Dodaj do ulubionych

opony zimowe

19.10.15, 13:19
Witam gdzie można kupić tanio nowe opony zimowe w Częstochowie u kogo najlepiej z wymianą Gratis
Obserwuj wątek
    • koyod Re: opony zimowe 19.10.15, 16:54
      Niestety nie ma takiego sprzedawcy aby miał wszystko najtaniej. Obecnie rynek przypomina to z czym mamy do czynienia w marketach - jak dziś taniej jogurty do dopłacisz na serku.
      Moja rada, sprawdź swoją rozmiarówkę dla wybranej marki /ewentualnie kilku marek na allegro/ i popytaj wtedy na mieście.
    • alpacino01 Re: opony zimowe 20.10.15, 13:59
      Ja kupiłem na internetowym sklepie z oponami. Wygugluj, jeden z pierwszych wyników. Ceny bardzo dobre. Duży wybór. Internetowy "podpowiadacz" modelu. Wysyłka w zeszłym roku była gratis.
    • storima Re: opony zimowe 20.10.15, 23:38
      alpacino01 napisał:

> Ja kupiłem na internetowym sklepie z oponami. Wygugluj,

Oczywiscie, ze
      google.pl
      Tak jak pisałem:
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,159058751,159058751,Do_czego_sluzy_google_pl.html
    • bolo_rolo Re: opony zimowe 23.02.16, 12:41
      Opony najlepiej kupować po sezonie i korzystać z wyprzedaży. Każdy się czegoś pozbywa trzeba tylko trafić w rozmiar. Najlepiej miec 2 komplety felg i od razu po sezonie jak jedne się zużywają od razu kupować następne. Ja swoje kupuje tu: uzywaneopony.net. Ważne żeby nie czekać na ostatnią chwilę!
    • kontospamerskie Re: opony zimowe 23.02.16, 16:23
      www.czestochowiak.pl/auto-moto-czestochowa/czesci-kola-felgi/opony-i-felgi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka