Gość: Agnieszka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:08 Co myślicie o Zbigniewie Strzelczaku? Ja jestem bardzo zadowolona. Prowadził moje trzy ciąże.jest przede wszystkim człowiekiem który uspokoi pocieszy a przy tym kompetentny.Stały kontakt telefoniczny do dyspozycji całą dobe.przyjmuje:ul. wodzickiego. szpital parkitka.Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0niczynka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:52 Dr Strzelczak jest prawdziwym fachowcem.W lutym urodziłam zdrowego chlopczyka. Prowadził moją ciaze od 2 miesiaca.Kiedy powiadomilam go o swoim pobycie na izbie przyjec(4 nad ranem)obiecal ze sie pojawi.Tak tez sie stalo.Porod wspominam bardzo dobrze.Po przywiezieniu na sale sama moglam udac sie do toalety.Zadnego bolu tam gdzie zwykle sie utrzymuje po takim wysilku.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:28 Z czystym sumieniem polecam dr Grabowskiego. Przez całą ciążę mogłam na niego liczyć, pomimo tego, że w Częstochowie jest tylko gośćiem. Zdecydowanie odradzam dr Adamkiewicza (dyrektor szpitala na PCK). Drogo, szybko i byle jak. Jeżeli zaś chodzi o dr Owsiejko to była niezbyt sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:57 ja rodziłam już prawie 6 lat temu, ale bardzo chętnie przeczytałam wszystkie 307 postów. Ze zdziwieniem stwierdziłam, że nie ma tu wymienieonej Pani Zofii Brzezin. Ma - miała gabinet na Rocha i pracuje pracowała na Parkitce. Straciłam z nią kontakt, bo nie planuję więcej dzieciaków, a teraz korzystam dorywczo z róznych innych lekarzy. Była sympatyczna, rzeczowa i spędziła z nami 12 godzin porodu. Zadecydowała potem o cesarskim, które wykonał Pan Korn. Przemiły człowiek, który poznał mnie na stole. Oboje potem przychodzili do sali, gdzie leżałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdggfdgfd Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:29 Polecam www.forumginekologiczne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 09.02.05, 21:10 Dziewczyny napiszcie co wiecie na temat dr. Tomka Strzelczyka z Mickiewicza no pozatym że jest przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 213.199.204.* 10.02.05, 11:33 Poszukuje lekarza wiem ze ma na imie Czarek i pracuje na tysiacleciu prosze o jego nazwisko i cos o nim czy go polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.02.05, 14:58 to CEZARY NAJMAN , ja urodziłam pod jego opieka dwóch synków i bardzo polecam bo super lekarz. ja trafiłam na niego sama bez zadnego polecenia i przekonałam sie sama ze jest bardzo dobrym fachowcem i człowiekiem.pracuje w przychodni "kolejowej" na ul.wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 10.02.05, 13:35 Dziewczyny co sądzicie o dr T.Strzelczyku z Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 10.02.05, 13:58 Dziewczyny co myślicie na temat dr.Tomka Strzelczyka z Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamab26 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:51 Ja chodziłam całą ciążę do do.Owsiejko.Jest to miła,kompetentna lekarka,która zawsze wyczerpująco odp.na wszystkie moje pytania.Nigdy nie dała mi odczuć,że zabieram za dużo czasu,czy coś w tym stylu...Do porodu przyjechała zaraz po moim telefonie i spędziła ze mną 12godz.mimo,że w tym czasie powinna przyjmować w prywatnym gabinecie.O kasie(za przyjazd do porodu)w ogóle nie chciała rozmawiać ani ze mną ani z mężem.A jeżeli mamy życzenie to możemy porozmawiać jak już będzie po wszystkim,bo na razie najważniejsze jest,żeby dzidzia urodziła się szybko i była zdrowa.I tak też było.Gdy pojechaliśmy po porodzie to na pytanie "ile" nie wymieniła żadnej sumy,więc daliśmy tyle,na ile było nas stać.Dodam jeszcze,że podczas porodu naprawdę mi pomogła i jeżeli kiedykolwiek zdecyduję się na 2-gie dziecko to na pewno i tę ciążę prowadzić będzie dr.Owsiejko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:51 Napisz mi czy chodzi o tę dr.Owsiejko która przyjmuje na ul. Andersa? Bo jest podobno jeszcze druga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamab26 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:04 Tak-chodzi mi o tę z Andersa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:33 Jeszcze raz potwierdzam pozytywną opinię o pani dr Owsiejko. Dokładnie tak jak napisała mamab26. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosclemena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 14.02.05, 14:11 CO myślicie na temat dr Tomka Strzelczyka z Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła_mamuśka dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:46 Równiez bardzo prosze o opinie na temat Tomasza Strzelczyka,ponieważ nic nie znalazłam na forum :( To chyba niemożliwe żeby nikt do niego nie chodził... Czy przyjmuje państwowo i jeśli tak to gdzie? Gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta? Czy ma USG? Czy jest ono wliczone w cenę czy osobno? Jak prowadzi ciążę? Czy jest przy porodzie?(za jaką kwotę?) Czy pracuje w szpitalu na Mickiewicza? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 19:06 przyszła mamuśko, znam tego osobnika pracuje w szpitalu na Mickiewicza i w przychodni. wiem gdzie ma gabinet prywatny ale nie podam adresu aby Cię przed nim ustrzec. Powierzchowność ma doskonałą ale niestety na tym się kończy, bo jest zupełnie niekompetentny. Miałam to nbieszczęście i rodziłam u niego, dziecko urodziło się w zamartwicy. Choć przez całą ciążę byłam zapewniana że wszystko jest w porządku i nie mam się czym martwić a każde takie zapewnienie dość słono u tego pana kosztuje.Gorąco polecam wystrzegać się tego pana jak i szpitala Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
marlen79 Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? 07.08.05, 09:10 Kobieto każdy jest człowiekiem nawet lekarz. Nie możesz pisać takich oszczersyw na jego temat bo on na nie nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.prenet.pl 02.10.06, 22:49 Pan dr.Tomasz Strzelczyk to naprawde bardzo dobry lekarz, sama do niego chodzilam bedac w ciazy... a porod w szpitalu na Mickiewicz bardzo sobie chwale... Trzeba tez wziac pod uwage ze kazdy jest tylko czlowiekiem i kazdy lekarz moze sie pomylic, zawsze jakas kobieta ma zle wspomnienia albo nie jest zadowolona z lekarza... w kazdej dziedzinie sa wyjatki ale nawet i komputery sie myla a dopiero co czlowiek... jednej kobiecie pasuje ten lekarz a innej inny, tak juz jest i tak juz bedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 19:05 to bardzo dobry lekarz chodzilam do niego cala ciaze chcecie informaci na jego temat podaje numer gadu gadu 6669728 Odpowiedz Link Zgłoś
marlen79 Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? 11.08.05, 09:08 Do mamuśki Jeśli chcesz to mogę ci wszystko opowiedzieć o dr Tomku Strzelczyku na gg 2586782.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dr Tomasz Strzelczyk ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:19 Wiecie może ile kosztuje wizyta u dr T. Strzelczyka? Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
aviatar Jaki jest dr Jabłoński ? 10.03.06, 19:45 Kolezanka mi polecila dr Jabłońskiego ale chce sie czegos o nim dowiedziec od innych ? Dziekuje z gory za informacje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Jaki jest dr Jabłoński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:14 dr Jabłoński jest bardzo dobrym lekarzem ale nie ginekologii. Jest nie miły , bezpośredni aż do bólu, za grosz w nim nie ma delikatności. Postawił mi diagnozę raka macicy,przez co w ciągu 2 tygodni schudłam 14 kg .Więc jeśli masz problemy z nadwagą to wal do niego śmiało. Mało nie spotkaliśmy się w prokuraturze jak okazało się to nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Jaki jest dr Jabłoński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:49 prowadzil moją żone podczas ciąży nie polecam jak rano pod szpitalem powiedzialem mu że żona jest na oddziale do porodu to powiedział ,że nie tylko pana żona jest w szpitalu .ale jak bral kase to nie mowil ,że przy porodzie nie bedzię .odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewsia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:38 Super gość, nie byłam jego pacjentką prywatną, ale ze szpitala kojarzy mi się jak najlepiej, miły, delikatny i do pogadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:08 Czy któraś z was chodziła do dr. Betchera?Przyjmuje w Alejach.Co możecie o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:29 Na pierwsz rzut oka wydaje się, że niezły z niego fachowiec. Ma bardzo dobrze wyposażony gabinet no i jest miły. Leczyłam się u niego 5 lat i uważam, że o 5 za długo. A to dlatego, że nie potrafił powiedzieć wprost co mi dolega, tylko umawiał mnie co miesiąc na wizytę (albo częściej) i przepisywał drogie tabletki. Okazało się, że moje schorzenie nadawało się jedynie do zabiegu (torbiele na janikach), a on nigdy mi tego nie powiedział. BAjer ma niezły i nic poza tym. Chodzi mu głównie o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna19 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.blokowe.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:48 dziewczyny, śledziłam ten wątek od pewnego czasu i próbowałam się zdecydować na jakiegoś dobrego ginekologa, ale było cięzko, kazda z nas jest inna i ma inne poglady na temet dobrego lekarza. w koncu znajoma poleciła mi dr. Bińczyka zdecydowałam się pójść do niego i nie żałuję, jest fantastycznym człowiekiem, nie idzie na ilosc pacjentek tylko na jakosc usług. miałam duze problemy i pomógł mi jak zaden inny nie umiał mi pomóc. rozmawia bardzo długo z pacjentkami, jest miły i wizyta u tego lekarza jest naprawde przyjemnoscią. polecam naprawde w 100% tego lekarza, jest super fachowcem i pomoze kazdej swojej pacjentce, pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, trzymajcie sie cieplutko, buźka. p.s jednak istnieją lekarze, do których miło chodzić, i na ktorych zawsze mozna liczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Dr Olejnik IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:28 Czesc!!Chciałam zapytać czy któraś z Was chodziła lub rodziła u dr Olejnika??Wiem że pracuje na Mickiewicza.Prosze o jakieś informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek01 Re: Dr Olejnik 22.02.05, 15:14 Całą moja ciążę prowadził dr.Olejnik,rodziłam tez u niego i jestem zadowolona.Jeśli masz jakies pytania to pisz na priva lub gg 6684684,chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia333 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 20.02.05, 11:29 Dla mnie od 13 lat najlepszym pod każdym względem ( moralnym, etycznym ) jest dr.Jerzy Sikora. Jest wspaniałym człowiekiem i bardzo dobrym lekarzem.Nie jestem w tej opinii odosobniona. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.realestate.net.pl 04.03.05, 16:19 Chyba cię Pan Bóg z rozumem opuścił!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.realestate.net.pl 04.03.05, 16:25 Niech lepiej dr Sikora załozy prywatny cmentarz. Moja koleżanka zaliczyła przez niego i to WYŁĄCZNIE PRZEZ NIEGO sepsę i mało co nie powiększyła grono aniołków. Teraz nie będzie nigdy już miala dzieci. Druga kolezanka przez niego straciła dziecko już po porodzie, bo nie potrafił jej powiedzieć ani skierowac na badania odnośnie toksoplazmozy. Bo to tak dużo wymagało od niego inteligencji..... W każdym z tych przypadków mial w dupie pacjentki i ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:15 Może któras z was wie kto jest ordynatorem ginekologii na Mickiewicza i czy go polecacie do prowadzenia ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
gumigirl Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.02.05, 19:19 mam pytanko co sadzicie Panie o Zbigniewie Strzelczalu ktory przyjmuje m.in. na ul. wodzickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
aisza24 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 07.03.05, 19:40 Bylam u Niego kilka razy.Mily i sympatyczny pan,jednak poniewaz jestem w ciazy a jego badanie USG sprowadzilo sie tylko do zbadania czy dziecko ma teteno,bez zadnego wytlumaczenia mi, co i jak, chodze teraz prywatnie do dr Wegrzeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona27 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:32 do Magdy- ordynatorem na Mickiewicza jest dr Olek, obecnie prowadzi moją ciążę i póki co jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 01.10.05, 00:09 jesli w dalszym ciagu jest ordynatorem olek to szczerze odradzam, to weterynarz a nie lekarz do badania kobiet, szczegolnie ciezarnych, Juz lepszy jest v-ce ordynator dr Bilski, odbieral mi cesarka synka i powiem szczerze byl naprawde oki.dobra lekarka ale bojazliwa troche gdy chodzi o szybkie decyzje jest doktor Biskupek.O Wegrzeckich moge powiedziec ze mlody czyli jego syn jest gdy chodzi o badanie naprawde rewelacyjny.Napwet nie poczujesz kiedy sie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:16 Mam identyczne skojarzenia co do Olka - weterynarz i zero poszanowania godności pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olla dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.pl 21.02.05, 20:34 gdzie przyjmuje prywatnie dr Pawinska?prosze o adres, w razie czego tel:)Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:48 ul. Armii Krajowej 2 (budynek obok Zakładu Energetycznego) środa i piątek w godz. 16.30 - 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olla Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.pl 25.02.05, 14:12 iz-dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: 80.51.191.* 30.03.05, 17:45 czy trzeba sie umawaic na wizyte do dr Pawińskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: 80.51.191.* 30.03.05, 17:45 czy trzeba sie umawaic na wizyte do dr Pawińskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.111.inds.pl 28.07.05, 19:20 czy dr Pawińska przyjmuje prywatnie? Jeżeli tak to gdzie i kiedy? Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:51 prywatnie Armii Krajowej 2 środa i piątek godz. 16 - 18 nie trzeba się umawiać na NFZ Przychodnia Księżycowa przy ul. Księżycowej codziennie tel. do przychodni 361 47 76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: dr Pawinska-gdzie przyjmuje? IP: *.prenet.pl 23.02.07, 17:48 dr Pawinska przyjmuje tez codziennie na Księżycowej w przychodni. Na wizyte trzeba sie umówic z 2-3 m-ce wczesniej. Telefon na Księzycową jest w książce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for her Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:02 A mozecie polecic jakiegos ginekologa na pierwszy raz? Taki zeby byl delikatny, mily i zeby nie bylo strach do niego isc :) przy okazji poprosze jakies namiary na takowych, i z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.02.05, 23:28 polecam dr NAJMANA bardzo delikatny,wyrozumiały,nie zawstydza kobiet, wysłucha wszystkich pytan i nigdy mu sie nie spieszy zeby tylko odwalic prace i juz.Przyjmuje w przychodni kolejowej na.ul.wolnosci w pon i srode od 13-20 i czwartekod 10-1230.rejestracja od godz 9.30 (pierwsze piętro) z karta czipowa.Prywatnie natomiast w czwartki od 15-20 na ul.3-go maja 16 (za kortami tenisowymi pod Jasną Górą). Polecam z całego serca ale z góry pisze że do niego jest zawsze bardzo dużo kobiet bo naprawdę jest to dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Ginekolog dla dziewicy?? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.03.05, 10:45 i co byłaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 22:18 Czy ktoś wie kto jest ordynatorem na Tysiącleciu w szpitalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:27 Dr.n.med.Leszek Mitas przyjechał z kliniki w Bytomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:38 Z Kliniki w której zajmowawał się IN VITRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.03.05, 15:41 Jest bardzo dobrym specjalisą,ponieważ ma naprawdę dużo wiedzy na temat ginekologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semi Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:58 zupełnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami na temat PANI dr M. MUSKAŁY. jest profesjonalna, rzetelna i kompetentna. nie zauważyłam żeby była oschła. nie leci na kasę a to się liczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:dr adamkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 15:01 nie polecam DR GRAZYNY ADAMKIEWICZ!!! ta kobieta w ogole nie nadaje sie na gienkologa, wykryla u mnie nadzerke i zrobila wypalanke (mialam wtedy 18lat w tym wieku nie robi sie takich zabiegow tylko zamrazanie), poza tym na wizytach stwierdzala nie wiem na jakiej podstawie ze juz rodzilam!!! przed badaniem nigdy nie spojrzala w karte tylko wciaz pytala mnie "co pani dolega". nieprzyjemna kobieta, stalam w kolejkach czekajac na wizyte u niej jak na wyrok, nigdy nie bylo wiadomo co tym razem wymysli. po zabiegu nadzerki kazala mi wykupic drogi lek ktory jak sie okazalo jest na usuniecie nadzerki ktorej niby juz nie powinnam miec bo przeciez mialam zabieg.malo tego, po tym bolesnym zabiegu zemdlalam i musieli wzywac karetke ktora mnie odwiozla do szpitala na PCK .dziewczyny nie chodzcie do niej!! od kiedy zmienilam ginekologa wszystko nagle jest OK,mialam ponowny zabieg na nadzerke(zamrazanie)nic nie bolalo i szybko sie zagoilo. czyz to nie dziwne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:51 Miałam wątpliwą przyjemność poznać na własnej skórze fachowość dr Lemańskiego. Olewator . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:16 Wszystko jest dobrze jak jesteś zdrowa i nie potrzebujesz pomocy .Jak cierpisz i zwijasz się z bólu to jest ci obojętne kto się tobą zajmie byleby skutecznie i wtedy będziesz go chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:37 I co????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:46 a co sadzicie o doktorze Oleksiku z Parkitki? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkal69 Re: Piotr Oleksik 09.03.05, 07:26 Tak jak juz napisalam na forum ja uwazam ze jest dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Piotr Oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:19 Piotr Oleksik jest bardzo dobrym specjalistą. Zdecydowanie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.net.pl / 82.160.6.* 07.03.05, 19:49 A co sądzicie o dr Surówce? Słyszałam o nim jak najlepsze opinie, które potwierdzają moje pierwsze wizyty u niego. Czy macie moze jakieś doswiadczenia z porodu w jego asyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda1344 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:03 Jeśli któraś z was chodzi do dr.Słabikowskiego to proszę o informację czy można u niego zrobić usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachela SŁABIKOWSKI , WSZYSCY TYLKO NIE ON IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.03.05, 21:13 Jestem pielęgniarką i powiem wam tak, wszystkim się nie dogodzi , nawet najlepszy lekarz ma swoich wrogów , poza tym osoby nie mające do czynienia z medycyną moga żle interpretować pewne fakty , napiszę tak Bilski - niekompetentny ZBÓJ Bińczyk - świetny fachowiec , ale drogi Owsiejko - miła , zero zdzierstwa,średnio-kompetentna Maćkowiak - uroczy fachowiec Brzezinowa - fachowiec świetny , ale bardzo humorzasta Sikora - przereklamowany ŚCIEGIENNA - rutyniara Najman- świetny fachowiec i przemiły człowiek Oleksik- uroczy facet i tak by można pisać duuuużo Ale najważniejsze jest to , JA RODZIŁAM DRUGIE DZIECKO NA PARKITCE , POMIMO WSZYSTKICH WSKAZAŃ DO CESARKI[[[ pierwsza ciąża zakończona cesarką , obecna dziecko 4 kg, zanik akcji porodu, wachania tętna płodu]]]]] SŁABIKOWSKI PRZEZ 8 GODZIN , POMIMO WSKAZAŃ NIE POZWOLIŁ WYKONAĆ CIĘCIA PRZEZ LEKARZA OBECNEGO PRZY PORODZIE EFEKT DZIECKO URODZIŁO SIĘ W ZAMARTWICY OKOŁOPORODOWEJ, I WYLĄDOWAŁO NA PATOLOGII NOWORODKA , NIE PRZYJĘTO JEJ NA ODZIAŁ NOWORODKOWY , BO ORDYNATOR POWIEDZIAŁ ŻE NIE WEŻMIE ZA NIE ODPOWIEDZIALNOŚCI , BO POWINNO SIĘ URODZIĆ 8 GODZIN WCZEŚNIEJ Z 10 W SKALI APGAR I TYLE , JEŻELI CHODZI O LEKARZY , TO NAJWAŻNIEJSZE JEST , NA ILE ONI MOGĄ SOBIE POZWOLIĆ NA ODZIALE , MOJA LEKARKA MUSIAŁA SŁUCHAĆ POLECEŃ ORDYNATORA , GDYBYM CHODZIŁA DO BRZEZINOWEJ CZY BILSKIEGO , KTÓRZY MAJĄ DUŻĄ SWOBODĘ DZIAŁANIA NA ODDZIALE , PEWNIE WSZYSTKO POTOCZYŁO BY SIĘ INNACZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
izabelj Re: SŁABIKOWSKI , WSZYSCY TYLKO NIE ON 15.04.05, 22:45 prosze powiedz cos na temat tomasza strzelczyka z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona27 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:45 czy ktoś z was chodzi do dr Olka?? czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka ONA27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:58 Pofatyguj się i poczytaj posty!!!!! Na temat tego lekarza już było!Nie można wkółko maglować tego samego.W taki sposób nie dojdziemy do niczego,a przeczytaj temat! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabela Re: pytanie do Racheli IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 20:30 Rodziłaś dziecko na parkitce. Co mogłabyś powiedzieć o doktorze Kornie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do Racheli IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.03.05, 23:14 moge tylko podpowiedzieć że w tamtym roku dokładnie brał za poród 700zł plus od 150 d0 200 zł musiały być opłacone dwie położne.Wtedy rodzisz konfortowo i rodzinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: ginekolog 21.04.05, 19:35 znacie moze dr Jabłońskiego? chce sie o nim czegos dowiedziec bo ponoc jest bardzo dobry i nie jestem pewna ale chyba pracuje tez w szpitalu w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
aviatar Re: ginekolog 09.03.06, 10:41 madzialenak napisała: > znacie moze dr Jabłońskiego? chce sie o nim czegos dowiedziec bo ponoc jest > bardzo dobry i nie jestem pewna ale chyba pracuje tez w szpitalu w Blachowni. Sama sie chce dowiedziec cos wiecej na temat dr.Jablońskiego (slyszalam od znajomej ze jest to dobry a nawet bardzo dobry lekarz ale chce uslyszec jeszcze inne opinie) , sama mam dylemat i chce wybrac najlepszego lekarza bo mialam juz zly kontakt z pania dr Adamkiewicz ktora mnie leczyla juz 4 lata i nic jej nie wyszlo! Mam nadzieje ze dowiedziala sie Pani cos wiecej o tym lekarzu i prosze cos wiecej napisac ! Duzu tu pisza o innych lekarzach a o nim jeszcze nic nie znalazlam. ;) Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:21 dr Mazowicz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:26 Piszcie jeszcze coś!Wiecie że liczba porodów w Polsce jest monitorowana i zgłaszacie urodzenie dziecka w USC? i w Poradni i są komputery i wiadomo kto odbiera najwięcej porodów w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:26 Piszecie najczęsciej o położnikach i lekarzach prowadzących ciąże, a jakie macie doswiadczenia ( swoje lub np swoich mam?) jesli chodzi o KOMPETENTNYCH częstochowskich lekarzy chorób kobiecych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:53 Ginekologia iPołożnictwo to jest specjalizacja, a co to jest specjalista chorób kobiecych co leczy taki specjalista?Jak robi się i gdzie specjalizacje z chorób kobiecych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:18 Czekam na odpowiedz lekarz chorób kobiet zdrowych i bogatych to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Jabłoński IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 00:05 Jest świetny!, Chwali go sobie kilka pokoleń kobiet, chodzą do niego babcie, córki i wnuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Jabłoński 03.02.06, 11:32 Gdzie chodzą? Przecież debil już na emeryturze siedzi! Ma opinię rzeźnika i w pełni zasłużoną. Jeden raz miałam nieprzyjemność się z nim spotkać i dziękuję. Najgorszemu wrogowi bym nie poleciła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Pan Adam IP: 195.117.107.* 07.02.06, 15:10 kiedys na forum był wątek w którym pan Adam udzielał szybko porad ginekologicznych... wiecie moze jak brzmiał tytuł tego wątku, czy jest jeszcze na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An_Qa Re: Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:33 zgadzam sie, sama do niego aktualnie chodze, za 2 tyg rodze i jak na razie jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciami Najlepszy!!! 14.01.09, 22:07 Prowadził moją ciążę,zajął się mna jak ojciec córką.Jest dobrym człowiekiem i wspaniałym fachowcem to co robi robi z powołaniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:39 Jako ginekologa-położnika mogę polecić dr Wilkowskiego. Chodziłam do niego prywatnie do przychodni w Dźbowie. Bardzo konkretny i bardzo ale to bardzo delikatny. Jestem trochę histeryczką, ale tylko jego badanie było dla mnie zawsze bezbolesne. Miałam u niego cc ze względów medycznych i wszystko było super, naturalne jest dla niego, że jeśli się do niego chodzi w ciąży to później jest przy porodzie. Szkoda tylko, że jest w szpitalu Mickiewicza, gdzie według mnie jest fatalna porodówka. Z tego szpitala pamiętam też dr Olka (ordynator) a jego badania to chyba nie zapomnę do końca życia, bo nigdy mnie tak wczesniej ani później nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś