Gość: NIKA:) No to dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:47 Ja mówię szanownym państwu dobranoc i podążam w kierunku milusiej pościeli:)Do jutra.Papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: No to dobranoc 09.11.05, 21:59 No to ja tez........ wesolego HOOP do łoóżka. A RUDA NIECH rzeknie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: No to dobranoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:19 wolne:D czwartek, piatek, sobota i niedziela :) kocham dlugie weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:27 A co ,mi tu ,rzadzić będzie hę............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dzien dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:15 No to ja przyłaczam sie do Rudej z tym dzień dobry choć ona jeszcze wczoraj a ja już dzisiaj.Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzien dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:45 Mgliście i jesiennie............... Ale Wy jesteście i to ważne ........... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Dzien dobry 10.11.05, 16:34 No i kolejny dłuższy weekend. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Wieczorny Uśmiech:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:07 Po kazdym locie, piloci linii lotniczych sa zobowiazani do wypelnienia kwestionariusza nt. problemow technicznych, napotkanych podczas lotu. Formularz jest nastepnie przekazywany mechanikom w celu dokonania odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechanikow sa wpisywane w dolnej czesci kwestionariusza, by umozliwic pilotom zapoznanie sie z nimi przed nastepnym lotem. Nikt nigdy nie twierdzil, ze zalogi naziemne i mechanicy sa pozbawieni poczucia humoru. Ponizej zamieszczono kilka aktualnych przykladow podanych przez pilotow linii QUANTAS oraz odpowiedzi udzielone przez mechanikow. Przy okazji warto zauwazyc, ze QUANTAS jest jedyna z wielkich linii lotniczych, ktora nigdy nie miala powaznego wypadku... P = problem zgloszony przez pilota O = Odpowiedz mechanikow P: Lewa wewnetrzna opona podwozia glownego niemal wymaga wymiany. O: Niemal wymieniono lewa wewnetrzna opona podwozia glownego. P: Przebieg lotu probnego OK. Jedynie uklad automatycznego ladowania przyziemia bardzo twardo. O: W tej maszynie nie zainstalowano ukladu automatycznego ladowania. P: Cos sie obluzowalo w kokpicie. O: Cos umocowano w kokpicie. P: Martwe owady na wiatrochronie. O: Zamowiono zywe. P: Autopilot w trybie 'utrzymaj wysokosc' obniza lot 200 stop/minute. O: Problem nie do odtworzenia na ziemi. P: Slady przeciekow na prawym podwoziu glownym. O: Slady zatarto. P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki. O: Obnizono poziom DME do bardziej wiarygodnego poziomu. P: Zaciski blokujace powoduja unieruchamianie dzwigni przepustnic. O: Wlasnie po to sa. P: Uklad IFF nie dziala. O: Uklad IFF zawsze nie dziala kiedy jest wylaczony. P: Przypuszczalnie szybia wiatrochronu jest peknieta. O: Przypuszczalnie jest to prawda. P: Brak silnika nr 3. O: Silnik znaleziono na prawym skrzydle po krotkich poszukiwaniach. P: Samolot smiesznie reaguje na stery. O: Samolot upomniano by przestal, latal prosto i zachowywal sie powaznie. P: Radar mruczy. O: Przeprogramowano radar by mowil. P: Mysz w kokpicie. O: Zainstalowano kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRATULACJE! Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:07 Dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:15 Jeśli coś się psuje trzeba to zmieniać a nie naprawiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I z tą oto myślą idę spać,a jutro............................................... czas na zmiany:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :))))) IP: *.pl / 212.203.133.* 10.11.05, 23:16 2050 jakie ladne cyferki, prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: :))))) 11.11.05, 01:02 qurna.......tak pozno a mnie tu nie bylao. Jezdem i spadam w bety rao musze wczesnie wstac do rana wiec PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:12 ło matko czy my tych lat dożyjemy.........2052.............. E nie ma takiej możliwości..................... Co ja gadam, przecież my ,MŁODE, MŁODE,MŁODE............ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Re: :))))) 11.11.05, 10:32 Dożyjemy czy nie najważniejsze,ze humor Nas nie opuszcza:o)Ło matko ....a zreszta cuda się zdarzają więc przy odrobinie szczęścia jest nadzieja:o)Miłego dnia:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:49 Miłego,miłego i może tak troszkę słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :))))) IP: *.pl / 212.203.133.* 11.11.05, 21:09 a ja milej nocki zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:35 pewnie tego nikt nie przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl A białej czcionki nikt już nie przeczyta.... 11.11.05, 23:45 ________________________ prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: A białej czcionki nikt już nie przeczyta.... IP: *.prenet.pl 11.11.05, 23:51 wystarczy tylko zmienić tło.... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: A białej czcionki nikt już nie przeczyta.... 12.11.05, 00:01 Masz Operę? ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:39 Dzien dobry wszystkim:) dawno mnie tu nie bylo wiec musze nadrobic zaleglosci uwielbiam piatkowe imprezy:DDDDD a dzis sobota :) weekend jak to pieknie brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Show Must Go On............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:51 Miłego Dnia Dla Wszystkich Milusińskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: A białej czcionki nikt już nie przeczyta.... IP: *.prenet.pl 12.11.05, 18:06 lookas.prv.pl napisał: > Masz Operę? nie, nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: A białej czcionki nikt już nie przeczyta.... IP: *.pl / 212.203.133.* 12.11.05, 22:42 ja tez nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dzien dobry wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:20 Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat Ja wysiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.pl / 212.203.133.* 13.11.05, 20:23 caly dzien pochmurny i wszyscy spia tylko NIKA dala znak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Tym razem Dobranoc wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:17 I na dzis to juz wszystko,miłej nocki i kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Tym razem Dzien dobry wszystkim:) IP: *.pl / 212.203.133.* 14.11.05, 09:14 budzcie sie juz po 9 a Wy jescze spicie, czas ucieka a do rekordu zostalo ponad 400 postow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Tym razem Dzien dobry wszystkim:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:21 kto spi ten spi niektorzy juz od 6 na nogach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Tym razem Dzien dobry wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:30 no to jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Lepiej późno niż wcale:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:53 Ja też się odmeldowuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Lepiej późno niż wcale:) 14.11.05, 23:02 No to hop. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Dzien dobry wszystkim:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 08:24 szkoda ze tak zimno na dworze wychodzic sie nie chce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 08:34 Nie jest tak bardzo zimno, wieje tylko chłodny wiatr.Z braku słonecznej pogody za oknem życze wszytkim pogody ducha :o):o):o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:49 No to liste podpisuje............. Witam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.pl / 212.203.133.* 15.11.05, 11:09 odpalam ........ patrze ......... oczom .......... wczoraj 5 /piec/postow a dzisiaj juz 3 moj jest 4 wpisik jak to milo ze idziemy szybkim krokiem do rekordziku pozdrawiam Wszystkich zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:37 Dziś również się dopisuję i miłego dzionka życzę W górę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Dzien dobry wszystkim:) 15.11.05, 15:03 No to teraz moja dokładka na stos. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Urodziny IP: *.pl / 212.203.133.* 15.11.05, 21:24 Moja Kochana Córeczko życzę Ci dużo zdrowia, spelnienia najskrytszych marzeń i wszelkiej pomyślności z okazji 20 urodzin. kochajacy rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Korzystając z okazji dołączam się do życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:35 Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Urodziny 15.11.05, 22:50 Dołączam się do życzeń. Jakby nie patrzeć to moja rówieśnica ;-) a tymczasem do góry... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Już noc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:28 Więc NIKA:)mówi wszystkim Wam Dobranoc..... Kolorowych snów.... Mięciutkiej pościeli.... Odpoczynku.... I wiary w lepsze jutro.... Spokojnej nocki.... Do jutra..... Pa pa pa pa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Ależ dziś szaro buro :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:50 Pogoda dziś nie nastraja optymistycznie,szaro buro i kudłato,a na dodatek jakoś pluchowato,ale ja i tak mam dziś wyśmienity humor bo.............:)))))Ja już wiem co:))))Pozdrowionka dla wszystkich i uśmiechu na twarzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:59 Przyłąnczam się do życzen.................. Uśmiechu dla wsiech.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) A co tu takie pustki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:44 Od samego rana tylko ja i Ruda,straszne rzeczy,mam nadzieje ze jeszcze dzis sie ktos dopisze:)Ja juz podziekuje na dzien dzisiejszy teraz tylko masaz hmmmm jaki przyjemny i do łózeczka:)Dobranoc Wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: A co tu takie pustki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:41 No chyba na własnym grzbiecie doniesiemy wątek do rekordu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: A co tu takie pustki??? IP: *.prenet.pl 16.11.05, 21:50 może trzeba "oszczędzać", żebyśmy za szybko nie zakończyli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Dziń Dybry! 16.11.05, 22:21 Słuchajcie, bo nie będę powtarzać: do góry! ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Dzień Dybry! IP: *.pl / 212.203.133.* 16.11.05, 23:30 NIKO,Ruda i Lookas Dziękuję Wam za życzenia dla dla mojej córki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Pierwszy śnieżek:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:13 Wstałam rano.... wyglądam przez okno.... i.... widzę jak pada.... pierwszy śnieżek... hmmmm.... uwielbiam ten widoczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) TRZYMAM KCIUKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:17 Ja dziś od rana trzymam mocno mocno mocno mocno kciuki za pewną ważną mi osobę w pewnej priorytetowej sprawie.Wszystko będzie dobrze,musi być dobrze,nie ma innej opcji.Wierze,że się uda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: A co tu takie pustki??? 17.11.05, 01:45 Gość portalu: Ruda napisał(a): > No chyba na własnym grzbiecie doniesiemy wątek do rekordu :o) Bierzcie przykład z Poznania. Tam w ciągu 2 dni jest 1100 wpisów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ło matko śnieg!! brrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:17 Jak ja nienawidze zimy , fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:00 pada snieg, pada snieg.....a mnie sie monitor psuje hehe:D a jutro piatek i kolejny uroczy weekend:) milego wieczorku wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: :) Oj alem sie zaniedbala 17.11.05, 20:30 ale to po pierwsze mialam sprawe,,,,,,,,,,,brrr nie do opisania po drugie siadl mi komp, a reperatur.zamiast w kompie grzebie ech szkoda gadac ale juz jestem....narazie na pozyczanym , ale sie wpisuje..musze odrobic zaleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka No ze 3 - 3 wpisy i sie wyrowna 17.11.05, 20:31 nadrabiam wiec i w goreeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka qurde 17.11.05, 20:32 lece bo mnie gonia...... caluskiiiiii i w goreeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: qurde 17.11.05, 20:41 No to w górę. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: qurde...co jest!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:16 Przymarzliście czy co? W góre !!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: qurde...co jest!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:48 do gory;) piatek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) qurde...co jest!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:03 No to ja też jestem i podciągam do góry. Ależ pyszną kawkę sobie zrobiłam mmmhhhmhmhmhmmhhmhm I jaki piękny aromat w całym domu Zapraszam dla każdego wystarczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: qurde...co jest!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:18 Sie stawimy , na tę kawę ma się rozumieć......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: A ja zmykam do kina))) IP: *.net / *.flatpla.net 18.11.05, 18:15 A co, idę i już, zobaczymy czy jest co oglądać, czy tylko wydamy kasę? Aśka, znalazłaś aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Bardziej sorbet:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:19 Chciałam sobie zrobic koktajl z kefiru i mrożonych tróskawek,a że za późno wyciągnęłam truskawki z zamrażalnika to po zmiksowaniu zamiast koktajlu wyszedł sorbet truskawkowy:)Ale powiem szczeże że nawet dobry,tylko okropniaście zimny i w ząbki kole:))) No to w górę miłego wieczoru i super weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Bardziej sorbet:) IP: *.pl / 212.203.133.* 18.11.05, 21:49 pychotka truskaweczki i do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) No to ja dziś pierwsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 09:26 Wiem,wiem że sobota i wszyscy zapewne odsypiaja.Ja też dzis dłużej pospałam,za oknem zimowato,troche dużo śniegu nasypało,a mnie czeka droga do Częstochowy mam nadzieje że bezpieczna.Do zobaczenia w Częstochowie.Pa,pa Uśmiechu i słoneczka dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: No to ja dziś pierwsza 19.11.05, 10:50 no a ja chyba druga. Ufff nie cierpie zimy.......... Wszystko mam i jest narazie OK gdyby nie te dzieci UFFFFFFFFFFff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: No to ja trzecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:27 Hej............ Do d..py z tą zimą............... Niko moze kiedys się poznamy ? Forumowe bractwo chetnie wita nowych!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: No to ja dziś pierwsza 19.11.05, 11:31 ale moje sprawy narazie OK. Porady Czarownicy i egzorcysty z Jasnej Gory chyba pomogly. Dziekii ACHA ZAPOMNIALAM KAWUSIA , WINKO, i mini TWA bylo superowo a i u Witunia tez,,,,,,,,,, WITUNIU TERAZ CI ZYCZE wszystkiego najlepszego, wprawdzie juz "PO" ale wiesz dlaczego wypadles z terminu Onetowego, bo fizycznie sie stawilam Za to w Fonie bylo O! Calussski..Biala Dama... PRYWATNY TEZ CIE KOCHAM !!! a co !!!! hahahha nie RUda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ha !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:05 A miotła w kacie stoi i czeka................... Na rozruch .................... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ha !!!!!!!!!!!!!! 19.11.05, 12:36 hehheee a jo miotly ni mom ale se kupia OT I CO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keisim Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.com / *.strefa.com 19.11.05, 11:50 To w góręęęęęęęęęęęęęęęęęę:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 19.11.05, 12:52 Serdeczny uśmiech dla takiej jednej gwiazdeczki która mi już świeci od dłuższego czasu, i będzie mi świecić jeszcze długo, I LOVE YOU. Dla wszystkich też gorący uśmiech w "paskudny" zimowy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:54 Az się cieplej zrobiło............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:11 Oj tak cieplutko i milutko:)))Ruda to może jakaś południowa kawka w poniedziałek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:34 A moze być popłudniowa? Bardzo chętnie................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:36 Niko masz gg? Mój gg to6381033 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka ejjjj HOLLA 19.11.05, 19:18 a ja?????????? wprawdzie kawe rzadko ale w takim T.....oW.....A...rzystwie napije sie chetnie JA TEZ CHCE DO MAMYYYYYYYYYY wezciemnie zaproscie mnie do stoluuuuuu zrobcie mi miejsce........ miedzy Wami..... heejjjjjjjjjj czekam samotna coruś Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: ejjjj HOLLA 19.11.05, 19:22 Ah te babskie spotkania, NIKA a może do mnie też zajrzysz?? Całuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: ejjjj HOLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:14 Zawsze z Tobą zarazo paskudna ............. Już Ty wiesz co mówię ............... Tak do Ciebie............. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: ejjjj HOLLA 19.11.05, 20:39 cos sie dzieje. Chyba mnie szpieguja :D często muszę dwa razy podchodzic do logowania ti ti ti tiii tru tru truuutttuuu dryn dryn dryn tu zaraza tu zaraza. wiem co mowisz wiem co mowisz wiem do kogo wiem do kogo teraz czekam wiesz na co i na kogo tiu tiun tiuuuu polaczenie przewane polaczenie przerwane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:23 ejjjj HOLLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 19.11.05, 22:28 dziś jest 19 i ja dzisiaj jestem 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 19.11.05, 22:32 19 listopad 19 post w dniu dzisiejszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Ale dziś zamotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:00 Na dziś to już wszystko,idę spać.Ruda zostawiłam Ci informację na gg.Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) A to za niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:02 Dodaje jeszcze wpis na niedziele bo wiem ze nie zdążę jutro.Miłego , słonecznego i uśmiechniętego dnia od Niki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 19.11.05, 22:32 19 listopad 19 post w dniu dzisiejszym Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka no to jeszcze dzisiaj JA 19.11.05, 23:30 przed snem zajrazlam i spokojnego snu a kto nie spi niech posluchaa www.radio.mirusia.pl/ Polecam super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:33 No hej ........................ Jest tam kto?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:42 milego dnia wszystkim i w gore!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:09 jutro znowu do pracy eeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.prenet.pl 20.11.05, 20:43 poprawię statystykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:34 cos dzisiaj slabo idzie wszyscy pewnie wymeczeni po weekendzie;) watek w gore:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: no to jeszcze dzisiaj JA 20.11.05, 22:40 juz podbijam statystyke i w goooreeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: no to jeszcze dzisiaj JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:50 Znalazłem podobny wątek w opolskim ale coś im nieposzło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Niko !!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:02 6372337jeszcze raz na gg bo nic nie doszło......... Pozdrawiam słonecznie ,ło jak ponuro na dworze........... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka BIALA ZIMA 20.11.05, 23:13 B I A Ł A N O C Jest noc, a w koło tak bardzo jasno. To księżyc w tangu z ogromem gwiazd na ziemię rzuca iskrzący blask. Pokryte białym śniegowym puchem nocą za oknem miasto me śpi Patrzę przez okno i oczy mrużę biel iskrząca oślepia mnie. Napawam oczy czystym widokiem bo rano kiedy wstanę ze snu wszystko już będzie szare, zdeptane dokoła będzie codzienny brud. 30.01.2003 r.j.s. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 21.11.05, 00:01 A ja się dzisiaj tak z boczku wpiszę... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka kroczek po kroczku 21.11.05, 10:48 i w gore watek. Wpisujcie sie. Zima za oknem to mozna poklikac. Zapraszamy juz drugi tysiaczek mamy w goreee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:31 czesc! jak mija dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Jak mija???? 21.11.05, 16:06 psychicznie raczej kiepsko Fizycznie tez nie specjalnie bo zimno a reszta.......jakos leci piszta, piszta dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Jak mija???? 21.11.05, 18:30 Jezu ale mnie połamało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Qurna ledwie chodzę............. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Jak mija???? 21.11.05, 18:38 Ładna zima dziś rano do nas przyszła :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Jak mija???? IP: *.pl / 212.203.133.* 21.11.05, 19:01 2150 jeszcze tylko 350 i mamy osiagniety cel R E K O R D Z I K w zasiegu naszych roczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:08 zimno dzisiaj bardzooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Bbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 21:54 Ależ tu zimnoooooooo,ale to zimno mi nie przeszkadza bo jestem w mojej kochanej Częstochowie i tyle tu gorących serduszek:) Ruda-zostawiłam Ci wiadomosc na gg może tym razem sie uda-odezwij się!!! Pozdrawiam gorąco- do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re:Udało się hurrrrrra!!!!!!!!!! 21.11.05, 21:56 Napisze napewno. Pozdrawiam serdecznie Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re:Udało się hurrrrrra!!!!!!!!!! 21.11.05, 22:36 Nic sie nie udalo!!! Zima i koniec! jak ja nie cierpie ZIMYYY ale jutro.........ech przecie jutro tez zima No i co tam z tym HUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAa??? w gore wątas w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re:W górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:35 Na mała rozgrzeweczkę, szklaneczka góralskiej herbatki? Kto dołączy? Ale pycha...... Zima, zima, zima, pada, pada śnieg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re:W górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:59 a ja protestuje nie chce zimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Rudaaaaaaaaaaaaa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 11:06 Ruda a ja cały czas czekam na odpowiedz.:))) I w górę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Za momencik już ................. 22.11.05, 11:12 Trudno nam było zdecydować zaraz odpisuję jak umówione......... Pozdrawiam Riuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Za momencik już ................. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 11:18 oki wiec ja cały czas czekam:)Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re:oDPISAŁAM NA GG........... 22.11.05, 11:43 tO TERAZ ESEMES POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Mam jasnosc IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 11:42 Ok dotarła do mnie wiadomosc,wszystko bez zmian.16. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: Mam jasnosc 22.11.05, 17:36 Siedzą i siedzą, i gadają, i gadają, tańce hulanki swawole, ledwo .... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Mam jasnosc 22.11.05, 18:17 Hop hop do góry. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Niko!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:28 No i poznałyśmy się , przemiłe spotkanie, super atmosfera ............ Trzymaj się My trzymamy kciuki................ Dzięki ................. Ruda i inne takie............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re:Niko!!!!!!!!!!!!!jestem ciekawa IP: *.pl / 212.203.133.* 22.11.05, 21:55 a gdzie mialyscie spotkanie? oczywiscie jesli mozna wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re:Niko!!!!!!!!!!!!!jestem ciekawa 22.11.05, 22:28 Oj nie ladnie....... ciekawość to pierwszy stopien do piekla ale kawa w Piekielku byla SUPERRRRRRR mam nadzieje ze Wrazenia superowe?????? pozdrowionka hejjjja hejjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re:Niko!!!!!!!!!!!!!jestem ciekawa 22.11.05, 22:33 Niko......... Głowa do Gory........ szable w dłoń i nie dajmy sie zawojowac. My za Toba MUREM Chińskim jak potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Reprzecież możemy się wszystkie spotkać jak chceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:43 Właśnie Bello , lukasku i wszyscy chetni powtarzamy spotkanie? Ja b chetnie, bez ruiny w świetnym miejscu, czekolada pyszna i wino też ..... Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m :) Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.trustnet.pl 22.11.05, 23:06 jaaaaaaaaaazda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 23.11.05, 00:04 10 Przykazań dla żon Minister sprawiedliwości prowadzi badania mające na celu wykrycie dużej śmiertelności mężczyzn żonatych.Doszedł do wniosku że skutków tychmożna uniknąć stosując się do dziesięciu niżej wymienionych przykazań 1.Jam jest Twój mąż którym Cię wywiódł z cierpień panieńskic z domu niewoli 2.Nie wymieniaj imienia męża swego ordynarnie lecz zawszez szacunkiem 3Pamiętaj abyś święciła dzień w którym Ci mąż przynosinpieniądze do domu 4.Czcij ojca i matkę męża swego za to że Cię obdarzyli takim skarbem 5.Nie zabijaj miłości w sobie do męża swego 6.Nie przestawaj z innymi mężczyznami ani nie zawieraj z nimi żadnych innych znajomości 7.Nie kradnij pieniędzy pieniędzy kieszeni męża swego 8.Ni3e słuchaj plotek przeciwko mężowi swojemu jakby pił grał w karty nawet gdyby tak było 9.Nie żądajdrogich futer najnowszych kostiumów pantofli korkowych ani żadnych innych rzeczy które obciążają kieszeń męża twego 10.Nie żądaj częściej niż raz na tydzień spełnienia obowiązków małżeńskich aby zostało dla innych kobiet które mężów nie mają MINISTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Po sto kroć jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 23.11.05, 17:14 Spotkanie było super,towarzystwo urooooooocze,czekolada przesłodka,a winko mhhhhhh.Piszę się na kolejne spotkanie i oczywiście możemy powiększyć grono,lokal jest tak duzy,że napewno pomiści wszystkich:))))Czekam z niecierpliwością tylko napiszcie termin.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Po sto kroć jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:18 My równiez pozdrawiamy........................... Do nastepnego miłego Niko ................. No i GŁOWA DO GÓRY..................... TWA jest z tobą....................... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:34 up! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 23.11.05, 22:14 No to moze jakieś Andrzejkowo-MIkolajowe spotkanie takie mikro?????? Juz puszcam watek na OGOLNYM a teraz Watek w GORE TWA to ej hahhaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) I znowu na wygnaniu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:27 Ja już powróciłam na obczyzne,tu przestrasznie zimnooooo i sypie snieżek no ale cóż się dziwić bliżej gór.Wszystko inne bez zmian zobaczymy co przyniesie sobota i niedziela.Powiedziałam A to brnę dalej przez ten "analfabet". Pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSP Re: I znowu na wygnaniu:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:39 Pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: I znowu na wygnaniu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:05 Niko gg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: I znowu na wygnaniu:( 24.11.05, 16:22 Hejj NIKAA Zadne wygnanie........ot potrzeba zyciowa a Usmiech tak jak wtedy PaAAMIETAJ mY Z Toba hejjjjjjj z znima Wam paluszki zgarbiały???? jazda wpisywacsie ino migiemmmmmmmm wGOREEEEEEEEEe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Kooooszmarna zimaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:57 Rany boskie coraz zimniej,nie wiem jak u Was,ale na moim zaokiennym wskaźniku temperatur jest - 12stopni .Trzeba by coś na rozgrzewkę zapodać:))) Byle do wioooooooooooooooosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Kooooszmarna zimaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:53 dawno mnie nie bylo:) melduje sie i podbijam watek do gory!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Kooooszmarna zimaaaaaaaa 24.11.05, 21:51 Dlaczego kobiety żyj± dłużej... Rodzice ogl±dali tv i mama powiedziała: > "> Jest już póĽno, jestem męczona, pójdę spać> "> . Poszła do kuchni zrobić kanapki dla nas na jutrzejszy lunch, wypłukała kolby kukurydzy, wyjęła mięso z lodówki na dzisiejsz kolację, sprawdziła ile jest płatków ¶niadaniowych w puszce, nasypała cukru do cukierniczki, położyła łyżki i miseczki na stole i przygotowała ekspres do zaparzenia kawy na jutro rano. Potem włożyła już upran± odzież do suszarki, załadowała now± partię do pralki, uprasowała koszulę. Sprz±tnęła ze stołu pozostawion± grę, postawiła telefon na ładowarkę i odłożyła ksi±żkę telefoniczn± do szuflady. Podlała kwiaty, opróżniła kosze na ¶mieci i powiesiła ręcznik do wysuszenia. Potem ziewnęła, przeci±gnęła się i poszła do sypialni. Zatrzymała się przy biurku i napisała kartkę do nauczyciela, odliczyła trochę kasy na wycieczkę w teren i wyci±gnęła podręcznik schowany pod krzesłem. Podpisała kartkę urodzinow± dla przyjaciółki, zaadresowała kopertę i nakleiła znaczek oraz zapisała, co kupić w sklepie spożywczym. Obie kartki położyła obok torebki. Potem Mama zmyła twarz mleczkiem > "> trzy w jednym> "> , posmarowała się kremem > "> na noc i przeciw starzeniu> "> , umyła zęby i opiłowała paznokcie. Ojciec zawołał: > "> My¶lałem że poszła¶ do łóżka> "> . > "> Wła¶nie > idę> "> - odpowiedziała Mama. Wlała trochę wody do miski psa i wypu¶ciła kota na dwór, potem sprawdziła czy drzwi s± zamknięte i czy ¶wiatło na zewn±trz jest zapalone. Zajrzała do pokoju każdego dziecka, wył±czyła lampki i telewizory, powiesiła koszulki, wrzuciła brudne skarpety do kosza i krótko pogadała z jednym z dzieci, jeszcze odrabiaj±cym lekcje. W swoim pokoju Mama nastawiła budzenie, wyłożyła ubranie na jutro, naprawiła stojak na buty. Dopisała 3 rzeczy do listy 6 najważniejszych czynno¶ci do wykonania. Pomodliła się i wyobraziła sobie, że osi±gnęła swoje cele. W tym samym czasie Tata wył±czył telewizor i oznajmił > "> w powietrze> "> : "> Idę spać> "> . Co też bez namysłu uczynił. Co¶ nadzwyczajnego w tej historii? Zastanawiasz się, dlaczego kobiety żyj± dłużej? > "> BO JESTE¦MY SKONSTRUOWANE NA DŁUGI PRZEBIEG> "> .... ( i nie możemy umrzeć wcze¶niej, bo tyle mamy >>>> jeszcze do zrobienia !!!) Wy¶lij dzi¶ tę historię do 5 fantastycznych kobiet - na pewno będ± Ci wdzięczne. A potem - ID¬ SPAĆ !! ########################################### Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Ja na chwileczkę,ja na momencik:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:29 Ta godzina i od rana nikt ty nie zajrzał,eeeecccchhhhhhh czyżby wszyscy tak zapracowani???No to ja podbijam .......do góry....... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ja na chwileczkę,ja na momencik:))) 25.11.05, 15:31 To ja też podbiję... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ja na chwileczkę,ja na momencik:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:22 podpisuje liste Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka juz jezzdem 25.11.05, 17:33 No ju jestem. Mialam dzisiaj smutny i pelen przykrych wspomnien dzień No ale juz jestem .....podbijam i w gore Leszek Soson. 5:43:10 Zablokuj te numery gg : 8054836, 9523465, 9503306,9503409, 4780282, 7664158,5845387, 7703285 i 9526775.Ten facet ma 34 lata i jest z Warszawy. Podaje sie najcześciej za Tomka lubinnedziecko. Przysy3a linki do stron gdzie niby jest jego zdjecie i przeprasza?e musi leciea ...i znika z GG.Ale po otworzeniu strony atakują cie trojany m. in. te co rozszyfrowujątwoje has3ado systemu i komunikatorów i inne wirusy. To jest byly haker.Poprzez te wirusy miesza w systemie i mo?e zapanowaa nad twoim komputerem.Wyślij to jak najwiekszej ilości osób i napisz ?eby go zablokowali.Chyba ?e ci komputer nie mi3y.Jesli znasz inne nr GG, którymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz e-maila pt. "Biblia Zakonników" obojetnie od kogo nie otwierajgo.Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy .Podaj to dalej swoim znajomym.UWAGA BARDZO WAZNE ! i powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom...Gośa wysyla linki na GG z adresem ( www. lola. za. pl) - da3em spacje pokropkach po to byście sobienie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jestzainfekowana trojanem z keylogeremw celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hase3 i zdalnąkontrole nad komputerem.WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: juz jezzdem i ja tez IP: *.pl / 212.203.133.* 25.11.05, 21:09 Ruda dzieki za informacje przybede na spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: juz jezzdem i ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:00 Naprawdę????????????????? Oj będzie się działo........................ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka No tom sie wyspała 25.11.05, 23:52 a teraz witam 02. grudnia 2005r godzina 18.oo spotkanie Forumowcow zapraszamy.......... byle nie padalo w goreeeeeee juz mamy 2191 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: juz jezzdem i ja tez IP: *.pl / 212.203.133.* 25.11.05, 23:54 ja_corko rowniez mialam na gg pana o imieniu Tomek, podal adres z jego fotka i zaraz - sorki musze leciec, jego numery to 6882558, 7794645,to bylo w pazdzierniku. Przy tych numerach, ze sie nie odezwalam bylo slowko - witam :) i w krotkim czasie byl niedostepny a oto numery gg : 2667377, 4178768, 4325684, 4778139, 4781390, 6728757, 7713600, 8651355, 9189944, 9503328, 9523469, 9526775, przypuszczam ze te numery gg rowniez naleza do tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Trza się strzec............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:52 Qurna,po Andrzejkach jesteśta, czy pałera zabrakło............. Do klawiszy ................. Pozdrówki dla DAM i NIEDAM :0) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re:**************** 26.11.05, 12:15 Dzień dobry Gwiazdeczko najpiękniejsza na niebie najjaśniejsza.;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:42 Dzień Dobry mrzezyno252 i dzień dobry wszystkim................ Powoli mnie tu zasypuje................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:12 bardzo sie źle czuje, gdy nie ma w zasięgu wzroku mojego ulubionego wątku:) a teraz bedzie mi lepiej!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Dale.........na Fale. 26.11.05, 18:08 witajcie cholera bawia sie na andrzejkach a ja qurna czapki kleje......jestem głupia czy co?????? nawet Ruda z prywatnym chyba gdzies baluja bo nie ma ich w zasiegu. echhhhhhh gdazie te chlopyyyyyyyy? dla samotnych????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wklejony Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:24 Dawno mnie tu nie było, czy coś straciłem, bo nie za bardzo chce mi się czytać wątek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 26.11.05, 22:11 Wklejony , straciles wiele np bedac tu przypomniano by Ci troche historii, posmial bys sie z kawalow, a i masz duze zaleglosci /brak kilkadziesiat watkow/ mamy prosbe ,wpisuj sie z dwa, trzy razy dziennie to nadrobisz zaleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: 2 2 0 0 27.11.05, 00:14 Hop do góry ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Dzien dobry wszystkim:) IP: *.21.pl / *.21.pl 27.11.05, 09:52 watek do gory:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzien dobry wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:59 po andrzejkowi????????????????? oDLICZYC SIĘ !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Skacowani Andrzejkowcze 27.11.05, 15:02 no to paluchy na kklllllaaaawiatuureeee ino niech rece nie drza....... po jednym kliknieciu na literke i szybko uciekac bo jak nie to bedzie to tak wygladac wwwwwwww ggóóórrreeeeeeeee a ma byc w górę no jazda........... pisac ale juz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 2206 za wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:12 chyba mnie wczoraj nie było wiec to wpis za wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś