Dodaj do ulubionych

CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 15:33
TU NIE MA CO ROBIĆ OGOLNIE LUDZIE JACYŚ DZIWNI (WIEŚNIAKI)
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 21.08.05, 15:56
      Juz chcialem przemilczec, bo ilez razy warto strzepic sobie jezyk w odpowiedzi
      na takie prowokacje.

Ale cos w tym jednak jest - jednym nieomal z przeklenstw Czestochowy sa wlasnie
      tacy pasywni ludzie, niezdolni do wychylenia nosa spoza wlasnej "nory".

Ich nic nie moze rozruszac ani nic nie jest w stanie przyciagnac - super
      impreza, a na niej garstka uczestnikow - np. taki KSU, ktory w tym roku byl
      gwiazda Woodstocku, zdolal zgromadzic u nas w Utopii kilkadziesia osob - a ceny
      biletow byly naprawde umiarkowane.

W tym tygodniu (poczawszy od wczoraj praktycznie) zapowiada sie wiele ciekawych
      rzeczy, a jestem pewien ze znow uslysze Czestochowskie wycie ze nie ma co
      robic.

Ludzie zmilujcie sie nad samymi soba :)))
    • devileq Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 16:51
      Cudze chwalicie, swego nie znacie...
    • devileq dzieje się 21.08.05, 16:56
      na przykład to:
      www.czestochowiak.pl/aktualnosci/?news=1190
      albo jeszcze lepiej ogólnie:
      www.czestochowiak.pl/
      a np w dniach 3-4 września coś dla miłośników piesków
      • Gość: xx Re: dzieje się IP: *.icis.pcz.pl 21.08.05, 16:57
        Albo zlot milosnikow TLove z mozliwoscia trafienia do telewizji :))
        • devileq Re: dzieje się 21.08.05, 17:00
          hmmm, akurat to niekoniecznie ;)
          ale ciekawie zapowiada się np występ mnichów Shaolin 20 września
          • Gość: xx Re: dzieje się IP: *.icis.pcz.pl 21.08.05, 17:02
            Wczoraj jeden festyn calodniowy, dzisiaj 2 festyny - jeden pod M1, drugi w
            Lelowie bliziutko od Czestochowy.
            • Gość: olgierto Re: dzieje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 17:10
              jaja sobie chyba robi9cie co
              • Gość: xx Re: dzieje się IP: *.icis.pcz.pl 21.08.05, 17:13
                jaja jak buraki :)) - ale to wszystko prawda o czym piszemy.

Pozdrawiam,
          • Gość: ... Re: dzieje się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:59
            Hej! O jakim występie mnichów Shaolin 20 września mowisz? Nie slyszlam o tym.
            Gdzie to bedzie? Z gory dzieki za info. Zapowiada sie ciekawie:)) Pozdrawiam:))
            • Gość: xx Re: dzieje się IP: *.icis.pcz.pl 22.08.05, 18:54
              W Filharmonii :)) - serio. Potwierdzenie znalazlem w Filharmonii nie tylko w
              sieci.

Ale to ma byc 20 PAZDZIERNIKA - wielkie widowisko.
    • Gość: IGNAŚ Re:może nie wieśniaki ale za to BURAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 17:11
      BURAKI NIE WIEŚNIAKI BURAKOW W CZWIE MASA
    • devileq kompleksy?? 21.08.05, 17:15
      Częstochowianie najwyraźniej są zakompleksieni... Proponuję coś z tym zrobić, bo
      z takim podejsciem marnujemy sobie życie.
      • Gość: ANKA Re: kompleksy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 17:27
        Z TYM SIE ZGADZAM MIESZKAM W STANACH I PRZYJECHAŁAM NA WAKACJE DO KUZYNKI I TU
        LUDZIE DZIWNIE NA MNIE PATRZA, A SZCZEGOLNIE PANNY JAKIES NO WIECIE W STANACH
        TEGO NIE MA
        • Gość: Madzia Re: kompleksy?? IP: *.riph.silesianet.pl 22.08.05, 08:48
          Może jakieś konkrety ? Jak niby patrzą ? Taka z Ciebie gwiazda, że wszyscy na
          Ciebie zwracają uwagę ?
          Troszkę samokrytyki :)))
        • Gość: . Re: kompleksy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:41
          no nie dziwie sie .....

born66.net/media/1/20041120-eu-usa.jpg
    • Gość: Szczęki Pipi brak na forum, a reszta już zna ten temat ! IP: *.111.inds.pl 21.08.05, 18:39
    • Gość: Obywatel Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:42
      Jedno jest pewne - Częstochowa to jedna , wielka wiocha. Bandytyzm ,
      menelstwo , rozboje.
      • Gość: calla Wy jesteście bez nadziei IP: *.107.inds.pl 21.08.05, 20:55
        Mam tak samo jak Ty, miasto moje a w nim...,i kocham je, mimo, że żyją tu także
        bandyci, menele, rozbójnicy (jak wszędzie)i tacy jak wy wieczni malkontenci
        prowincjonalni. To przez was nie jesteśmy województwem - zabrakło miłości i dumy
        z miejsca w którym żyjemy, to sie nazywa patriotyzm lokalny.
      • Gość: xx Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 22.08.05, 10:31
        Obywatelu idzcie spac a nie zatruwajcie swoimi szkodliwymi wyziewami umyslow
        innych ludzi :(((
      • Gość: dim Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:16
        oprócz ulicy Sobieskiego oczywiście;). Nowa stolica Polski!
    • Gość: Aga Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 21.08.05, 20:57
      wczesny jestes pipi
      • olenka1989 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 01:53
        Przyznam ze gdybym miala mieszkać w mieście zglupiałabym. Mieszkam w okolicach
        częstochowy, i tu nam się nigdy nei nudzi. a jak już naprawde nie ma co robić.
        to robimy ognisko czy grila czy jedziemy na miasto.
    • adek126 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 07:41
      widze ze większośc jak zwykle staje w obronie Czestochowy....

Ale wy chyba sobie nie myślicie ze to najlepsze miasto w polsce, fakt każdy
      swoje chwali. Ale gdyby spojrzał na to normalny człowieczek spoza, któremu
      wszystko jest rybka to... ho ho

Ja tez nie lubie Częstochowy...... ale.. jakoś wyzyje
      pzdr.
      • Gość: IWONA Re:BURAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:21
        BURAKOW TU WIELE
        • Gość: Madzia Re:BURAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.riph.silesianet.pl 22.08.05, 08:51
          A po czym burak buraka poznaje ?????? ŻE SAM JEST BURAKIEM :)))
    • bravoorka90 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 11:30
      Widać jak bardzo beznadziejni ;] patrząc na Ciebie ;]
    • Gość: Aga Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 22.08.05, 13:11
      raczej nie wieśniaki, nie buraki tylko CZEREŚNIAKI!!!!

A ja do Częstochowy nic nie mam! To fajne miasteczko.

pzdr.
      • Gość: leandrao Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.57.* 22.08.05, 16:05
        Po co w ogole odpowiadacie na jaka zalosna prowokacje kolejnego idioty? Skoro mu Czestochowa sie nie podoba to wypad - jednego pajaca mniej.
        • Gość: mrzezyno252 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 22.08.05, 16:29
          Skoro Czewa ci sie nie podoba to powiedz mi co byś chciał robić, jakie są twoje
          propozycje, stać cie na coś lepszego niż na narzekanie??
    • Gość: klop Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.8.* 22.08.05, 20:05
      zgadzam sie z Toba w 200% a to dzieki p.Wronie pseudo prezydentowi .ktory sie
      tylko pokazuje w telewizji albo z biskupami a nic nie robi dla miasta zeby bylo
      ciekawiej ,a miał byc aqwa park i tym podobne ale po co lepiej wybudowac ze dwa
      koscioly jeszcze
    • Gość: Stasiek Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:10
      Mieszkam w Częstochowie i całkowicie zgadzam się z taką opinią o mieście. To
      naprawdę powiatowa, ogromna dziura. Pisze ktoś co by ktoś zrobił żeby było
      inaczej. Myślę, że od tego są mądre głowy we władzach miasta i to oni powinni o
      tym myśleć. Biorą od nas przecież grube pieniądze.I co. I nic. W mieście
      bajzer, brud i nuda jakiej mało. Na marginesie. Co zrobić? Jechać np na dni
      Szczecina i zobaczyć jak się to robi. Jak wspaniale organizuje sie ludziom
      zabawy i wypoczynek. Oj. Bardzo, bardzo daleko nam do tego. Pieniądze i tak
      pójda w gwizdek.
      • Gość: xx Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 22.08.05, 20:23
        A ciekaw jestem gdzie Twoja szanowna osoba bedzie raczyla wychylic nosa w tym
        tygodniu na jedna z licznych imprez ?

Preraza mnie ten infantylizm wielu Czestochowian - ani im sie nie chce
        dowiedziec co sie dzieje, a co dopiero pouczestniczyc w czymkolwiek.

Dla wielu z nich to zbyt wielki wysilek umyslowy i fizyczny.
      • Gość: xx Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 22.08.05, 20:26
        P.S.

Po ulicach miasta jezdzi taki samochod z mlodymi ludzmi i zacheca dow ziecia
        udzialu w fajnej zabawie. Ciekaw jestem ilu z tych narzekajacych skorzysta z
        tej mozliwosci. Jestem prawie pewny ze nikt. Bo to przekracza ich mozliwosci i
        checi.

• mesua40 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 20:18
      Wczesniej tez tak myslałam ale od kiedy mieszkam w mały miasteczku nie marze o
      niczym innym jak tylko znowu wrócic do Częstochowy....
      • storima Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 20:28
        Bzdura.
        Czestochowa poradzila sobie lepiej niz jakiez inne miasto w Kraju.
        Mam na mysli zatrzymanie neofaszyzmu.
    • Gość: Obywatel Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:47
      Oto krótka lista , co w najbliższym czasie należałoby zrobić w naszym mieście :
      1.Aqua-park.
      2.Rewaloryzacja parków podjasnogórkich oraz III Alei.
      3.Rewaloryzacja Starego Miasta. Stary Rynek byłby miejscem przeróżnych imprez
      kulturalnych .
      4.Na każdym osiedlu wybudować przynajmniej jeden , duży plac zabaw.
      5.Stworzyć sieć barów i klubów ( oczywiście na poziomie - nie takich jak Dupo ).
      6.Dla osób poszukujących silnych wrażeń stworzyć chociażby skatepark i ściane
      wspinaczkową.
      7.Organizować przeróżne zabawy dla dzieci.
      • Gość: 42-200 Re: CZĘSTOCHOWA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:41
        O widzisz Obywatelu, pomysły godne uwagi. Widziałem taki projekt przebudowy
        staregp rynku, oraz rynku wieluńskiego na styl "centrów kulturalno-
        rozrywkowych". Były to pomysły studentki architektury ( praca magisterska ),
        dlatego myślę, że przy mniejszym zaangażowaniu władz miasta....ehh to chyba
        każdy wie. Czasami ( a nawet dość często ) mam wrażenie, że nasz Pan Prezydent
        jest człowiekiem pozbawionym wyobraźni a już napewno emocjonalnego przywiązania
        do Częstochowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka