Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• Gość: zuza re IP: *.apus-net.pl 28.04.07, 13:34
      ja polecam dwoch lekarzy, mialam szczęscie trafic na nich podczas mojej ciązy.
      dzieki nim porod zakonczyl sie szczesliwie pomimo ze w jego trakcie pojawily
      sie komplikacje. to dr Andrzej Slabikowski- doskanaly specjalista oraz dr Marek
      Korn - zna sie na tym co robi a do tego przemila osoba. serdecznie im dziekuje
      w imieniu swoim i mojej dwu tygodniowej coreczki.

p.s. co do opieki na parkitce nie zgodzę sie z wiekszoscia wypowiedzi na tym
      forum. polozne byly bardzo mile pomagaly kiedy tylko byla taka potrzeba i
      nauczyly mnie wszystkiego co mloda matka powinna wiedziec o pielegnacji i
      opiece nad noworodkiem.
      dodatkowa informacja: nie dalam nikomu "w lape"!
    • Gość: linapau dr lemański IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 18:08
      Mam pytanie czy dr Lemański z sobieskiego jest młody czy stary.
      Moja mama kiedyś chodziła do lemańskiego, ale on powinien mieć teraz z 70-lat.
      To jego syn?????
      Czy ktoś może podać mi jego nr na Kutrzeby???
      Ile kosztuje prywatna wizyta????
      • Gość: linapau Re: dr lemański IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 20:57
        podbijam
        • Gość: elllla Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:45
          Dr Kwiecień bierze za zabieg usuwania nadżerki 200 zł w przychodni - choć jest
          to zabieg całkowicie refundowany ze Śląskiej kadsy Chorych !!! Nie dajcie sie
          nabrać
        • Gość: monika Re: dr lemański IP: 195.205.202.* 19.05.07, 23:08
          Jestem jego pacjentka i slysze o nim duzo dobrego ale ja osobiscie nie jestem
          do niego przekonana moze któraś z was by mi doradzila???
      • Gość: mala mi Re: dr lemański IP: 212.87.244.* 21.05.07, 21:15
        Doktor Jarosław Lemański - młody - syn starszego :). Chodzę do niego państwowo
        więc nie wiem ile kosztuje wizyta. Telefon do gabinetu na Kutrzeby - 034 322 44
        43. Pozdrawiam
    • kasiaps82 Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w ciaz 22.05.07, 16:16
      Dzień dobry, od ponad roku staramy sie z meżem o dzidziusia. Niestety
      ginekolodzy u których byłam: dr Szary, dr Dybalska, Dr Muskała nie potrafią
      zrobić dokładnych badań, które stwierdzą co mi jest. Wiem sama ze mam długie
      cykle i zdazaja sie nie regularne ale to nie daje mi spokoju. Nie wiem co robić.
      • magda344 Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia 22.05.07, 16:34
        Cześć. spróbuj u dr Najmana. Ostatnio jak byłam na wizycie to przedemną była
        dziewczyna z podobnym problemem. Przyjmuje na 3 maja 16 w poniedziałki i w
        czwartki. Życzę powodzenia.
      • ancymonka Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia 22.05.07, 16:40
        Też polecam dr. Najmana.
        A tak bezlekarsko - robiłaś sobie testy owulacyjne?
      • togal Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia 22.05.07, 22:15
        możesz też iść do dr.olka różnie piszą ale znam dużo dziewczyn którym prowadził
        ciąże, też po poronieniach u innych lekarzy, ciąze zagrożone. mnie samej też
        prowadził ciąże i było ok.
    • Gość: dziunia78 Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia IP: 212.240.170.* 24.05.07, 13:16
      W Częstochowie nie masz co liczyć na fachowca. Po roku bezowocnych starań
      radziłabym raczej udać się do Kliniki Leczenia Niepłodności (najbliższa w
      Katowicach - PROVITA). Jeżeli uważasz, że to za wcześnie to proponuję zrobić
      badania na własną rękę: FSH, LH (3 dzieć cyklu) + prolaktyna, 7 dni po
      spodziewanej owulacji badanie progesteronu, TSH, ft3 i ft4 (w każdym dniu
      cyklu). Z wynikami możesz się udać do dr Betchera. Różnie o nim piszą, ale
      jedno mu trzeba przyznać: umie dobrze interpretować wyniki badań. Mam nadzieję,
      że szybko znajdziesz przyczynę niepowodzeń.Pozdrawiam Ania.
      • Gość: Elża Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia IP: 80.54.174.* 26.05.07, 22:56
        Mam pytanie,czy ktos może mi powiedziec gdzie i ewentualnie dac namiary na
        wizyte u dr.Maćkowiaka z Parkitki bo ponoc na oddz.ani w przych.przy szpitalu
        nie przyjmuje.Prosze...pilne
        • nesta319 Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia 27.05.07, 15:44
          dr Maćkowiak przyjmuje na Czecha, nr tel nie mam ale przyjmuje w czwartki i
          wtorki bodajże od 17
          • Gość: Anka poród na PCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 07:52
            Witajcie przyszłe mamusie!!!ja rodziłam na PCK, porodówka na wysokim poziomie ,
            gorzej natomiast jest potem jak przenioszą na połoznictwo.Do lekarzy nie mam
            zastrzeżeń(ginekolodzy ok,lekarki od dzieciątek też, połozne zalezy od dnia i
            humoru-te młode są super, pomogą i dodadzą wsparcia)mam ogromy żal do
            pielęgniarek, które zajmują się noworodkami.Rozumiem każdy jest człowiekiem,
            dla nich to rutynowa praca, ale troche serca i wyrozumiałosci nie
            zaszkodziloby!!!!przez te"baby"dostałam depresji, bo wiecznie wyzywały, ciągły
            tak strasznie boleśnie za piersi,przy każdym zadawanym im pytaniu czułam się
            jak głupia niedouczona kretynka.Dlatego pobyt na połozniczym to było dla mnie
            koszmar-poród dziewczyny to pikuś w porównaniu z tym co jest potem(jesli wam
            nikt nie pomoze oczywiście).Nie pozwólcie sobie na takie ignorowanie, my Mamy
            jesteśmy najwazniejsze, bez nas nikt nie miałby tam pracy.Pamiętajcie jeszcze o
            jednym-o pielegnacji piersi przed porodem,trzeba je hartować...Powodzenia!!!
            • Gość: ankhaha Re: poród na PCK IP: *.77.classcom.pl 19.09.07, 00:06
              Położna Bożena z pck-niech ja cholera weżmie,tyle mi krwi napsula przy porodzie
              ze nie zapomne tego do konca zycia!!!zero zrozumienia i pomocy,tylko sie darła i
              wszystkich stresowała.
          • Gość: lola Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:07
            Bardzo dobrą sławą w leczeniu niepłodności cieszy się Prof. Klimek. Opracował
            metodę in vivo i jest skuteczny.Moja siostra dzięki niemu urodzila. Przyjmuje
            też w Częstochowie 034/3568 076.
      • Gość: Elza Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia IP: 80.54.174.* 26.05.07, 22:57
        Mam pytanie,czy ktos może mi powiedziec gdzie i ewentualnie dac namiary na
        wizyte u dr.Maćkowiaka z Parkitki bo ponoc na oddz.ani w przych.przy szpitalu
        nie przyjmuje.Prosze...pilne
        • Gość: magda Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia IP: *.um.gov.pl 28.05.07, 07:56
          Tez mam ten sam problem, z tego co sie dowiedzialam to jest na dlugim
          zwolnieniu chorobowym, mam tylko nadzieje ze niedlugo skonczy sie. pozdrawiam
      • karolcia_cz-wa Re:szukam ginekologa na problemy z zajsciem w cia 04.12.08, 18:04
        mam pytanie gdzie można zrobić wszystkie te badania w Częstochowie oraz na jaki
        mniej wiecej koszt sie nastawić. pozdrawiam i czekam na odpowiedz
    • michalina1308 Re: lista ginów 30.05.07, 12:24
      polecam dr.Minkler z PCK- szybkie rodzenie!!!Urodziłam 2 miesiące temu u tego
      lekarza-córeczkę 4 razy 10 apgar.
      • Gość: xx Re: lista ginów IP: *.man.czest.pl 23.06.07, 20:09
        A ja polecam bardzo dr Surówkę - urodziłam 17marca córę - też 4x10 Apg.
        Miałam cesarkę i robił ją Surówka (do niego chodziłam prywatnie przez ciążę).
        Nie dawałam żadnej kasy.
        Rzeczywiście porodówka na PCK jest na bardzo wysokim poziomie.
        Co do położnictwa - nie jest już tak nowocześnie - ale przynajmniej bardzo
        czysto. Na obsługę nie mogłam narzekać
      • katharina_29 Re: lista ginów 27.07.07, 10:33
        Sorry,ale to,że miałaś szybki poród to z pewnością nie jest zasługa
        lekarza.Każdy lekarz jest dobry jeżeli wszystko jest w porządku i przebiega tak
        jak należy.Schody zaczynają się dopiero w razie jakichś komplikacji.A
        wybierając lekarza najlepiej kierować się własną intuicją.Lekarz może mieć
        znakomite opinie,ale może Ci z jakichś powodów nie odpowiadać.Do lekarza trzeba
        mieć zaufanie.
        • Gość: lila Re: lista ginów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:03
          czy to prawda że dr Schiller jest bardzo ciężko chory?
    • Gość: Liza Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.getta.trustnet.pl 29.06.07, 17:50
      Ja jestem szczęśliwa mamą od kilku miesiecy. Rodziłam swoją córuchne na
      Parkitce. Lekarzem prowadzącym był Jarosław Wiktor - serdecznie polecam! Bardzo
      dobry wachowiec, zna się doskonale na swej profesji. Jestem zadowolona zarówno
      ze szpitala jak i z lekarza.
      • Gość: ciezarna Re: dr pawinska IP: 213.199.204.* 01.07.07, 14:05
        chodze do niej ale nie wiem gdzie bede rodzic czy kogos ona prowadzila????
      • Gość: monia_M.M. Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:00
        czy ktoś ma doświadczenia zPanią doktor Brzezin, (przyjmuje na
        Rocha) lub dr. g. Adamkiewicz? dodam ze chodzi mi o prowadzenie ciąży
        • Gość: Anka Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.21.pl 09.08.07, 12:20
          Witam czy ktoz moze mi cos napisaac o szpitalu na parkitce czy sa
          jeszcze te strajki i ogólnie i o lekarzu dr Kornie.
          Za niedługo mój poród i martwie sie troche jak to bedzie wiec jak
          ktos wie to prosze o odpisanie.
          dziekuje
          • Gość: MARTA Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:39
            Słyszałam od mojej kuzynki co rodziła przy dr. Kornie że bierze dużo
            kasy za poród. Ona bez komplikacji miała poród za przeproszeniem
            poszła pierła i urodziła zapłaciła temu lekarzowi 600 zł.
            • Gość: anka Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: 217.98.38.* 24.09.07, 17:45
              Gorąco polecam dr Korna. Bardzo dobry lekarz.
          • Gość: Ania Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.21.pl 10.08.07, 15:48
            Witam czy któras z pan ostatnio rodziła na parkitce albo wie jak tam
            wyglada sprawa porodu. Jakie rzeczy trzeba ze soba zabrac dla
            dzidziusia. i czu dr Korn przyjezdza do porodu i za ile bo jak
            wiadomo w dzisiejszych czasach to juz tak bywa ze nic za darmo nie
            ma.
            Dziekuje
        • Gość: Sylwia Re: Doktor Dubnicki- czy polecacie? IP: *.juranet.eu 09.08.07, 18:52
          Proszę o opinie o doktorze Dubnickim, czy prowadził Waszą ciążę i czy go
          polecacie. Poza tym proszę o informacje czy pracuje jeszcze na Parkitce?
    • Gość: nana dr Z. Strzelczak IP: 212.87.241.* 03.07.07, 20:12
      napiszcie coś o nim więcej
      • kapalu Re: dr Z. Strzelczak 04.08.07, 21:42
        Bardzo kompetentny, miły ale przede wszystkim fachowiec. Dokładnie wszystko
        wytłumaczy. Na pierwszej wizycie u niego byłam pozytywnie zaskoczona ilością
        pytań, które mi zadał.
        Pierwszą ciąże prowadziła mi inna lekarka, a on razem z nią robił mi cc. Potem
        podczas pobytu w szpitalu przyszedł do mnie, pytał jak się czuję, zdjął mi
        szew. Zdecydowałam, że kolejną ciąże będę prowadzić u niego. Co prawda jeszcze
        troszkę do tego momentu czasu, ale byłam już u niego na dwóch wizytach i
        utwierdziłam się w swoim wyborze.

W gabinecie ma USG.
        • Gość: mloda mama Re: dr Z. Strzelczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:57
          polecam dr Z Strzelczaka!!!nie tylko swietny fachowiec ale takze
          czlowiek z klasa ma podejscie do pacjenta co pomaga w procesie
          leczenia zachecam wszystkie niezdecydowane panie!!
        • Gość: Ania Pomocy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 00:32
          Proszę o pomoc... Gdzie w okolicach Częstochowy, Krakowa Wrocławia
          można dokonać bezpiecznej aborcji ? Czy jest możliwość załatwienia
          tego metodami farmakologicznymi ? Jestem w 5 tygodniu.
          Mój e-mail to zrozpaczona_ania1981@o2.pl
          • Gość: EWELA Pomocy !!! IP: *.poczesna.netcominternet.pl 13.03.09, 16:46
            Boze jak przeczytalam ta wiadomosc do Anki!
            Kobietko noszisz juz w brzuszku Malenstwo-nie zyjemy w 18 wieku gdzie malo co
            wiedzieli o antykoncepcji!
            najpierw trzeba myslec i sie zabezpieczac a nie zabijac niewinne Dzieciatka!
            badz odpowiedzialna do konca i urodz Maluszka a pozniej jak nie mozesz miec go
            przy sobie to oddaj, Maluszek bedzie zyl!
            zrobisz aborcje-za 3, 4 lata bedziesz plakac do "skorupki" ze nie chcesz dziecko
            a nie mozesz!zastanow sie-jakby Twoja mama chcial zrobic aborcje jak chodzila z
            Toba w ciazy....... co byc wtedy poczula!
          • ewelina2024 Re: Pomocy !!!?????????? 17.03.09, 23:53
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Proszę o pomoc... Gdzie w okolicach Częstochowy, Krakowa Wrocławia
            > można dokonać bezpiecznej aborcji ? Czy jest możliwość załatwienia
            > tego metodami farmakologicznymi ? Jestem w 5 tygodniu.
            > Mój e-mail to zrozpaczona_ania1981@o2.pl

Ania czyś Ty oszalała? Najlepiej zrobić skrobankę i po strachu.. Tylko że Cię sumienie zeżre później i będziesz tego żałowała do konca życia!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
            • ewelina2024 Re: Pomocy !!!?????????? 17.03.09, 23:59
              ewelina2024 napisała:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Proszę o pomoc... Gdzie w okolicach Częstochowy, Krakowa Wrocławia
              > > można dokonać bezpiecznej aborcji ? Czy jest możliwość załatwienia
              > > tego metodami farmakologicznymi ? Jestem w 5 tygodniu.
              > > Mój e-mail to zrozpaczona_ania1981@o2.pl
              >
              >
              > Ania czyś Ty oszalała? Najlepiej zrobić skrobankę i po strachu.. Tylko że Cię
              > sumienie zeżre później i będziesz tego żałowała do konca życia!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak to jest że małżeństwa staraja się o dziecko latami a niektórzy nie myśła o tym co robią i chcą to dziecko zabić. może jak to zobaczysz to zmądrzejesz:www.dotknij-aborcji.yoyo.pl/galeria.htm
    • Gość: JA Re: IP: *.215.inds.pl 04.07.07, 16:37
      MAM PYTANIE ILE WIZYTA U TEGO R.SUROKI KOSZTUJE? PROSZ O ODPOWIEDZ
    • Gość: gość Dr SJ. Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:33
      Zdecydowanie poleceam Jarosława Strzelczyka, szpital na Parkitce, kompetencja,
      trafność diagnozowania i jeszcze do tego uprzejmość.
    • Gość: agusia Re: dr. Wiktor IP: *.garibaldiego.trustnet.pl 27.07.07, 13:22
      Polecam dr. Wiktora, jest wspaniałym lekarzem, miły, rzetelny,
      zawsze wytłumaczy wszelkie wątpliwości, w razie potrzeby można uzyskać pomocy
      od niego o każdej porze dnia jak i nocy.
      • rudella Re: dr. Wiktor 20.10.07, 22:57
        Witam,

rodziłam w lipcu. Sam poród siłami natury odbył się bez
        komplikacji. "Jazda" nastąpiła po przyjściu na świat mojego synka.
        Nie wiem jakby się wszystko potoczyło gdyby nie dr Wiktor, jego
        błyskawiczna reakcja, szybkie decyzje. Polecam gorąco. Solidny
        fachowiec. Będąc w ciąży i chodząc do innego ginekologa, przypadkiem
        trafiłam do dr Wiktora - myślę, że to była opatrzność :-). Polecam z
        czystym sumieniem!
    • Gość: OLa Lek.Jerzy Sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:55
      Proszę o opinie o lek.J.Sikorze, bo jest ich mało. Zamierzam się do
      niego wybrać, ale nie wiem czy warto.
      • Gość: Kasia Re: Lek. Słowiński z Blachowni IP: *.juranet.eu 09.08.07, 18:55
        Proszę powiedzieć coś w sprawie tego lekarza, czy dobrze prowadzi ciążę ,czy
        przyjeżdza do porodu i czy jest OK. proszę o opinie.
        • Gość: Kasia Dr. Pawińska w jakich godzinach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:17
          W jakich godzinach dr Pawińska przyjmuje w przychodni na Księżycowej??
          Kiedy rano a kiedy popołudniu??
          Z góry dziękuję
          • Gość: Monika dr Surówka - SUPER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:34
            Prowadził moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Był przy porodzie.
            Bardzo miły, wszystko super wyjaśnia. Godny polecenia.
            • Gość: ... Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 17:48
              Mam 22 lata i nie bylam jeszcze u ginekologa, tak wiem ze juz dawno
              powinnam isc ale tak wyszlo, po przeczytaniu postow wybralam juz
              lekarza do ktorego chce isc ale boje sie tego... :/ nie wiem jak mam
              sie zachowac, czy powiedziec ze dopiero jestem pierwszy raz u
              ginekologa?? boje sie reakcji lekarza...
              • Gość: ania Re: Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 17:57
                nie bój się, szkoda,że tak późno, ale lepiej teraz niż jeszcze później, musisz
                być szczera, lekarz zapyta o ostatnia miesiączkę,k, czy współżyłaś, nie wstydź
                się, to tylko lekarz, badanie da się przeżyć(niektóre z nas wolą gino od
                dentysty ;) głowa do góry i powodzenia:)
    • Gość: Ela Re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 14:19
      Czy ktoś może mi coś powiedziec o dr Tomaszu Bilskim?
      • Gość: magdab Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 18:31
        Chodze do niego od jakiegos czasu. Jestem bardzo zadowolona.
        Kompetentny lekarz. Wczesniej chodzilam do Bińczyka, ale sie na nim
        zawiodlam. Przy porodzie, powiedzmy, ze nie zachowal sie tak, jak
        jak powinien zachowac sie lekarz do krorego chodzi sie przez 9
        miesiecy i laduje kase. Do dr Bilskiego chodzi kilka moich
        znajomych. Kilku z nich prowadzil ciaze i byl przy porodzie i
        wszystkie sa zadowolone.
    • Gość: Maslak06 Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: 80.54.175.* 11.10.07, 20:55
      Ja proponuję dr Rafała Betchera. Słyszałam o nim różne opinie, ale
      ja mam doświadczenia bardzo pozytywne. Prowadził mnie przez całą
      ciążę, kiedy rodzilam synka przyjechal do szpitala i był przy
      porodzie. Nie wziął za to ani złotówki, choć była to niedziela
      wieczór.
    • Gość: betty re:lista dobrych ginekologow IP: 80.48.49.* 07.11.07, 10:34
      Uwazam ze dr.Sikora.Jest bardzo dobrym ginekologiem.Prowadził cała moja
      ciaże.Urodziłam bardzo szybko,zrobił wszystko żeby poród przebiegł sprawnie i w
      miare bezboleśnie.Oczywiscie przy porodzie był.Jest bardzo miłym i spokojnym
      lekarzem.Nie panikuje i nie straszy.Jest bardzo dobrym specjalista.Polecam go
      każdej mamie z czystym sumieniem.A byłam u naprawde róznych lekarzy i wiem co mówie.
      • Gość: ula Re: re:lista dobrych ginekologow IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 23:51
        betty-masz racje to świetny lekarz tez do niego chodziłam 4 lata
        temu i tez bez żadnego problemu przyjechał jak rodziłam chociaż za
        przyjazd nie chciał kasy. Teraz tez jestem w ciąży i mam mały
        dylemat, chociaż Sikora jest super to w tym momęcie jest dla mnie za
        drogi(wizyty, prywatne badania krwi, itd)Może wiesz coś o dobrym
        ginekologu co przyjmuje w Przychodni na Kasę chorych? Pieniądze
        szczęścia nie dają ale jak ich brak to jest trudniej. Pozdrawiam
        • aga7923 Re: re:dr Mitas??? 14.11.07, 22:51
          Dziewczyny, co możecie powiedziec o dr Mitsa??/ Pracuje w
          Wojewódzkim Szpitalu? Za wszelkie info - dzięki!
      • Gość: Maria Re: re:lista dobrych ginekologow IP: *.trustnet.pl 18.02.08, 17:05
        Dziewczyny prosze was o pomoc, napiszcie do jakiego ginekologa najlepiiej sie
        udac jeśli staramy sie o dziecko i sa problemy z zajściem w ciąże.Prosze o pomoc
        • Gość: bińczyk Re: re:lista dobrych ginekologow IP: *.profiline.pl 18.02.08, 18:24
          drogi, ale skuteczny
    • Gość: mama lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:31
      Ja proponuje dr Najmana. W kwietniu przy jego pomocy na PCK urodziłam sliczna ,
      zdrowa córeczke. Gorąco polecam .Świetny specjalista.
    • Gość: Nel Re: ginekolodzy IP: 167.127.24.* 15.11.07, 15:08
      Witam!

Mam pozytywne odczucia, jesli chodzi o dr Katarzyne Buzdrygan. Bylam
      u niej na USG trojwymiarowym w Olmedzie na Zajaczka. Bardzo mila
      kobieta, profesjonalnie przeprowadzone badanie, choc niestety bardzo
      kosztowne, bo 300zl. Wspaniale jest zobaczyc buzie sowjego dziecka,
      jak ma czkawke, czy dotyka stopka twarzy :) Pokazalam jej rowniez
      wyniki badan, maz, ktory caly czas byl obecny, rowniez zadal kilka
      pytan. Wszystko profesjonalnie i w milej atmosferze.
      Niemilo wspominam wizyte u dr Korna w jego prywatnym gabinecie.
      Bylam w 11-12 tyg ciazy i bylo to moje pierwsze USG ciazowe. Dr nie
      zrobil badania przeziernosci karkowej, chociaz mogl i powinnien, bo
      to najlepszy czas, argumentujac, ze jak za dwa tygodnie wroce do
      Irlandii to mi tam zrobia. A w Irlandii mi nie zrobili, bo to byl 14
      tydzien i bylo juz za pozno. Przeziernosc wykonuje sie do 13 tyg,
      pamietajcie o tym dziewczyny i egzekwujcie to od swoich lekarzy.
      Powiedzial rowniez, ze jakby cos bylo nie tak, to moge przyjechac do
      Polski, bo tu mozna usunac do ktoregos tam tygodnia, poniewaz i tu
      uwaga cytuje "Nikt nie chce rodzic Down'ow." Po czyms takim rece
      opadaja.
      Niestety nie mam w Czestochowie swojego lekarza prowadzacego, bo
      jestem dojezdzajaca z zagranicy. Mam termin na koniec stycznia i
      bede rodzic w Polsce, na Parkitce. Tam jest najlepszy sprzet dla
      nowordkow i tam wiaza z PCK i Mickiewicza, jak sa jakies powazne
      komplikacje. W zwiazku z tym chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej
      szczegolow od dziewczyn, ktore tam niedawno rodzily. Czy dziecko
      przebywa z matka? Czy jest po porodzie zabierane do badania, jesli
      tak to po jakim czasie je przywoza? Czy nacinanie krocza jest
      praktykowane u wszystkich rodzacych? Ktorzy lekarze tam odbieraja
      porody oprocz dr Korna? Wiem, ze rowniez dr Magnuszewska, czy jest
      ona dobrym specjalista i czy warto sie do niej wybrac prywatnie?
      Jakie sa ogolnie warunki, ile sal do rodzenia, ilu osobowe? Jakie
      polozne, mlode czy doswiadczone? Z tego co czytalam nie mozna juz
      miec "swojego" lekarza przy porodzie. Czy to prawda? Tak na
      marginesie bardzo dobrze, bo to bylo lapowkarstwo.
      • Gość: ada Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:54
        Czy ktoś może coś powiedzieć na temat dr Izabeli Pawłowicz?
        • Gość: ana Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:41
          pawłowicz
        • Gość: ano Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:49
          byłysmy z koleżankami i o dziwo każda z nas ma nadżerke no i ocztwiscie
          konieczne wizyty kontrolne prywatnie, innym gabinecie okazało sie że nic podobnego
        • Gość: mloda mama dr Z Strzelczak polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:13
          To lekarz przez duze "L" i człowiek przez duze "C". Prowadził moją
          ciąże i gdybym była w ciąży drugi raz nie poszłabym do nikogo
          innego. Do mojego porodu przyjechał specjalnie w sobote i nie chciał
          za to ani złotówki. Do tego interesował sie moim stanem po porodzie,
          odwiedzał na oddziale i był bardzo miły. W tych dla kobiety trudnych
          dniach było to dla mnie bardzo ważne
      • Gość: gugu Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 22:15
        rodziłam na Parkitce we wrześniu .dziecko jest z matką,małą dostałam jeszcze na sali porodowej do karmienia,nie byłam nacinana ale to był mój drugi poród.Jestem bardzo zadowolona opieka była super ginekologów,pediatrów i połoznych.Córeczka miała po porodzie zaburzenia akcji serca,była cały czas pod obserwacją konsultowana u specjalisty.Ja była na bieżąco informowana przez pediatrów i ordynatorkę o stanie dzidziusia.Ja polecam ten szpital
    • Gość: gość Doktor Sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 17:52
      Do dobrych ginekologów zaliczał sie doktor Sikora ale to było kiedyś.Mozna iść
      do niego tylko jak kobieta jest w ciąży bo jak jest chora naprawde to nie ma co
      szukac pomocy u niego.Owszem bardzo miły w czasie pierwszej wizyty a pózniej juz
      nie pan doktor przeszedł na ilość pacjentek a nie na jakość.
      • Gość: Iga Re: Doktor Sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:19
        W lipcu urodziłam synka, ciążę prowadził dr Sikora-tak chwalony i
        oblegany. Miałam ciążę zagrożoną, były komplikacje, jednak urodziłam
        zdrowego skarba. Co do lekarza mam jednak wiele zastrzeżeń, uważam,
        że staje się rutyniarzem-niestety. Przy porodzie nie był,
        powiedział, że nie jeździ do porodów.Warto zatem się zastanowić, czy
        do niego iść.
        • Gość: joanna : Doktor Jawor IP: 83.2.141.* 18.12.07, 12:21
          • Gość: joanna Re: : Doktor Jawor IP: 83.2.141.* 18.12.07, 12:24
            Czy ktoś słyszał cos o dr Jawor???
            • Gość: dori Re: : Doktor Jawor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:40
              SZUKAM NAMIARÓW NA DOKTORA JAROSLAWA STRZELCZYKA CZY NADAL PRZYJMUJE W DOMU MOZE
              NUMER TELEFONU I ILE TERAZ KOSZTUJE WIZYTA TO DOBRY LEKARZ I MIŁY CHODZILAM DO
              NIEGO PRZED LATY TERAZ WROCIŁAM DO POLSKI I CHCIALAM ISC NA WIZYTE Z GÓRY
              DZIEKUJE POZDRAWIAM
            • k8y potrzebna opina-ważne!!! 20.12.07, 20:43
              ja również chciałabym dowiedzieć się coś o dr. Artur Jawor? czy jest godny
              polecenia? ile kosztuje wizyta prywatnie? z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam
              • Gość: joanna Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 83.2.141.* 20.12.07, 22:56
                ja zapisalam sie do niego w przychodni wiec nie wiem ile kosztuje prywatnie
                wizyta ale nic o nim nie slyszalam i nie wiem czy warto isc:) ale widze ze
                trzeba pojsc by sie przekonac.
                • k8y do joanna 21.12.07, 17:21
                  dziękuję za odp :) i gdybyś mogła napisać mi po twojej wizycie jakie miałaś
                  wrażenia np. czy wydaje ci się dr. kompetentny itp. Pozdrawiam :)
                  • Gość: joanna Re: do joanna IP: 83.2.141.* 22.12.07, 20:39
                    :) pewnie ze ci napisze tylko dopiero po nowym roku bo 02.01 mam umowiona
                    wizyte. pozdrawiam!!
              • Gość: kobietka Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 21:38
                Osobiście nie polecam doktora Jawora, wywarł na mnie niekorzystne
                wrażenie i dlatego po trzech wizytach u niego zmieniłam lekarza.
                Sprawia wrażenie bardzo roztargnionego, nie słucha tego, co się do
                niego mówi i wypisuje leki niekoniecznie trafnie dobrane do potrzeb
                pacjentki. Jeśli więc chodzi o moje zdanie- odradzam, ale oczywiście
                nie należy kierować się tylko i wyłącznie cudzymi i bardzo
                subiektywnymi opiniami. Pozdrawiam!
                • Gość: joanna Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 83.2.141.* 25.12.07, 23:34
                  dzieki wielkie za odpowiedz! teraz zastanwiam sie czy mam isc czy lepiej
                  poszukac innego lekarza bo w sumie to ide z konkretnym problem.. a czy moglabys
                  mi polecic jakiegos lekarza ktory zna sie na rzeczy?? pozdrawiam!
                  • Gość: kobietka Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.07, 19:46
                    Joanno, to zależy do czego ginekolog jest Ci potrzebny. Jeśli do
                    prowadzenia ciąży, to poszukaj tutaj na forum, niestety jednak nie
                    każdy polecany tutaj położnik sprawdza się również jako dobry
                    ginekolog. Nie wiem jakie są Twoje oczekiwania, więc trudno mi
                    cokolwiek sugerować. Zdecydowanie jednak nie polecam dr Jawora oraz,
                    jak jedna z moich przedmówczyń, pani Owsiejko.
                    • Gość: joanna Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 83.2.141.* 26.12.07, 23:05
                      witam! dziekuje za odpowiedz! nie potrzebuje poloznika tylko dobrgeo ginekologa
                      co by sie znal na rzeczy bo sama nie wiem czy cos mi dolega czy to moja
                      fizjologia taka jest :) chodzilam do dr Szary i neistety nie mam dobrego zdania
                      na jej temat a chcilabym zasiegnac porady innego doktora! no nic w takim razie
                      pozostaje mi sprawdzanie i szukanie odpowiedniego lekarza!
                      • Gość: kobietka Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.07, 12:30
                        Joanno, jeśli mogę Ci kogoś zasugerować, to weź pod uwagę dr
                        Najmana, pracuje w dawnej przychodni kolejowej. Wiem, że ma opinię
                        nie tylko dobrego specjalisty, ale i lekarza- społecznika, których w
                        dzisiejszych czasach nie pozostało już wielu. Wiem, że nie dzieli
                        swoich pacjentek na te "prywatne" i "z przychodni", o wszystkie
                        troszczy się w jednakowym stopniu, zresztą poczytaj sobie to forum,
                        tutaj dr Najman jest dość popularny. Pewnie w tym roku już nie uda
                        Ci się umówić wizyty, ale spróbuj zaraz po nowym roku. Powodzenia:)
                        • Gość: Edi Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 12:44
                          Proponuje ci doktora Lemańskiego super specjalista i lekarz który
                          potrafi wytłumaczyć ,nie zbywa pacjentek tylko udziela
                          wystarczających odpowiedzi.
                          • Gość: ania Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:41
                            osobiście jestem b zadowolona z dr Z. Strzelczaka. Najlepiej jednak
                            ocenić samemu i samemu podjąć decyzję do kogo chodzić. Trzeba sobie
                            wyrobić własne zdanie
                            • Gość: joanna Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 83.2.141.* 27.12.07, 22:28
                              jestem mile zaksoczona odpowiedizami za ktore dziekuje!!:) a jesli mozecie mi
                              jeszcze poradzic czy lepiej isc prywatnie czy z przychodni oraz ile moze
                              kosztowac taka prywatna wizyta. czy na prywatnej wizycie rowniez wykonuje sie
                              badania np. cytologie czy gdzies kieruje i czy sa one extra platne czy juz w
                              ramach wizyty. i jakies namiary na tych lekarzy bo w sumie o kazdym sa prawie
                              same pozyty i jaki jest miej wiecej czas oczekiwania na wizyte! pozdrawiam!!!
                              • Gość: kobietka Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.07, 13:19
                                Joanno, doktor Najman w przychodni wykonuje i cytologię, i USG jeśli
                                zachodzi taka potrzeba, oczywiście koszty pokrywa całkowicie NFZ.
                                Zwykle, w ramach wizyty prywatnej badania takie są płatne extra, a
                                ich ceny są bardzo zróżnicowane.
                                Po co jednak płacić, jeśli jesteś ubezpieczona? Dr Najman, o czym
                                już zresztą pisałam, poważnie traktuje swoje pacjentki, zarówno te z
                                przychodni, jak i prywatnego gabinetu.
                                Namiary: "Nasza przychodnia", (dawna kolejowa), ul. Wolności 46,
                                tel. (034) 3 65 18 44
                                • Gość: ania Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 15:54
                                  Dr Z. Strzelczak przyjmuje prywatnie wtorki i czwartki 17-18, ale
                                  jak pewnie wiesz jest dyr. szpitala,więc lepiej się telefonicznie
                                  upewnić. Cytologię i usg wykonuje sam, nie trzeba nigdzie jezdzić.
                                • Gość: joanna Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 83.2.141.* 29.12.07, 09:52
                                  :) to super jak tak. w takim razie wybiore sie do przyhcodni:) dziekuje bardzo
                                  za wskazowki!! pozdrawiam!
                                  • Gość: wiola123 Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: *.gprs.plus.pl 08.01.08, 22:34
                                    Hej dziewczyny potrzebuje informacji przypadkowo byłam w szpitalu na
                                    PCK i wpadłam na miłego i sympatycznego lekarza ginerkologa i
                                    chciała bym sie do niego wybrac na wizyte ale niestety nie znam ani
                                    imie ani nazwisko moze któras z was zna takiego młody wysoki
                                    szczupły włosy ciene i chodzi w okularach i jest bardzo przystoiny
                                    prosze o pomoc
                                    • Gość: anka Re: potrzebna opina-ważne!!! IP: 195.205.202.* 08.01.08, 23:27
                                      Wiolui! Być może to jest stażysta, który tam jest od pewnego czasu/
                                      • Gość: durex Kto wyleczy duchownych z homoseksualizmu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 12:22
                                        Ten temat nie dotyczy już tylko zamkniętej grupki "nadludzi", lecz
                                        istnieje obawa o zachowanie czystości wśród ludzi.

MURY I KRATY ICH NIE WYZWOLIŁY !
              • Gość: joanna dr jawor IP: 83.2.141.* 02.01.08, 16:28
                witam!! jesli chodzi o moje odczucia to sa bardzo pozytywne po pierwszej
                wizycie. jest bardzo delikatny i nie odczulam badania oraz co chwila pytal sie
                czy nic nie boli itp. na piertwszej wizycie zorbil cytologie i usg oraz zlecil
                badanie hormonow. odpowiadal na kazde pytanie i wcale nei poganial oraz co mile
                zaskocyzlo to patrzyl sie prosto w oczy a nie zajomowal sie studiowaniem jakis
                kartek czy patrzeniem w sciane. uwazam ze stara sie pomoc jak tylko moze i
                dokaldnie slucha co sie do niego mowi oraz dopytuje sie!
                osobiscie polecam dr jawora!
                • Gość: kobietka Re: dr jawor IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.08, 21:11
                  Joanno, jak widać nie na darmo ktoś kiedyś powiedział: "ile
                  pacjentek, tyle różnych opinii". Pozdrawiam
                  • Gość: joanna Re: dr jawor IP: 83.2.141.* 02.01.08, 22:39
                    dokaldnie tak. nasze zupelnie przeciwne. moze trafilam na odbry dzien!;) zobacze
                    jak bedzie dalej a poki co robi b.dobre wrazenie.
                    niestety w kolejowej przychodni ciezko sie dostac bo albo urlop albo cos..
                    • malwina-b Re: dr romuald gorniak 03.01.08, 11:09
                      hej mam pytanie.Czy któras z was miała może styczność z tym lekarzem?Ja jestem w
                      5 m-cu ciąży i do niego chodze.Z pozoru wydaje sie bardzo sympatyczny ale coś mi
                      w nim nie pasuje.Mam tez numer tel do dr tomasza strzelczyka slyszalam ze jest
                      bardzo dobrym lekarzem.Co radzicie?
                      • Gość: gula Re: dr romuald gorniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 23:30
                        Gorniak jest sympatyczny, troche flegmatyczny, ale delikatny. Problemem dla
                        ciebie moze byc to, ze niestety nie pracuje w szpitalu.
                    • k8y do joanna 03.01.08, 19:54
                      czesc dziekuje ci bardzo za twoja opinie i odp. Moge powiedziec ze moja mama tez
                      byla u dr Jawora i ma dokladnie takie samo zdanie jak ty!
                      to fajnie ciesze sie bo moze w koncu moja mama znalazla naprawde dobergo
                      lekarza!!!:))) ( i dodam jeszcze ze byla u kilku z 'najlepszych' ale niestety
                      nie pomogli :(( pozdrawiam pa
                      • Gość: czarodziejka Dr Gorniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 00:12
                        a ja mam bardzo dobra opinie o tym lekarzu.
                        Mily,delikatny,dosc kompetentny,zawsze doradzi,pocieszy,wyjasni.
                        Zawsze ma kolejki do siebie.A z tego co slyszalam to pracuje na
                        parkitce i chyba PCK ale na 100 procent nie wiem
      • Gość: Magda Re: Doktor Sikora IP: *.juranet.eu 08.02.08, 15:16
        Czy ktoś chodził do dr. Sikory, chodzi mi w szczególności o
        prowadzenie ciąży prosze o opinie.
    • ngm Re: dr Surówka? 06.01.08, 15:44
      Proszę o opinie dr Surówka. Gdzie przyjmnuje. ile kosztuje wizyta.
      czy lepiej prywatnie czy na kasę chorych?
      • Gość: pacjenta Re: dr Surówka? IP: 213.76.167.* 06.01.08, 19:57
        lepiej wcale. Znajdź innego lekarza będzie to z korzyścią dla Ciebie
        • Gość: Mo dr Strzelczyk IP: *.ipt.aol.com 09.01.08, 12:10
          Czy ktos moglby mi napisac gdzie i w jakie dni przyjmuje dr Strzelczyk prywatnie. Bede w Polsce na 2 tygodnie pod koniec stycznia i chcialam zrobic wszystkie potrzebne badania. NIe bedzie czasu stac w kolejkach w przychodniach. Poczytalam tu troche dobrych opini o nim, wiem chyba wybiore sie do niego. Prosze o jakikolwiek kontakt z nim. Dzieki!
          • Gość: Mo dr Strzelczak IP: *.ipt.aol.com 09.01.08, 12:25
            Jest tez troche dobrych postow o dr Strzelczaku. Jesli ktos ma namiary na niego
            to tez bede za nie wdzieczna!!
            Pozdrawiam!
            • Gość: ania do Mo Re: dr Strzelczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 15:05
              Wejdz sobie na www.ginweb.pl Pozdrowionka!!!
          • Gość: bbbb do Mo Re: dr Strzelczyk IP: *.euronet.net.pl 10.01.08, 21:40
            hej, ja u niego jeszcze nie byłam, ale mam namiary od koleżanki, która do niego chodzi już kilka lat. Wiem,że przyjmuje prywatnie w Alei NMP 21/a w takiej bramie(w tej bramie jest też sklep z zabawkami i ubrankami dla dzieci)(koło przystanku)nie jestem pewna ale chyba w czwartki a drugiego dnia to nie wiem-pon??Na pewno trzeba się telefonicznie zapisać.Tel prywatny 601529530.Słyszałam, że jest przesympatyczny!pozdr.
            • Gość: Mo Re: dr Strzelczyk IP: *.ipt.aol.com 11.01.08, 01:47
              Bardzo dziekuje za informacje!! Nie ma to jak solidarnosc jajnikow ;)))
            • Gość: maniura Re: dr Strzelczyk IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 16.04.08, 19:07
              Dr. T. Strzelczyk jesli o niego chodzi przyjmuje przy ul.
              Nowoiejskiego 7, w srody i piatki chyba od godz 19, nie jestem
              pewna, ja zawsze sie umawiam po 20 bo tak mi pasuje
      • Gość: natali Re: dr Surówka? IP: *.gprs.plus.pl 15.02.08, 13:12
        Przyjmuje w MEDYKU na ul.Wolności, 50 zł
        za wizyte. Miły i niekonfliktowy. Ma troche
        dziwne obycie ale zna się na rzeczy i pomoże.
    • Gość: lego1112 Re: lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: 212.87.244.* 21.01.08, 19:43
      dla mnie the best jest Jerzy Surówka , wyleczył mnie szybko i skutecznie, a
      wcześniej inni nie umieli albo nie chcieli ,jest poza tym bardzo uprzejmy
      ,dokładny i ciągle się dokształca ,jest ,,normalny" w kontakcie z pacjentem
      ,gorąco polecam i pozdrawiam . Katarzyna
      • Gość: Magda Re: doktor Sikora IP: *.juranet.eu 06.02.08, 12:54
        Miałam zamiar iść do doktora Sikory, aby prowadził moją ciążę. Są
        różne opinie na jego temat. Jeśli któraś z dziewczyn do niego
        chodziła to prosze powiedźcie co o nim sądzicie?
        • martunia.j Re: doktor Sikora 10.03.08, 22:50
          Czesc!
          Chodziłam do Doktora Sikory w ciąży i przed także. Jest bardzo
          dobrym lekarzem-takie jest moje zdanie. Jest bardzo delikatny,
          konkretny, i przede wszystkim nie straszy, nie mówi co by było
          gdyby...
          Kiedy dowiedział się że nie leże tak jak mi przykazał od razu się
          wkurzył i powiedział że jak chce sobie tak pogrywac to do niego mam
          nie chodzic-i wcale sie nie dziwie, bo jak cos to dziewczyny
          zganiają od razu na lekarza. Uwazam ze jest godny polecenia. Nie
          jeździ do porodów, i wcale się temu nie ma co dziwic. Przyjmuje trzy
          razy w tyg w gabinecie prywatnym do tego dyżury szpitalne i poprostu
          facet nie ma kiedy jeździc do tych porodow. U mnie akurat był-
          trafiłam na jego dyżur. Naprawde nie mogę powiedziec o nim złego
          słowa. Pozdrawiam! Mam nadzieję że moja opinia pomoże Ci w trafnym
          wyborze
          • Gość: Magda Re: doktor Sikora IP: *.juranet.eu 11.03.08, 22:45
            Bardzo Ci dziękuję za opinie o doktorze i pozdrawiam
        • Gość: gojka Re: doktor Sikora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 15:09
          ja chodze i jestem zadowolona
    • Gość: izka Re: DRBiskupek IP: 195.42.249.* 05.02.08, 09:35
      Jaka jest dr Biskupek? słyszałam, że wporzadku
      • Gość: aga12 Re: DRBiskupek IP: 195.42.249.* 05.02.08, 10:58
        Powiedzcie coś o DR Biskupek dr Nowaku z Mickieiwcza proszę?
    • Gość: Mikado Re: IP: 80.54.174.* 05.02.08, 22:44
      A dr. Owsiejko na Andersa co przyjmuje jest ok? Leczy sie ktos u
      niej?
      • Gość: mama Re: dr Owsiejko IP: *.tktelekom.pl 29.02.08, 21:12
        Nie polecam chodzilam do niej rok a ona tyko raz mnie zbadala i na
        tym koniec. Gdy poprosilam o badanie powiedziala ze dzis jest nie w
        humorze. Przy nastepnej wizycie byla przeziębiona i też nie chciala
        mnie badac.Zastanawia mnie tyko dlaczego byla w pracy? porazka!
        • Gość: :)))) Re: dr Owsiejko IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.08, 21:56
          Rok do niej chodziłaś i raz Cię zbadała? Ja chodziłam trzy lata i
          zostałam zbadana tylko na pierwszej wizycie:)
          Potem tylko pytała, czy nic się nie dzieje i przepisywała receptę.
          Gdy zmieniłam lekarza okazało się, że pozorny spokój nie oznacza, że
          nic złego się nie dzieje. A przecież chodziłam do lekarza, a nie
          kowala.
    • Gość: danuta czekaj IP: 212.160.86.* 07.02.08, 15:56
      NIE POLECAM Barbary Czekaj !!!
      • Gość: aniam Re: dr.najman i dr. lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:49
        o tych lekarzach dosyć sporo pozytywnych informacji gdzie ten dr.Lemański przyjmuje prywatnie,jaki koszt wizyty i czy dr.Najman tez ma prywatną praktykę. Będę wdzięczna za szybka odpowiedz.
        • Gość: anna_B Re: dr.najman i dr. lemański IP: 212.87.235.* 08.02.08, 14:42
          skorzystaj z wyszukiwarki www.ginweb.pl
          • olenkita Re: dr.najman i dr. lemański 14.07.08, 15:21
            Chyba pojde do ktoregos z tych 2 lekarzy. Ale bardzo was prosze o
            wypowiedz na temat dr Piotra Wegrzeckiego, interesuje mnie to bo
            slyszalam ze jest specjalista od npr. Ktos go zna? Piszcie! Dziekuje
        • Gość: malpka1984 Re: dr.najman i dr. lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:03
          Który lekarz wg was jest najlepszy dr Najman cz dr
          Lemański? Wiem że bylo tego tutaj duzo ale bardzo prosze o opinie z
          góry dziękuję
          • Gość: Magda Re: dr.Sikora IP: *.juranet.eu 15.02.08, 13:27
            Proszę o opinie o doktorze Sikorze. Czy któraś z dziewczyn chodziła
            do niego, chodzi mi w szczególności o prowadzenie ciąży, czy
            przyjeżdża do porodu itp.
        • Gość: gh Re: dr.najman i dr. lemański IP: *.ludowa.netcominternet.pl 26.02.09, 21:50
          Polecam dr Bilskiego na ul jasnogórskiej
      • Gość: Karolina Re: czekaj do danuta IP: *.juranet.eu 08.02.08, 15:14
        Mam do Ciebie pytanie, nie polecasz dr. Czekaj, jeśli możesz powiedz
        mi dlaczego, ja też do niej chodziłam i mam mieszane uczucia.
        • zaba25_1 prosze o opinie o dr Ziembińskim 27.02.08, 09:46
          Witam!Mam ogromną prośbę czy może mi któras z was napisac cos o dr
          Ziembińskim.Czy jest on dobrym specjalistą i czy można mu zaufac?
          Jestem w 3 miesiącu i byłam u niego już 3 razy i za każdym razem mam
          robione usg czy to dobrze??
      • mila8555 Re:dr Mikołajczyk 08.03.08, 00:24
        Chciałam was ostrzec przed dr Markiem Mikołajczykiem!!!!odbierał mi
        poród w szpitalu na PCK. zaraził mnie i moją córeczke gronkowcem!!!!
        i niewiem czy miał brudne łapy czy co ale wdało mi się zakażenie!!!z
        tego powodu rana po porodowa rozeszła się,ale on zalecił mi
        maść,śmieszne!dziewczyna która rodziła przedemną miała to samo!przez
        tego doktorka nacierpiałam się jak nigdy w życiu.uważajcie na
        niego!!!!!!!!
        • Gość: milena Re:dr Mikołajczyk IP: *.poczesna.netcominternet.pl 17.08.08, 20:23

ten lekarz jest psychicznie chory powinien sie znalesci na pck ale jako pacjent
          na psychiatri
          • jozefina.1 szukam dobrego położnika 20.08.08, 09:47
            Przeczytałam chyba wszystkie posty i nie umiem się zdecydować.
            Chodziłam kontrolnie do Grabowskiego i gorąco polecam. Ale jestem w
            5 tygodniu ciąży i waham się. Wolałabym, żeby prowadzacy mnie lekarz
            był obecny przy porodzie - w poprzedniej ciąży zamknięto odział na
            PCK do remontu i rodziłam bardzo dłuuuuuuuuuugo na Mickiewicza
            skończyło się cesarką. Słyszałam tez że po aferach w szpiatalach na
            Parkitce lekarze nie moga przyjeżdżać do porodów. A jak jest w
            innych szpitalach? Wiecie coś na ten temat?
            • jozefina.1 szpital 20.08.08, 18:21
              Czy na tysiącleciu - szpital PCK - lekarze mogą przyjeżdżać do
              porodów?
          • Gość: ES Re:dr Mikołajczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:32
            Zgadzam sie z Wami w 100%. Ten lekarz jest bardzo niesympatyczny wręcz
            odstraszający swoją osobą. Trafiłam do szpitala w kwietniu do porodu (na PCK
            miałam swojego lekarza prowadzącego) i niestety dyżur pełnił dr MM. Przywitał
            mnie "bardzo miło" "odchodzą Pani wody, długa droga przed Panią bo dziecko jest
            jeszcze wysoko ułożone i nie wiem co z Panią zrobimy bo nie mamy wolnych łóżek".
            Dopoero jak zobaczył nazwisko lekarza prowadzącego na karcie ciąży łózko sie dla
            mnie znalazło a postawa Pana MM zmieniła sie na lepsze. Mało tego miałam
            dodatkową przyjemność wychodzić ze szpitala jak też Pan MM miał dyżur. Badanie
            przy wypisie oraz zdjęcie szwów to był dla mnie istny koszmar. Uczulam wszystkie
            kobiety, które trafia na tego rzeźnika.
    • beton90 Re: lek. med. Jan Bińczyk 13.02.08, 19:05
      Czy może mi ktoś udzielić informacji na temat lek.med. Jana Bińczyka. Chciałabym
      się dowiedzieć czy to dobry lekarz warty zaufania.
      • aaola Re: lek. med. Jan Bińczyk 14.02.08, 15:33
        polecam z czystym sumieniem W styczniu rodziłam po raz drugi i po raz drugi
        prowadził moją ciąże Jak masz jakieś pytania to pisz na priv
      • Gość: Iwona Potrzebna opinia na temat Lek.med. Jana Bińczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:09
        Czy może mi ktoś udzielić informacji na temat lek.med. Jana Bińczyka. Chciałabym
        się dowiedzieć czy to dobry lekarz warty zaufania. Proszę o odpowiedzi.
        • Gość: Ada doktor Szyller IP: 89.174.23.* 15.02.08, 11:15
          Bardzo polecam tego lekarza jest super,ma fantastyczne podejscie do
          pacjentek i nie czuje sie zestresowanym bedac na wizycie u
          niego.Prosilabym dziewczyny ktore u niego "rodzily" i ktorym
          prowadzil ciaze o opinie-jaki jest?czy przyjezdza do porodu?jak sie
          go poprosi?
      • Gość: syla Dr Marek Mikołajczyk IP: *.69.inds.pl 04.07.08, 23:36
        Czy ma ktos aktualne info na temat dr Marka Mikolajczyka?Czy ma w prywatnym
        gabiecie USG czy gdzies odsyla na badanie? Ile kosztuje odbieranie porodu? W
        jaki sposob to zalatwic przed czy po porodzie? Prosze pilnie o jakies info.
        • big-owieczka dr.sławomir olek 05.07.08, 16:05
          czy ktos wie cos na jego temat.mam wizyte u niego ale nie wiem czy dobrze zrobilam do niego sie zapisujac
          • Gość: ja Dr. T. Grabowski na Wolnej w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 00:31
            Witam ,
            Starałam się o dziecko do kilku lat byłam u wileu lekarzy i nic,
            cały czas wynajdowali coś nowego , csysty , torbiele, brak
            owulacji ...., i ciągneli kase makabra...nie dawali mi szans.
            Trafiłam do gościa rok temu i dziś jestem w 7 tyg. ciąży (zaszłam
            normalnie, nie wykładając wielkiej kasy ). Lekarz zlecił odpowiednie
            badania .... i mam nadzieję że za 7 miesięcy będę szczęśliwą
            mamą :).
            Lekarz zna się na sprawie.
            A co do tych wielkich nazwisk - to wielu traktuje pacjętki
            przedmiotowo , jak na lini produkcyjnej . W jego gabinecie jest
            inaczej. Polecam
    • tasia1309 Re: Kobieta ginekolog 20.02.08, 20:48
      Cze dziewczyny polećcie mi dobrą koniecznie PANI ginekolog, bardzo
      prosze bo musze iść do lekarza a nie wiem do kogo. Tylko prosze z
      adresem gdzie przyjmuje. Pozdrawiami z góry dziękuje
      • Gość: tatuś Re: Kobieta ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:59
        każda która się pyta o PANIĄ GIN swiadzczy o sobie... poziom psyche
        14-latki pzdr młode moherki..
        • tasia1309 Re: Kobieta ginekolog 21.02.08, 20:02
          I świadczy o twojej kulturze, dla twojej wiadomości jestem
          pełnoletnia i krępuje się troche przed facetem gin, twoja odpowiedź
          była chamska i obraźliwa. Dziewczyny czekam na propozycje Pani
          Ginekolog
          • Gość: do_tasia Re: Kobieta ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 20:33
            dr Elżbieta Pawińska, przychodnia "Księżycowa"
            • Gość: tasia1309 Re: Kobieta ginekolog IP: 195.205.202.* 22.02.08, 10:43
              Dziękuje bardzo
              • Gość: Aga Re: Kobieta ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:39
                W jakim szpitalu jest dr. Pawinska?
                • Gość: k Re: Kobieta ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:53
                  polecam dr Bilska przyjmuje na JASNOGORSKIEJ pon,wt,czw od 15
                  • Gość: tasia1309 Re: Kobieta ginekolog IP: 195.205.202.* 22.02.08, 15:53
                    mam jeszcze pytanko gdzie dr Bilska przyjmuje na kase chorych??
      • Gość: mama Re: Kobieta ginekolog IP: *.tktelekom.pl 29.02.08, 21:18
        Polecam dr Pawińską Bardzo miła uprzejma delikatna pomocna zawsze
        doradzi i wszystko wytlumaczy tylko ciężko sie do niej dostac
    • Gość: Anka Re: doktor Sikora IP: *.juranet.eu 21.02.08, 12:50
      Proszę ow wypowiedzi dziewczyn, którym dr. Sikora prowadził ciąże,
      czy go polecacie czy nie? Proszę o odpowiedź !!!
      • alinakaszuba Re: doktor Sikora 21.02.08, 13:08
        poczytaj sobie przemyślenia na temat bezmyślnego polecania kogoś na
        medycyna w czestochowie ciekawa lektura.
        • Gość: olat Re: doktor Sikora IP: 213.199.204.* 21.02.08, 17:35
          czy macie może numer komórkowy do dr Sikory?
      • Gość: ES Re: doktor Sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:37
        Dr Sikora prowadził moja ciąże i jestem bardzo zadowolona. Przyjechał do porodu
        i polecił mi super położną. Żałuje tylko, że po 7 godzinach naturalnego porodu
        zakończono moją akcję cesarką. Ale taka "moja uroda":))
        • Gość: mama Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.ludowa.netcominternet.pl 20.08.08, 22:16
          Ja z czystym sumieniem polecam dr Korna, był przy porodzie, zachował się super,
          rewelacyjny lekarz!!!
          • jozefina.1 Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie 22.08.08, 09:29
            Witam, potrzebuję informacji od dziewczyn polecających dr Najmana.
            Czy możecie podać adres nowego gabinetu i ewentualne godziny przyjęć?
            Czy mozna umówić się z nim telefonicznie na konkretną godzinę, czy
            trzeba czekać (jak u wielu lekarzy) kilka godzin w poczekalni?
            Ile kosztuje wizyta (prywatnie)?
            Doczytałam na forum ,że w przychodni Dr Najman pacuje na lepszym
            sprzęcie, to prawda?
            Liczę na szybką odpowiedź:)
            Jestem w 5tc i chyba najwyższy czas na wizytę u lekarza:)
            Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
            • Gość: pacjentka doktora Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 11:30
              Gabinet prywatny znajduje się na Północy, ul. Gombrowicza 2- parterowy budynek
              naprzeciwko parkingu przy końcowym przystanku linii autobusowej 25. Termin i
              godzinę wizyty należy umówić telefonicznie z Doktorem (509-137-698).
              • jozefina.1 Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie 22.08.08, 12:19
                Dzięki:),
                rozumiem, że skoro jesteś pacentką doktora to jesteś zadowolona z
                opieki i go polecasz?
                • Gość: pacjentka doktora Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 13:48
                  dokładnie- super położnik:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka