Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• Gość: Agnieszka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:08
      Co myślicie o Zbigniewie Strzelczaku? Ja jestem bardzo zadowolona. Prowadził
      moje trzy ciąże.jest przede wszystkim człowiekiem który uspokoi pocieszy a przy
      tym kompetentny.Stały kontakt telefoniczny do dyspozycji całą
      dobe.przyjmuje:ul. wodzickiego. szpital parkitka.Bardzo polecam
      • Gość: k0niczynka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:52
        Dr Strzelczak jest prawdziwym fachowcem.W lutym urodziłam zdrowego chlopczyka.
        Prowadził moją ciaze od 2 miesiaca.Kiedy powiadomilam go o swoim pobycie na
        izbie przyjec(4 nad ranem)obiecal ze sie pojawi.Tak tez sie stalo.Porod
        wspominam bardzo dobrze.Po przywiezieniu na sale sama moglam udac sie do
        toalety.Zadnego bolu tam gdzie zwykle sie utrzymuje po takim wysilku.POLECAM!!!
    • Gość: Kaja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:28
      Z czystym sumieniem polecam dr Grabowskiego. Przez całą ciążę mogłam na niego
      liczyć, pomimo tego, że w Częstochowie jest tylko gośćiem. Zdecydowanie
      odradzam dr Adamkiewicza (dyrektor szpitala na PCK). Drogo, szybko i byle jak.
      Jeżeli zaś chodzi o dr Owsiejko to była niezbyt sympatyczna.
      • Gość: kasia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:57
        ja rodziłam już prawie 6 lat temu, ale bardzo chętnie przeczytałam wszystkie
        307 postów. Ze zdziwieniem stwierdziłam, że nie ma tu wymienieonej Pani Zofii
        Brzezin. Ma - miała gabinet na Rocha i pracuje pracowała na Parkitce. Straciłam
        z nią kontakt, bo nie planuję więcej dzieciaków, a teraz korzystam dorywczo z
        róznych innych lekarzy.
        Była sympatyczna, rzeczowa i spędziła z nami 12 godzin porodu. Zadecydowała
        potem o cesarskim, które wykonał Pan Korn. Przemiły człowiek, który poznał mnie
        na stole. Oboje potem przychodzili do sali, gdzie leżałyśmy.

• Gość: fdggfdgfd Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:29
      Polecam www.forumginekologiczne.pl
    • Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 09.02.05, 21:10
      Dziewczyny napiszcie co wiecie na temat dr. Tomka Strzelczyka z Mickiewicza no
      pozatym że jest przystojny.
      • Gość: zawa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 213.199.204.* 10.02.05, 11:33
        Poszukuje lekarza wiem ze ma na imie Czarek i pracuje na tysiacleciu prosze o
        jego nazwisko i cos o nim czy go polecacie
        • Gość: justyna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.02.05, 14:58
          to CEZARY NAJMAN , ja urodziłam pod jego opieka dwóch synków i bardzo polecam
          bo super lekarz. ja trafiłam na niego sama bez zadnego polecenia i przekonałam
          sie sama ze jest bardzo dobrym fachowcem i człowiekiem.pracuje w
          przychodni "kolejowej" na ul.wolnosci
    • Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 10.02.05, 13:35
      Dziewczyny co sądzicie o dr T.Strzelczyku z Mickiewicza
    • Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 10.02.05, 13:58
      Dziewczyny co myślicie na temat dr.Tomka Strzelczyka z Mickiewicza
    • Gość: mamab26 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:51
      Ja chodziłam całą ciążę do do.Owsiejko.Jest to miła,kompetentna lekarka,która
      zawsze wyczerpująco odp.na wszystkie moje pytania.Nigdy nie dała mi odczuć,że
      zabieram za dużo czasu,czy coś w tym stylu...Do porodu przyjechała zaraz po
      moim telefonie i spędziła ze mną 12godz.mimo,że w tym czasie powinna przyjmować
      w prywatnym gabinecie.O kasie(za przyjazd do porodu)w ogóle nie chciała
      rozmawiać ani ze mną ani z mężem.A jeżeli mamy życzenie to możemy porozmawiać
      jak już będzie po wszystkim,bo na razie najważniejsze jest,żeby dzidzia
      urodziła się szybko i była zdrowa.I tak też było.Gdy pojechaliśmy po porodzie
      to na pytanie "ile" nie wymieniła żadnej sumy,więc daliśmy tyle,na ile było nas
      stać.Dodam jeszcze,że podczas porodu naprawdę mi pomogła i jeżeli kiedykolwiek
      zdecyduję się na 2-gie dziecko to na pewno i tę ciążę prowadzić będzie
      dr.Owsiejko
      • Gość: Magda Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:51
        Napisz mi czy chodzi o tę dr.Owsiejko która przyjmuje na ul. Andersa? Bo jest
        podobno jeszcze druga.
        • Gość: mamab26 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:04
          Tak-chodzi mi o tę z Andersa
      • Gość: Paulina Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:33
        Jeszcze raz potwierdzam pozytywną opinię o pani dr Owsiejko. Dokładnie tak jak
        napisała mamab26.
    • Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 14.02.05, 14:11
      CO myślicie na temat dr Tomka Strzelczyka z Mickiewicza.
      • Gość: przyszła_mamuśka dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:46
        Równiez bardzo prosze o opinie na temat Tomasza Strzelczyka,ponieważ nic nie
        znalazłam na forum :( To chyba niemożliwe żeby nikt do niego nie chodził...
        Czy przyjmuje państwowo i jeśli tak to gdzie? Gdzie przyjmuje prywatnie i ile
        kosztuje wizyta? Czy ma USG? Czy jest ono wliczone w cenę czy osobno?
        Jak prowadzi ciążę? Czy jest przy porodzie?(za jaką kwotę?) Czy pracuje w
        szpitalu na Mickiewicza?
        Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
        Pozdrawiam

• Gość: Mama Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 19:06
          przyszła mamuśko,
          znam tego osobnika pracuje w szpitalu na Mickiewicza i w przychodni. wiem
          gdzie ma gabinet prywatny ale nie podam adresu aby Cię przed nim ustrzec.
          Powierzchowność ma doskonałą ale niestety na tym się kończy, bo jest zupełnie
          niekompetentny. Miałam to nbieszczęście i rodziłam u niego, dziecko urodziło
          się w zamartwicy. Choć przez całą ciążę byłam zapewniana że wszystko jest w
          porządku i nie mam się czym martwić a każde takie zapewnienie dość słono u tego
          pana kosztuje.Gorąco polecam wystrzegać się tego pana jak i szpitala
          Mickiewicza.
          • marlen79 Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? 07.08.05, 09:10
            Kobieto każdy jest człowiekiem nawet lekarz. Nie możesz pisać takich oszczersyw
            na jego temat bo on na nie nie zasługuje.
          • Gość: xxx Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.prenet.pl 02.10.06, 22:49
            Pan dr.Tomasz Strzelczyk to naprawde bardzo dobry lekarz, sama do niego
            chodzilam bedac w ciazy... a porod w szpitalu na Mickiewicz bardzo sobie
            chwale... Trzeba tez wziac pod uwage ze kazdy jest tylko czlowiekiem i kazdy
            lekarz moze sie pomylic, zawsze jakas kobieta ma zle wspomnienia albo nie jest
            zadowolona z lekarza... w kazdej dziedzinie sa wyjatki ale nawet i komputery
            sie myla a dopiero co czlowiek... jednej kobiecie pasuje ten lekarz a innej
            inny, tak juz jest i tak juz bedzie,
            • Gość: aska Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 19:05
              to bardzo dobry lekarz chodzilam do niego cala ciaze chcecie informaci na jego
              temat podaje numer gadu gadu 6669728
        • marlen79 Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? 11.08.05, 09:08
          Do mamuśki Jeśli chcesz to mogę ci wszystko opowiedzieć o dr Tomku Strzelczyku
          na gg 2586782.Pozdrawiam
          • Gość: ola Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:19
            Wiecie może ile kosztuje wizyta u dr T. Strzelczyka? Dzięki z góry!
            • aviatar Jaki jest dr Jabłoński ? 10.03.06, 19:45
              Kolezanka mi polecila dr Jabłońskiego ale chce sie czegos o nim dowiedziec od
              innych ?
              Dziekuje z gory za informacje.
              :)
              • Gość: nn Re: Jaki jest dr Jabłoński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:14
                dr Jabłoński jest bardzo dobrym lekarzem ale nie ginekologii. Jest nie miły ,
                bezpośredni aż do bólu, za grosz w nim nie ma delikatności. Postawił mi
                diagnozę raka macicy,przez co w ciągu 2 tygodni schudłam 14 kg .Więc jeśli masz
                problemy z nadwagą to wal do niego śmiało. Mało nie spotkaliśmy się w
                prokuraturze jak okazało się to nieprawdą.
              • Gość: zbyszek Re: Jaki jest dr Jabłoński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:49
                prowadzil moją żone podczas ciąży nie polecam jak rano pod szpitalem
                powiedzialem mu że żona jest na oddziale do porodu to powiedział ,że nie tylko
                pana żona jest w szpitalu .ale jak bral kase to nie mowil ,że przy porodzie nie
                bedzię .odradzam.
      • Gość: ewsia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:38
        Super gość, nie byłam jego pacjentką prywatną, ale ze szpitala kojarzy mi się
        jak najlepiej, miły, delikatny i do pogadania.
    • Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:08
      Czy któraś z was chodziła do dr. Betchera?Przyjmuje w Alejach.Co możecie o nim
      powiedzieć?
      • Gość: pacjentka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:29
        Na pierwsz rzut oka wydaje się, że niezły z niego fachowiec. Ma bardzo dobrze
        wyposażony gabinet no i jest miły. Leczyłam się u niego 5 lat i uważam, że o 5
        za długo. A to dlatego, że nie potrafił powiedzieć wprost co mi dolega, tylko
        umawiał mnie co miesiąc na wizytę (albo częściej) i przepisywał drogie
        tabletki. Okazało się, że moje schorzenie nadawało się jedynie do zabiegu
        (torbiele na janikach), a on nigdy mi tego nie powiedział. BAjer ma niezły i
        nic poza tym. Chodzi mu głównie o pieniądze.
        • Gość: dziewczyna19 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.blokowe.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:48
          dziewczyny, śledziłam ten wątek od pewnego czasu i próbowałam się zdecydować na
          jakiegoś dobrego ginekologa, ale było cięzko, kazda z nas jest inna i ma inne
          poglady na temet dobrego lekarza. w koncu znajoma poleciła mi dr. Bińczyka
          zdecydowałam się pójść do niego i nie żałuję, jest fantastycznym człowiekiem,
          nie idzie na ilosc pacjentek tylko na jakosc usług. miałam duze problemy i
          pomógł mi jak zaden inny nie umiał mi pomóc. rozmawia bardzo długo z
          pacjentkami, jest miły i wizyta u tego lekarza jest naprawde przyjemnoscią.
          polecam naprawde w 100% tego lekarza, jest super fachowcem i pomoze kazdej
          swojej pacjentce, pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, trzymajcie sie
          cieplutko, buźka. p.s jednak istnieją lekarze, do których miło chodzić, i na
          ktorych zawsze mozna liczyc!!!
    • Gość: Marta Dr Olejnik IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:28
      Czesc!!Chciałam zapytać czy któraś z Was chodziła lub rodziła u dr
      Olejnika??Wiem że pracuje na Mickiewicza.Prosze o jakieś informacje:)
      • kitek01 Re: Dr Olejnik 22.02.05, 15:14
        Całą moja ciążę prowadził dr.Olejnik,rodziłam tez u niego i jestem
        zadowolona.Jeśli masz jakies pytania to pisz na priva lub gg 6684684,chętnie
        odpowiem.
    • mysia333 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 20.02.05, 11:29
      Dla mnie od 13 lat najlepszym pod każdym względem ( moralnym, etycznym ) jest dr.Jerzy Sikora. Jest wspaniałym człowiekiem i bardzo dobrym lekarzem.Nie jestem w tej opinii odosobniona.
      Gosia
      • Gość: taka jedna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.realestate.net.pl 04.03.05, 16:19
        Chyba cię Pan Bóg z rozumem opuścił!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: taka jedna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.realestate.net.pl 04.03.05, 16:25
        Niech lepiej dr Sikora załozy prywatny cmentarz. Moja koleżanka zaliczyła przez
        niego i to WYŁĄCZNIE PRZEZ NIEGO sepsę i mało co nie powiększyła grono
        aniołków. Teraz nie będzie nigdy już miala dzieci. Druga kolezanka przez niego
        straciła dziecko już po porodzie, bo nie potrafił jej powiedzieć ani skierowac
        na badania odnośnie toksoplazmozy. Bo to tak dużo wymagało od niego
        inteligencji..... W każdym z tych przypadków mial w dupie pacjentki i ich
        rodziny.
    • Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:15
      Może któras z was wie kto jest ordynatorem ginekologii na Mickiewicza i czy go
      polecacie do prowadzenia ciąży?
      • gumigirl Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.02.05, 19:19
        mam pytanko co sadzicie Panie o Zbigniewie Strzelczalu ktory przyjmuje m.in. na
        ul. wodzickiego?
        • aisza24 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 07.03.05, 19:40
          Bylam u Niego kilka razy.Mily i sympatyczny pan,jednak poniewaz jestem w ciazy
          a jego badanie USG sprowadzilo sie tylko do zbadania czy dziecko ma teteno,bez
          zadnego wytlumaczenia mi, co i jak, chodze teraz prywatnie do dr Wegrzeckiego.
      • Gość: ona27 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:32
        do Magdy- ordynatorem na Mickiewicza jest dr Olek, obecnie prowadzi moją ciążę
        i póki co jestem zadowolona.
      • kasia26_a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 01.10.05, 00:09
        jesli w dalszym ciagu jest ordynatorem olek to szczerze odradzam, to weterynarz a nie lekarz do badania kobiet, szczegolnie ciezarnych, Juz lepszy jest v-ce ordynator dr Bilski, odbieral mi cesarka synka i powiem szczerze byl naprawde oki.dobra lekarka ale bojazliwa troche gdy chodzi o szybkie decyzje jest doktor Biskupek.O Wegrzeckich moge powiedziec ze mlody czyli jego syn jest gdy chodzi o badanie naprawde rewelacyjny.Napwet nie poczujesz kiedy sie skonczylo
        • Gość: a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:16
          Mam identyczne skojarzenia co do Olka - weterynarz i zero poszanowania godności
          pacjentki.
    • Gość: Olla dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.pl 21.02.05, 20:34
      gdzie przyjmuje prywatnie dr Pawinska?prosze o adres, w razie czego tel:)Dzieki
      • Gość: iz Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:48
        ul. Armii Krajowej 2 (budynek obok Zakładu Energetycznego)
        środa i piątek w godz. 16.30 - 17.30
        • Gość: Olla Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.pl 25.02.05, 14:12
          iz-dzieki:)
        • Gość: :) Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: 80.51.191.* 30.03.05, 17:45
          czy trzeba sie umawaic na wizyte do dr Pawińskiej??
          • Gość: a Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.111.inds.pl 28.07.05, 19:20
            czy dr Pawińska przyjmuje prywatnie? Jeżeli tak to gdzie i kiedy? Proszę o
            kontakt
            • Gość: iz Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:51
              prywatnie Armii Krajowej 2
              środa i piątek godz. 16 - 18 nie trzeba się umawiać
              na NFZ Przychodnia Księżycowa przy ul. Księżycowej
              codziennie tel. do przychodni 361 47 76
          • Gość: Maria Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.prenet.pl 23.02.07, 17:48
            dr Pawinska przyjmuje tez codziennie na Księżycowej w przychodni. Na wizyte
            trzeba sie umówic z 2-3 m-ce wczesniej. Telefon na Księzycową jest w książce
            telefonicznej.
    • Gość: for her Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:02
      A mozecie polecic jakiegos ginekologa na pierwszy raz? Taki zeby byl delikatny,
      mily i zeby nie bylo strach do niego isc :) przy okazji poprosze jakies namiary
      na takowych, i z gory dziekuje :)
      • Gość: justyna Re: Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.02.05, 23:28
        polecam dr NAJMANA bardzo delikatny,wyrozumiały,nie zawstydza kobiet, wysłucha
        wszystkich pytan i nigdy mu sie nie spieszy zeby tylko odwalic prace i
        juz.Przyjmuje w przychodni kolejowej na.ul.wolnosci w pon i srode od 13-20 i
        czwartekod 10-1230.rejestracja od godz 9.30 (pierwsze piętro) z karta
        czipowa.Prywatnie natomiast w czwartki od 15-20 na ul.3-go maja 16 (za kortami
        tenisowymi pod Jasną Górą). Polecam z całego serca ale z góry pisze że do niego
        jest zawsze bardzo dużo kobiet bo naprawdę jest to dobry fachowiec.
      • Gość: justyna Re: Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.03.05, 10:45
        i co byłaś????
    • Gość: iza Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 22:18
      Czy ktoś wie kto jest ordynatorem na Tysiącleciu w szpitalu ?
      • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:27
        Dr.n.med.Leszek Mitas przyjechał z kliniki w Bytomiu.
        • Gość: gość Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:38
          Z Kliniki w której zajmowawał się IN VITRO.
          • Gość: justyna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.03.05, 15:41
            Jest bardzo dobrym specjalisą,ponieważ ma naprawdę dużo wiedzy na temat
            ginekologii
      • Gość: semi Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:58
        zupełnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami na temat PANI dr M. MUSKAŁY.
        jest profesjonalna, rzetelna i kompetentna. nie zauważyłam żeby była oschła.
        nie leci na kasę a to się liczy. pozdrawiam
        • Gość: aga Re:dr adamkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 15:01
          nie polecam DR GRAZYNY ADAMKIEWICZ!!! ta kobieta w ogole nie nadaje sie na
          gienkologa, wykryla u mnie nadzerke i zrobila wypalanke (mialam wtedy 18lat w
          tym wieku nie robi sie takich zabiegow tylko zamrazanie), poza tym na wizytach
          stwierdzala nie wiem na jakiej podstawie ze juz rodzilam!!! przed badaniem nigdy
          nie spojrzala w karte tylko wciaz pytala mnie "co pani dolega". nieprzyjemna
          kobieta, stalam w kolejkach czekajac na wizyte u niej jak na wyrok, nigdy nie
          bylo wiadomo co tym razem wymysli. po zabiegu nadzerki kazala mi wykupic drogi
          lek ktory jak sie okazalo jest na usuniecie nadzerki ktorej niby juz nie
          powinnam miec bo przeciez mialam zabieg.malo tego, po tym bolesnym zabiegu
          zemdlalam i musieli wzywac karetke ktora mnie odwiozla do szpitala na PCK
          .dziewczyny nie chodzcie do niej!! od kiedy zmienilam ginekologa wszystko nagle
          jest OK,mialam ponowny zabieg na nadzerke(zamrazanie)nic nie bolalo i szybko sie
          zagoilo. czyz to nie dziwne???
    • Gość: MAJA Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:51
      Miałam wątpliwą przyjemność poznać na własnej skórze fachowość dr
      Lemańskiego. Olewator .
    • Gość: iza Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:16
      Wszystko jest dobrze jak jesteś zdrowa i nie potrzebujesz pomocy .Jak cierpisz
      i zwijasz się z bólu to jest ci obojętne kto się tobą zajmie byleby skutecznie
      i wtedy będziesz go chwalić.
      • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:37
        I co?????????????????
    • Gość: dora Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:46
      a co sadzicie o doktorze Oleksiku z Parkitki?
      • agnieszkal69 Re: Piotr Oleksik 09.03.05, 07:26
        Tak jak juz napisalam na forum ja uwazam ze jest dobrym lekarzem
        • Gość: Ola Re: Piotr Oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:19
          Piotr Oleksik jest bardzo dobrym specjalistą. Zdecydowanie polecam!!!
    • aisza24 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 07.03.05, 19:47

• Gość: Ivy Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.net.pl / 82.160.6.* 07.03.05, 19:49
      A co sądzicie o dr Surówce? Słyszałam o nim jak najlepsze opinie, które
      potwierdzają moje pierwsze wizyty u niego. Czy macie moze jakieś doswiadczenia
      z porodu w jego asyscie?
    • Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:03
      Jeśli któraś z was chodzi do dr.Słabikowskiego to proszę o informację czy można
      u niego zrobić usg?
    • Gość: rachela SŁABIKOWSKI , WSZYSCY TYLKO NIE ON IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.03.05, 21:13
      Jestem pielęgniarką i powiem wam tak, wszystkim się nie dogodzi , nawet
      najlepszy lekarz ma swoich wrogów , poza tym osoby nie mające do czynienia z
      medycyną moga żle interpretować pewne fakty , napiszę tak
      Bilski - niekompetentny ZBÓJ
      Bińczyk - świetny fachowiec , ale drogi
      Owsiejko - miła , zero zdzierstwa,średnio-kompetentna
      Maćkowiak - uroczy fachowiec
      Brzezinowa - fachowiec świetny , ale bardzo humorzasta
      Sikora - przereklamowany
      ŚCIEGIENNA - rutyniara
      Najman- świetny fachowiec i przemiły człowiek
      Oleksik- uroczy facet
      i tak by można pisać duuuużo
      Ale najważniejsze jest to , JA RODZIŁAM DRUGIE DZIECKO NA
      PARKITCE , POMIMO WSZYSTKICH WSKAZAŃ DO CESARKI[[[ pierwsza ciąża zakończona
      cesarką , obecna dziecko 4 kg, zanik akcji porodu, wachania tętna płodu]]]]]
      SŁABIKOWSKI PRZEZ 8 GODZIN , POMIMO WSKAZAŃ NIE POZWOLIŁ WYKONAĆ CIĘCIA PRZEZ
      LEKARZA OBECNEGO PRZY PORODZIE EFEKT DZIECKO URODZIŁO SIĘ W
      ZAMARTWICY OKOŁOPORODOWEJ, I WYLĄDOWAŁO NA PATOLOGII NOWORODKA , NIE
      PRZYJĘTO JEJ NA ODZIAŁ NOWORODKOWY , BO ORDYNATOR POWIEDZIAŁ ŻE NIE WEŻMIE ZA
      NIE ODPOWIEDZIALNOŚCI , BO POWINNO SIĘ URODZIĆ 8 GODZIN WCZEŚNIEJ Z 10 W SKALI
      APGAR

I TYLE , JEŻELI CHODZI O LEKARZY , TO NAJWAŻNIEJSZE JEST , NA ILE ONI MOGĄ
      SOBIE POZWOLIĆ NA ODZIALE , MOJA LEKARKA MUSIAŁA SŁUCHAĆ POLECEŃ ORDYNATORA ,
      GDYBYM CHODZIŁA DO BRZEZINOWEJ CZY BILSKIEGO , KTÓRZY MAJĄ DUŻĄ SWOBODĘ
      DZIAŁANIA NA ODDZIALE , PEWNIE WSZYSTKO POTOCZYŁO BY SIĘ INNACZEJ

• izabelj Re: SŁABIKOWSKI , WSZYSCY TYLKO NIE ON 15.04.05, 22:45
        prosze powiedz cos na temat tomasza strzelczyka z gory dziekuje
    • Gość: ona27 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:45
      czy ktoś z was chodzi do dr Olka?? czekam na opinie
      • Gość: pacjentka ONA27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:58
        Pofatyguj się i poczytaj posty!!!!! Na temat tego lekarza już było!Nie można
        wkółko maglować tego samego.W taki sposób nie dojdziemy do niczego,a przeczytaj
        temat!
        pozdrawiam
        • Gość: izabela Re: pytanie do Racheli IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 20:30
          Rodziłaś dziecko na parkitce. Co mogłabyś powiedzieć o doktorze Kornie ?
          • Gość: gość Re: pytanie do Racheli IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.03.05, 23:14
            moge tylko podpowiedzieć że w tamtym roku dokładnie brał za poród 700zł plus od
            150 d0 200 zł musiały być opłacone dwie położne.Wtedy rodzisz konfortowo i
            rodzinnie.
          • madzialenak Re: ginekolog 21.04.05, 19:35
            znacie moze dr Jabłońskiego? chce sie o nim czegos dowiedziec bo ponoc jest
            bardzo dobry i nie jestem pewna ale chyba pracuje tez w szpitalu w Blachowni.
            • aviatar Re: ginekolog 09.03.06, 10:41
              madzialenak napisała:

> znacie moze dr Jabłońskiego? chce sie o nim czegos dowiedziec bo ponoc jest
              > bardzo dobry i nie jestem pewna ale chyba pracuje tez w szpitalu w Blachowni.
              Sama sie chce dowiedziec cos wiecej na temat dr.Jablońskiego (slyszalam od
              znajomej ze jest to dobry a nawet bardzo dobry lekarz ale chce uslyszec jeszcze
              inne opinie) , sama mam dylemat i chce wybrac najlepszego lekarza bo mialam juz
              zly kontakt z pania dr Adamkiewicz ktora mnie leczyla juz 4 lata i nic jej nie
              wyszlo! Mam nadzieje ze dowiedziala sie Pani cos wiecej o tym lekarzu i prosze
              cos wiecej napisac ! Duzu tu pisza o innych lekarzach a o nim jeszcze nic nie
              znalazlam.
              ;)
              Papa
    • Gość: ja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:21
      dr Mazowicz:)
      • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:06
        up
        • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:26
          Piszcie jeszcze coś!Wiecie że liczba porodów w Polsce jest monitorowana i
          zgłaszacie urodzenie dziecka w USC? i w Poradni i są komputery i wiadomo kto
          odbiera najwięcej porodów w miescie?
          • Gość: nina Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:26
            Piszecie najczęsciej o położnikach i lekarzach prowadzących ciąże, a jakie
            macie doswiadczenia ( swoje lub np swoich mam?) jesli chodzi o KOMPETENTNYCH
            częstochowskich lekarzy chorób kobiecych?
            • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:53
              Ginekologia iPołożnictwo to jest specjalizacja, a co to jest specjalista chorób
              kobiecych co leczy taki specjalista?Jak robi się i gdzie specjalizacje z chorób
              kobiecych?
              • Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:18
                Czekam na odpowiedz lekarz chorób kobiet zdrowych i bogatych to to samo?
      • Gość: Anka Jabłoński IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 00:05
        Jest świetny!, Chwali go sobie kilka pokoleń kobiet, chodzą do niego babcie, córki i wnuczki.
        • ancymonka Re: Jabłoński 03.02.06, 11:32
          Gdzie chodzą? Przecież debil już na emeryturze siedzi! Ma opinię rzeźnika i w
          pełni zasłużoną. Jeden raz miałam nieprzyjemność się z nim spotkać i dziękuję.
          Najgorszemu wrogowi bym nie poleciła!
          • Gość: ??? Pan Adam IP: 195.117.107.* 07.02.06, 15:10
            kiedys na forum był wątek w którym pan Adam udzielał szybko porad
            ginekologicznych... wiecie moze jak brzmiał tytuł tego wątku, czy jest jeszcze
            na forum??
        • Gość: An_Qa Re: Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:33
          zgadzam sie, sama do niego aktualnie chodze, za 2 tyg rodze i jak na razie
          jestem zadowolona :)
          • ewciami Najlepszy!!! 14.01.09, 22:07
            Prowadził moją ciążę,zajął się mna jak ojciec córką.Jest dobrym
            człowiekiem i wspaniałym fachowcem to co robi robi z powołaniem!!!!
    • Gość: nikita Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:39
      Jako ginekologa-położnika mogę polecić dr Wilkowskiego. Chodziłam do niego
      prywatnie do przychodni w Dźbowie. Bardzo konkretny i bardzo ale to bardzo
      delikatny. Jestem trochę histeryczką, ale tylko jego badanie było dla mnie
      zawsze bezbolesne. Miałam u niego cc ze względów medycznych i wszystko było
      super, naturalne jest dla niego, że jeśli się do niego chodzi w ciąży to
      później jest przy porodzie. Szkoda tylko, że jest w szpitalu Mickiewicza, gdzie
      według mnie jest fatalna porodówka. Z tego szpitala pamiętam też dr Olka
      (ordynator) a jego badania to chyba nie zapomnę do końca życia, bo nigdy mnie
      tak wczesniej ani później nie bolało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka