są podobnej jakości to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
iren69 Re: Zegarki Gino Rossi 20.08.14, 13:59 Nie zgadzam się z waszymi opiniami. Marka obuwnicza gino rossi to zupełnie inna firma co Gino Rossi produkująca zegarki. Gino Rossi z dużej litery specjalizuje się tylko w produkcji zegarków i robi to naprawdę dobrze w stosunku do niskiej ceny jaką płacimy za produkt. Zegarki Gino Rossi bardzo polecam. Kupiłam rok temu zegarek mojemu mezowi i wyglada dalej jak nowy, a kosztował tylko 99,00 zł. Teraz dokonałam zakupu zegarka tej marki dla siebie i jestem zachwycona zegarkowamoda.pl/zegarki-damskie/374-zegarek-damski-gino-rossi-8527b-3d1.html bransoleta sie nie wyciera, zegarek ma kolor prawdziwego złota. Gorąco polecam tą markę!!!! Za oryginalny zegarek dobrej jakości musiałabym zapłacić ok 1000,00zł, a za Gino Rossi płacę ok 100,00, a wygląda jak oryginalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksymill Re: Zegarki Gino Rossi 21.08.14, 13:00 Zegarki gino rossi sa naprawdę warte ceny ja równiez kupilem zegarek w tym samym sklepie internetowym co ty iren69 i jestem mega zadowolony. Zegarek jest nowoczesny duzy, wyglada zjawiskowo zegarkowamoda.pl/zegarki-meskie/645-zegarek-meski-gino-rossi-9153b-3c3.html, wszystcy w pracy chwala moj sikor, rzuca sie odrazu w oczy :D. Nie stac mnie na drozsze zegarki wiec, kupuje to na co mnie stac. Zreszta 2 lata gwarancji dostalem na zegarek, wiec sie nie martwie. Tissot troche kosztuje, moze za 20 lat pozwole sobie na taki luksus :p Odpowiedz Link Zgłoś