Gość: ninka Tak, ale to nie sztuka IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 06:54 Wrzucic za jednym zamachem dziesiatki wpisow. To juz robi Ociepka, piszac swoje cyferki. Najistotniejsze, zeby sie cos dzialo z dala od zgielku forumowych wasni. Klub cierpliwych? (pisze drugi raz, bo gdzies wcielo w amazonskiej dzungli polowy tysiaca wpisow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka o, pojawilo sie IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 06:58 Sama sobie przecze w tej chwili, sorry To jeszcze maly przeglad prasy codziennej: Komunikatywność to pojęcie studnia. Jak to ma się do rzeczywistości? Jak strój na modelce do tego, który widzimy w lustrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: o, pojawilo sie IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 02.06.05, 08:02 Zapowiada sie upalny dzien ! Dzień dobry Częstochowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Klub cierpliwych:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.06.05, 08:09 Świetnie to ujęłaś.Niech ten wątek bedzie czymś właśnie takim.Ludzie teraz stale pędzą i pędzą, wszystko takie szalone może warto przystopowac?Cierpliwie poczekać aż ten wątek pięknie się rozwinie i pobije wszelkie rekordy?:o) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Klub cierpliwych:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:33 Truskawki tanieją............. Czereśnie już też są , uwielbiam iść na ryneczek o tej porze...... Feria kolorów , i radości , a do tego słońce ....... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Klub cierpliwych:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:09 obiecałam, że jak będzie powyżej 500 to się jeszcze odezwę :) teraz napisze dopiero jak doczekam się 700 !!! także radzę się wpisywać :))) narka i buziaki :* Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Klub cierpliwych:o) 02.06.05, 16:05 Muszę przyznać, że nasze miasto w okolicach godziny 10-11 wygląda tak jakoś dziwnie.. tzn. inaczej niż zwykle. Przynajmniej dzisiaj :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A na czym ta roznica IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 20:03 polega??? No i cos o forum (z przegladu prasy, oczywiscie) Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działają spece od rozmów kontrolowanych. Jeśli wątek schodzi na manowce, wkraczają prowokatorzy i podkręcają rozmowę [...] Pojawiają się w stałych miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentują wypowiedzi innych, dogryzają, dolewają oliwy do ognia, kiedy ten gaśnie. - Oni piszą specjalnie takie bzdury, żeby ludzi powkręcać... ostatnia aktualizacja 02-06-2005 15:54 Czyli... pokretni kretacze wkrecaja, podkrecaja, dokrecaja, zakrecaja, odkrecaja i skrecaja Zawsze twierdzilam, ze Kopernik mial racje! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re:Oj Ninko!!!!!!!!!!1 02.06.05, 20:26 Kopernik też była kobietą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A może Curie Skłodowska TEŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seksmisja Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: A na czym ta roznica 02.06.05, 20:34 Jest takie inne. Na ulicach pusto i cicho. Ludzie chodzą tak jakoś inaczej niż w innych godzinach :-) No nie wiem, takie odczułem dzisiaj wrażenie, gdy spędziłem 20min na ławce w III Alei. Chwilami była cisza jak makiem zasiał. Nie poznawałem tego miasta. Ale gdy już ok. 13 wracałem na uczelnię wszystko wróciło do normy :-) A tak w ogóle to powstało sporo nowych lokali w 3 Aleji. Ciężko jest w ogóle zwiedzić wszystkie - potrzeba na to sporo czasu. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: A na czym ta roznica 02.06.05, 20:37 A co do prowokatorów - to ze 100% pewnością jest na pewno jeden na naszym forum. Koleś za wszelką cenę chcę robić szum i zamieszanie. Pisze bzdury pod 20stoma ksywkami, często obraźliwe i bezsensowne. Czekam już na jego reakcję ;-> Odezwiesz się drogi kolego? :-> --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Oj, Lookasu, nie wywoluj IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 21:01 z lasu wilka, bo zadyma sie porobiiii i trzeba bedzie nuuu, pogadiiii... A miasto o przedpoludniowej porze - coz, zawieszony czas?? Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 02.06.05, 21:21 A co powiecie w ramach przedluzenia watku o Jurku Palce z Czestochowy, bracie Zbyszka i szwagrzeze Dzidki. Jurku - bylym nauczycielu fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 02.06.05, 22:13 Idż lepiej spać , Napij się wody i koniecznie okno otwórz i POODDYCHAJ............... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Ciekawe stwierdzenie ... 02.06.05, 22:38 Kiedyś spotykało się dziewczyny co potrafiły gotować, jak ich matki, teraz spotyka się dziewczyny co potrafią chlać jak ich ojcowie Ruda (nie moje skopiowane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka na dobranoc IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 23:24 Są rzeczy, o których należy mówić albo głęboko, albo wcale ostatnia aktualizacja 02-06-2005 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:01 o! już dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 06:43 Witam pięknie.Dzisiaj ciepło.Będzie fajny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzień mi się zaczął pechowo................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:28 E ja mam już dzień do d...py............ Qurde stoję pod Opolem, w drodze do Wrocławia ................ Mam problem motoryzacyjny i ani w tę ani z powrotem........ Szlag by to trafił i tyle............. A czas nagli .................... W mordę akurat teraz ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Ot, taki kwiatek IP: *.d4.club-internet.fr 03.06.05, 08:16 Pieniądze nie wiadomo, do kogo wpływają, nie wiadomo, gdzie są, kto komu wypłaca ostatnia aktualizacja 02-06-2005 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re:No i dobrze się skończyło 03.06.05, 12:06 Uffffff, już w porządku ............. Odpowiedz Link Zgłoś
altu 523 03.06.05, 12:10 hm.. pieniadze maja to do siebie, ze sa jak sa.. a nie ma ich, jak nie ma.. pieniadze szczescia nie daja.. no i sa rzecza nabyta.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.06.05, 18:39 A dyskusji o Jurku Palce (fizyku) jak nie ma tak nie ma. Czy nie ma tu nikogo z Czsetochowy, kto o nim slyszal? Przeciez to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Jak Cie widza... IP: *.d4.club-internet.fr 03.06.05, 20:14 Tak Cie czuja Cytuje: Po dziesięciu latach nad Wisłą staję się coraz bardziej Polakiem. Nie dość, że wyjmuję łyżeczkę z filiżanki, gdy piję herbatę, to jeszcze stałem się strasznie nieufny. Ostatnio Telekomunikacja Polska wysyła mi wraz z rachunkami sugestię, żeby dać swojemu bankowi polecenie stałe. Podczas gdy w Niemczech bez mrugnięcia dałem takie polecenie, zaraziło mnie tutaj ogólne podejrzenie, że oni tam na pewno kręcą w TP S.A. albo w banku - opowiadał Moeller o sobie. - Nastąpiła również pozytywna zmiana. Jestem coraz bardziej gościnny. Zaraz po wejściu do mieszkania proponuję swoim gościom kapcie, a potem herbatę. Jeśli niemiecki gość dziwi się taką rozrzutnością i chce mi zapłacić za herbatę, to odpowiadam wielkim gestem i słynnym zwrotem, którego się również nauczyłem w Polsce: "nie wygłupiaj się!". ostatnia aktualizacja 03-06-2005 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Romantycznosc (nie ballada) IP: *.d4.club-internet.fr 03.06.05, 23:08 Alianse przybierają różną formę. Jednak od samego początku musimy wspólnie zdefiniować, czy alians ma mieć charakter długo czy krótkoterminowy. To, że myślimy o stworzeniu takiej kooperacji, nie oznacza, że zaraz będziemy musieli stanąć na ślubnym kobiercu. (ostatnia aktualizacja 30-05-2005) O wieszczu, zes epoki tej nie dozyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:00 zaraz jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.d4.club-internet.fr 04.06.05, 00:15 Gość portalu: dn napisał(a): > zaraz jutro :) a pojutrze zdema futro... tylko z czego tylko jakie? kochani watkowicze na numery watkow! wiecej pprosi sie o wysilek niz darmowe wpisy nudne &, é, ", ', jutro 5 dzien tygodnia. Prawda? czy falsz? 1,2,3.....4 jesli masz sie tu wpisac to na reworwery nie pustych strzlow lecz wystrzalowej w y o b r a z n i na tym polega ten watek wiec praktykujcie to a nie bzdurne wyliczanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:25 gratuluję arogancji i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.d4.club-internet.fr 04.06.05, 03:04 Odpowiadasz na : Gość portalu: dn napisał(a): > gratuluję arogancji > > i pozdrawiam Pozdrawiam Przeciwstawjac sie a r og a ncji ------------------- i jaki to ma sens? nacji aro stancji bez sensu aro- prowokatorem usmichnij sie sam do siebie zaczniesz pisac rozumnie pisz sensownie. nauczylem sie czegos w Polsce; niedyskutowac z prowokatorelm: alleluja i do przfu wstydz sie Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 04.06.05, 21:25 ech.. posty masz niby dlugie.. ale ultra zenujące.. a szkoda.. bo widac, ze czasami masz cos konkretnego do powiedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn do Storimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:08 to raczej Ty się zastanów nad sensem swoich wypowiedzi dlaczego uważasz mnie za prowokatora? TO dopiero nie ma sensu dlaczego pouczasz innych do czego służy ten wątek przecież: - nie Ty ten wątek założyłeś - ten kto założył wątek już określił jego cel - nie trudź się więc - dołączyłeś do wątku bardzo późno - Twoje wpisy dotyczą głównie spotkania forumowiczów mógłbym napisać tak jak Ty - nie na tym polega ten watek przemyśl to - dobrze Ci to zrobi nie trudź się z odpowiedzią - ja kończę polemikę p.s. Twoje wypowiedzi: >wiecej pprosi sie o wysilek niz darmowe wpisy >nudne >&, é, ", ', >jutro >5 dzien tygodnia > i jaki to ma sens? > nacji > aro > stancji > > bez sensu no właśnie, nie można się nie zgodzić z ostatnim stwierdzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
storima do prowokatora 04.06.05, 03:10 zauwaz to nie chamski jest watek zauwaz zostales doceniony watpie, abys tego rodzaju wyroznienie pragnal miec przy sobie na wieki. Przez normalnych internautow zostales z b a n o wa ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: do prowokatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 07:13 Witam pięknie I bardzo wcześnie Piesek po spacerku Kawka pachnie Chce się żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka O perfumach i nie tylko IP: *.d4.club-internet.fr 04.06.05, 09:06 Chemicy są w stanie podrobić wszystko prócz zapachu książki. Bo w jej zapachu tajemniczo uczestniczy tekst. Wyobrażasz sobie "Proces" Kafki czy "Głód" Hamsuna zamknięte w butelce? (04-06-2005, ostatnia aktualizacja 02-06-2005 19:30) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Naglowickiemu Rejowi dedykuje IP: *.d4.club-internet.fr 04.06.05, 16:02 "Język to największy skarb kultury, a jednocześnie najbardziej czuły i rozpoznawalny znak tożsamości". (ostatnia aktualizacja 03-06-2005 15:13) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Naglowickiemu Rejowi dedykuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:14 Znowu wszyscy na spacerku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:No dziewczyny ........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:33 Grzeczne dziewczynki idą do nieba..................... Niegrzeczne idą gdzie chcą ............................. I tak trzymać ............................. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re:No dziewczyny ........................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:52 A może teraz dowcipy... Przychodzi syn do publicznego domu a tu drzwi się otwierają i wychodzi z nich tata. Tato co ty tu robisz? Synku tu taka taniocha że nie warto matki budzić! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re:No dziewczyny ........................... 04.06.05, 19:33 Hehe :-) Dzisiaj znowu "burza" - jeden błysk, jeden grzmot i tylko deszcz nam został :-/ --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
altu 543 04.06.05, 21:26 tak. taka burza to nie burza. ale deszcz cudowny. przed chwila wrocialam. pachne deszczem, ziemia deszczem pachnie. caly swiat pachnie deszczem. piekna ta wiosna.. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: 543 04.06.05, 22:34 Ja zdążyłem wrócić zanim się rozpadało :-) To teraz musisz uważać, żeby się nie przeziębić, bo wiało też dzisiaj dość mocno. Ciepła herbata i powinno być po sprawie :-) również pozdrawiam ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: 543 06.06.05, 12:57 za pózno.. katar konkretny złapałam.. jestem cala spuchnieta.. a herbata z pradem niewiele dała ;) ale dzieki za troske.. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: 543 06.06.05, 15:44 no to się spóźniłem ;-) Ale to nic, minie za 7 dni.. no max za tydzień ;-)))) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Troche rachunkow przed zasnieciem IP: *.d4.club-internet.fr 06.06.05, 23:00 Ile mamy PIT-ow?? Mamy PIT-y oznaczone liczbami (PIT-2, PIT-3... PIT-40, PIT-53), literami (np. PIT/O, PIT/D), mieszanką liczb i liter (m.in. PIT-2A, PIT-8C). Są formularze z tajemniczymi kryptonimami: SSE-A czy SSE-M albo IFT-1/IFT-1R. Dotyczą nie tylko rozliczeń rocznych, ale także dochodów z zagranicy, udziałów w spółkach, sprzedanej nieruchomości, wysokości wypłaconego stypendium... Czterdziesci??? Ooo! - westchnął znany ekspert podatkowy z dużej międzynarodowej firmy doradczej. - Do głowy by mi nie przyszło - dodał ze śmiechem. Po chwili już poważniej: - Tylko proszę nie podawać mojego nazwiska, bo koledzy będą się ze mnie śmiali. ostatnia aktualizacja 02-06-2005 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Troche rachunkow przed zasnieciem 06.06.05, 23:12 Brrrrrr..... Mnie już dopadły te papierzyska ;-/ Kilka tygodni temu dostałem list ze skarbówki z nadanym mi numerem NIP. Ale te głąby wpisali do swojej bazy źle mój adres domowy, jedna cyferka.. i mają namiar na moją sąsiadkę hehe ;-) Ale niestety muszę się tam kiedyś wybrać i pewnie stracić pół dnia i sporo nerwów ;-(((( Politycy i urzędnicy są do d.... ;-P --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Troche rachunkow przed zasnieciem 10.06.05, 12:25 tia.. jak to sie mawia u nas: smierci i podatkow nie unikniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurz Re: O perfumach i nie tylko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 01:02 Gość portalu: ninka napisał(a): > Chemicy są w stanie podrobić wszystko prócz zapachu książki. Bo w jej zapachu > tajemniczo uczestniczy tekst. Wyobrażasz sobie "Proces" Kafki czy "Głód" Hamsuna zamknięte w butelce? Odwazna teza ;) Juz sobie wyobrazam tych bibliofilow obwachujacych biale kruki. Mmmmm.... mniam..... coz za wykwintny bukiet...... mmmmm ... antykwariat Niezalezna.... nasloneczniona polka........ dolny rzad.... mmmmmm RARYTAS ;)))) Lekko wytrawny..... mmmm.... a jaki aromat... mmm z ta cierpka szczypta woni kleju kostnego.... miodzio ;))) Ninko, to wy tamoj juz calkiem na Bomparta mode zeszli w tym Paryzewie?? ;))) A jeśli już o paryskim bruku mowa - tak mi jedno na myslprzyszlo ;)) "Dziękuję za tę sławną i wolność, i trudy: Nie uwierzysz, w Paryżu jakie teraz nudy. Nic na świecie tak wielkiej nie nadgrodzi szkody. Panienek ani ujrzeć, teatra, ogrody, Bulwary i foksale są prawie bez ludzi; Człowiek nie ma co robić, cały dzień się nudzi. Raz, pamiętam, wyszedłem kupować guziki Do pąsowego fraku; kupcy, czeladniki, Jak gdyby ich umyślnie obrano z rozsądku, Na warcie strzegli w mieście dobrego porządku . Tak mię to rozgniewało, żem się wraz zawinął I czym prędzej przez Kale do Anglii popłynął. " Z wyrazami wspolczucia :))) kurz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A bo to wacpan w Rzeczypospolitey IP: *.d4.club-internet.fr 05.06.05, 09:29 Wsiadłszy w mą karyjolkę alboli też konno, Obleciałem Mokotów, Wolę, Królikarnię, Łazienki i Powązki, czasem Bażantarnię; Wieczorem przebrawszy się, przy powiewnym chłodzie, Łajałem wraz z drugimi sejm w Saskim Ogrodzie: Wypiłem z przyjaciółmi pończu dużą czarę, Zjadłem brzoskwiń, morelów za dukatów parę, Potem koło dziesiątej, kończąc dzień przyjemny, Foksalowe zabawy okrywał mrok ciemny. O których młodym pannom wiedzieć się nie godzi. Jeno Panu Kurzowi właśnie o to chodzi. I na Paryż wskazuje opinia pokrętną warszawskie swe fikołki tuszując namiętną francuzkiey stolicy waśniącą krytyką. A zajmijże się waćpan własną polityką! I miast palcem wytykać nadsekwańskie kwiatki Naprawiaj lepiej waszmość Polski niedostatki! Zapraszamy więc wielce do dysput i narad, Wierząc, że unikniemy pustosłowych parad. Wybacz, że bronię tymczasem nadsekwańskiej nudy, Lecz burz historii i wichur najedliśmy się przódy... Wybacz wacpan, ze wpadlam w ton powazny, ale tak o poranku trzynastozgloskowcem mnie uraczyc, oj Witam i proponuje na dzien dobry Sielanki Szymonowica kąkolowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: do Storimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:47 to chyba Ty nie zauważyłeś, że to nie jest chamski wątek i dlatego próbujesz obrażać innych > Przez normalnych internautow > zostales > z b a n o wa ny. cokolwiek by to znaczyło, żaden internauta nic mi nie zrobił a może jednak mógłbyś po polsku ??? nie trudź się z odpowiedzią żegnam ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: do Storimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:51 nie wiem o co chodzi , ale paaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:32 pozdrawiam wszystkich w moim 3 wejściu, jsteśmy świetni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kromka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:51 no coz to i ja dorzuce swoje trzy grosze:) pozdrawiam wszystkich forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:03 No jestem bardzo poimieniowa,,,,,,,,,,,,,,, No qurde pod folią ekstra się siedziało,................... Ruda zachwiana nieco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Szkoda czasu na dąsy :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 10:31 ..Gdy jeden umysł trwa nieporuszony, nic na tym świecie zranić Cię nie może. Gdy nic nie jest w stanie Cię urazić, wszystkie przeszkody po prostu znikają... To tak na początek miłego dnia.Słońce świeci jest pieknie, uśmiechnijmy się do siebie:o)Życie jest piękne ale zbyt krótkie niestety.........Szkoda więc czasu na zbędne dąsy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Przewodnik po Europie IP: *.d4.club-internet.fr 05.06.05, 11:02 Nowojorski dziennik zaleca, by podróżując z USA na Stary Kontynent rozważyć wyjazd poza Londyn i Paryż - do Europy ostatnia aktualizacja 04-06-2005 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Przewodnik po Europie 05.06.05, 15:24 Życie to ciągła walka ......... do obiadu z poczuciem głodu............ po obiedzie z sennością ...................... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Przewodnik po Europie 05.06.05, 15:30 Siostra zakonna zwołała zebranie sióstr z jej zakonu. I mówi: - wczoraj w naszym zakonie był mężczyzna! Zakonnice na to: - uuuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihi!!! Siostra mówi znów: - znalazłam jego bieliznę i prezerwatywę Wszystkie zakonnice - uuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihihihi..... Siostra kontynuuje: Ale, jego prezerwatywa była dziurawa!!! Wszystkie: - hihihihihi..... A tylko jedna: - uuuuuuuu.... --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do dn 05.06.05, 17:12 Przepraszam, wyszlo to z mojej strony niezrecznie. Zamiast inspiracji wyszedl wasniowy wpis. Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Do dn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 17:52 przyjmuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedaleko do 600 Re: Do dn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:41 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Nadmiar szczescia dla odchudzajacych sie IP: *.d4.club-internet.fr 05.06.05, 23:14 Jednak skoro Człowiek Uśmiechnięty swój stan po wypiciu kefiru określa jako superszczęście, oznacza to, że szczęście już mu nie wystarcza. Jak jest jednak możliwe, żeby nie wystarczała pełnia? Jeśli po wypiciu kefiru nie osiąga szczęścia, tylko superszczęście, czyli coś jeszcze lepszego od szczęścia, to znaczy, że superszczęście może też nie być wystarczające - wraz z nowym kefirem pojawi się więc uczucie megasuperszczęścia, potem uczucie XXL megasuperszczęścia i tak dalej. Zważywszy na silną pobudliwość emocjonalną Człowieka Uśmiechniętego, zważywszy na to, że w stanie euforycznym może skakać z dachu na dach odległych budynków, zważywszy na infantylizm osobników dorosłych oraz na to, że produkował coraz więcej kefirów, istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że Człowiek Uśmiechnięty po prostu wymarł ze szczęścia. Z felietonu Joanny Szczepkowskiej 15 maja 6987 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Dobranoc:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 23:17 Dzień nie był gorszy ani lepszy od innych dni a mimo wszystko był miły.Kolorowych snów Forumowicze:o)Jutro też jest dzień :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Dobranoc:o) 05.06.05, 23:22 Dobranoc ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A co dzis na obiadek? IP: *.d4.club-internet.fr 06.06.05, 07:52 Moze... eskalopki z kurczaka w sosie truskawkowym? Składniki: - 2 piersi z kurczaka - 4 plasterki szynki - 4 plasterki ementalera - 40 dag truskawek - 4 łyżki rumu - po 3 łyżki oleju i masła - sól - pieprz - łyżka mąki - bazylia - estragon lub rozmaryn Sposób przyrządzania: Każdą pierś przeciąć na dwa plastry i lekko ubić, dodać sól, pieprz, obtoczyćw mące i usmażyć na oleju. Naczynie do zapiekania wysmarować masłem, ułożyć w nim eskalopki i na każdym położyć szynkę i ser, a pomiędzy nimi truskawki. Polać resztę roztopionego masła i zapiec, pod koniec polewając rumem. Jeżeli dajemy zioła, to posypujemy nimi ser. SMACZNEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
altu 564 06.06.05, 12:59 wlasnie mi przypomnialas, ze jestem glodna. musze sie zadowolic drozdzowka i mocna herbata.. limit kawy na dzis zostal wyczerpany.. pozdrawiam,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: A co dzis na obiadek? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.06.05, 13:34 Z takimi pysznościami to się dzisiaj nie wyrobię ale z cała pewnością wykorzystam ten przepis.Pozdrawiam serdecznie i truskawkowo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: A co dzis na obiadek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 05:32 I pomalutku do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Śniadanko:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:37 Nie myślę narazie o obiedzie ale za to zjadłam olbrzymią słodką bułę z nadzieniem serowo-makowym pyszności(uwielbiam słodkości)a do tego pachnąca kawusia:o)Miłego dnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Idzie lato IP: *.d4.club-internet.fr 07.06.05, 07:50 I nasza ukochana GW przekonuje nas, ze... Krótkie spodenki są niezastąpione latem. Na rower, na randkę, na aktywny weekend. Ilustracja: Reserved 39zł. Z przodem a la spódniczka. Bawełna. Rozmiary: od XS do L Nie wiem, jak nad Warta. Nad Sekwana Brrrrr! Czy ktos moze mi wytlumaczyc roznice miedzy aktywnym a pasywnym weekendem? Moze Pan Kurz (ale trzynastozgloskowcem prosze, no ostatecznie moze byc sonet)... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Idzie lato 07.06.05, 08:44 Coraz mniej osób wpisuje się do tego wątku :-/ A tymczasem +1 ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka To pewnie dlatego, ze IP: *.d4.club-internet.fr 07.06.05, 09:41 "Według szefa IV wydziału Centralnego Biura Śledczego Jana Hajdukiewicza Allegro sprawnie współpracuje z policją", a "Działania Policji Artur Brzęczkowski ocenia bardzo wysoko. Gorzej jest w prokuraturze. Sady działają różnie, mimo kompletu dowodów. Rzadko stosują areszt tymczasowy, a to dobre rozwiązanie do czasu wydania wyroku. Takie rozprawy powinny trwać góra dwa, trzy tygodnie, a potrafią się wlec miesiącami i często bywają umażane" (pisownia oryginalu!, przyp.cyt.). (Internet Standard 07-06-2005 , ostatnia aktualizacja) Widac sluzby zadzialaly ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Idzie lato 10.06.05, 12:26 lookas.prv.pl napisał: > Coraz mniej osób wpisuje się do tego wątku :-/ nie szkodzi. szkoda tylko, ze jak sie dorwie jedna osoba, to sztucznie wątek podbija przez liczenia.. ech.. gdzie sie podzialy zasady fair play?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Idzie lato IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.06.05, 21:32 No idzie idzie ale jakoś dojść nie może.Nad Wartą też brrrrr. Mimo chłodu cieplutkie pozdrowienia:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:15 Podciagamy watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:26 No to dobranoc.................... Jutro KONIEC SZKOŁY......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O qurde,początek reszty zycia młodej................ Papaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Do Rudej IP: 62.35.23.* 07.06.05, 23:07 Nie przejmuj sie, poczatki reszty zycia tez sie do czegos przydaja. Doskonala okazja do swietowania, a w chwili krytycznej - Gorzej bylo i chwalili, i do przodu, Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Ninko miła ..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:53 Na szczęście zawsze można na coś zwalić.................... Winna jest chwila bądż dwie.............. Ale że KONIEC to fakt i że POCZĄTEK też ............ Ale się porobiło................. No to kroczem do przodu........(by Lech Wałęsa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Miś Uszatek odnaleziony! IP: 62.35.23.* 08.06.05, 06:09 Dobra wiadomosc na dobry poranek. To juz pewnie wiecie, bo otrabione w mediach, ale niechaj pozostanie w archiwum: Dzięki informacjom od widzów, pomocy i zaangażowaniu ze strony mediów, działaniom policji oraz zakrojonej na skalę ogólnopolską akcji poszukiwawczej, Miś Uszatek został odnaleziony i wraca do przyjaciół z łódzkiego Se-Ma-Fora. Jesteśmy wdzięczni wszystkim, którzy przyczynili się do nagłośnienia sprawy, a tym samym do odnalezienia Uszatka! Dziękujemy. - Miś jest już z nami. Jak żywy - w niebieskiej piżamce i z klapniętym uszkiem! W dobrej kondycji, cudowny jak zawsze. Na komisaracie wielka radość. Starszy aspirant Jarosław Rożnowski, na naszą prośbę sprawdził osobiście stan Uszatka. - Nosek jeden, brązowy, uszka dwa w tym jedno klapnięte, nawet żadne oczko się nie odkleiło. Temu misiu. Będzie jeszcze przez długie lata cieszył swoich wielbicieli. Brawo sluzby! Tak trzymac! Teraz wielki tort odnajdzinowy. Temu misiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIAJP Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:51 Za tydzień rodzę! Trzymajcie kciuki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A tradycji stalo sie zadosc IP: 62.35.23.* 07.06.05, 23:23 Z prasy codziennej: To w sumie dobra kobieta. Ale jak ktoś jej zajdzie za skórę - nie popuści. Jest jak pitbull. Skoczy do gardła i będzie trzymać. ostatnia aktualizacja 03-06-2005 17:24 Drzyjcie małe amorki! drzyjcie, alcyjony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:25 Powodzenia Kasiu!Będzie dobrze.Nie ma piękniejszego momentu w życiu kobiety jak ten kiedy usłyszy krzyk swojego dziecka a później może je zobczyć i dotknąć.Trzymajcie się dzielnie razem z maluszkiem:o) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka168 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 07.06.05, 23:09 dołączam sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:19 Już tyle czasu i dzielnie się trzymamy.Mam nadzieję że 600 osiagniemy dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Gratulacje dla przyszłej mamy................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:42 To już tak dawno było .................. Bądż dzielna, to jednak trochę boli............. Ale ZAPOMNISZ ten ból szybko ............... Trzymamy kciuki i daj znać ................... Wypijemy wirtualnego pępkowego toasta:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Gratulacje dla przyszłej mamy................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:29 Chyba jednak 600 nie będzie ale pomalutku pomalutku Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Gratulacje dla przyszłej mamy................ 08.06.05, 20:20 Przynajmniej jesteśmy bliżej niż dalej ;-) Przede wszystkim pozytywne myślenie. (Habakuk) ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Dobranoc:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.06.05, 21:28 Musze odejść od kompa życząc wszystkim kolorowych snów:o)Mam nadziję,że ktos sie jeszcez pojawi i przekroczymy 600-tkę:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Z Azji Srodkowej wiadomosci IP: 62.35.23.* 09.06.05, 00:57 Przy irańskiej autostradzie na północ od Teheranu stanął największy zegar świata. Jego tarcza ma 15 metrów średnicy i 165 metrów kwadratowych powierzchni. ostatnia aktualizacja 08-06-2005 10:11 I tym optymistycznym akcentem znikam na kilka dni (do poniedzialku wieczorem). Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Z Azji Srodkowej wiadomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:31 Ninko trzymać będziemy, tylko uchyl rąbka................ Żartuję , to do poniedziałku....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Z Azji Srodkowej wiadomosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:48 I oby ten zegar odmierzał tylko szczęśliwe i słoneczne godziny:o) Powodzenia ninko :o)Możesz liczyć na nasze kciuki:o) Iris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 593 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:31 593 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 594 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:31 594 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 596 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:32 596 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 597 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:32 597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 595 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:34 595 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 598 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:35 598 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 599 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:35 599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 600 600 IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 16:35 600 !!!!!!!!!!!!!!! hehe ladnie i okraglo ;) POZDROWIENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka168 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 09.06.05, 17:36 jestem 601:))) czekam na kolejne 100 zgłoszeń, narka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 09.06.05, 17:57 602 ;-) Specjalne pozdrowienia dla Ninki! ;-)) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:42 jESTEM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:41 fajnie ze moge coś napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris chińskie mądrości :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:05 "Nie nabieraj wody z rzeki życia, wykorzystaj tę którą dostałeś od losu" Tylko czy potrafimy wykorzystać to co dał nam los?Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: chińskie mądrości :o) 10.06.05, 12:28 najwięcej ich tutaj: rozrywka.onet.pl/chinskie_ciasteczko/ moje na dzis: "Gdy nie śpisz więcej i Twój umysł czuwa, to sny mamiące nikną same z siebie." tak, a ja taka niedospana w tym tygodniu jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: chińskie mądrości :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:14 Kto na własnym miejscu siada, temu nikt nie każe wstać. Też dobre..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: chińskie mądrości :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 21:55 Mądrości madrościami ale qrcze coraz mniej nas się wpisuje i jak tak dalej pójdzie to marne szanase na pobicie jakiegokolwiek rekordu.Dobrze,ze przynajmniej są juz czereśnie :o)Prawda Rudeńka?Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: chińskie mądrości :o) IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 10.06.05, 22:04 nie szkodzi najwyżej zajmie to... kilka lat więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywatny Re: chińskie mądrości :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:06 No to biorę w górę ten wątek A co jaki Pan taki kram Ruda mój klon Prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: chińskie mądrości :o) 10.06.05, 22:28 +1 :-/ --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś