Gość: ANIA IP: *.net 21.01.05, 19:00 Szukam dobrego zespołu na wesele,ale nie takiego co ma dwa instrumenty i nietrzeżwych muzyków. Proszę o konkretne propozycje w miarę możliwości z tel.kontaktowym lub adresem zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq.44 Re: zespół 18.12.13, 17:37 Niestety niema dobrego zespołu na wesele z wieloma instrumentami i jeszcze żeby miał trzeźwych muzyków!! Zawsze są nietrzeźwi! Kiedyś, dawno temu chodząc po górach Tatrach spotkałem starego górala, który mi opowiadał piękną opowieść o takim zespole z trzeźwymi muzykami ale nie wiem czy to prawda? On dziwnie wyglądał i chciał mi powróżyć a jak się obejrzałem to rozpłynął się jak mgła, do dzisiaj zachodzę w głowę czy to była jawa czy sen, co mi przypomina widok znajomy ten ? Odpowiedz Link Zgłoś
adgamaj Re: zespół 18.12.13, 18:20 www.facebook.com/zespollikeit?fref=ts polecam Odpowiedz Link Zgłoś
writerman Re: zespół 20.01.15, 23:13 Proszę zapoznać się z naszą ofertą na naszej stronie internetowej zespół weselny Basta Odpowiedz Link Zgłoś