19.05.05, 15:34
Czy ktoś kupował/serwisował auto u dealera Toyoty w Częstochowie? Warto?
Czy może lepiej wybrać coś innego..
Obserwuj wątek
    • Gość: jeżyk Re: Toyota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:09
      Widać że jesteś zielonka jeśli chodzi o serwis toyoty ??? coś ty nie wolno tam
      jechać!!!! no w jednym przypadku fakt jak pwychodzu nowy model toyoty i
      zachodzi się tam żeby pooglądać ją hahahaha. jeśli masz ochotę to proszę o
      kontakt i więcej ci wyjaśnie wałków jakie siętam dzieją
      • dafnezielona Re: Toyota? 20.05.05, 10:38
        Napiszesz cos wiecej? Ja juz prawie mialam tam kupowac - podobaja
        mi sie Toyoty..

Napisz na mojego priva, prosze: dafnezielona@gazeta.pl
        • Gość: asia Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:54
          ja kupowalam toyote ale w katowicach i zdecydowanie polecam.Bylam w
          czestochowie tez ale ludzie robili mi laske ze wogole chce kupic samochod
          pozatym w katowicach dostalam duzo rzeczy za darmo i wyszedl mnie samochod o
          wiele tanszy
          • Gość: As Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:18
            Mój Boże ...... ludzie ale nie myslicie ..... kto to kupuje teraz nowe auto ...
            jak można super furkę 2-3 letnią kupić o połowę taniej ......
          • dafnezielona Re: Toyota? 20.05.05, 11:29
            Asia, no wlasnie mi sie wydaje ze sporo Toyot jezdzi po Czestochowie, tylko czy
            one tutaj byly kupione? Mowisz ze w Katowicach lepiej.. kupic to jeszcze ale
            jezdzic tam pozniej do serwisu sie juz srednio oplaca.

Nie dyskutujmy, dlaczego nowy, a nie uzywany, akurat ma byc nowy i ekonomia nie
            gra tu roli, bo sa inne uwarunkowania.

Chcialam sie po prostu dowiedziec cos o tym dealerze, bo w koncu moze lepiej
            wybrac inne auto, ktore ma dobra obsluge na miejscu?
            • Gość: On Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:57
              Najlepiej kupic niemieckie auto ,lub na niemieckich podzespolach .Volskwagen
              badz Seat.
    • Gość: klient Re: Toyota? IP: *.czestochowa.agora.pl 20.05.05, 11:59
      kupiłem i serwisuję toyotę w częstochowie i nie mam zastrzeżeń. bzdurą jest, że
      w katowicach można dostać więcej. Toyota generalnie jest bardzo oszczędna w
      gratisach. Cena serwisowania jest taka sama w Cze-wie i w Katowicach. Poziom
      obsługi określiłbym jako wysoki.Stadard obsługi w toyocie jest wysoki z
      założenia. Oczywiście można się wszędzie czepiać ale to już mentalność ludzka.
      • Gość: asia Re: Toyota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:14
        ja dostalam w katowicach klimatyzacje po cenie zakupu a w czestochowie
        proponowali mi gumowe wycieraczki takze roznica chyba jest duza:Da do serwisu
        jezdze w czestochowie tylko musialam jechac do katowic tam 2 razy raz zamowic
        auto 2 raz odebrac:D
        • ulisses_czwa Toyota ! 20.05.05, 14:18
          Polecam Toyote... żadne Seaty jak to napisał ktos wyżej, bo nie wyjdziesz z serwisu :) Mam (a własciwie Ojciec :) Toyotę Corollę sedan 1,6 110 km... Po prostu cacko... Kupowana była w Katowicach i oczywiście dorzucili kilka bajerów...

Today, Tomorrow, TOYOTA :)
    • agnieszka71 Re: Toyota? 20.05.05, 14:30
      Czyli generalnie biorąc - jak ktoś ma zamiar kupić nowy samochód to nich raczej
      jedzie na Górny Śląsk - Katowice i dalej, przy okazji może ktoś wie - czy jest
      jeszcze salon Fiata w Gwoździenach? Pozdrawiam
    • Gość: luftic Re: Toyota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:11
      Ja akurat kupłam toyotkę 2 lata temu i do tej pory ją serwisuję w Częstochowie.
      Bzdurą jest że nie dawają żadnych gagetów i gratisów łącznie z obniżką ceny.
      Poprostu trzeba mieć dobry "bajer" i "sępić", wtedy dawają wszystko co mają.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka