Dodaj do ulubionych

Afera Ziobry zatacza....

22.11.16, 12:33
...coraz szersze kręgi, a Ziobro zwany ,,Zerem'' milczy.
To jestem w stanie zrozumiec, ponieważ wie, ze grunt pod nogami sie pali, ale dlaczego milczy Jarosław Kaczynski, czego sie boi?

Mimo milczenia szefa Solidarnej Polski o aferze MELD w Europie jest coraz głośniej. Oprócz duńskich mediów opisał ją.in. wpływowy serwis Politico Europe.

www.newsweek.pl/forum/afera-finansowa-w-solidarnej-polsce-pieniadze-defr,2,2972893,0,czytaj-najnowsze.html?cid=400924
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Afera Ziobry zatacza.... 22.11.16, 15:06
      I czego wydziwiasz?!
      Nikt nie lubi, by mu na forum publiczne wyciągano brudne skarpety czy inne dziadostwo gdy osobnik udaje czyścioszka.
      Ale spokojnie, - się przeczeka, lemingom się znudzi, będzie doooobrze........!
      Dyzio.
    • taniarada Jest super 22.11.16, 20:44
      CBA kontroluje samorządy .Czyli złodziejskie ręce obcinamy .Patrz na Łódź i na panią prezydent.
    • pluto37 Re: Afera Ziobry zatacza.... 23.11.16, 15:00
      ..coraz szersze kręgi, a Ziobro zwany ,,Zerem'' milczy.
      To jestem w stanie zrozumiec, ponieważ wie, ze grunt pod nogami sie pali, ale dlaczego milczy Jarosław Kaczynski, czego sie boi?
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Czemu boss tej mafii milczy? Z prostego powodu. Bo sam ma cykora. On jest odważny na taborecie w eskorcie odgromników i moherów, a przy okzji to Ziobro ma bumagi na całe to towarzycho i prokuratorów na usługi.
      No i jeszcze w sejmie bez tych kilku Ziobrowych i Gowinowych najemników Kaczyński spłynąłby w szambo sejmowego niebytu.
    • storima Re: Afera Ziobry zatacza.... 24.11.16, 17:07
      A Kukiz spiewa ta sama PIoSenke:

"jestem przeciw systemowi."
      dlatego
      "wspieram w sejmie i glosowaniach PiS"

Bardziej idiotycznych slow piosenki nie słyszałem w życiu.
      • taniarada Re: Afera Ziobry zatacza.... 24.11.16, 17:31
        storima napisał:

> A Kukiz spiewa ta sama PIoSenke:
        >
        > "jestem przeciw systemowi."
        > dlatego
        > "wspieram w sejmie i glosowaniach PiS"
        >
        > ***
        >
        > Bardziej idiotycznych slow piosenki nie słyszałem w życiu.
        Wytłumacz logicznie jeśli potrafisz.A kogo ma w tym sejmie popierać.To nie jest za ciężkie rozumowanie.Przy takiej opozycji nie ma tam nikogo.Miały być tu tematy częstochowskie.Co oznacza słowo hejt? To spolszczona wersja słowa hate, czyli nienawidzić. Hejtem określa się działanie w Internecie, które jest przejawem złości, agresji i nienawiści. To wszelkie formy uderzenia w kogoś, nie tylko słowem (chociaż głównie nim), ale i grafiką czy filmem. Wielu internautów czuje się w sieci bezkarnych, dlatego chętnie obrażają innych użytkowników w czasie dyskusji, ale nie tylko ich. Celem hejterów są też znani z pierwszych stron gazet, czy raczej z głównych stron portali. Fala hejtu zalewa szczególnie fora dyskusyjne i komentarze w serwisach plotkarskich. Jednak nie tylko. Często pod ostrzałem hejterów są politycy. „Rzeczpospolita” ujawniła, że Platforma Obywatelska miała zatrudnić 50 osób, którym zadaniem było krytykowanie w Internecie PiS. Kopacz powiedziała, że zatrudniliśmy 50 hejterów, którzy mają krytykować PiS. Docelowo będzie ich około 100, powiedział „Rz” jeden z uczestników spotkania PO w Jachrance na wyjazdowym posiedzeniu partii. Hejterzy mieliby za zadanie nie tylko dopiekać PiS, ale i prezydentowi elektowi. Wybuchła afera, a rzecznik rządu musiał się grubo tłumaczyć za słowa premier Kopacz: Na spotkaniu klubu w części swojej wypowiedzi dotyczącej tego, że Platforma zaniedbała internet i byliśmy w nim mało aktywni, pani premier zażartowała, mówiła później Małgorzata Kidawa-Błońska.
        O internetowym hejcie wspomniał niedawno także Paweł Kukiz. Na Facebooku odniósł się do sondażu, który jego ruchowi dał zwycięstwo w wyborach parlamentarnych: No, to teraz mamy gwarantowany mega hejt :) ... Z każdej strony..., napisał Kukiz.
    • storima Re: Afera Ziobry zatacza.... 24.11.16, 17:56
      Kukiz i jego RUCH
      to jedynie wspieranie PISu.

I ględzenie o demokracji.

Ględzenie.

Kukiz uśmierca wraz z PiSem demokracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka