Dodaj do ulubionych

Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w.

• Gość: NIKA:) O rany koguta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:13
      NIENAWIDZE ZIMY,NIENAWIDZE GRYPY I NIENAWIDZE BÓLU GŁOWY,CZY DŁUGO MNIE TO
      JESZCZE TRZYMAĆ BĘDZIE???
      • aspirata Gość: NIKA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:21
        NIKA:) O rany koguta

Slyszales?
        -Sasiadka?
        -Jakis mi znajomy glos, nie znamy sie osobiscie.
        -No widzisz. Jestes u siebie w domu. Zaden szpital. Twoja kuchnia. Normalne
        ludzkie glosy zyjacego bloku. Nikt w windzie sie nie zablokowal. Sluchaj. I tu
        zawiesil glos ponad para zdziebelka dwoch dzikich roz:
        - Z tym Gniotem. On bedzie pytal i o mnie. Powied"z mu wszystko co o mnie
        wiesz. Powiedz mu wszystko. Bedzie pytal. Obiecaj mi prosze...
        • aspirata Re: Gość: NIKA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:33
          NIKA:) O rany koguta

-Ta sama osoba.
          -Ale czemu tak krzyczy-Zdaje sie ze rozwiazalam zagadke... Slyszysz skad
          dochodzi glos?
          -Z parteru.
          -A ten gosciu ktory cie minal gdy stales pod moimi drzwami dzis rano, ktorego
          buty odbijaly sie echem klatki jakbys wypompowana pilelka uderzal o stopnie schodow?
          -Gosc z zapachem miety?
          -Wlasnie. Wiec ona go przywoluje krzykiem co by do niej dobiegl. I mietowa
          inhalacja wyleczyl ja z grypy.
          -To moze ja tam zejde i dam jej po prostu aspiryne?
    • Gość: NIKA:) Aspiryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:07
      Aspirata-niestety aspirynka nie pomaga,to był etap z zeszłego tygodnia,w tym
      tygodniu mocniejsza dawka-antybiotyk,ale jeżeli chcesz wpaść do mnie na partet
      to zapraszam:)
      • Gość: Martha Re: Aspiryna IP: 213.199.204.* 13.12.05, 19:17
        NIKA ja to Cie straszyc nie chce ale mnie wirusiatko trzymalo piec tygodni
        szybkiego powrotu do zdrowia:)
        i watek do gory:D
      • aspirata Re: Aspiryna 13.12.05, 19:19
        NIKE:) tys warszawska jak moje wspomnienia, ktorymi sie tutaj przypadkiem dziele.
        To Anakolut chcial Tobie podeslac aspirynke.
        Nie bede ukrywac. Ojcem jest on dla mnie choc ojcem moim nie jest.
        Jesli on chce wpasc do Ciebie. Ja mu nie zabraniam. Ja nie moge. Kiedys dowiesz
        sie dlaczego. A moze i sie nie dowiesz.
        Anakoluta przyciaga zapach parzonej szalwi;)
        To taki nasz kobiecy sekret:))))))
        • Gość: Martha na poprawe humoru:) IP: 213.199.204.* 13.12.05, 19:35
          Syn pyta ojca:
          - Tato, co to jest POLITYKA?
          Ojciec odpowiada:
          - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama
          rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na
          swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ
          ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś
          LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!!
          Zrozumiałeś synku???
          Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W
          nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się
          wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju
          rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej
          dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią
          ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie
          zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o
          wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
          - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA??
          - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI
          ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie
          ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gó..e!!! TO JEST POLITYKA!!!
    • Gość: hehe Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 80.51.191.* 13.12.05, 20:10
      Gdzieś na początku:
      • Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w.
      hauabaua 06.05.05, 19:14 + odpowiedz

Wpisów mieści sie 2500. Sorry, że sknociłem zabawę. ;)
      .
      WŁAŚNIE SIE WPISUJE JAKO 23xx (coś tam-nie zwrociłam na 2 ostatnie cyfry uwagi)
      NO TO JESZCZE TROCHĘ - ZOBACZYMY CZY TO PRAWDA hehe
    • Gość: Zachir Łobuzo Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:15
      efkjfnsbcnsdncsvc sslkjsvsd lcvjlscjsdlkvnscs csl lksjcslkcsk. lksjs lvklsjsvm
      vlksjv.ks sd.,vkjdlvjdl vdlkvjdfl vdkl;kjgbvdjb f vdfjvdfklvm df.vmd f vf vdfjv
      df vkjvdfl;vkd bvlkjl v;l ;lvl l;fdjb fbl;jkd b d bkjfdjbjjb lkfjdf fkjb b
      lbjkb bj fjdjf dfjklfdkfgiotghjrre
      2352121541121fg14gn84n1n23n45n7g2fg123n2f4n3544n56gf7gf743n13h644h546j8jfg564nbfg2b374b445hfgh7fg4h5gf4h5gf45g415545gf74hgf5h4gf545
      4112n5n424n121n422hmn
      21n42n1gn112n212n1n 1 n2
      • aspirata Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 13.12.05, 20:48
        Gość portalu: Zachir Łobuzo napisał(a):

> efkjfnsbcnsdncsvc sslkjsvsd lcvjlscjsdlkvnscs csl lksjcslkcsk. lksjs lvklsjsvm

Te stare kwiaty od Ciebie. Juz. Zwiedly.

> vlksjv.ks sd.,vkjdlvjdl vdlkvjdfl vdkl;kjgbvdjb f vdfjvdfklvm df.vmd f vf vdfj

Tak. Prawda. Nie podlewalam ich od chwili gdy opusciles niepojawiajac sie wiecej
        u mnie.

> v
        > df vkjvdfl;vkd bvlkjl v;l ;lvl l;fdjb fbl;jkd b d bkjfdjbjjb lkfjdf fkjb b
        > lbjkb bj fjdjf dfjklfdkfgiotghjrre

W takzwane 'v' to mozesz sobie skakac, ale bez mnie:)

2352121541121fg14gn84n1n23n45n7g2fg123n2f4n3544n56gf7gf743n13h644h546j8jfg564nb
        > fg2b374b445hfgh7fg4h5gf4h5gf45g415545gf74hgf5h4gf545
        > 4112n5n424n121n422hmn
        > 21n42n1gn112n212n1n 1 n2

Bezy ktore niby dla 'mnie' tylko sobie tak bialkiem; w moim pikarniku; za moje
        pieniadze kupowanymi jajkami; tak sobie piekles
        zostaly sfotografowane jak nie zjedzone i wyrzucone na smietnik
        (zalaczylam ci te fotki w emejlu)
        Wiec miej to litosc nad soba, bo i zoltka z wypaczonych jaj (za moje pieniadze)
        na smietniku znajdziesz.

PS Nic mnie nie powstrzyma od dalszego publik,owania mego pamietnika.
        Czy sie tobie podoba.
        Badz nie podoba na przyklad:
        zimowa pogoda

Z powazaniem,

aspirata

(moze byc z jajem, ale na twardo, zoltkiem rowno w srodku)

To zdziw sie Rysiu!!!!

Takie mam teraz wymaganie.
    • aspirata Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 13.12.05, 21:05
      Nie. Nie.
      Nie.
      Przekroczyjes wszlkich krocz granice krokow.
      Co ty myslisz becwale?
      Ze szyfru publicznie podanego nie odczytaja?????????????????
      Jakim prawem moja prywatnosc narazasz na, ze tak sie po niemiecku wyraze:
      SZWANK?
      Dobrze wiesz, ze kazdy twoj kodowany znak byl przeze mnie rozszyfrowany.
      Czy nie uwazasz , ze ja jedna jedyna mogla odczytac tak prymitywnytwoj kod?
      W porzadku. Ale dlaczego mnie w to miksujesz swym pobedem do cieplych i siwezych
      sokow?
      Wszystko jedno czy sokow z warzywych badz owocowych<.
      Chodzi o mikser moj walasny? ktory niby 'pozyczyles', ale dale sie z nim gdziesz
      szwedasz.
      Wszystkie twe kody, bede ignorowala.

PS Itak
      NIKT
      nie postrzyma mnie od publikowania mego pamietnika.

Powaznie,

Bez Powazania wlasnie dla
      CIEBIE,

aspirata
      • Gość: NIKA:) Zatańcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:24
        Zatańcz ze mną jeszcze raz.....
      • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 13.12.05, 22:31
        2364

i w górę.
    • Gość: NIKA:) Moja bezsenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:19
      Wlazł kotek
      na płotek
      i mruga
      ładna to piosenka
      nie długa
      Nie długa
      nie krótka
      lecz w sam raz
      zaśpiewaj koteczku
      jeszcze raz.....
      I tak w kółko....
      może wreszcie usnę:///
    • Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:23
      "Umiera się na wiele sposobów: sposobów miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze
      zmęczenia, z nudów, ze strachu? Umiera się nie dlatego by przestać żyć, lecz po
      to by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia się do rozmiarów pułapki, śmierć zdaje
      się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartą, na którą stawia się własne życie.
      Weronika postanawia umrzeć bez wyraźnego powodu, bez żalu i bez patosu. Może
      dlatego, że szukając łatwych rozwiązań, jej życie stało się mdłe, jak potrawa
      bez przypraw, pozbawione ziarna szaleństwa. A gdzie szukać szaleństwa, jeśli
      nie w domu wariatów, pośród tych, którzy obdarzeni nim zostali w nadmiarze?
      Weronika uczy się na nowo życia, poznaje siebie samą, zmartwychwstaje. Weronika
      chce żyć inaczej."
      • Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:30
        "CZŁOWIEK POZWALA SOBIE NA LUKSUS SZALEŃSTWA TYLKO WTEDY GDY MA PO TEMU
        WARUNKI."

"Właśnie dlatego, że uważała wszystko za głupstwa, pogodziła się z tym, co
        niosło jej życie. Jako nastolatka sądziła, że jeszcze zbyt wcześnie, by
        wybierać. Jako młoda kobieta była przekonana, że już zbyt późno, by cokolwiek
        zmienić."

• Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:34
        "- nie wyglądasz wcale na wariatkę - powiedziała - ale nią jestem ,choć mnie
        już ponoć wyleczono. Mój przypadek był prosty. Wystarczyło tylko podać mi dawkę
        pewnej substancji chemicznej .Mam nadzieję, że ta substancja uwolni mnie tylko
        od chronicznej depresji,
        bowiem NADAL PRAGNĘ BYĆ ZWARIOWANA I PRZEŻYĆ SWOJE ŻYCIE TAK JAK MNIE SIĘ
        PODOBA, A NIE TAK JAK SIĘ PODOBA INNYM ."

"Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko
        bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."

"Czy pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałaś?
        - Co to znaczy być szalonym"
        - Właśnie. Tym razem odpowiem ci wprost: szaleństwo to niemożność przekazania
        swoich myli. Trochę tak jakby znalazła się w obcym kraju- widzisz wszystko,
        pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i
        uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców.
        - Każdy z nas czuł to kiedyś.
        - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni."

Z książki Paulo Coelho "Weronika postanawia umrzeć"

• Gość: NIKA:) 11 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:37
      "Wszystko mi mówi, że niebawem podejmę błędną decyzję, ale czyż człowiek nie
      uczy się na własnych błędach? Czego los chce ode mnie? Żebym nie podejmowała
      ryzyka? Żebym wróciła, skąd przyszłam, nie mając nawet odwagi powiedzieć
      życiu "tak"?
      Popełniłam już błąd w dzieciństwie, gdy ten chłopiec poprosił mnie o ołówek. Od
      tego czasu zrozumiałam, że okazje nie trafiają się często i że trzeba
      przyjmować prezenty, jakie przynosi nam los. Oczywiście, bywa to ryzykowne, ale
      czyż to ryzyko jest większe niż prawdopodobieństwo, że autobus, który wiózł
      mnie tu przez czterdzieści osiem godzin, ulegnie wypadkowi? Jeżeli już mam być
      komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim sobie samej. Podobno jeżeli chcę
      spotkać prawdziwą miłość, muszę skończyć z nijakimi miłostkami. Moje skąpe
      doświadczenie pokazuje, że nic nie zależy od mojej woli - i to zarówno w sferze
      materialnej, jak i duchowej. Ten, kto stracił coś, co uważał za swoje (a
      zdarzyło mi się to wielokrotnie), uczy się w końcu, że nic nie jest jego
      własnością.
      Tak więc nie warto niczym się przejmować, tylko żyć tak, jakby dzisiejszy dzień
      był pierwszym (lub ostatnim) dniem mojego życia."
    • Gość: NIKA:) 11 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:39
      "Mało mnie obchodzi, czy kiedyś było to uświęcone, czy nie, nienawidzę tego, co
      robię. To niszczy moją duszę, sprawia, że tracę kontakt ze sobą, uczy mnie, że
      ból jest nagrodą, że za pieniądze można kupić wszystko, wszystko
      usprawiedliwić. Wokół mnie nie ma ludzi szczęśliwych. Moi klienci wiedzą, że
      muszą zapłacić za coś, co powinni mieć za darmo, i jest to dla nich
      przygnębiające. Kobiety wiedzą, że muszą sprzedawać to, co wolałyby ofiarować z
      radością i czułością, i jest to dla nich wyniszczające. Stoczyłam długą walkę,
      zanim napisałam te słowa, zanim pogodziłam się z myślą, że jestem
      nieszczęśliwa, niespełniona - musiałam i wciąż muszę przetrwać jeszcze parę
      tygodni.
      Nie mogę jednak dalej postępować tak, jakby wszystko to było normalne, jakby
      miał to być tylko drobny epizod bez znaczenia. Chcę o tym zapomnieć. Potrzebuję
      miłości, tylko tyle, miłości.
      Życie jest za krótkie lub za długie, bym mogła pozwolić sobie na luksus aż tak
      złego życia."

11 Minut Paulo Coelho
    • Gość: NIKA:) Demon i Panna Prym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:44
      "Uświadomiła sobie, że istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić
      swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na
      skutek nagłej zmiany losu pojmują,
      że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej
      spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę,
      która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach
      przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli.
      Ludzie tęsknią za całkowitą odmianą, a jednocześnie pragną, by wszystko
      pozostało takie jak dawniej."

Demon i panna Prym Paulo coelho
    • Gość: NIKA:) Pielgrzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:47
      "- Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobów zadawania bólu sobie
      samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha,
      kto nas porzucił, dla kogoś, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić. Żyjemy
      samotnie, jeśli nikt nas nie kocha: mając żonę lub męża, czynimy z małżeństwa
      niewolę."

"Pielgrzym" (fragment)
      Paulo Coelho
    • Gość: NIKA:) Piosenka dla Weroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:08
      chodź tu
      jedyna którą muszę (kochać)
      przez całe życie tak

chodź tu
      jedyna które muszę (sprostać)
      i być mężczyzną chodź

chodź tu
      i wiedz że nikt nie ma takiej (siły)
      by cię ochronić chodź

chodź tu
      choć wiem ze cię nie zatrzymam (nigdy)
      a zawsze będziesz mną

Weroniko
      powtarzam imię twe
      Weroniko
      po-powtarzam odmieniam

chodź tu
      ja wiem ze to trzeba wszystko (nazwać)
      nazywam - ty wierzysz

chodź tu
      tak pragnę mówić tylko (prawdę)
      i mówię ci

to jest noc
      to jest dzień
      to jest biel
      to jest czerń to jest
      skąd ja to nagle wiem
      skąd ja to nagle wiem

Weroniko...
      nazywam świat
      to jest noc
      to jest dzień
      tak się ludzie kochają
      to jest Bóg a to cień
      to jest śnieg
      to jest krew
      to jest ogień to ból
      to jest bajka to wróg
      to są sny
      nie bój się
      to jest prawda to blaga
      to jest dobre to złe
      oto ty
      oto my
      skąd się wzięłaś to proste
      jesteś cała z miłości
      chodź

Weroniko Weroniko...

to jest noc
      to jest dzień
      to jest biel
      to jest czerń to jest...

skąd ja to nagle wiem skąd ja to nagle wiem...

Weroniko Weroniko...

PIOSENKA DLA WERONIKI
      Republika
    • Gość: NIKA:) Dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:11
      Pewnie macie mnie juz dość,ale musiałam jakoś odreagować!!!!
      A teraz już idę.Dobranoc.......... i ........Dzień Dobry
    • Gość: NIKA:) Mojej bezsenności ciąg dalszy:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 01:06
      1 wstreciuch,2 wstreciuch,3 wstreciuch,4 wstreciuch,5 wstreciuch,6 wstreciuch,5
      wstreciuch,6 wstreciuch,7 wstreciuch,8 wstreciuch,9 wstreciuch,10 wstreciuch,11
      wstreciuch,12 wstreciuch,13 wstreciuch,14 wstreciuch,15 wstreciuch,16
      wstreciuch,17 wstreciuch,18 wstreciuch,19 wstreciuch,20
      wstreciuch......................................................................
      ................................................................................
      ................................................................................
      ......................................................101 wstreciuch,102
      wstreciuch,
    • ja_iris Kto nam zabroni marzeń??:o) 14.12.05, 09:21
      "Jak porcelana łamliwe i kruche są myśli i marzenia "
      Mądre przysłowie ale z drugiej strony teraz są takie dobre kleje :o)Skleją
      wszytko więc nie ma obaw :o)
      • Gość: NIKA:) Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:10
        Hmmmmm marzenia................czasem tylko to nam pozostaje....................
        • Gość: Martha Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: 213.199.204.* 14.12.05, 19:49
          marzenia sie spelniaja :)
          milego wieczorku wszystki
          watek do gory!!!
          • Gość: dale Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:11
            też Wam życzę miłego wieczoru!
          • ja_iris Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) 15.12.05, 11:38
            Oczywiście ,że marzenia się spełaniają "Jeśli czegoś gorąco pragniesz to cały
            wszechświat działa potajemnie żebys mógł to osiągnąć " Nie pamiętam czy
            dokładnie tak ale mniej więcej jest to cytat z Alchemika P.Coellho.Polecam
            zycząc miłego dnia :o)
            • Gość: Ruda Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:01
              NIKT.......................
              • aspirata Wizyta porucznika Gniota 15.12.05, 13:50
                Kto nam zabroni marzeń??:o)
                Ruda:
                NIKT.......................
                -Czy pani sie z tym zgadza?
                -Wolalabym nie rozmawiac o Anakolucie.
                -Mnie chodzi o marzenia. Wspomniala pani o marzeniach.
                -Nic takiego nie powiedzialam.
                -Prosze pani. Prosze mi popatrzyc w oczy.
                Dziekuje. Wystarczy. Niech pani sie uspokoi.
                Prosze zaprzestac zagladania mi w oczy!
                -"Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobów zadawania bólu sobie
                samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha,
                kto nas porzucił, dla kogoś, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić."
                -"Pielgrzym" (fragment)Paulo Coelho.... Pani tez cytuje go z pamieci... Czy
                potrafi pani. Czy moze pani...Chodzi mi o szklanke. Zimnej wody.
                Podchadzac do lodowki, czulam na sobie sledzace kazdy moj ruch uciskajace
                domiesnie spojrzenie porucznika Gniota. Mimo tego obciazenia swobodnym ruchem
                otworzylam na osciez drzwi od lodowki. Kuchnie wypelnil mrozacy szron.
    • Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:55
      jak Wam mija wieczór?
      • Gość: NIKA:) Źle:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:02
        Źzle mi ooojjj bardzo źle,a nawet koszmarnie:((( I nie pytajcie dlaczego.
        • Gość: Bella Re: Źle:( IP: *.pl / 212.203.133.* 15.12.05, 22:08

2386

ide lulu

jestem bardzo zmeczona
    • Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:12
      to dla odmiany, dzień dobry wszystkim!
      • Gość: Ruda Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:29
        Czas leci jak z bicza ......................strzelił.........
        • Gość: NIKA:) Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:54
          Może jestem nienormalna,ale nie lubie Świąt,no może nie tak do końca,nie lubię
          siadać przy stole z kimś kogo nie znoszę,nie lubię składać życzeń bo nie są do
          końca szczere,nie cierpię udawać i robić dobrej miny do złej gry.Powiecie że
          nikt mnie nie zmusza,jak nie chce to nie muszę,to fakt,ale zmuszają mnie pewne
          okoliczności:(((
          Uwielbiam jednak atmosferę świąt,te pięknie przystrojone wystawy sklepów i
          kolorowe,świecące domy,tak ze nie tak do końca jestem nienormalna.
          Najchętniej bym wyjechała gdzies daleko,do małej białej chatki na sraju lasu:)))
          • Gość: dale Re:matko za chwile Świeta IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37
            to życzę Ci, żebyś kiedyś spędziła święta w ten sposób! porównasz i zobaczysz,
            które są fajniejsze, te tradycyjne czy te wymarzone!
            • Gość: NIKA:) Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:07
              Oj dale nawet nie wiesz jak bym chciała wreszcie usiąść i nie uciekać.
            • Gość: Bella Re:matko za chwile Świeta IP: *.pl / 212.203.133.* 16.12.05, 21:16
              NIKO, a ja nie życzę Ci Wigilii zdala od Twoich bliskich.
              Jest to jeden jedyny dzień w roku, gdzie człowiek potrzebuje być z rodziną.
    • Gość: NIKA:) Dla jednych dobranoc dla innych dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 00:06
      Idę spać i nic już nie mówię...
      • Gość: Ruda Re: Dla jednych dobranoc dla innych dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 14:17
        Kłaniam sie i do roboty
        • Gość: NIKA:) Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:24
          Ja już skonczyłam,koniec porządków!!!!Teraz czas na relaks:))
          • ja_corka NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA 17.12.05, 21:38
            tyle mnie nie było ale zamrtwychwstałam.
            Nikt o mnie nie pytał, więc cicho siedzialam.
            Teraz na chwile wpadłam, wiele nie rozumiem.
            Ale moze pomału jakoś moze sie tu odnajdę.
            • ja_corka Re: NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA 17.12.05, 21:40
              W I G I L I A B E Z C I E B I E

Kolorowe bąbki, śliczne świecidełka
              złocone łańcuchy, mrugające lampki
              to nowa kreacja dla Świątecznej Panny.
              Zwykle wystrojona w głównej izbie stoi.
              pod nią od prezentów przeróżnych się roi.
              Stół z białym obrusem, pod nim sianko leży.
              Opłatek na stole, kolorowe świece.
              Chata pełna gwarów i radości dzieci.
              a w kuchni jak zwykle Mama wraz z córkami
              krząta się szykuje i liczy potrawy.
              Zawsze jest dwanaście - tak jak zwyczaj każe.
              Jest zupa grzybowa, pierogi kapusta.
              jest kompot ze śliwek i karp w różne gusta
              w warzywach. na słodko, nawet po żydowsku .
              Dzieciaki się kręcą koło Pięknej Panny,
              patrzą, podglądają, już chcą brać prezenty.
              Gwiazda wigilijna zabłysła na niebie.
              Opłatkiem dzielimy się wszyscy przy stole
              życzenia składamy: zdrowia, pomyślności
              dziś się nikt nie boczy i nikt się nie złości.
              Puste miejsce przy stole dla Ciebie Kochany
              Co odeszłeś tak szybko i niespodziewanie.
              Ja się z Tobą dzielę opłatkiem Świątecznym
              wiem, że jesteś przy mnie. Czuję Twą obecność.
              To pierwsza wigilia bez Ciebie przy stole.
              dlatego tak cierpię.
              Dlatego tak boli.
              Gdy wszyscy zabiorą prezenty do domów
              ja zostanę sama z Tobą w Naszym Domu
              usiądę pod świerkiem z albumami w ręku
              i wspominać będę te cudowne chwile,
              które już zamknięte w zdjęciach i w albumie.

22.12.2002
              • Gość: Bella Re: NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA IP: *.pl / 212.203.133.* 17.12.05, 23:23

mam problem z netem
                • Gość: Martha :) IP: 213.199.204.* 18.12.05, 10:59
                  dzien dobry wszystkim !!!
    • Gość: NIKA:) 2400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:52
      Dzien doberek:)))
      • Gość: Martha Re: 2401 IP: 213.199.204.* 18.12.05, 12:03
        podbijam
    • Gość: amerie1 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:06
      ale nas tuuuuuuuuuuu
    • amerie1 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 12:07
      ale nas tuuuuuuuuuuu:)
      • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 18.12.05, 15:07

i

do

góry

h o p

• Gość: ania Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.net 18.12.05, 15:17
          wow
        • novelka86 www.tarantulla.com.pl 18.12.05, 15:20
          pozdróffka dla wszystkich!Wesołych świąt!!
          ^^^^
          www.tarantulla.com.pl/
        • novelka86 !!!Wesołych świąt!!! 18.12.05, 15:20
        • novelka86 !!!wesołych świąt!!! 18.12.05, 15:21
          pozdróffka!
          ^^^^
          www.tarantulla.com.pl/
    • novelka86 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 15:18
      POZDRÓFFKA!
      ^^^^^
      www.tarantulla.com.pl/ ->stronka częstochowskiego zespołu rockowego!
      looknijcie;)
    • Gość: NIKA:) 2410 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:56
      Poprosze herbatke ziołową.................na uspokojenie...............
    • Gość: 2411 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:32
      • Gość: ruda no i w gore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 23:52
        wgore
      • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 23:53
        Dzisiejszy koncert jednej naszej forumowiczki był świetny!
        Pozdrowienia dla Rubii.
        Udany wieczór ;-)

Trochę mnie tutaj nie było.. ale wróciłem. Póki co tylko do tego wątku, bo do
        reszty czasami szkoda w ogóle zaglądać :-/

HOP!

• Gość: TS Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 07:43
      ...................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka