Gość: NIKA:) O rany koguta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:13 NIENAWIDZE ZIMY,NIENAWIDZE GRYPY I NIENAWIDZE BÓLU GŁOWY,CZY DŁUGO MNIE TO JESZCZE TRZYMAĆ BĘDZIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Gość: NIKA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:21 NIKA:) O rany koguta NIENAWIDZE ZIMY,NIENAWIDZE GRYPY I NIENAWIDZE BÓLU GŁOWY,CZY DŁUGO MNIE TO JESZCZE TRZYMAĆ BĘDZIE??? Slyszales? -Sasiadka? -Jakis mi znajomy glos, nie znamy sie osobiscie. -No widzisz. Jestes u siebie w domu. Zaden szpital. Twoja kuchnia. Normalne ludzkie glosy zyjacego bloku. Nikt w windzie sie nie zablokowal. Sluchaj. I tu zawiesil glos ponad para zdziebelka dwoch dzikich roz: - Z tym Gniotem. On bedzie pytal i o mnie. Powied"z mu wszystko co o mnie wiesz. Powiedz mu wszystko. Bedzie pytal. Obiecaj mi prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Gość: NIKA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:33 NIKA:) O rany koguta NIENAWIDZE ZIMY,NIENAWIDZE GRYPY I NIENAWIDZE BÓLU GŁOWY,CZY DŁUGO MNIE TO JESZCZE TRZYMAĆ BĘDZIE??? -Ta sama osoba. -Ale czemu tak krzyczy-Zdaje sie ze rozwiazalam zagadke... Slyszysz skad dochodzi glos? -Z parteru. -A ten gosciu ktory cie minal gdy stales pod moimi drzwami dzis rano, ktorego buty odbijaly sie echem klatki jakbys wypompowana pilelka uderzal o stopnie schodow? -Gosc z zapachem miety? -Wlasnie. Wiec ona go przywoluje krzykiem co by do niej dobiegl. I mietowa inhalacja wyleczyl ja z grypy. -To moze ja tam zejde i dam jej po prostu aspiryne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Aspiryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:07 Aspirata-niestety aspirynka nie pomaga,to był etap z zeszłego tygodnia,w tym tygodniu mocniejsza dawka-antybiotyk,ale jeżeli chcesz wpaść do mnie na partet to zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Aspiryna IP: 213.199.204.* 13.12.05, 19:17 NIKA ja to Cie straszyc nie chce ale mnie wirusiatko trzymalo piec tygodni szybkiego powrotu do zdrowia:) i watek do gory:D Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Aspiryna 13.12.05, 19:19 NIKE:) tys warszawska jak moje wspomnienia, ktorymi sie tutaj przypadkiem dziele. To Anakolut chcial Tobie podeslac aspirynke. Nie bede ukrywac. Ojcem jest on dla mnie choc ojcem moim nie jest. Jesli on chce wpasc do Ciebie. Ja mu nie zabraniam. Ja nie moge. Kiedys dowiesz sie dlaczego. A moze i sie nie dowiesz. Anakoluta przyciaga zapach parzonej szalwi;) To taki nasz kobiecy sekret:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha na poprawe humoru:) IP: 213.199.204.* 13.12.05, 19:35 Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gó..e!!! TO JEST POLITYKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 80.51.191.* 13.12.05, 20:10 Gdzieś na początku: • Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. hauabaua 06.05.05, 19:14 + odpowiedz Wpisów mieści sie 2500. Sorry, że sknociłem zabawę. ;) . WŁAŚNIE SIE WPISUJE JAKO 23xx (coś tam-nie zwrociłam na 2 ostatnie cyfry uwagi) NO TO JESZCZE TROCHĘ - ZOBACZYMY CZY TO PRAWDA hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachir Łobuzo Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:15 efkjfnsbcnsdncsvc sslkjsvsd lcvjlscjsdlkvnscs csl lksjcslkcsk. lksjs lvklsjsvm vlksjv.ks sd.,vkjdlvjdl vdlkvjdfl vdkl;kjgbvdjb f vdfjvdfklvm df.vmd f vf vdfjv df vkjvdfl;vkd bvlkjl v;l ;lvl l;fdjb fbl;jkd b d bkjfdjbjjb lkfjdf fkjb b lbjkb bj fjdjf dfjklfdkfgiotghjrre 2352121541121fg14gn84n1n23n45n7g2fg123n2f4n3544n56gf7gf743n13h644h546j8jfg564nbfg2b374b445hfgh7fg4h5gf4h5gf45g415545gf74hgf5h4gf545 4112n5n424n121n422hmn 21n42n1gn112n212n1n 1 n2 Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 13.12.05, 20:48 Gość portalu: Zachir Łobuzo napisał(a): > efkjfnsbcnsdncsvc sslkjsvsd lcvjlscjsdlkvnscs csl lksjcslkcsk. lksjs lvklsjsvm Te stare kwiaty od Ciebie. Juz. Zwiedly. > vlksjv.ks sd.,vkjdlvjdl vdlkvjdfl vdkl;kjgbvdjb f vdfjvdfklvm df.vmd f vf vdfj Tak. Prawda. Nie podlewalam ich od chwili gdy opusciles niepojawiajac sie wiecej u mnie. > v > df vkjvdfl;vkd bvlkjl v;l ;lvl l;fdjb fbl;jkd b d bkjfdjbjjb lkfjdf fkjb b > lbjkb bj fjdjf dfjklfdkfgiotghjrre W takzwane 'v' to mozesz sobie skakac, ale bez mnie:) 2352121541121fg14gn84n1n23n45n7g2fg123n2f4n3544n56gf7gf743n13h644h546j8jfg564nb > fg2b374b445hfgh7fg4h5gf4h5gf45g415545gf74hgf5h4gf545 > 4112n5n424n121n422hmn > 21n42n1gn112n212n1n 1 n2 Bezy ktore niby dla 'mnie' tylko sobie tak bialkiem; w moim pikarniku; za moje pieniadze kupowanymi jajkami; tak sobie piekles zostaly sfotografowane jak nie zjedzone i wyrzucone na smietnik (zalaczylam ci te fotki w emejlu) Wiec miej to litosc nad soba, bo i zoltka z wypaczonych jaj (za moje pieniadze) na smietniku znajdziesz. PS Nic mnie nie powstrzyma od dalszego publik,owania mego pamietnika. Czy sie tobie podoba. Badz nie podoba na przyklad: zimowa pogoda Z powazaniem, aspirata (moze byc z jajem, ale na twardo, zoltkiem rowno w srodku) To zdziw sie Rysiu!!!! Takie mam teraz wymaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 13.12.05, 21:05 Nie. Nie. Nie. Przekroczyjes wszlkich krocz granice krokow. Co ty myslisz becwale? Ze szyfru publicznie podanego nie odczytaja????????????????? Jakim prawem moja prywatnosc narazasz na, ze tak sie po niemiecku wyraze: SZWANK? Dobrze wiesz, ze kazdy twoj kodowany znak byl przeze mnie rozszyfrowany. Czy nie uwazasz , ze ja jedna jedyna mogla odczytac tak prymitywnytwoj kod? W porzadku. Ale dlaczego mnie w to miksujesz swym pobedem do cieplych i siwezych sokow? Wszystko jedno czy sokow z warzywych badz owocowych<. Chodzi o mikser moj walasny? ktory niby 'pozyczyles', ale dale sie z nim gdziesz szwedasz. Wszystkie twe kody, bede ignorowala. PS Itak NIKT nie postrzyma mnie od publikowania mego pamietnika. Powaznie, Bez Powazania wlasnie dla CIEBIE, aspirata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Zatańcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:24 Zatańcz ze mną jeszcze raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 13.12.05, 22:31 2364 i w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Moja bezsenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:19 Wlazł kotek na płotek i mruga ładna to piosenka nie długa Nie długa nie krótka lecz w sam raz zaśpiewaj koteczku jeszcze raz..... I tak w kółko.... może wreszcie usnę:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:23 "Umiera się na wiele sposobów: sposobów miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu? Umiera się nie dlatego by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia się do rozmiarów pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartą, na którą stawia się własne życie. Weronika postanawia umrzeć bez wyraźnego powodu, bez żalu i bez patosu. Może dlatego, że szukając łatwych rozwiązań, jej życie stało się mdłe, jak potrawa bez przypraw, pozbawione ziarna szaleństwa. A gdzie szukać szaleństwa, jeśli nie w domu wariatów, pośród tych, którzy obdarzeni nim zostali w nadmiarze? Weronika uczy się na nowo życia, poznaje siebie samą, zmartwychwstaje. Weronika chce żyć inaczej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:30 "CZŁOWIEK POZWALA SOBIE NA LUKSUS SZALEŃSTWA TYLKO WTEDY GDY MA PO TEMU WARUNKI." "Właśnie dlatego, że uważała wszystko za głupstwa, pogodziła się z tym, co niosło jej życie. Jako nastolatka sądziła, że jeszcze zbyt wcześnie, by wybierać. Jako młoda kobieta była przekonana, że już zbyt późno, by cokolwiek zmienić." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Weronika postanawia umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:34 "- nie wyglądasz wcale na wariatkę - powiedziała - ale nią jestem ,choć mnie już ponoć wyleczono. Mój przypadek był prosty. Wystarczyło tylko podać mi dawkę pewnej substancji chemicznej .Mam nadzieję, że ta substancja uwolni mnie tylko od chronicznej depresji, bowiem NADAL PRAGNĘ BYĆ ZWARIOWANA I PRZEŻYĆ SWOJE ŻYCIE TAK JAK MNIE SIĘ PODOBA, A NIE TAK JAK SIĘ PODOBA INNYM ." "Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi." "Czy pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałaś? - Co to znaczy być szalonym" - Właśnie. Tym razem odpowiem ci wprost: szaleństwo to niemożność przekazania swoich myli. Trochę tak jakby znalazła się w obcym kraju- widzisz wszystko, pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. - Każdy z nas czuł to kiedyś. - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni." Z książki Paulo Coelho "Weronika postanawia umrzeć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 11 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:37 "Wszystko mi mówi, że niebawem podejmę błędną decyzję, ale czyż człowiek nie uczy się na własnych błędach? Czego los chce ode mnie? Żebym nie podejmowała ryzyka? Żebym wróciła, skąd przyszłam, nie mając nawet odwagi powiedzieć życiu "tak"? Popełniłam już błąd w dzieciństwie, gdy ten chłopiec poprosił mnie o ołówek. Od tego czasu zrozumiałam, że okazje nie trafiają się często i że trzeba przyjmować prezenty, jakie przynosi nam los. Oczywiście, bywa to ryzykowne, ale czyż to ryzyko jest większe niż prawdopodobieństwo, że autobus, który wiózł mnie tu przez czterdzieści osiem godzin, ulegnie wypadkowi? Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim sobie samej. Podobno jeżeli chcę spotkać prawdziwą miłość, muszę skończyć z nijakimi miłostkami. Moje skąpe doświadczenie pokazuje, że nic nie zależy od mojej woli - i to zarówno w sferze materialnej, jak i duchowej. Ten, kto stracił coś, co uważał za swoje (a zdarzyło mi się to wielokrotnie), uczy się w końcu, że nic nie jest jego własnością. Tak więc nie warto niczym się przejmować, tylko żyć tak, jakby dzisiejszy dzień był pierwszym (lub ostatnim) dniem mojego życia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 11 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:39 "Mało mnie obchodzi, czy kiedyś było to uświęcone, czy nie, nienawidzę tego, co robię. To niszczy moją duszę, sprawia, że tracę kontakt ze sobą, uczy mnie, że ból jest nagrodą, że za pieniądze można kupić wszystko, wszystko usprawiedliwić. Wokół mnie nie ma ludzi szczęśliwych. Moi klienci wiedzą, że muszą zapłacić za coś, co powinni mieć za darmo, i jest to dla nich przygnębiające. Kobiety wiedzą, że muszą sprzedawać to, co wolałyby ofiarować z radością i czułością, i jest to dla nich wyniszczające. Stoczyłam długą walkę, zanim napisałam te słowa, zanim pogodziłam się z myślą, że jestem nieszczęśliwa, niespełniona - musiałam i wciąż muszę przetrwać jeszcze parę tygodni. Nie mogę jednak dalej postępować tak, jakby wszystko to było normalne, jakby miał to być tylko drobny epizod bez znaczenia. Chcę o tym zapomnieć. Potrzebuję miłości, tylko tyle, miłości. Życie jest za krótkie lub za długie, bym mogła pozwolić sobie na luksus aż tak złego życia." 11 Minut Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Demon i Panna Prym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:44 "Uświadomiła sobie, że istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli. Ludzie tęsknią za całkowitą odmianą, a jednocześnie pragną, by wszystko pozostało takie jak dawniej." Demon i panna Prym Paulo coelho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Pielgrzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:47 "- Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobów zadawania bólu sobie samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha, kto nas porzucił, dla kogoś, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić. Żyjemy samotnie, jeśli nikt nas nie kocha: mając żonę lub męża, czynimy z małżeństwa niewolę." "Pielgrzym" (fragment) Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Piosenka dla Weroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:08 chodź tu jedyna którą muszę (kochać) przez całe życie tak chodź tu jedyna które muszę (sprostać) i być mężczyzną chodź chodź tu i wiedz że nikt nie ma takiej (siły) by cię ochronić chodź chodź tu choć wiem ze cię nie zatrzymam (nigdy) a zawsze będziesz mną Weroniko powtarzam imię twe Weroniko po-powtarzam odmieniam chodź tu ja wiem ze to trzeba wszystko (nazwać) nazywam - ty wierzysz chodź tu tak pragnę mówić tylko (prawdę) i mówię ci to jest noc to jest dzień to jest biel to jest czerń to jest skąd ja to nagle wiem skąd ja to nagle wiem Weroniko... nazywam świat to jest noc to jest dzień tak się ludzie kochają to jest Bóg a to cień to jest śnieg to jest krew to jest ogień to ból to jest bajka to wróg to są sny nie bój się to jest prawda to blaga to jest dobre to złe oto ty oto my skąd się wzięłaś to proste jesteś cała z miłości chodź Weroniko Weroniko... to jest noc to jest dzień to jest biel to jest czerń to jest... skąd ja to nagle wiem skąd ja to nagle wiem... Weroniko Weroniko... PIOSENKA DLA WERONIKI Republika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:11 Pewnie macie mnie juz dość,ale musiałam jakoś odreagować!!!! A teraz już idę.Dobranoc.......... i ........Dzień Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Mojej bezsenności ciąg dalszy:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 01:06 1 wstreciuch,2 wstreciuch,3 wstreciuch,4 wstreciuch,5 wstreciuch,6 wstreciuch,5 wstreciuch,6 wstreciuch,7 wstreciuch,8 wstreciuch,9 wstreciuch,10 wstreciuch,11 wstreciuch,12 wstreciuch,13 wstreciuch,14 wstreciuch,15 wstreciuch,16 wstreciuch,17 wstreciuch,18 wstreciuch,19 wstreciuch,20 wstreciuch...................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ......................................................101 wstreciuch,102 wstreciuch, Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Kto nam zabroni marzeń??:o) 14.12.05, 09:21 "Jak porcelana łamliwe i kruche są myśli i marzenia " Mądre przysłowie ale z drugiej strony teraz są takie dobre kleje :o)Skleją wszytko więc nie ma obaw :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:10 Hmmmmm marzenia................czasem tylko to nam pozostaje.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: 213.199.204.* 14.12.05, 19:49 marzenia sie spelniaja :) milego wieczorku wszystki watek do gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:11 też Wam życzę miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) 15.12.05, 11:38 Oczywiście ,że marzenia się spełaniają "Jeśli czegoś gorąco pragniesz to cały wszechświat działa potajemnie żebys mógł to osiągnąć " Nie pamiętam czy dokładnie tak ale mniej więcej jest to cytat z Alchemika P.Coellho.Polecam zycząc miłego dnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Kto nam zabroni marzeń??:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:01 NIKT....................... Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Wizyta porucznika Gniota 15.12.05, 13:50 Kto nam zabroni marzeń??:o) Ruda: NIKT....................... -Czy pani sie z tym zgadza? -Wolalabym nie rozmawiac o Anakolucie. -Mnie chodzi o marzenia. Wspomniala pani o marzeniach. -Nic takiego nie powiedzialam. -Prosze pani. Prosze mi popatrzyc w oczy. Dziekuje. Wystarczy. Niech pani sie uspokoi. Prosze zaprzestac zagladania mi w oczy! -"Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobów zadawania bólu sobie samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha, kto nas porzucił, dla kogoś, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić." -"Pielgrzym" (fragment)Paulo Coelho.... Pani tez cytuje go z pamieci... Czy potrafi pani. Czy moze pani...Chodzi mi o szklanke. Zimnej wody. Podchadzac do lodowki, czulam na sobie sledzace kazdy moj ruch uciskajace domiesnie spojrzenie porucznika Gniota. Mimo tego obciazenia swobodnym ruchem otworzylam na osciez drzwi od lodowki. Kuchnie wypelnil mrozacy szron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:55 jak Wam mija wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Źle:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:02 Źzle mi ooojjj bardzo źle,a nawet koszmarnie:((( I nie pytajcie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Źle:( IP: *.pl / 212.203.133.* 15.12.05, 22:08 2386 ide lulu jestem bardzo zmeczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:12 to dla odmiany, dzień dobry wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:29 Czas leci jak z bicza ......................strzelił......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:54 Może jestem nienormalna,ale nie lubie Świąt,no może nie tak do końca,nie lubię siadać przy stole z kimś kogo nie znoszę,nie lubię składać życzeń bo nie są do końca szczere,nie cierpię udawać i robić dobrej miny do złej gry.Powiecie że nikt mnie nie zmusza,jak nie chce to nie muszę,to fakt,ale zmuszają mnie pewne okoliczności:((( Uwielbiam jednak atmosferę świąt,te pięknie przystrojone wystawy sklepów i kolorowe,świecące domy,tak ze nie tak do końca jestem nienormalna. Najchętniej bym wyjechała gdzies daleko,do małej białej chatki na sraju lasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re:matko za chwile Świeta IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37 to życzę Ci, żebyś kiedyś spędziła święta w ten sposób! porównasz i zobaczysz, które są fajniejsze, te tradycyjne czy te wymarzone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:matko za chwile Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:07 Oj dale nawet nie wiesz jak bym chciała wreszcie usiąść i nie uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re:matko za chwile Świeta IP: *.pl / 212.203.133.* 16.12.05, 21:16 NIKO, a ja nie życzę Ci Wigilii zdala od Twoich bliskich. Jest to jeden jedyny dzień w roku, gdzie człowiek potrzebuje być z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dla jednych dobranoc dla innych dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 00:06 Idę spać i nic już nie mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dla jednych dobranoc dla innych dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 14:17 Kłaniam sie i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:24 Ja już skonczyłam,koniec porządków!!!!Teraz czas na relaks:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA 17.12.05, 21:38 tyle mnie nie było ale zamrtwychwstałam. Nikt o mnie nie pytał, więc cicho siedzialam. Teraz na chwile wpadłam, wiele nie rozumiem. Ale moze pomału jakoś moze sie tu odnajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA 17.12.05, 21:40 W I G I L I A B E Z C I E B I E Kolorowe bąbki, śliczne świecidełka złocone łańcuchy, mrugające lampki to nowa kreacja dla Świątecznej Panny. Zwykle wystrojona w głównej izbie stoi. pod nią od prezentów przeróżnych się roi. Stół z białym obrusem, pod nim sianko leży. Opłatek na stole, kolorowe świece. Chata pełna gwarów i radości dzieci. a w kuchni jak zwykle Mama wraz z córkami krząta się szykuje i liczy potrawy. Zawsze jest dwanaście - tak jak zwyczaj każe. Jest zupa grzybowa, pierogi kapusta. jest kompot ze śliwek i karp w różne gusta w warzywach. na słodko, nawet po żydowsku . Dzieciaki się kręcą koło Pięknej Panny, patrzą, podglądają, już chcą brać prezenty. Gwiazda wigilijna zabłysła na niebie. Opłatkiem dzielimy się wszyscy przy stole życzenia składamy: zdrowia, pomyślności dziś się nikt nie boczy i nikt się nie złości. Puste miejsce przy stole dla Ciebie Kochany Co odeszłeś tak szybko i niespodziewanie. Ja się z Tobą dzielę opłatkiem Świątecznym wiem, że jesteś przy mnie. Czuję Twą obecność. To pierwsza wigilia bez Ciebie przy stole. dlatego tak cierpię. Dlatego tak boli. Gdy wszyscy zabiorą prezenty do domów ja zostanę sama z Tobą w Naszym Domu usiądę pod świerkiem z albumami w ręku i wspominać będę te cudowne chwile, które już zamknięte w zdjęciach i w albumie. 22.12.2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: NIKT MNIE NIE KOOOOOCHHHAAAAAA IP: *.pl / 212.203.133.* 17.12.05, 23:23 mam problem z netem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerie1 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:06 ale nas tuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 12:07 ale nas tuuuuuuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pl / 212.203.133.* 18.12.05, 15:07 i do góry h o p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.net 18.12.05, 15:17 wow Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 www.tarantulla.com.pl 18.12.05, 15:20 pozdróffka dla wszystkich!Wesołych świąt!! ^^^^ www.tarantulla.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 !!!wesołych świąt!!! 18.12.05, 15:21 pozdróffka! ^^^^ www.tarantulla.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 15:18 POZDRÓFFKA! ^^^^^ www.tarantulla.com.pl/ ->stronka częstochowskiego zespołu rockowego! looknijcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 2410 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:56 Poprosze herbatke ziołową.................na uspokojenie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2411 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:32 ************* ************* ************* ************* Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 18.12.05, 23:53 Dzisiejszy koncert jednej naszej forumowiczki był świetny! Pozdrowienia dla Rubii. Udany wieczór ;-) Trochę mnie tutaj nie było.. ale wróciłem. Póki co tylko do tego wątku, bo do reszty czasami szkoda w ogóle zaglądać :-/ HOP! ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 07:43 ................... Odpowiedz Link Zgłoś