Gość: NIKA:) :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:15 Ależ superowy ranking ktoś wymyślił:)))No to w górę i miłego popołudnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o) Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:44 No to czyszczę się z pomyj................. O Boże ale cyrk................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Witam IP: *.pl / *.net-komp.pl 22.10.05, 01:18 Ruda, co Ty z tymi pomyjami? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Jacobs 22.10.05, 01:22 Ruda.........wypijemy :-)) Jacobsa????? uffffff ale mnie nogi bola od tancow..... az pod pachami Fajnie tancuja "starsze chlopaki" nie to co mlokosy, ktore sie trzepia jakby je prad razil Miss Parkietu Was pozdrawia i Lukasku..........jednak w GOre wracaj ze skokow w bok!!!! MOGIEM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka No to co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 04:41 Spotkanie we wtorek wieczorem w Filharmonii na Wieczorze w Atmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: No to co??? 22.10.05, 13:34 jakie spotkanie Z Toba Nineczko?????? uffff lece na sniadanko i wgore hejjjj piszcie bo cosik slabawo Glosuje na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Baletnica 22.10.05, 14:01 No bo ino balety i balety.............. Pozdrawiam Panie i Panów ............. No to na ukos......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Baletnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:36 podbijam....do gory!!!!:D sobota...kocham soboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Baletnica IP: *.pl / 212.203.133.* 22.10.05, 19:56 coz to tak licho, w czwartek licho bo na Ireny wybyli, w piatek licho bo po Irenie slabowici, no a dzisiaj co znow na Irenki poszlo bractwo, uczono mnie, najpierw obowiazek pozniej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
altu 1869 22.10.05, 21:24 tia.. sobota powoli konca dobiega. ja juz chce poniedzialek. chce .. do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: 1900 jestem IP: *.prenet.pl 22.10.05, 21:50 oj, coś z rachunkami kiepsko... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka letkosie pomylily cyferki 22.10.05, 22:10 No ale to nic poprawim i jakos poleci no trochem odpoczla, a teraz chyba sypnem na lozeczko......... szkoda ze sama ale coz.......... takie losy w w gore sercaaaaaaa Milej WYBORCZEJ NIEDZIELI MUSZEM JESZCZE ZAWIESC RODZICOW na glosowanie. Zawsze to 2 glosy do przodu calussski hahahha "sprochniala stara baba" jak ktos to smiesznie napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka No, prosze Panstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:00 Po raz pierwszy od trzydziestu lat Polak wygral Konkurs Chopinowski! Malo, zgarnal wszystkie regulaminowe nagrody, w tym najbardziej prestizowa za wykonanie mazurkow. Dzisiejszy koncert laureatow potwierdzil, ze wygral bezapelacyjnie i ze nieprzyznanie drugiej nagrody bylo jesynie podkresleniem przepasci, jaka dzieli od niego pozostalych (w wiekszosci kiepskich) lareatow. Nie obylo sie bez skandali, ale ta nagroda po czesci zrehabilitowala jury, a moze mawet i przywroci konkursowi utracona przezen range Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: No, prosze Panstwa 23.10.05, 01:17 A miloiny ludzi nie mogą żyć w tym kraju bez Chopina. Dzisiaj by powiedzieli że Chopin to francuz i niech wyp... z naszego pięknego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: No, prosze Panstwa No . 1 IP: 61.68.168.* 23.10.05, 04:33 pozdrawiam ! zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 09:59 imprezka byla swietna ale dzisiaj nie jestem w stanie do normalnego funkcjonowania padam:/ milej niedzieli ludziska no i w gore!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:25 hehe boshe co ja pisze mialo byc nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :)1878 IP: *.pl / 212.203.133.* 23.10.05, 14:47 jeszcze troszeczke brakuje do 1900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:37 Jak to miło, że Polak wygrał. Chociaż tyle dobrego przed wyborami, w których wybieramy mniejsze zło - kurde, obaj skłonni obiecać złote góry, byleby dostać stołek w Belwederze, fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:35 W gore!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:45 No to ciekawa jestem czy teraz bedzie lepiej czy gorzej???Hhhmmmm zapewne czas pokaze;/// Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: ??????? 24.10.05, 10:47 Ale ładne drzewa za oknem ;-) Up do góry... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Waw......Lukas-ku 24.10.05, 18:52 Up do góry super wrociles na dobra droge, a i temat slicznie zmieniasz Siupppppppp malom spała echh TA RUDA WLAZLA MI jak drzazga tylko nie chce Jej wyjac a niech se siedzi w mym serduchu obmyje Ja z pomyj o wytrę czerwoną ściereczka hahhhaaaaaaa w goreee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Waw......Lukas-ku IP: *.pl / 212.203.133.* 24.10.05, 19:42 ciekawe czy yprezydenckie damy posiadaja lustra ? Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Waw......Lukas-ku 24.10.05, 20:44 Fajna była pogoda dzisiaj. A w nocy padało. Up do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Waw......Lukas-ku IP: *.pl / 212.203.133.* 24.10.05, 21:27 oj padalo,padalo czulam to w kosciach Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Waw......Lukas-ku 24.10.05, 23:24 Wróciłem wróciłem... ale nie na długo, bo już znikam ;-) Nie wiem jaki deszcz... nie wiem w którą noc... w bok! ;-> ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Waw......Lukas-ku 1890 24.10.05, 23:55 no to w gore Nasza )-sza dama bedzie miala lustereczko chyba Krolewny Sniezki bbbbbrrrrrrrrrr ze wszystkich Potworów Jam Najpiekniejsza w GORE jutro na Rudo wszyskie liscie zamaluje jedentysiacosiemsetdziewiecdzeisiatyWATEKJUZJEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.brama.prenet.pl 25.10.05, 19:43 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 25.10.05, 20:12 ja_corko masz racje bo nawet operacja/e plastyczna/e nie zmieni/a lica naszejpierwszejdamy Odpowiedz Link Zgłoś
miledar Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 25.10.05, 20:28 no to siup:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Smutnie w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:25 ... bo w dół się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Hej Radocha 25.10.05, 23:36 Mamcia przeszla na nastepny roczek Wygralam bilety do Tewtru Kto sie zalapie???? Tylko Pany !!!! na czwartek hahhahhha www ggoooreeeeeee jeszcze jeden i bedzie nastepny WATEK www.radio.mirusia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:41 Nie marudzę, ale do cholery chcę ROZWODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka ROZWODU??????? 26.10.05, 12:21 No to pozew do sadu.......ilez to roboty...... i w gore nastepna dziesiatka o qurna lece po wygrane bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakos Re: Miłego Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:23 www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Miłego Dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:10 do gory!! sloneczko swieci ale wiaterek taki ze glowe moze urwac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Miłego Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:06 Za to pranie schnie w sekundę .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:54 hop hop hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella 1907 XX wiek IP: *.pl / 212.203.133.* 26.10.05, 17:49 od szesciu lat jestesmy w XX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: 1907 XX wiek 26.10.05, 18:18 W D Ó Ł :-> ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka oj oj oj 26.10.05, 23:31 ale skoczylo No ladnie dzisisja chociaz w gore poszlo 1900 przelecialo ale sie spieszyliscie a ja slucham www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE i jie moge sie oderwac ale Mirus juz idzie spac toteraz pobuszy=uje z Wami Hoop do lozeczka do jutra www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE www.radio.mirusia.pl/ www.radio.mirusia.pl/ w goooore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: oj oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:41 do gory !:) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl długi weekend!! 27.10.05, 17:58 Jeszcze tylko jutro i dłuuuugi weekend! w dół :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: długi weekend!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:02 NIE DLA WSIECH ! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: długi weekend!! 27.10.05, 18:10 Ja będę odpoczywał.. mogę również za kogoś :-))) Głowa do góry! Już za dwa miesiące święta... tym razem dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Święta to przepłaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:38 Tak własnie Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Święta to przepłaczę 27.10.05, 18:44 Oj to przepraszam jeśli uraziłem. Ale tak czy siak obędzie się bez pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Święta to przepłaczę IP: *.pl / 212.203.133.* 27.10.05, 23:04 Ruda usmiechnij sie, bedzie lepiej 1917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: długi weekend!! IP: *.flatpla.net 27.10.05, 18:11 Chciałaby dusza do raju a do piekieł jeszcze jej daleko - długi weekend, kto to wymyślił? Pracuje się, a co!! Uśmiechu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: długi weekend!! 27.10.05, 23:34 www.radio.mirusia.pl/ ech Ruda........... bedziem plakac obie???? Dej se na wstrzymanie nie siej paniki na watku OK? Bedziesz miala SWIATOWĄ DAMĘ a Ty zazdrosnica jestes czy co?????? Prywatny...........w leb Ja w leb !!!!! w gore a Andzrejki jakos bokiem przejda chyba Alem teatr dzisiaj widziala dwuaktorowy, mimiczny uciec mialam chec.......ale jakos mnie wciagnelo i nie powiem LADNIE BYLO NO TO W GOREEEEEE www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 28.10.05, 00:43 jeszcze jestem tu a polnoc minela ide lulu papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:18 Słońce rano połaskotało mnie w nos, Oczy otwarły się leniwie, Noga prawa, potem lewa, Powolutku, pomalutku sen odchodzi, Jawa - jak dziś pięknie. To mała próbka mojej domowej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: TWÓRCZOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:50 No to do dzieła, Angela do dzieła........... Nie sieje paniki , tylko mi juz przykro.................... Cóż, syndrom pustego gniazda.............. Tak mówią , mądrzy ludzie............... Dziecię wylatuje w Świat Daleki................. Ło ,już mnie bierze................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Aaahhh kochana Częstochowo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:51 Dzień Dobry Wszystkim,a zwłaszcza tym którzy narzekają na Częstochowę,mówią że jest zła,nic sie w niej nie dzieje itp,itd...Powiem Wam że się mylicie,ja coraz bardziej nienawidzę miasta w którym mieszkam obecnie i częściej zastanawiam się nad powrotem do mojej ukochanej CZĘSTOCHOWY:)))Wszędzie dobrze,ale w Częstochowie najlepiej!!!Ja to już wiem,właśnie przekonałam się na własnej skórze.Pozdrowionka dla Wszystkich forumowiczów i miłego dnia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Gniazdo Rudej. 28.10.05, 11:13 Hejjjj Ty Ruda Piekna Pani Twoje lzy to sa do Bani Dziecie leci w swiat daleki ale coz to? nic nie szkodzi za to bedzie w dobrobycie i bez strachu mialo zycie Coz Go w biednej Polsce czeka? Popatrz ile stad ucieka robotnikow, urzednikow, inzynierow i lekarzy Kazdemu sie lepsze marzy. A wiec otrzyj lzy Kobieto nie rob stawu kolo siebie Polecimy Ich odwiedzic. Beda zyli tam jak w NIEBIE No szoruj ze szmta pod oczy i usmiechaj sie Nie rob im przykrosci ALEZ KOLOROWO Za oknem slonce igra na lisciach pomarancze, czerwien, rude blaski jesieni Prawda? Ach jakie cudne.28.10.2005 J.S. Dzieci mamy nie dla siebie, lecz dla ich przyszlych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_m Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 28.10.05, 11:16 tez sie tu wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:26 Serce matki jest jak studnia, Dzieci - to w niej woda. Czy widział ktoś studnię szczęsliwą bez wody? Matko miła, matko dzielna, Otrzyj łez miliony. Słońce blaskiem swym ogrzeje Twe złamane serce. Dziecina wróci tak jak ptaki powracają, Bocian tego jest przykładem. Przyjaciele nie zapomną, Dzicinie o matce przypomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Fajnie tylko że se poradzić nie mogę....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:31 Dzięki za pocieszkę ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Fajnie tylko że se poradzić nie mogę....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:42 Duża woda - ocean? Duży ląd - wyspa? To pytania nurtujace ludzkość. Pustka w nas - samotność? Pustka dookoła nas - pustynia? To pytania, które stawiamy sobie sami. Uśmiech na twarzach - szczęście? Słońce na niebie - radość? Pytania bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha piatek:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:54 wreszcie sie troche odpocznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Dlugi weekend 28.10.05, 20:05 waw.......dlugi i ruchliwy bedzie tew Weekend. Robmy tak zebysmy sie wszyscy po nim spotkali www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE NO to w goooreeeeeeee paaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dlugi weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:18 No Angelo................ Powalasz mnie........... Na pysk........... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
altu 1933 29.10.05, 15:00 piękna pogoda. juz zaliczylam jeden spacer po cmentarzu.. pięknie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: 1934 huraaaa spimy dluzej 29.10.05, 20:38 DZISIAJ W NOCY SPIMY dluzej. zamawiam dluzszy sen. w gore watek. po weekendzie mam nadzieje ze sie odliczymy wszyscy Milej Niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
altu 1936 29.10.05, 22:01 tia.. my moze spimy dluzej. ale co z tymi, co mają nocną zmianę? oni przeciez godzine dluzej pracują.. ci w pociągach - godzinę dluzej jechać będą.. hm.. tak zle, tak niedobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:55 Zbrodnia to niesłychana-Pani porzuciła pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Rok 1936 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:14 Zniknęłam przed rozbiorami, a wracam już po śmierci Marszałka... A żeby nie wdawać się w politykę, przypominam, że w roku 1936 - uruchomiono kolejkę linową na Kasprowy Wierch - w czerwcu po raz pierwszy wzbił się w przestworza polski samolot bombowy Łoś (a w Wielkiej Brytanii odbył się pierwszy lot myśliwca Supermarine Spitfire) - 1 października wodowano ORP Błyskawica. Pominę wojnę w Etiopii i w Hiszpanii, jako i zawarcie układu Niemcy-Włochy oraz paktu antykominternowskiego Za to w Nju Yorku opublikowano pierwszą listę przebojów opartą na liczbie sprzedanych płyt. No i Hitler uroczyście otworzył fabrykę Volkswagena w Fallersleben (o olimpiadzie w Berlinie zamilczę, choć dała możliwość nakręcenia jednego z najwspanialszych filmów w historii kinematografii światowej - Olimpii, którego autorką jest zmarła niedawno w wieku ponad 100 lat Leni Riefenstahl Nadto narodzili nam się Marian Kociniak, Agnieszka Osiecka, Anna German i Danuta Rinn, a Stefan Żechowski zrobił pierwsze ilustracje do Motorów Zegadłowicza No i nie zapomnijmy, że 19 czerwca miało miejsce całkowite zaćmienie Słońca;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Co Ta Pani narobila.......... 29.10.05, 22:33 Ze tak Pana porzucila Czy zalowac to nie bedzie? zycie tak nas bije wszedzie qurcze a radio www.radio.mirusia.pl/ tak slicznie gra, ze nogi pod biurkiem tancza same Same przeboje, a jeszcze zyczenia ecchhhhhhh szkoda zem sama Zbrodnia to nieslychana Taka PANI i bez Pana ecchhhhhhhh gdzie te chlopyyyyyyy hahhaaa w gore do jutra i do niedzieliiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Co Ta Pani narobila.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:46 Ta Pani miała już dosyć takiego życia jakie miała przy tym panu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klimalka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.orange.pl 30.10.05, 15:31 To ja tez sie dopisze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:17 Wprawo w lewo w dół i w góreeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Niko trzymam kciuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:05 Do przodu moja droga , do przodu i nie oglądaj się za siebie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Carpe Diem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:51 Ruda jesli to do mnie to dziękuję bardzo,masz rację zawsze do przodu,życie jest tylko jedno i jest ono zbyt krótkie żeby je marnować na oglądanie się za siebie.Gorące pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Carpe Diem...Niko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:30 Do Ciebie, to trudne ale .......... Cóz zrobić, odważna jesteś dziewczynka, nie ma co.......... Odważna.............. Pozdrawiam Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Niko DO trzech razy sztuka 30.10.05, 20:38 Alez Ruda.........to nie jest odwaga, to czasami czarna koniecznosc zyciowa, zeby samemu nie zwariowac. Niko......zycze CI powodzenia i spotkania drugiej - Pierwszej milosci.........boooo Kazda milosc jest pierwsza najgoretsza najszczersza wsztskie inne usuwa w Ciennnn No to w goreeeee juz coraz blizej 2000 www.radio.mirusia.pl/ Moja muzyka dla Ciebie "DOBRE ZCASY CZAESTOCHOWY - BIS" Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Niko DO trzech razy sztuka 30.10.05, 22:21 UP UP UP ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:lookasku hej ...mocno razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:25 Masz zatwardzenie lookasku? :o) Tylko zeby nam oczy nie wystrzeliły.............. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re:lookasku hej ...mocno razem 30.10.05, 22:42 Cierpię na przewlekły brak czasu ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dzień Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 07:51 Krówka, piesek i baranek, tygrys i hipopotamek, myszki, liski oraz bobry, wszyscy mówią WAM "Dzień dobry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Do sznownych pań:ja_córka i Ruda :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:18 Hmmm na pierwszą miłość to już za stara jestem,ale na największą jak najbardziej:)Z tą odwagą to u mnie różnie bywa,ale teraz prę do przodu i tylko do przodu,zbyt wiele życia już zmarnowałam i teraz mam zamiar być już tylko szczęśliwą.I mimo,że wszyscy mówią,że dla dobra dziecka sie zostaje to ja właśnie dla tego dziecka odchodzę,żeby wreszcie mieć spokój!!!A szanownym paniom dziękuję bardzo za miłe słowa.Pozdrowienia NIKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: 1953 31.10.05, 23:12 Hejj Nika:) masz racje.......na wielka milosc zawsze jest czas. Trzeba tylko w nia uwierzyc, Wiesz, ze Cie Amor moze ustrzelic z nienacka? nawet po 40-tce, 50-tce. Zycze CI tego z serca calego, ale jak tak w jakis sposob ta Wielka Milosc odejdzie, wtedy juz chyba NIKT nie pokona poprzeczki tej milosci. Oj ciezko wtedy znalesc kogos....... ciezko Qurna.....chyba ktos przypalil buraki !!!! Czuc az u mnie w domu hahhaaa Trza dodac octu.....powiedza e kwasne a nie spalone wrzucic duzo pieprzu.....powiedza ze spieprzone.....anie spalone hihiihiiihhhiiiii no to w goreeeee do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: 1954 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:25 A co to z nienacka? Znajdz mi nacka ? Hej facet mnie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: 1 listopada IP: *.flatpla.net 01.11.05, 06:18 Zapalmy dziś świeczkę, A nad drżacym płomieniem Zobaczymy tych, których już nie ma. To dla nich, dla pamięci o nich! "Być w pamięci znaczy żyć" Nie pozwólmy im umrzeć. Ninko, szkoda, że nie zobaczymy się dziś na cmentarzu, ale mam nadzieję, że przy następnej okazji nadrobimy to. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: 1 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:45 Już wróciłam,lampeczki ku pamięci zapaliłam i na dziś chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:55 Mówią ,ze buraki maja ORGINALNY smak............ No ma się te pomysły a co?!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Witam 01.11.05, 12:10 Ja juz tez bylam na cmentarzu. Ale pogoda sliczna Dawno takiej nie bylo. No Moje buraczki sa dobre......... i w goorreeeeee Kto zna Nr. totka na nastepne losowanie? Podajcie,,,,,, chce jescze raz wygrac........ /dla ciekawskich...... JUZ raz chcialam/ www.radio.mirusia.pl/ Moja muzyka dla Ciebie ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: Witam 01.11.05, 12:15 NIKA trzymam kciuki za ciebie, buziaki usciski i TY WIESZ CO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 12:20 Dziękuję mrzezyno252 wiem,że na Ciebie zawsze mogę liczyć.Dziękuję za wszystko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJ Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:28 www.radio.mirusia.pl/fundacja/dzienzaduszny.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Witam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:02 do gory!!!!!!!! i milego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:54 No to jutro .................... W mordę , już mnie serce boli............. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Witam....i Ja tez 02.11.05, 09:55 sloneczko na niebie ajjajaja jakie piekne lato tej jesieni Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaś Re: Witam....i Ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:57 Hej.. Niedawno wstałem :) i z niepokojem patrzę na zegarek bo moja żonka o 11,00 ma egzamin na prawko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Nie przepraszaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:03 Nie przepraszaj za wczoraj....wczoraj było...minęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Nie przepraszaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:21 Coś nam pogoda tyły robi, słonko wracaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyszek Re: Nie przepraszaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:23 Ale i tak wczorajsza pogoda była ważniejsza. Każdy mógł bez problemu odwiedzić mogiły naqszych bliskich zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrzezyno252 Re: Nie przepraszaj... IP: *.prenet.pl 02.11.05, 14:28 Chciałbym żeby było słonko, żeby świeciło cały czas, żebym mógł się nim dzielić z Tobą moja *. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha 1971 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:43 jesli dobrze poliyczlam:) W gore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Ta tęsknota może mi skrócić życie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:45 i Ty o tym wiesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Brrr....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:26 Jezu jak ja nienawidzę zimna............ Do juterka ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dobranoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:05 Zaśnij moja kruszynko pośród swojch pluszaków, Przytul misia i lalke, szepnij słówko do skrzatów. Skrzaty czuwaja Cicho by nie przyszło złe licho, skrzaty sny Twoje snują tęczowo je malują. Skrzaty strzegą Cię w znoju w naszym dużym pokoju. Zaśnij moja kruszynko a gdy zbudzisz się rano Skrzaty Ci podpowiedzą że Kocham Cię tak samo... Mojej Najukochańszej Weronisi-Mama Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Dobranoc... 02.11.05, 23:18 dobranoc......lece w pierzyny, Paaaa do jutraaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Dobranoc... 02.11.05, 23:29 Już za 2 miesiące nowy rok! <wow> A ja wciąż pamiętam kaca po Nowym Roku. Jak ten czas... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Dzien dobry wszystkim:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:34 i w gore z watkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Piękną Pogodę Dziś Mamy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:16 Nie wiem jak u Was,ale u mnie piękne słoneczko:)Wróciłam ze spacerku,ale zaraz znowu wybywam.Aaaahhhhh:)))Pozdrowionka i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Piękną Pogodę Dziś Mamy:) 03.11.05, 16:35 No wczoraj i dzisiaj było bardzo ciepło. Tak trzymać ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.orange.pl 03.11.05, 16:39 moj test nr 1980:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.11.05, 16:43 Wpadaj częściej. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Wyfruneli.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:48 No i po herbacie................ Są daleko, daleko.................... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dlaczego faceci są tacy zajefajni:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:35 Dlaczego faceci są tacy zajefajni: 1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! 3. Ich nazwisko zostaje. 4. Garaż jest ich cały. 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. 6. Nigdy nie mają ochoty odwieźć przyjaciela od bzykanka. 7. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. 8. Gucio ich obchodzi, że ktoś zauważa ich nową fryzurę. 9. Gorący wosk nigdy nie wchodzi we włosy łonowe. 10. Ta sama robota. większa płaca. 11. Zmarszczki dodają charakteru. 12. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. 13. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. 14. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. 15. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. 16. Jeden nastrój, zawsze! 17. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. 18. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. 19. Sami otwierają słoiki. 20. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości. 21. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. 22. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. 23. Mogą po cichu doznawać przyjemności z jazdy siedząc na miejscu pasażera. 24. Trzy pary butów w zupełności wystarczą. 25. Mogą w ciszy oglądać piłkę nożną ze znajomymi przez wiele godzin ani przez chwilę nie myśląc "Musi być na mnie zła." 26. Nie używają podpasek. 27. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. 28. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. 9. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też śrubą. 30. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. 31. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. 32. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. 33. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku. 34. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. 35. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka minut. 36. Cały Świat jest dla facetów ubikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Dlaczego faceci są tacy zajefajni:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:05 ja bym dala tytul dlaczego faceci maja tak zajefajnie;) i w gore:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Ech RUDA 03.11.05, 19:36 Nie lej łez bo nie trzeba Ciesz sie ze nie braknie im chleba. a polecisz za nimi ja wiem bedziemy sie smialy RAZEM no to w gorasssska hahhaaa poderwe........ NIe......za mlody lukas___Ka a teraz WY www.radio.mirusia.pl/ wtorek, sroda, sobota i niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ech Córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:46 Kochan\m Cię @.................... I dałaś ducha w sponiewierane jestestwo............ BĄŻ TAK ZAWSZE .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking 1987 IP: *.pl / 212.203.133.* 03.11.05, 21:41 witam wszystkich po dlugim milczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:06 Martha mówiła dobranoc,a ja dzień dobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: :) 04.11.05, 12:32 hehedhee a jam u Rudej :) przegladam katy...... wolny co piąty. hAHAHAAA I W GOOREEEE. ale kyrk hahahaa "DOBRE CZASY CZESTOCHOWY-BIS' Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: :) 04.11.05, 17:05 Mam nadzieję, że chociaż nie bijesz :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:42 ja? no cos Ty przecie ja takie delikatne dziewcze jestem:D Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: :) 04.11.05, 18:04 No nie wątpię... a w środku pewnie diabełek? :-> Jest coraz cieplej na dworze, ale niestety coraz ciemniej... Gdzie tutaj logika? ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:25 gdzie tam raczej chodzacy aniolek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :) IP: *.pl / 212.203.133.* 04.11.05, 21:45 diabeleczki,anioleczki i w goreczki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: :) 05.11.05, 02:32 no to wio do lozeczka..... a jutro sie meldowac przy super www.radio.mirusia.pl/ Moja muzyka dla Ciebie My z Ruda juz tam w komlecie a reszta za nami bbbbbrrrrrr zimno miiiii ide w pierzynki a jutro SPRZATAM "DOBRE CZASY CZESTOCHOWY -BIS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oga Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:28 O mamo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:30 no, no....kto się wpisze jako 2000??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:30 Czyżbym to była ja??? Pozdrowienie dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 20001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:03 Piękna cyferka przekroczona,oby tak dajej.Pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: 20002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:37 Zaczynamy NOWY WIEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: 20003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:09 Hahahahahahaah Ruda na razie na tej stronie tylko my dwie zobaczymy kto dalej dołączy.Pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Od Redakcji GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:39 Wejdzie 10 000 wpisów więc jeszcze próbujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
afekt Re: Od Redakcji GW 05.11.05, 15:43 szalenie nieładnie jest podawać się za kogoś kim się nie jest "redakcjo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Od Redakcji GW 05.11.05, 16:44 Alez AFekciku Redakcja jest na czarno wiec to nie ta......... Gratulacje dla 2000.....a tak bylam bliskoooo a o 21.oo zapraszam www.radio.mirusia.pl/ MOJA MUZYKA DLA CIEBIE "'DOBRE CZASY CZESTOCHOWY -BIS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Od Redakcji GW IP: *.pl / 212.203.133.* 05.11.05, 22:03 czuje sie bardzo zmeczona ide spac dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Od Redakcji GW IP: *.prenet.pl 05.11.05, 22:06 oj redakcjo ;) oszukujecie popatrzcie dobrze, u nas już ponad 20 000 :))))))))))))) -------- dawno mnie nie było pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 213.199.204.* 05.11.05, 22:20 Testu ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 06.11.05, 01:21 no to dobrej nockii a Miru graaa az sie serce raduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.com / *.strefa.com 06.11.05, 09:09 Wstawac lenie i do klawiatury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:19 dzien dobry wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Kłaniam się nisko 06.11.05, 14:45 Pora na podniesienie wątku. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Kłaniam się nisko IP: *.com / *.strefa.com 06.11.05, 20:15 Chyba już najwyższa pora strzelic z wora! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: watek w gore:) 06.11.05, 23:03 UFFFf jeszcze tego nie przezylam Najtragiczniejsza randka w moim zyciu. w gore watek to ..........echhhhh nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: watek w gore:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:20 Boże ale mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wĄTEK W GÓRĘ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: watek w gore:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:07 byleby dotrwac do piatku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Kraków ble:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:33 Co Wam powiem to Wam powiem,ale Wam powiem:Kraków jest kooooooszmarny,miasto cudaków,ludzie nieuprzejmi,brudno,tłoczno i strasznie głośno.To misto jest owszem super na weeken lub romantyczny wypad,ale na dłuższą metę naprawde koszmar,ja już mam dosyć!!!!!!!!!Przekonałam się na własnej skórze jak to jest. I w góreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Kraków ble:(((????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:31 A ja lubię tę mieścinkę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Ufff nastepny dzień 07.11.05, 22:29 minal.....ale klin zostaje. Czy sie uda otrzasnac? Bbbbbrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ufff nastepny dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:26 Córko musisz................ Pamiętaj o radach starej czarownicy............ Przemyśl to..................... Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:49 witam wszystkich!! jak się mcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:56 ano mamy Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 08.11.05, 19:31 jakos sie 3-mamy..ale ciezko.....uf ciezko w gore......nie mam weny ot co. troche smutnawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Mąż:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:46 Mąż: Zaobrączkowany osobnik płci męskiej z możliwością do przystosowania w niewoli. Odnosząc się do sytuacji w domu, od razu zaczyna szukać jedzenia i miejsca do spania. Trzeba pamiętać, ze jest on bardzo daleki od ideału, dlatego wymaga nieustannej opieki i pielęgnacji. Męża należy trzymać w ciepłym i dobrze przewietrzonym pomieszczeniu. Należy go wyprowadzać na spacer raz dziennie na smyczy, ponieważ może ujawnić się instynkt do uciekania. Nawet najlepiej wytresowani mężowie, zostawieni bez opieki, mogą nie znaleźć albo nie będą chcieli znaleźć drogi powrotnej. Niestety urzędy zajmujące się wydaniem i rejestracja mężów, tak zwane Urzędy Stanu Cywilnego, nie dają żadnej gwarancji oraz nie odpowiadają za zaginiecie lub ucieczkę męża. Należy pamiętać, że okres udomowienia męża, źle wpływa na jego naturalne funkcjonowanie - u niektórych pojawia się chęć ciągłych ucieczek, a niektórzy z czasem staja się niepotrzebną i nieestetyczną rzeczą w domu, którą należy się ciągle opiekować. Lecz przy dobrej technice tresury, mąż może stać się pożytecznym zwierzęciem domowym. Zastosowanie: Należy ustalić, po co kobiecie, która świetnie daje sobie radę, komplikować sobie życie, nabywając męża. W najprostszym użyciu tego osobnika, maź jest potrzebny do zapłodnienia, lecz przy odpowiednim wytrenowaniu może być użyteczny również w innych sferach życiowych, takich jak: poprawienie sytuacji materialnej, pranie, sprzątanie, gotowanie, seks itd. Użycie: Każdy osobnik płci męskiej pasący się na wolności, może być potencjalnym mężem. Zainteresować mężczyznę można czymkolwiek - poczynając od butelki, kończąc górnolotną frazą, której on wcale nie musi zrozumieć. Lecz należy pamiętać, że jeżeli mężczyzna oddzielił się od stada i poszedł za kobietą, to najczęściej dlatego, żeby doznać jednorazowej przyjemności i zaspokoić swój pierwotny instynkt. Celem kobiety jest doprowadzić mężczyznę do kompletnego niezrozumienia swych czynów, bowiem tylko w takim stanie jest możliwe zaobrączkowanie, co jest głównym celem kobiety. Po zaobrączkowaniu najczęściej jest zaplanowane wesele, które powoduje, że mężczyzna jeszcze dłużej nie zrozumie, co się stało. Niektóre kobiety uważają, że maź po zaobrączkowaniu już nigdzie nie ucieknie. Niestety, to kompletna bzdura. Po zaobrączkowaniu, jak najszybciej, należy zająć się tresurą. Tresura: Po nabyciu męża, należy od razu przystąpić do tresowania. Należy pamiętać, że nie tresowany mąż jest równie niebezpieczny dla kobiety, jak i dla całego społeczeństwa. Każdego, nawet najbardziej otępiałego męża, należy poddać natychmiastowej tresurze. Trzeba go tylko regularnie żywić i mieć dużo cierpliwości. Tak samo jak w przypadku tresowania psów, tak i w przypadku tresowania męża, należy zacząć od podstawowych komend, takich jak: "siad", "leżeć", "obok" itd. Lecz komendy należy dawać nie w sposób dyrektywny, lecz miło: "Kochanie usiądź, chcę na Ciebie popatrzeć", "Kochanie połóż się, na pewno jesteś zmęczony", "Kochanie chodź bliżej, lubię jak jesteś obok mnie". Przy prawidłowym wykonaniu komend, należy podkarmić albo pochwalić, żeby wykształcił się odpowiedni refleks przy ponownym usłyszeniu komend. Po przekonaniu się, że podstawowe komendy zostały dobrze przyswojone , należy przystąpić do ćwiczenia bardziej skomplikowanych komend, takich jak: "przynieś", "podaj", "pozamiataj", "kup mi", "oddaj wypłatę", "pomóż mojej mamie", itd. Zakończenie: Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż, może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udomowiania i tresowania dzikich zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka no to bez meza 09.11.05, 01:16 w gore i gnam spac........ jutro nowy ciezki dzien UFFF paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Z rana na poprawę humoru,ależ się uśmiałam:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:02 "Nie, niech pani nie ma wyrzutów sumienia. To wcale nie przez pani wejście ten facet oszczał tego drugiego obok. My faceci ciągle to robimy..." Rzadko kiedy trafiamy w to, w co celowaliśmy. Czasem, jak pójdę do kibla, zaczynam lać i nagle zaczyna mi się rozbryzgiwać naokoło, więc muszę w coś celować. Kobiety powinny zrozumieć, że penisy maja swój własny rozum. Facet może wejść do kibla, ponieważ wszystkie pisuary są zajęte, wycelować idealnie w kibelek, a jego penis i tak da rade oblać rolkę papieru toaletowego, nogawkę i buty. Mówię poważnie, nie można ufać tym małym pisiorkom! Ja jestem żonaty już od 28 lat i moja żona mnie wytrenowała. Nie pozwala mi odcedzić kartofelków jak facetowi - na stojąco. Muszę odlewać się na siedząco... Przekonała mnie, że to niewielka cena, jaką muszę zapłacić. Bo gdyby jeszcze raz poszła do toalety w nocy i albo siadła na pokrytej moczem desce, albo wpadła do kibla, bo nie położyłem deski, to by mnie zabiła, zanim bym się obudził. Jeszcze jedna rzecz, o której faceci nie lubią rozmawiać. Ale skoro już ruszyliśmy temat, to pociągnę dalej. To jest nie lada problem i panie powinny go zrozumieć. Chodzi mi o "porannego drąga". Tak, my faceci zwykle budzimy się z dwoma rzeczami: nieodpartym pragnieniem odlania się oraz penisem tak twardym, ze można nim ciąć diamenty! Nieważne jak się wytężasz, nie uda ci się zgiąć cholerstwa. A jak się go nie zegnie, to za cholerę nie można tym celować. A jak nie możesz celować to nie masz wyboru, tylko oszcz.. całą ścianę i to włochate przykrycie na deskę klozetowa, które wy, kobiety tak strasznie chcecie mieć na desce. A przy okazji, jak używacie tego cholernego przykrycia to deska nie może sama stać. Wiec musimy jedna ręką podtrzymywać deskę klozetowa, a drugą ręką starać się kontrolować nasze, bardziej niż nieprecyzyjne, narządy celownicze. Czasem tym nowo pożenionym wydaje się (myślę, że panowie tu obecni to potwierdzą), że można zmusić deskę klozetową z tym czartowskim puchatym przykryciem, aby stała. Więc ciskają z całej siły deskę w tył, upychają i sprężają to przykrycie. Ale po chwili puchaty materiał przykrycia się rozpręża i deska niespodziewanie i bez ostrzeżenia spada z ogromna siła tuż przy przyrodzeniu, omal nie obcinając twojego pisiorka! Potem już nie podnoszą desek klozetowych z przykryciem, bo to po prostu niebezpiecznie dla zdrowia. Starałem się jakoś delikatnie wyjaśnić te skomplikowana poranna sytuację mojej żonie. Powiedziałem jej: Słuchaj, on się nie zegnie. Ona na to: Wiec będziesz do końca życia siadał, tak jak ja. Ok. Spróbowałem wiec siadać z "porannym drągiem". No cóż, wsadzić go pod deskę też nie jest łatwo. I zanim mi się to udało zdążyłem oblać wszystkie ręczniki, wiszące na przeciwnej ścianie... Nawet jeśli siedzisz i zmusisz twoje drewienko do wejścia pod deskę klozetową, to kiedy zaczniesz sikać, mocz i tak wystrzeli przez szczelinę pomiędzy deską a górną krawędzią kibla. Zalejesz sobie wtedy nogi i mocz pocieknie po nogach w dół, prosto na ten śmieszny chodniczek, który kobiety nie wiadomo po co kładą na podłodze pod kiblem! Udało mi się jednak opracować specjalny manewr, dzięki któremu radzę sobie z owym porannym problemem. Jedynym rozwiązaniem jest przyjąć pozycję "lecącego Supermana" kładąc się w powietrzu nad deskę klozetową. Wymaga to niemałej praktyki, doskonałego balansu ciałem, a także synchronizacji w czasie, lecz jest to jedyny i pewny sposób, aby podczas porannego odpryskiwania się zgromadzić cały mocz w kiblu. Więc panie powinny zrozumieć, że nie można nas całkowicie winić za taką, a nie inną sytuację. My też podzielamy wasze zainteresowanie higieną i czystością w łazience. Ale są momenty, kiedy rzeczy po prostu wymykają się nam spod kontroli. Nie nasza to wina, lecz Matki Natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z rana na poprawę humoru,ależ się uśmiałam:)) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.11.05, 10:33 Zdarza się ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Z rana na poprawę humoru,ależ się uśmiałam:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:58 no w góre.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Z rana na poprawę humoru,ależ się uśmiałam:)) 09.11.05, 18:10 A jak jak zawsze w bok! ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka :)) 09.11.05, 18:55 A se pogadalam z zieciem a CO!!! no to w gore a ja graty przestawiac. uffffffff co nam przyniesie jutro? a dzisiaj??......... www.radio.mirusia.pl/ Moja muzyka dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś