emerytwojsko 02.02.13, 10:45 Gratulacje dla prezydenta, Straży Miejskiej, administracji domów a zwłaszcza dla Częstochowian. Ciekawe, czyja to robota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.02.13, 11:26 i właśnie dlatego nigdy nie będę miała psa w blokach bo nie zamierzam po nim sprzątać a jednocześnie nie pozwoliłaby zeby innym chodzili po g... Mam córkę i niezbyt miłe jest to że gdzie się nie obejrzymy to psie odchody To jakaś masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.02.13, 14:45 podobnie ja - również nie zdecyduję się na psa, ponieważ wstydziłabym się po nim nie sprzątać, a robienie tego wcale mi się nie uśmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 13:26 za usuwanie tego typu przyjemnosci odpowiada samorzad czyli prezydent.... co miasto na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.13, 16:09 Bardzo łatwo jest wdepnąć w goowno, jednak usuwanie tego z buta to tragedia... Trzeba zacząć robić tak, jak jeden dziadek na jednym z filmików krążących po Sieci, gdy jakaś paniusia pozwoliła swojemu psiusiowi narobi na samym środku chodnika: wziąć takie goowno (w grubych rękawicach) i zacząć nim rzucać we właściciela czworonoga. Ew. śledzić go, po czym zostawić mu prezent na wycieraczce. Wszystko zgodnie z regułą: Twój pies, Twoje goowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator kto posprząta psie kupy? IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 02.02.13, 11:36 Panów (Panie) na spacerach z pieskami widziałem wielokrotnie. Jednak NIGDY nie widziałem by ktoś sprzątał "kupki" swoich psich pupilów. W Częstochowie ulice, chodniki, trawniki, zanieczyszczone. Obraz nędzy i rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: kto posprząta psie kupy? 02.02.13, 13:21 Ja raz (JEDEN RAZ) widziałem jak młoda dziewczyna sprzątnęła po swoim psie - chwalić ! Ale to tylko potwierdza wyjątek od reguły ... smutna rzeczywistość :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: kto posprząta psie kupy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 08:58 Pod moim blokiem widuję tylko jedną osobę sprzątającą po psie. To Pani koło 50-60 lat, chodząca o kuli. Jako jedyna schyla się i sprząta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastif Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.13, 11:58 Mój jak nasra to az się rzygac chce, tyle tego i jak bardzo smierdzi. I zawsze wyprowadzam aby srał na na dzikim parkingu, który został przez pseudo kierowców "utworzony" w miejscu zabaw dla dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x6 Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 109.95.30.* 02.02.13, 12:28 bo większość "częstochowian" to buraki żywcem ze wsi wyrwani. Prosto z pola do "miasta". Tam nie obchodziło ich że wszędzie mieli zasrany cały plac. Gó... psie, krowie, kacze itd... Waliło ich to gdzie kto nasrał, przecież mieli na nogach "gumioki". Wdepnął, wytarł o trawę i było ok. Jak była niedziela to nawet wodą opłukał. Te przyzwyczajenia przywieźli ze sobą, razem z gównem na "gumiokach" do miasta. Tradycję nie-sprzatania przekazują swym dzieciom jako "tradycję", którą trzeba kultywować. Idzie taki "burok" i patrzy jak jego piesek wali kloca. Patrzy z zazdrością, bo sam by się też wypróżnił ale jest juz z trzeciego pokolenia w mieście i nie pasuje. Proponuję nagrywać takich buroków, dobrze zblizyć twarz i wrzucać na YT lub na skrzynkę Straży Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.net.stream.pl 02.02.13, 12:32 Święte słowa ,ot polaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Zasrana cała Częstochowa! 02.02.13, 13:24 Ano prawda w tym jest ... znam buraka, który "odśnieża" (zimą) i spłukuje (podczas deszczu) balkon ... myśli przy tym, że jak pada deszcz, a on w tym czasie chluśnie wiadrem wody to nie widać różnicy ... a to dla sąsiadów z dołu jak wodospad ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniak obdarty Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 02.02.13, 12:56 Witojcie, Pany cycste i zadbane ! Jo zem jest ze wsi chłopina. Ale co wom panocki pikne z mjasta powjim. Mom do psy. Duze ofcarki. Jak taki nasro to na łopate sie nie mjesci. Ale cós. Jo po nim spsontom u mnie na podwórku. mom wykopany dołęk i tam zucom psie odchody. Mom wjekom prosbe . Nie pista tu ze ci panocki co se mjeskaojm w klotkach na pintrach, w tych klitach co to pies by sie tam zmiescil , no to ze uni maja taki zwzycaj ze wsi ze nie spsontajom jak pies sie zesra. jo powtazom, na wsi jezdem i po psie spsontom. jo nie lubie mjiec nasrane na swojim podworku, a nikomu psa nie podzucom zeby sie wysrol u kogos. moje psy NIGDY nie wychodzom z podworka bo sa w kojcu. a jak sie wyprozniom to jo co dzin kupska sprzatom. cyli ci co w mjecie nie sprzataja to zwykle EGOISTYCZNE BRUDASY ZACOFANE. TO obzydliwe ich porownac do wiejskich ludzi/ Na wsi porzadny gospodorz dbo o cystosć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 13:22 Wrzucajac na yt film ze zblizeniem twarzy możesz sobie nadrobić poważnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 13:48 Ja sprzątam po psie. Tak mniej więcej od 11-12 lat. Coraz więcej ludzi to robi, ale są to w większości kobiety. Jeszcze nie widziałam faceta, który sprzątał by po swoim psie. Podobnie dzieci, też nie sprzątają. Dziecku można zwrócić uwagę i skierować ewentualnie po worek PUCEK, ale niestety cały styczeń "psie skrzynki" były puste. Dopiero wczoraj widziałam worki na Ogińskiego. I też mnie denerwuje, że mój pies nie ma się nawet gdzie załatwić, żeby nie wdepnąć w obcą kupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 14:20 to niech pomysla o pojemnikach i workach w pierwszej kolejnosci w calym miescie, za cos podatki sie placi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mm i innych Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 17:52 Ludzi ogarnęła mania psów i kotów-po prostu nie mają co robić i szukają zajęcia.Dzieci coraz mniej-rodzice i babcie nie mają zajęcia i się nudzą.Opieka nad zwierzakiem jest nie łatwa,ale bardzo uciążliwa -a tego mało kto zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja44 Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.13, 18:32 widze takie rozwiazanie -czynsz od lokatora ?Psy maja takie same prawa jak ludzie Co byloby gdyby tak czlowiek narobil? Skoro prawa to i obowiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zasrana cała Częstochowa!BRRRR IP: *.205.49.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.02.13, 18:48 masakra,faktycznie zasrana cała czestochowa,co za burak trzyma psa w bloku,wsumie w czestochowie mieszkają same buraki,traktuja lepiej psy od dzieci. nawet ciezko skorzystać z woreczków które stoja na co niektorych osiedlach,przewrocic sie mozna zeby nie zobaczyc tych skrzynek z napisem SPRZĄTAJ PO SWOIM PSIE!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZEBA ZROBIĆ TAK JAK JEST ZA GRANICĄ MANDAT ZA 100EURO CZYLI 400ZŁ I WIECEJ STRAŻNIKÓW MIEJKICH W PATROLACH PIESZYCH I MOZE CO NIEKTÓRYM ODECHCE SIE PIESKA MIEĆ.NO TAK PANIUSIA PIESKA MA TO WZIĘŁA BY ZE SOBĄ WORECZEK A JAK TAK BARDZO SIE BRZYDZI TO SĄ MINIATURKI LOPATKI I MIOTEŁKI ,ZAMIATAM I JUZ DO KOSZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Zasrana cała Częstochowa!BRRRR IP: *.96.239.235.tvksmp.pl 02.02.13, 19:09 Najgorsze jest to że właściciele piesków są debilami którzy udają że nie wiedzą że po piesku należy posprzątać.Zwracajmy bezczelnie uwagę takim osobom, tak jak oni bezczelnie zostawiają kupkę i odchodzą . Albo taką kupką walnąć w łeb gamonia,ewentualnie wysmarować drzwi. Na wymioty bierze gdy teraz po roztopach wszystkie te miny powychodziły spod śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zasrana cała Częstochowa!BRRRR IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 02.02.13, 19:15 @iga Zły pomysł! Piszesz: "... taką kupką walnąć w łeb gamonia,ewentualnie wysmarować drzwi". Co tym osiągniesz?... narobisz sobie kłopotów, i tyle. Oskarży Ciebie taki "gamoń" o naruszenie cielesne, i będziesz mieć problemy z Policją i sądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Zasrana cała Częstochowa!BRRRR IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 19:27 To pisanie to tylko denerwowanie siebie i innych-sytuacja jest bez wyjścia powtarza się bez przerwy ten temat na forum i nic z tego nikt sobie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu lub anty pi Gówna to pikuś IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 19:24 Dziury na jezdniach to jest to .Częstochowa tak została pobudzona energią .Że po tych wstrząsach .Dziury nie łatane i psie kupy zatrzęsły tym miastem.Do tego dojdą śmieci sortowane i wybuch energii murowany. Chciałbym dodać uczciwie,sami sobie zgotowaliśmy ten los.Przez lata komuny nie wykształciliśmy sobie odruchu obrony.Przed wszelakim gównem ,obroną przyrody ,od złych polityków .Niszczeniem mienia ,plucia na wszystkie świętości.Jedyną naszą twierdzą jest nasz dom .Reszta to obojętność.Nie potrafimy sami o siebie zadbać .Polecam do przeczytapoema.pl/publikacja/25817-star-star-star-bog-z-wami-dot-dot-dotnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw-ny prezerwatywy IP: *.96.228.107.tvksmp.pl 02.02.13, 19:29 no i te zużyte prezerwatywy wyrzucane przez okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Zasrana cała Częstochowa!BRRRR IP: 212.87.246.* 03.02.13, 15:56 "Im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham psy"A.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.96.232.135.tvksmp.pl 02.02.13, 21:50 Idę sobie z dzieckiem ulicą przed nami Pani około 40 lat z psem, pies zrobił kupę a paniusia oczywiście ani mysli posprzątać. Więc uprzejmie przypominam paniusi "przepraszam ale pies zrobi kupę przy chodniku prosze posprzatać" a paniusia na to że woreczków nie ma w pobliżu. No na takie tłumaczenie to najpierw ogarnął mnie śmiech pusty a potem litośc i trwoga. No to pytam sie tej pani dlaczego sobie nie zabrała z domu, wychodzi po to żeby pies sie załatwił i nie zabiera worka???? To tak jakbym ja podatniczka żądała że skoro płace podatki i mam dziecko to powinny na kazdym kroku stać pojemniki z pieluchami dla dziecka bo inaczej będzie robić kupy na chodnik. Przeciez płacę podatki tak? No zdzierżyć nie mogę takiej tępoty u ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do MAGDA Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.02.13, 00:00 sama jesteś tępa jak porównujesz psa do dziecka... masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gia Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.net.stream.pl 03.02.13, 09:47 Ale ona nie porownuje psa do dziecka , nie zalapales(as) kontekstu Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Zasrana cała Częstochowa! 03.02.13, 09:35 Najgorsze to jest to, że S.M. triumfują jak raz na rok "uda im się ująć" pijaczka co to w krzaczkach, tudzież pod drzewem sika, ale jak psy robią pod ich nogami to udają, że nie widzą ... to jest właśnie szczyt bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Magdy Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 15:46 Tak tak a twojemu dziecku pewnie nigdy nie przydarzylo sie przy okazji bycie w lasku czy podobnym miejscu nawalic kupska czy sie wysikac pod krzaczkiem, juz widze jak latałas wtedy z woreczkiem..poza tym co za absurd porownywac zwierze z czlowiekiem.. Zanim zaczniesz wyzywac ludzi na forum, pomysl czy sama jestes taka nieskazitelna jak łezka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.96.232.135.tvksmp.pl 03.02.13, 21:43 Wielokrotnie sie zdarzyło mojemu dziecku robić kupę w plenerze ale ponieważ jest to kilkuletnie dziecko to wyjmuję chustkę i wrzucam kupę do śmieci, a gdyby nie wiem np nie było w zasięgu wzroku żadnego śmietnika gdzie mogłabym wyrzucić to i tak na pewno dziecko nie zrobiłoby kupy na chodniku czy tuż przy nim tylko w miejscu bardzo ustronnnym gdzie nikt nie ma okazji wejść w tą kupę zanim się rozłoży. Nie porównuję dziecka do psa - pokazuję tylko analogię sytuacji, i głupotę tłumaczenia "płace podatek to nie sprzątam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahah Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 17:29 Gość portalu: Magda napisał(a): > Wielokrotnie sie zdarzyło mojemu dziecku robić kupę w plenerze ale ponieważ jes > t to kilkuletnie dziecko to wyjmuję chustkę i wrzucam kupę do śmieci, a gdyby n > ie wiem np nie było w zasięgu wzroku żadnego śmietnika gdzie mogłabym wyrzucić > to i tak na pewno dziecko nie zrobiłoby kupy na chodniku czy tuż przy nim tylko > w miejscu bardzo ustronnnym gdzie nikt nie ma okazji wejść w tą kupę zanim się > rozłoży. > Nie porównuję dziecka do psa - pokazuję tylko analogię sytuacji, i głupotę tłum > aczenia "płace podatek to nie sprzątam". Hipokryzja pełna gębą :D na chodniku dziecko sie nie zwali ale juz w ustronnym miejscu tak - tak czy tak jest to zanieczyszczanie droga Pani, zanim zacznie sie Pani rzucac proponuje samemu pomyslec, bo głupota wylazła teraz niesamowita. Żeby nie było - psa nie mam i nie zależy mi na tłumaczeniu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.96.232.135.tvksmp.pl 04.02.13, 20:50 SAma kupa psia nie jest niczym strasznym przeciez po kilku dniach jej nie będzie, zasadnicza różnica jest gdzie ten pies ją zrobi, jeśli wsród ludzi czy na chodniku czy placu zabaw czy ogólnie na mieście to nalezy posprzatać bo za chwilę ktoś w to wejdzie, ale jeśli pies zrobi kup w krzakach lasu gdzie ludzie nie chodzą to przecież nie wiedze powodu żeby to ruszać. Ty nie widzisz różnicy czy pies ci narobi pod nosem czy w miejscu gdzie noga ludzka nie postanie. Przeciez to sie w lesie rozłoży, chodzi o estetykę na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Magdy Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 12:09 Gość portalu: Magda napisał(a): > SAma kupa psia nie jest niczym strasznym przeciez po kilku dniach jej nie będzi > e, zasadnicza różnica jest gdzie ten pies ją zrobi, jeśli wsród ludzi czy na ch > odniku czy placu zabaw czy ogólnie na mieście to nalezy posprzatać bo za chwilę > ktoś w to wejdzie, ale jeśli pies zrobi kup w krzakach lasu gdzie ludzie nie c > hodzą to przecież nie wiedze powodu żeby to ruszać. Ty nie widzisz różnicy czy > pies ci narobi pod nosem czy w miejscu gdzie noga ludzka nie postanie. Przecie > z to sie w lesie rozłoży, chodzi o estetykę na miescie. No tak bo panusia sie boi ze sobie bucika napacka g.owienkiem a ma gdzies to, czy zanieczyszcza srodowisko czy nie, bo przeciez w lasku juz mozna, tyle tylko ze po lesie ludzie tez chodza i moga wejsc w g.owienko twojego bachora..czyli s,.rac mozna, wazne w jakim miejscu, idz kobito bo jestes smieszna, rownie dobrze nastepnym razem mozesz wysadzic bachorzysko na chodniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 22:21 Psa do dziecka przyrównujesz debilu?! Może to Ciebie stara na smyczy wyprowadzała żebyś się wysrał? Ja nie widziałem jeszcze nigdy żeby jakaś matka srała dzieckiem na chodnik, psy widziałem dziesiątki razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 11:37 g.owno to g.owno, jaka roznica czy dziecka czy psa?? i radze poczytac cały dialog a nie wyrywki debilu, to zrozumiesz o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 22:18 Najgorsze, że właściciele psów nie zwracają uwagi gdzie pies wali kupsko a przecież można dopilnować aby się wypróżnił gdzieś na trawie a nie koniecznie na chodniku. Na trawie psia kupa będzie stanowiła naturalny nawóz a na chodniku to jest mina którą ludzie muszą omijać. A tak na poważnie to zwierzętom jest lepiej na wsi niż w mieście, tam mają przestrzeń, więcej ciszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perro Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.13, 23:55 Mój wali gdzie popoadnie ;P hahahahaahahahahahahahaahahahhaahahhahahahahaahhah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do perro Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 09:55 Że ci wali to widać często po twoich wpisach.I jak się udzielasz na tym forum trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 10:12 Chiałbym abyś wszedł w gówienko mego perro, "intieligientny" obszczymurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 13:03 W dużo większe g...o wdepnęliśmy wchodząc do Unii Europejskiej. Pies takiego nie zostawi, bo musiałby mieć d...ę wielkości tunelu pod kanałem La Manche :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 03.02.13, 13:06 mam psa owczarka niemieckiego , mieszkam na osiedlu domków na Stradomiu. ale psa zawsze wypuszczczam samopas zeby sie wy sra ł gdzie popadnie, byle nie u mnie na podworku bo nigdy nie chce mi sie sprzatac tych obrzydliwych gówień. a tak to jak go wypuszcze to on sie wybiega i gdzie chce zostawi swój ślad. ch cha. sprzątanie to dla frajerów jest. ale i tak są najlepsi moi somsiedzi , narzekają że moj pies szczeka ciągle. niech sobie kupią korki do uszów, albo słuchawki na uszy , napchają waty, abo niech słuchajągłośno radia cha cha cha. a pies no coż młody jest to ujada prawie cały czas, na wszytsko. bo on takświat poznaje. juz ma 1,roku i w sumie nie pamietam dnia ani nocy zeby milczal, taka jego natura. trzymam go w kojcu, odzywiam i mam w nosie tych somsiadów , o radze wam kupcie sobie okna dźwiękoszcelne. cha cha. psy górą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buachacha Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 13:19 Już niedługo Komisja Europejska nakaże montować licznik na każdą psią dupę. I kasę fiskalną oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainafets Re: do reksio IP: 109.95.31.* 03.02.13, 13:22 Masz szczęście, że mieszkasz w PL, a nie w cywilizowanym kraju, bo po pierwszym mandacie za szczekanie psa i za sranie psa, to normalni ludzie robili by cha cha. Burak zawsze zostanie burakiem, nawet jak mieszka w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: do reksio IP: *.free.aero2.net.pl 03.02.13, 14:34 nie być taki mądry. pies ma prawo szczekać i ujadać. jest w kojcu lub biega sobie luźno po podwóreczku, w okolicy jest prawie w każdym domu pies na podwórku i one do siebie szczekają, ujadają, całe dnie i noce . bo one tak się porozumiewają. to ich prawo. a ty widać nienawidzisz zwierząt i jesteś złym człowiekiem. pies ma prawo szczekać ile mu się podoba i kiedy chce !!! mamy demokracje, a jak sąsiadowi przeszkadza to niech sprzeda dom i się wynosi do Niemiec lub Chin. albo zrobi to co pisałem wcześniej. cha cha cha. p.s sprzątanie jest dla frajerów. mój to się lubi po osiedlu "wybiegać" chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student współczucie. IP: 212.87.227.* 05.02.13, 09:04 Nie wiem komu trzeba współczuć? Tobie? - Raczej nie. Twojej rodzinie? jeśli takową posiadasz zdecydowanie tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quake Re: do reksio IP: *.static.3s.pl 06.02.13, 12:30 Ale z ciebie debil, wyrazy współczucia dla twoich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.net.stream.pl 03.02.13, 13:46 Ty kup sobie słownik idioto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaassssaaa Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 15:33 To nie jest problem tylko w polsce, we francji, włoszech, hiszpanii, etc, jest tak samo. Nawet w centrum duzych miast jak Barcelona, Paryz, Walencja, widok psiej kupy juz na nikim nie robi wrazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubek0 Re:chodzi CI o psy czy o ludzi srających byle gdzi IP: *.rev.inds.pl 03.02.13, 16:22 bo nie ma nigdzie kibla ,zeby się normalnie zalatwić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re:chodzi CI o psy czy o ludzi srających byle gdz IP: *.free.aero2.net.pl 04.02.13, 15:47 ciesze sie z mego czystego podworka . mam owczarka ale sra po osiedlu. ch chchaaaa ja mam lux czysto. ale dzisponoc cala noc ujadaŁ, SOMSIEDZI SIE znowu skarzyli cha chacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 188.95.29.* 04.02.13, 17:35 I powiedzcie mi kto jest większy burak i prostak - chłop ze wsi, który pracuje cały tydzień czy cham z bloków, który wyłudza pieniądze od miasta i prowadza śmierdzącego obesranego pieska po chodniku a do tego po nim nie sprząta ??@@!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 18:35 Jak pokonuje dzien w dzien spore odległosci CHODNIKAMI jakżeby inaczej, to nie widzialem jeszcze na chodniku kupy psiej..chyba, ktos tutaj rzucił hasło chodnik i poleciała cała nagonka, klomby rozumiem ze sa ob.srane , ale chodniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprzątająca kupy! Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 18:45 Mam dwa psy, i powiem krótko sprzątam uczciwie kupy, bo samej mi się ulewa widząc co się znajduje na trawnikach. Posiadanie zwierzaka to o b o w i ą z e k z którym wiążą się nie tylko miłe rzeczy! Kiedy sprzątam ludzie oglądają mnie jak ciekawe zjawisko ale mniemam ,że jest to wzrok aprobaty. Brudasom pozwalającym załatwiać się na chodnik swoim pupilom, oraz śmotruchom rzucającym śmieci i pety na chodnik, lub lepiej - bo z okna samochodu waliłabym mandaty min.150 zł Ja noszę ze sobą zrywki i zbieram, gorzej że zupełnie nie mam gdzie wyrzucić, jeśli jestem na dalekim spacerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 188.95.29.* 04.02.13, 19:45 Nie masz gdzie wrzucić ???? DO KIESZENI I DO SWOJEGO ZASIERSCONEGO MIESZKANKA W KAMIENICY ZANIEŚ, NA TELEWIZORZE SOBIE POŁÓŻ !!!! Następny pieskowy panicz sie odezwał i jeszcze narzeka, patrzcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 04.02.13, 20:06 o dobre ! tak trzymać ! podoba mi się szczególnie zasierścione mieszkanko chacha...ubaw po pachy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierzakouzależny. Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 20:32 Widać "czarno na białym", że nie lubicie zwierząt. O.K. Ja np nie lubię transwestytów. Weźcie jednak pod uwagę, że każdy ma jakiegoś "bzika". Nie traktujmy właścicieli czworonogów jakoś inaczej, niż innych "zboczeńców". Ja tak np mam dwa psy i kota - i co ? Nazwiecie mnie "p@pie...ńcem" ? Maja kuwetę i matę i balkon z którego raz sukcesywnie sprzątam ich odchody. UWAŻAM, ŻE LUDZIE POWINNI MIEĆ TROCHĘ KULTURY OSOBISTEJ. To wystarczy, żeby było O.K. Nie krytykujmy więc "normalnych" a piętnujmy CHAMSTWO I BEZCZELNOŚĆ. Tyle lat nie udało się wychować społeczeństwa, może chociaż nauczmy "młode pokolenie". Tak na przyszłość - ŻEBY NASZYM DZIECIOM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meteor Mądry Cenicie wyżej psy nad ludzi..... IP: *.free.aero2.net.pl 04.02.13, 22:49 Prawda. Ludzi nie kochają właściciele zwierząt, traktują zwierzęta lepiej niż ludzi. Przykład: Notoryczne szczekanie psów, ujadanie na osiedlach. Dzień i noc , 24 na dobę. I nikogo to nie rusza, że spać nie można przy otwartym oknie, że człowiek pracuje i chce odpocząć, al qu....r.....w.....a się nie da ! Bo kundle ryja drą non stop qu...r.......ww..aaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 188.95.29.* 05.02.13, 07:19 Widzę drogie "mieszczuchy", ze wasze ulubione tematy są o sr*aniu psach wyzywaniu się nawzajem No i tak sobie tu cichutku rozmawiamy, ze niezłe buraki i wsioki z was ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 09:41 mieszczuchy lubią te tematy , bo sami mieszkają w budach na piętrach. jako można mieszkać na 50 metrach kwadratowych ? mieć tam kibel , "pokoje", kuchnie. żałosne. a uważają się za paniska. mieszkają z psami , w zasierścionych mieszkaniach. byłem u takiego w bloku to jak otworzył drzwi to akurat w czasie rozmowy w korytarzu kłak psi w powietrzu leciał, obrzydliwe. jak można mieszkać ze zwierzętami, obsrane dupska mają a oni je na te brudne dywany i kanapy sierdzące wpuszczają. A później taki niby elegancik bierze kundla na wys...ranie a nie na spacer i ładują klocki na trawniki. Śmiech po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 212.87.246.* 05.02.13, 17:34 Sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 19:53 Słoma Ci z butów wystaje kiedy piszesz na forum. Nie zauważyłeś tego ? Obudź się z letargu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirwo Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 05.02.13, 15:27 psie pasożyty na miejskie szczyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KochamKundleDupki Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 20:02 PRZESADZACIE WSZYSCY NA TYM FORUM. WYSTARCZY TROCHĘ KULTURY I MOŻNA MIEĆ I PSY I KOTY. NAWET W KAWALERCE. TYLKO KULTURY OSOBISTEJ NAM BRAKUJE. ( A problem jakiś ze zrywką na spacer chodzić ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajko Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 05.02.13, 21:41 Kochajcie bliźniego swego anie psy. Psy to generatory hałasu. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 22:38 Pies szczeka, gdy goście pukają do drzwi. Ludzie szczekają po wyjściu gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 05.02.13, 22:52 CHRZANISZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-dusiek Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 10:01 Wytrzymajcie jeszcze te kilkanaście godzin. Idzie ochłodzenie i opady śniegu. Jutro - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki - znikną z oczu i śmieci i kupki. :) A tak poważnie, można się wkurzać na bezmyślność większości właścicieli psów, ale to złorzeczenie, zwyczajnie nic nie da, oprócz wątpliwej poprawy samopoczucia narzekającego. Postawić (z miejskiej kasy) specjalne kosze na psie i kocie ekskrementy i systematycznie je oczyszczać. Za specjalne torebki nie mam już zamiaru płacić (mnie w domu jednorodzinnym nikt do niczego nie dopłaca, a kupska sprzątam). Nie obchodzi mnie czy właściciel zwierzaka kupi sobie coś we własnym zakresie, czy użyje zwykłej zrywki, czy tez weźmie kupę w dłoń. Trawnik/chodnik ma być czysty. I do tego szczególna kontrola odpowiednich służb, a dla niereformowalnych mandaty, mandaty, mandaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asial Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.13, 11:20 a po co ? Lepiej zrobić to co na Ukrainie. I przyperdziolić podatki posiadaczom psów. 3 tysiące rocznie. I tyle. Kogo nie stać psa niech uśpi i tyle. A forse co szła na jego utrzymanie niech da na WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.dr.hab.nieuk Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 11:33 g...o cie obchodzi na co wydaje moje pieniądze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 06.02.13, 16:26 Brawo z tymi podatkami, brawo!!! Popieramy, my pracownicy huty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uchol Zamiast na psa utrzymuj daj na WOŚP!!! IP: *.free.aero2.net.pl 06.02.13, 16:30 Super, po cho... le .... r .e karmicie te darmozjady ??? Zamiast je utrzymywać i robić tyle problemów wokół( hałas, kupska pod ogrodzeniami) to po prostu je uśpijcie a forsę co na nie szła przekazujcie na WOŚP!!! To dobry uczynek zrobicie dla ludzkości !!! p.s. egoistów na to nie stać....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna małpa Re: Zamiast na psa utrzymuj daj na WOŚP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 22:04 Utrzymuję, bo mnie na to stać. Ciebie nie stać nawet na normalny dostęp do Internetu i łapiesz się darmochę, więc nie pyskuj o kosztach, bo tego nawet nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 11:42 nie rozumiem tych waszych wywodów 1. płacę podatek 2.przy smyczy ma pojemnik z woreczkami (zawsze sprzątam ) 3.w moim mieszkaniu mogę trzymać nawet małpę i nikomu nic do tego (co to kogo obchodzi czy mam czysto czy nie ?) 4.nie śmiałabym "nakazywać " co, kto może trzymać u siebie w mieszkaniu ( a wy to robicie) mnie przeszkadza to ,że sąsiad pali wychodząc na korytarz, a nie u siebie w mieszkaniu , a jemu to ,że ja mam psa . Kto komu bardziej uprzyjemnia życie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: 188.95.29.* 06.02.13, 12:59 Miasto musi być zasrane,bo gó... to nawóz naturalny. A że miasto nadaje się tylko do zaorania,będzie jak znalazł. Wiosna powoli się zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mędrzec Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.free.aero2.net.pl 06.02.13, 16:23 Obaj jesteście siebie warci. Palacze to kretyni, o tyle fajni, że sami siebie eliminują z życia na własne życzenie. Psiarze, to jest zakała społeczeństwa, szczególnie na osiedlach, gdzie psy trzymają na podwórku, a te jak głupie ujadają kiedy chcą i z byle powodu. To chore. Natomiast ja osobiście nie ma nic przeciwko temu, że psy trzymają w domach. Co mnie to obchodzi. Jego sprawa. byle nie ujadał. Ale na podwórkach to horror. Pogryzienia, hałas beznadziejny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 21:48 SAma prawda !!! REwelacyjnie to kolega ujął !! DO tego wpier*alają salceson z sierścią i bułeczki z mysimi bobami ~~!!! ALe panie wymalowaaane chodzą i 2/3 z nich to damy, prawie szlachcianki, natomiast te blokowe pedały z torebkami w czerwonych butach opalone jak prosze ja ciebie ratki majdany albo leonardo dikarpio !! :D Gość: hihi 05.02.13, 09:41 Odpowiedz mieszczuchy lubią te tematy , bo sami mieszkają w budach na piętrach. jako można mieszkać na 50 metrach kwadratowych ? mieć tam kibel , "pokoje", kuchnie. żałosne. a uważają się za paniska. mieszkają z psami , w zasierścionych mieszkaniach. byłem u takiego w bloku to jak otworzył drzwi to akurat w czasie rozmowy w korytarzu kłak psi w powietrzu leciał, obrzydliwe. jak można mieszkać ze zwierzętami, obsrane dupska mają a oni je na te brudne dywany i kanapy sierdzące wpuszczają. A później taki niby elegancik bierze kundla na wys...ranie a nie na spacer i ładują klocki na trawniki. Śmiech po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 14:26 Myślisz że jesteś zabawny? Potrenuj jeszcze kilka lat i wtedy spróbuj napisać coś z humorem, bo na razie to bełkot gimnazjalisty. Ani to śmieszne ani prowokujące, raczej żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Tłusty czwartek w Częstochowie 07.02.13, 16:11 Obserwowałem dzisiaj w Lidlu przy ul. Mickiewicza, jak paniusie gołymi łapami wyrywały sobie pączki z pojemników. To chyba te same, które zasrywają nam miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Tłusty czwartek w Częstochowie IP: *.free.aero2.net.pl 07.02.13, 22:12 byłem kiedyś po badania na Mickiewicza i zaobserwowałem , że bardzo duzo ludzi chodz tam z psami, co za psiarnia, a na rogu ul.Mickiewicz aż do Skłodowskiej to kupsko na kupsku. Tam jest miejska sralnia dla psów,co to chodzą na "spacer". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebak leśny pieska w wór, wór o mur !! IP: *.home.net.pl 07.02.13, 23:27 To nie paniusie ale PASOŻYTY ŻERUJĄCE NA ZAPIER*ALAJĄCYCH DURNYCH CHŁOPACH, a jak je znam, to albo się walą po kątach albo łatwo je zaciągnąć do łóżka, tak czy srak pozdrawiam ich mężulków :) Łażą z tymi smierdzacymi pieskami i czają się kto by je tu mógł wyru... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chacha Re: pieska w wór, wór o mur !! IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 23:38 No widzisz. A ty możesz tylko w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkańcy Wprowadzić podatek od psa 2 tysiące na rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.13, 09:19 Błagamy o wprowadzenie podatku od posiadania psów. W przypadku większej ilości psów stawka za każdą sztukę rośnie o 10 procent. Błagamy. Jeśli pies jest trzymany cały czas w mieszkaniu/domu - stawka maleje o 50%. Jeśli ktoś zgłosi, że jednak ujada na zewnątrz to stawka rośnie do 2 tysięcy + kara 500 zł za kłamstwo. Błagamy. I miejcie ile psów chcecie. Nie mamy nic przeciwko zwierzakom.Ale przynajmniej nie będziecie nas TORTUROWAĆ ciągłym ujadaniem i szczekaniem na osiedlach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wprowadzić podatek od psa 2 tysiące na rok IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.13, 11:36 skąd się biorą takie egzemplarze ? podatek płacę od momentu zakupu psa , czyli 6 lat . Z takimi koncepcjami to na posła startuj i módl się żeby nie wprowadzili podatku od głupoty , bo się nie wypłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankiel Re: Wprowadzić podatek od psa 2 tysiące na rok IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.13, 18:23 Głupota t o ogólnie trzymanie psów. Debilizm, świadczy o zacofaniu cywilizacyjnym - pasterze, rolnicy - trzymali te bestie (UZĘBIENIE , kły, zęby - groźne bardzo, ryzyko pogryzienia itd.) dla ochrony swoich zwierząt hodowlanych w czasach gdy nikt nie ogradzał swojego gospodarstwa. A wy po co trzymacie te bestie na podwórkach ? Po to aby wqrwiać sąsiadów, nie dać im spokoju !!! Ile płacisz tego niby podatku ? No pochwal się tymi 60 zł na rok :)))) Tak więc masz psa i wq rwi asz sąsiadów to bul chociaż na podatek 2 tysiaki. Albo na WOŚP , tyle przecież dzieci i starszych potrzebuje pomocy , a wy te BYTY cwane utrzymujecie !!! Debilizm uwsteczniony.Nie możecie kupić sobie kanarka ? Albo rybek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio do hutnika IP: *.apus-net.pl 08.02.13, 20:19 "Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain A Ty gryziesz hutniku i to jest ta zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio - amsfaff Re: do hutnika IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.13, 20:34 Co za debilizm. Kup sobie rybki i kanarka. cytat na szybko z google chacha. Amstaff - morderca, pewnie Twój pupil. cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reskio Re: dla hutnika IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.13, 23:02 jestem popierdy...kan n ym kundlem. ale mój pan jest o 4 poziomy gorszy . wyzyskuję go , nic nie robie , pomacham ogonem a on mi żarcie do psyka wkłąda, zasrywam okoice a on się cieszy jak dziecko że mu zamyrdam. Krótko. FRAJER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: dla hutnika IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.13, 23:08 Debarking - obowiązkowo. I możecie nie płacić podatków i sr... nawet na fontannach. Debarking. OTO rozwiązanie. Dla wszystkich kompromisowe. To coś pięknego. Debarking!!!! Debarking Debarking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: dla hutnika IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.02.13, 19:58 wole ogladac srajacego psa niz wasze corki robiace loda w blokach za piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dla hutnika IP: *.net.stream.pl 11.02.13, 15:51 Mój 2 letni syn wdepnął w niezłe g....no :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Hitler i psy IP: *.free.aero2.net.pl 11.02.13, 20:17 Cytat z efakt "Obsesja na punkcie jedzenia warzyw i owoców zaczęła się u Hitlera w 1939 r. Wcześniej rozsmakowywał się w faszerowanych gołębiach, bawarskich kiełbaskach i szynce. Nie wiadomo jednak, co pchnęło go do zmiany diety: zdrowy styl życia czy miłość do zwierząt, które w okresie hitleryzmu były szczególnie chronione." www.fakt.pl/Hitler-mial-w-planach-wprowadzic-wegetarianizm-pod-strzechy-imperium-po-zakonczeniu-wojny-,artykuly,199616,1.html i co wy na to miłośnicy psów?? Miałem rację, że ten kto ceni wyżej zwierzęta niż ludzi, uprzykrzam uniemożliwia odpoczynek , spokój, czystość ludziom to taka osoba jest złym człowiekiem Potwierdza to miłość tego diabła hitlera do np. psów- owczarków niemieckich. Widac to na filmach. On cenił wyżej dobro zwierzą niż ludzi. A wy debile bierzecie z niego przykłąd. Oddaj psa , uśpij ,a forse na WOŚP !!! Zawsze to minimum kilkadziesiąt zł co miesiac. SA tacyco wydaja nawet 500 na misiąc na psa. Chory świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rothschild Re: benedykt abdykowal bo perwersyjni go zmeczyli IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.13, 21:21 adolf mial owczarka i ewcie do ru...zanca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: benedykt abdykowal bo perwersyjni go zmeczyli IP: *.apus-net.pl 06.03.13, 22:27 Aj, waj, aleś pan napisał, panie Rotshild. No sam cymes, można powiedzieć. A jak tam interesy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala co ma Asa Re: dla hutnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 00:29 Mówisz o rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psiok Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 23:11 Jak to czyja to robota? To robota psów. No chyba nie SM prezydenta i innych urzędasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-dusiek Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 12:01 Chciałem serdecznie pozdrowić dziewczynę, która wczoraj, późnym popołudniem spacerowała z brunatnym psem po deptaku w I Aleji. Obrazek wciąż niezmiernie rzadki - młoda pani błyskawicznie posprzątała po swoim pupilu, kiedy ten raczył załatwić "swą sprawę" na pasażu dla pieszych ( a może to był już trawnik? nieistotne). Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynthia Re: Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 15:05 a swoją drogą to Częstochowę najwięcej zasrała wrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 23:24 Czytam ten watek i jestem naprawde pokrzepiony. W co drugim wpisie teksty typu:buraki,gamonie,wiesniaki,paniusie,debile,gowna,smrod,pomysly smarowania drzwi odchodami,wirtuozerskiepatenty legislacyjne,no i te wzruszajace propozycje madatow typu w kwocie setek euro A pokrzepiony jestem dla tego,ze znalazlo sie kilka osob w tym smutnym miescie,ktore sa wspaniale,kulturalne,odwazne i przedsiebiorcze(skoro operuja taka liczba zer,zapewne tez sraja,ale kasa). P.S.Nie mam psa,ale kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem IP: 212.87.246.* 24.02.13, 03:32 Sprzedam psa. Nie sra w miejscach publicznych, pełna kulturka. Tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem 22.03.13, 06:45 Całe szczęście, że śnieg znowu te psie gówna z Placu Biegańskiego zasypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur PSI MOCZ IP: *.free.aero2.net.pl 25.02.13, 19:35 a czy zdezynfekowała to miejsce? nie sądze abyś chciał tam np. posadzić swoje dziecko. mówicie tu dużo o kupach psich. a co z MOCZEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: Pozdrowienia dla młodej pani z brunatnym psem IP: *.free.aero2.net.pl 27.02.13, 20:25 a czy posadziłbyś dziecko w tym miejscu skąd ona tą kupę sprzątłą ? żeby się pobawiło? no bo ja napewno nie. nigdy nie sprzatnie dokladnie, no co moze odkaziła ? piep szo ne psy. zasrywaja wszystko.i szcza. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re:UWAGA! Odwilż. 24.02.13, 10:33 Idzie odwilż. To tragedia dla Częstochowy! Radzę wszystkim częstochowianom uważać przy poruszaniu się na chodniku a zwłaszcza zapuszczać się na trawniki! Po zachodzie słońca nie wychodzić z mieszkań chyba, że z bardzo dobrą latarką i sprzętem do wycierania psich gówien z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDAGADG Re:UWAGA! Odwilż. IP: 188.95.29.* 25.02.13, 23:52 Dla osob mieszkajacych w budynkach wielorodzinnych powinien obowiazywac zakaz posiadania zwierzat w mieszkaniach/kotow i psow/.Ludzie nigdy nie naucza sie porzadku. Mieszkam blisko parku i nieraz widze spacerujacych ze swoimi pupilami. Kazdy tylko oglada sie na boki i szybko zmyka od miejsca gdzie jego pies postawil kloca, a na zwrocona uwage nie reaguje lub jeszcze sie awanturuje. ZAAPELUJMY DO PREZYDENTA !! NAPISZMY PETYCJĘ !! ŻEBY KRETYNOM Z BLOKÓW ZABRONIĆ HODOWLI OBESRAŃCÓW I BURKÓW WSZELKIEJ MAŚCI! POZA TYM USTALIĆ PRAWO - NA*SRAŁ TO ZEŻRYJ PO NIM A RESZTĘ WETRZYJ WE WŁOSY !! ZA SZCZEKAJĄCEGO OBE*RAŃCA TRZY SZLAUFY PRZEZ GOŁE PLERY ! ZA SPACER KRETYNA BEZ KAGAŃCA LUB SMYCZY 10 SZLAUFÓW W MIEJSCU PUBLICZYM !! CHAMOM W DRESIE I KAPTURZE ZA SPACER Z BURKIEM KASTRACJA PRZY POMOCY DWÓCH CEGIEŁ !! I PORZĄDEK BEDZIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 10:54 Właśnie się zesrałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Zasrana cała Częstochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 00:08 W odwilż? Nieladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Zasrana cała Częstochowa i nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.13, 02:00 Niestety nie tylko Czestochowa jest zapaskudzona ,ale cala Polska.Kiedy musze wyjsc na zakupy lub cos zalatwic to staram sie isc srodkiem chodnika i patrze pod nogi,nie spogladam na boki/trawniki i topniejacy snieg/ bo chwytaja mnie torsje.Dla osob mieszkajacych w budynkach wielorodzinnych powinien obowiazywac zakaz posiadania zwierzat w mieszkaniach/kotow i psow/.Ludzie nigdy nie naucza sie porzadku. Mieszkam blisko parku i nieraz widze spacerujacych ze swoimi pupilami. Kazdy tylko oglada sie na boki i szybko zmyka od miejsca gdzie jego pies postawil kloca, a na zwrocona uwage nie reaguje lub jeszcze sie awanturuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zasrana cała Częstochowa i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 12:49 a sikanie ochlaptusów i drobnych pijaczków po bramach , klatkach schodowych , krzakach w parkach wam nie przeszkadza - ciekawe co jest gorsze sranie czy zaszczane wszystkie kąty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zasrana cała Częstochowa i nie tylko IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 13:19 Ja kiedyś pogoniłam srają...cego faceta na skwerku, niedaleko pani Kowalskiej, w krzakach. Powiedział, że on tylko sikał. Dziwne to, żeby facet do sikania du...pę wystawiał. I tak mu powiedziałam. Powiedziałam też, żeby po sobie posprzątał. Powiedział, że "wody" nie da się posprzątać. I poszedł sobie. I jeszcze widziałam na tym samym skwerku, niedaleko piaskownicy, starszy facet wystawił d...sko i ...nie przyglądałam się ale d...psko świeciło z daleka. Ten facet czasami na skwerek przychodzi z pieskiem. Odpowiedz Link Zgłoś