roger79 22.07.04, 21:28 Gdzie w Czestochowie można kupić kwas chlebowy? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakosz Re: kwas chlebowy-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:32 Zrobić w/g Polskiej Kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
roger79 Re: kwas chlebowy-gdzie? 22.07.04, 21:46 To trzeba mieć czas! A mi chodzi po prostu o kupno w sklepie, schłodzenie w lodówce i gaszenie pragnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: kwas chlebowy-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:08 Nie wiem, czy macie u siebie, jakiś "sklep wielkopowierzchniowy" :PPP, ale bynajmniej w Płocku co najmniej w 2-ch takich rzeczony produkt można dostać (np. Auchan) Pzdr :)) Jak nie znajdziesz, zapraszamy do stolicy północnego Mazowsza, tylko 200 kilometrów, ale za to jakie urokliwe miasto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roger79 Re: kwas chlebowy-gdzie? 23.07.04, 11:12 Mamy, mamy :-) Tylko ja dawno nie byłem w Cz-wie (większość roku jestem w Krakowie) i właśnie nie chce mi się wieźć z Krakowa, a nie wiem, gdzie u nas są. Zajrzę do naszego Auchana. Płock? Nigdy jeszcze nie byłem, ale chciałbym odwiedzić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: kwas chlebowy-gdzie? IP: *.czes.gazeta.pl 23.07.04, 12:20 Kwas chlebowy widziałem chyba w Żabce w al. Wolności. Można też sprawdzić w sklepie ze zdrową żywnością w II Alei, obok Banku Śląskiego, wejście z bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kwas chlebowy-gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:10 Kwas chlebowy jest w Sezamie.Jest jeszcze podpiwek.Wczoraj kupowałam kwas chlebowy w małym sklepie na Wypalankach to jest przedostatni przystanek dwudziestki Odpowiedz Link Zgłoś