Dodaj do ulubionych

Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA"

06.09.14, 23:28
3 września 2014 r. Państwowa Komisja Wyborcza przyjęła zgłoszenie o utworzeniu Komitetu Wyborczego "NOWA POLSKA". Komitet weźmie również udział w wyborach prezydenta i radnych do Rady Miasta w Częstochowie.
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 06.09.14, 23:49
      Dziąba ?
      A koledzy wiedzą że jesteś wyznawcą Peruna ?
      Cieszę się stary psycholu że jesteś, brakowało mi wątków humorystycznych na tym forum !!
      Czekam na kolejne nowiny !!!
      • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 06.09.14, 23:55
        15 sierpnia 2014 r. udajemy się w sposób zorganizowany na Jasną Górę, aby wziąć udział w uroczystej mszy świętej, która rozpocznie się o godz. 11 00

Dla chętnych do wzięcia udziału w spotkaniu możemy zarezerwować nocleg po wcześniejszym zgłoszeniu nie później jednak niż do 31 lipca 2014 r. oraz wpłacie kwoty 50 zł (ok. 30 zł za nocleg, a reszta kwoty z przeznaczeniem na koszty organizacyjne) na rachunek Kazimierza Józefa Styrny 69 1020 1433 0000 1202 0128 4439.

No to jak wpłacili kasę, Dziąba ?
        • taniarada Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 07.09.14, 09:42
          gg.44 promujesz Andrzeja Dziąbę w trzech postach ?
          • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 07.09.14, 10:58
            Nie tylko, jeszcze Kazimierza Józefa Styrne - twórce wybitnego dzieła: Konstytucji Nowej Polski za jedyne 50 PLN !!
            Dziąba jako pro putinowski działacz i poszukiwacz " światowego spisku syjonistycznego " ( cyt. tego wybitnego autora ) i organizator spotkań za jedyne 50 PLN jest moim ulubieńcem na tym forum !!
            Ciekaw że wszystko u nich po 50 PLN ??
    • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 07.09.14, 01:17
      No to teraz z innej beczki: sekta kabaretowa uwaga : )))))))) :
      " A zatem - jako autor Konstytucji NOWEJPOLSKI, EUROPY i ŚWIATA - ogłaszam, że zakup konstytucji -
      będzie (IEST) funduszem na budowę NOWEJ POLSKI.
      Potencjalny nabywca projektu Konstytucji NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA - drukowanej - by mógł się mógł dokładnie zapoznać z projektem i z pełną świadomością zagłosować w stosownym momencie - za jego
      przyjęciem. Projekt ten będzie rozprowadzany wyłącznie jako
      drukowany i tylko dla tych, którzy go zakupią.

Wartość (1 egz.) projektu Konstytucji NP, E i Ś. ustala się na 50 złotych. Słownie: pięćdziesiątzłotych " :))))) : konstytucja.manifo.com/
      • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 07.09.14, 14:40
        @qq.44
        Jakie ugrupowanie startujące w wyborach samorządowych zleciło tobie opluwanie ludzi na forum?
        • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 07.09.14, 16:41
          Jakie ugrupowanie startujące w wyborach samorządowych zleciło tobie pisanie że jestem z jakiegoś ugrupowania ?
          • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 11:08
            @qq.44
            Żadne ugrupowanie lecz twoja ostra forma wypowiedzi.
            • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 14:00
              Żadne ugrupowanie lecz ich ostra forma choroby psychicznej.
              Nie lubię stronników putina bo to łobuz!
              • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 17:18
                @qq44
                Wiesz, wątpię że pan Dziąba i pozostałe osoby, które wymieniałeś są za Putinem.

• qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 18:12
                  No ja bardzo przepraszam ale jak chcesz ze mną rozmawiać to zasięgnij wiedzy ( wystarczy tej z internetu ) a nie wypisujesz jakieś banały o " ostrym języku " czy że " wątpisz" !!!!!Dopóki tego nie zrobisz to nie mamy o czym rozmawiać. Poszukaj sobie listu Nowopolskiej Dziąby do prezydenta putina z poparciem oraz wyrazami szacunku - poczytaj to pogadamy !! A do tej pory " wątpliwości " możesz sobie zachować na inne czasy.
                  • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:15
                    @qq44
                    Bądź tak miły i podaj mi link/odnośnik do strony gdzie jest List pana Dziąby do Prezydenta Putina.
                    Chętnie przeczytam.
                    • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:21
                      To nie jest trudne ale proszę bardzo : nowapolska.neon24.pl/post/108165,poparcie-dla-putina
                      • izajasz2012 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:34
                        "Psy szczekają, karawana idzie dalej"
                        • pluto37 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 10.09.14, 11:24
                          Dziąba!
                          A ty znowu chcesz ciemny ludek wyrolować na gotówke.
                          Znowu zawloką cię do sądu i będziesz skamlał i jęczał, że sędzia nie jest dobrym człowiekiem bo na psychuszkę skierował.
                          • izajasz2012 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 13.09.14, 21:39
                            Pies "Pluto" się odezwał. Nadal szczeka.
                      • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:59
                        @qq.44
                        Przeczytałem. Wyłączam się z dyskusji.
                        • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 21:01
                          No ale dlaczego ? Zbyt wiele empatii wobec chorego ;)?
                          • obserwator1-2013 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 21:56
                            @qq.44
                            Wpływ moich lustrzanych neuronów.
                            Neurony lustrzane odpowiedzialne za empatię, niestety!
                            • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 10.09.14, 11:57
                              :)
                    • izajasz2012 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:36
                      qq44 sledzi mnie w internecie. Bliżej mi do Putina niż współczesnego sanhedrynu, jakim jest międzynarodowu syjonizm.
                      • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 20:43
                        Dziąba psycholu nie śledzę cie na szczęście ale zawsze czekam na twoje paranoiczne wpisy :)) jesteś po prostu ciekawym przypadkiem.
                        Walka z międzynarodowym syjonizmem :))) i konstytucja za 50 PLN to ewenement !!!!

A to że ci blisko do putina to mnie nie dziwi,nawet wiedziałem o tym, zawsze wariaci wzajemnie się przyciągają , no ale że mieszasz w to biznes i próbujesz robić geszefciki po 50 PLN za nowopolskę i schadzki w Częstochowie to już kosmos !
                        • izajasz2012 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 08.09.14, 23:17
                          Geszefciki to specjalność bolszewickiej swołoczy z ubeckimi rodowodami i żydowskimi życiorysami. Pasuje to również do Ciebie anonimie.
                          • pluto37 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 10.09.14, 11:27
                            Dziąba!
                            przecie sam jesteś czlen komunistycznego sanhedrynu, to czemu na swoich ujadasz, jak Gomułka na ..... żone???
                          • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 10.09.14, 12:01
                            Dziąba ale żeby konstytucje nowopolski za 50 PLN ?
                            A jak ci idzie szukanie światowego spisku syjonistycznego stary komuchu ?
                            • pluto37 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 11.09.14, 11:23
                              My tu o Dziąbie, a okazuje się, że podobny los spotkal jednego Jaskółę, który skakał z partyjnego kwiatka na kwiatek i padł, bo tez go nikt nie lubi.
                              I też objawił się jako "biznesman" z partyjnym zacięciem:):)
                              I też co rusz to nową partię reprezentuje.
                              Nie zdziwię się kiedy okaże się, że Dziąba z Jaskółą w jednym zaprzęgu będą chcieli zbawiać Częstochowę
                              A nawet całą Polskę i większy kwałek unijnej Europy:):)
                              • qq.44 Re: Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" 11.09.14, 12:50
                                Raczej nie ! Dziąba chyba nie jest na tyle naiwny żeby dopuścić kolejnego wspólnika do złotego interesu ze sprzedaży " Konstytucji Nowopolski Europy i świata " za jedyne 50 PLN za sztukę ?
                                Chyba że mu pomoże w wykrywaniu spisków światowego syjonizmu i wolnomularstwa !

A poza tym pan Jaskóła coś ostatnio cicho, ani o obrzyganym przez policjanta Wiplerze ani o Gówinie ani o Ku...nie !!???
                                • izajasz2012 STOP kolonizacji Polski! 13.09.14, 21:48
                                  Za komunistyczną konstytucję Stolzmana z 1997 r. zapłaciliśmy już biliony .... pieski. Najwyższ7y czas tej hołocie pokazać jej miejsce - społeczny śmietnik.

W kraju trzeciego świata, jakim jest Tunezja, wszyscy maja pracę, najniżez wynagrodzenie to w przeliczeniu na pln wynosi 1.500 zł. Ceny są dużo nizsze. Możecie o to zapytać Alego.

Okradaniu Polaków przez wewnętrzrnych i zewnętrznych wrogów trzeba położyć kres.
                                  • qq.44 Re: STOP kolonizacji Polski! 13.09.14, 23:09
                                    Buahahahhahahahahahaaahhahahahahahahahahah - miało być tylko tyle ale pomogę Alemu !

Zwykły pracownik fizyczny w Tunezji zarabia 200 dinarów tunezyjskich na miesiąc czyli 500 PLN tyle że ( uwaga Dziąba stary kłamczuszku ) nie za 8 godzin pracy ale za 12 !!!!!!!!! dziennie !!!!!!

Ponieważ chorych psychicznie nie wpuszczają na lotniska to Dziąba nic dziwnego że wypisujesz te głupoty o Tunezji ale po Konstytucji Nowopolski Europy i Świata ( za jedyne 50 PLN ) nie spodziewałem się niczego normalnego ani zahaczającego o rzeczywistość !!!

Zacznij się leczyć w końcu psycholu bo widzę że naprawdę zaczyna ci walić w dekiel skoro już piszesz o krajach w których nie byłeś i nic o nich nie wiesz !!

Ale jest cały czas oczywiście śmiesznie !!!
                                    • izajasz2012 Re: STOP kolonizacji Polski! 14.09.14, 06:57
                                      Zgłoś sie obłudniku do Alego na dworcu kolejowym. Prowadzi tam bar z kebabem. Ali będzie o tym mówił w trakcie kampanii wyborczej.

Ali próbował uzyskać staż dla pracownika z PUP. Nie udało się. Dla kolesiów staże były. Grażyna Klamek i Piotr Krawczyk z PUP to element wszechobecnej korupcji w Częstochowie. Ona nadaje sie na woźną, a Krawczyk no zamiatania pod Urzędem. Ich miejscem jest śmietnik społeczny.

Krzysztof Matyjaszczyk skorumpował wszystkich radnych. Trzeba to niekompetentne, aroganckie i skorumpowane towarzystwo wysłać na dożywotni urlop bezpłatny.
                                      • qq.44 Re: STOP kolonizacji Polski! 14.09.14, 09:03
                                        Dziąba ty psycholu twoje widomości na temat gospodarki tego państwa pochodza od gościa z budki z kebabami ? :))))
                                        Ty durniu, napisałem ci ile tak naprawdę zarabia tam pracownik i ile musi dziennie pracować !
                                        Spytaj się Alego dlaczego tak chętnie jego rodacy żenią się z Europejkami, jak ci nie odpowie ( może wyjść na jaw jego pieprzenie głupot o zarobkach ) to daj znać tu na forum stary psycholu to ci wytłumaczę !
                                  • qq.44 Kto na prezydenta częstochowy europy i świata ? 13.09.14, 23:28
                                    Dziąba mam pytanie, na poważnie !!!
                                    Wystawicie kogoś na prezydenta ??

Mam nadzieję że to będziesz ty z hasłem np. "Częstochowa Tunezją Polski" !!!
                                    To może być niezły chwyt , wszyscy na pewno ucieszą się z możliwości zarobków w wysokości 500 zł na miesiąc za 12 godzin pracy dziennie !!

I do tego spotkanie z kandydatem wariatem na żywo ! Ja na 100 % bym był, możesz spytać Alego !
                                    • izajasz2012 Kandydat na Prezydenta Częstochowy 14.09.14, 07:00
                                      Jesteśmy w trakcie poszukiwania kandydata. Ja nie kandyduję. System zniszczył moje bierne prawo wyborcze.
                                      • pluto37 Re: Kandydat na Prezydenta Częstochowy 14.09.14, 08:31
                                        czy nie możesz wyraźnie napisać, ze kryminaliści nie moga kandydować do jakichkolwiek fuch publicznych?
                                        • izajasz2012 Re: Kandydat na Prezydenta Częstochowy 14.09.14, 08:49
                                          Kryminaliści są w strukturach władzy ustawodawczej, wykonawczej oraz sądowniczej. Suwerenna, praworządna, bezpieczna, gospodarna, solidarna, prorodzinna i tolerancyjna NOWA POLSKA zadba o to, aby Polakami rządzili uczciwi i odpowiedzialni ludzie.
                                          • qq.44 Re: Kandydat na Prezydenta Częstochowy 14.09.14, 09:05
                                            Dziąba ale ty jesteś kryminalistą i to do tego chorym psychicznie to jak chcesz rządzić ? Z Alim z kebabowni ????
                                          • pluto37 Re: Kandydat na Prezydenta Częstochowy 14.09.14, 09:42
                                            Dziąba! Nie truj!
                                            Powiedz wyraźnie, że liczysz na to, ze znowu jakichś ogłupialców naciągniesz na szmal i na to, ze z powodu twoich żółtych papierów nikt ich od ciebie nie wyrwie.
                                            I nie bredź. Przecie sam jesteś kryminalistą, to co? kumpli spod celi denuncjujesz?
    • izajasz2012 Rezydent Krzysztof Matyjaszczyk 14.09.14, 07:01
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,154228075,154228075,_Rezydent_Krzysztof_Matyjaszczyk_.html
      • pluto37 Re: Rezydent Krzysztof Matyjaszczyk 14.09.14, 08:34
        Matyjaszczyk jaki jest to wiemy.
        I do tej wiedzy nie są nam potrzebne wytwory faceta, którego jasność umysłu musiały sprawdzać sądy przy pomocy badań w domu bez klamek.
        • izajasz2012 Edukacja obywatelska 14.09.14, 08:55
          Sądy nalezy oczyścić z ubeckich i wrogich Polsce elementów, a wtedy nie tylko ja będę w nich traktowany z należnym szacunkiem. Podstawą suwerennego państwa jest praworządność (patrz: poprzednia wiadomość). Trzeba Cię Pluto przeszkolić. Zgłoś się na szkolenie w tym tygodniu.
          • pluto37 Re: Edukacja obywatelska 14.09.14, 09:34
            Och! Dżizas!
            Dziąba a z czego chciałbys mnie szkolić? Z tego jak kantować wspólników, czy jak ścielać łoże w psychiatryku? A moze jak naciągać lekko ogłupiałych współobywateli na 50 zetów za spłodzone w amoku brednie?
            • izajasz2012 "Psy szczekają, karawana idzie dalej" 14.09.14, 11:37
              Nic dodac nic ująć.
              • maxdembo Re: "Psy szczekają, karawana idzie dalej" 30.09.14, 16:20
                też, tak myślę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka