dafnezielona 19.05.05, 15:34 Czy ktoś kupował/serwisował auto u dealera Toyoty w Częstochowie? Warto? Czy może lepiej wybrać coś innego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeżyk Re: Toyota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:09 Widać że jesteś zielonka jeśli chodzi o serwis toyoty ??? coś ty nie wolno tam jechać!!!! no w jednym przypadku fakt jak pwychodzu nowy model toyoty i zachodzi się tam żeby pooglądać ją hahahaha. jeśli masz ochotę to proszę o kontakt i więcej ci wyjaśnie wałków jakie siętam dzieją Odpowiedz Link Zgłoś
dafnezielona Re: Toyota? 20.05.05, 10:38 Napiszesz cos wiecej? Ja juz prawie mialam tam kupowac - podobaja mi sie Toyoty.. Napisz na mojego priva, prosze: dafnezielona@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:54 ja kupowalam toyote ale w katowicach i zdecydowanie polecam.Bylam w czestochowie tez ale ludzie robili mi laske ze wogole chce kupic samochod pozatym w katowicach dostalam duzo rzeczy za darmo i wyszedl mnie samochod o wiele tanszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:18 Mój Boże ...... ludzie ale nie myslicie ..... kto to kupuje teraz nowe auto ... jak można super furkę 2-3 letnią kupić o połowę taniej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
dafnezielona Re: Toyota? 20.05.05, 11:29 Asia, no wlasnie mi sie wydaje ze sporo Toyot jezdzi po Czestochowie, tylko czy one tutaj byly kupione? Mowisz ze w Katowicach lepiej.. kupic to jeszcze ale jezdzic tam pozniej do serwisu sie juz srednio oplaca. Nie dyskutujmy, dlaczego nowy, a nie uzywany, akurat ma byc nowy i ekonomia nie gra tu roli, bo sa inne uwarunkowania. Chcialam sie po prostu dowiedziec cos o tym dealerze, bo w koncu moze lepiej wybrac inne auto, ktore ma dobra obsluge na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:57 Najlepiej kupic niemieckie auto ,lub na niemieckich podzespolach .Volskwagen badz Seat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Toyota? IP: *.czestochowa.agora.pl 20.05.05, 11:59 kupiłem i serwisuję toyotę w częstochowie i nie mam zastrzeżeń. bzdurą jest, że w katowicach można dostać więcej. Toyota generalnie jest bardzo oszczędna w gratisach. Cena serwisowania jest taka sama w Cze-wie i w Katowicach. Poziom obsługi określiłbym jako wysoki.Stadard obsługi w toyocie jest wysoki z założenia. Oczywiście można się wszędzie czepiać ale to już mentalność ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:14 ja dostalam w katowicach klimatyzacje po cenie zakupu a w czestochowie proponowali mi gumowe wycieraczki takze roznica chyba jest duza:Da do serwisu jezdze w czestochowie tylko musialam jechac do katowic tam 2 razy raz zamowic auto 2 raz odebrac:D Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Toyota ! 20.05.05, 14:18 Polecam Toyote... żadne Seaty jak to napisał ktos wyżej, bo nie wyjdziesz z serwisu :) Mam (a własciwie Ojciec :) Toyotę Corollę sedan 1,6 110 km... Po prostu cacko... Kupowana była w Katowicach i oczywiście dorzucili kilka bajerów... Today, Tomorrow, TOYOTA :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Toyota? 20.05.05, 14:30 Czyli generalnie biorąc - jak ktoś ma zamiar kupić nowy samochód to nich raczej jedzie na Górny Śląsk - Katowice i dalej, przy okazji może ktoś wie - czy jest jeszcze salon Fiata w Gwoździenach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luftic Re: Toyota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:11 Ja akurat kupłam toyotkę 2 lata temu i do tej pory ją serwisuję w Częstochowie. Bzdurą jest że nie dawają żadnych gagetów i gratisów łącznie z obniżką ceny. Poprostu trzeba mieć dobry "bajer" i "sępić", wtedy dawają wszystko co mają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś