Dodaj do ulubionych

Rozpaczal sie remont stadionu CKM

IP: *.icis.pcz.pl 20.09.05, 13:46
Wreszcie wijechaly koparki na stadion. Ponoc mozna gdzies ogladac to w
Internecie ?
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 22.09.05, 19:35
      Tak, na stronie prowadzonej przez Ulisessa:
      www.stadionckm.com/

• Gość: 123 Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:44
      Łoł! Jakie wydarzenie. A kiedyż to nowy asfalt wjedzie w częstochowskie Aleje?
      To też trzeba będzie oglądać w internecie. A jak zaczną tam wymieniać krzywe
      chodniki, to dopiero przeżyjemy zbiorowe uniesienie. Tak bardzo odwykliśmy od
      normalności?
      • lookas.prv.pl Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 22.09.05, 20:07
        Nie chcesz - nie oglądaj.

W czym masz problem?

• Gość: 123 Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:24
          Łoł! Jaki problem!
          • lookas.prv.pl Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 22.09.05, 21:00
            No tak, to wiele o tobie mówi.

EOT.

• ulisses_czwa Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 22.09.05, 21:09
            "Łoł! Jaki problem!"

Wypowiedź dnia :)
            Gratulujemy :)

Co do remontu, to będzie stale prowadzona foto-relacja - i nie jest to robione przez UM Czestochowa... Mówie to, bo widziałem taka wypowiedź w innym temacie... W sumie to nawet ta sama osoba pisała :)
            Po zakończeniu 1. etapu modernizacji, wszystkie zdjęcia (kilkaset w rozdz. 1024 x 768) zostana zgrane na płyte CD z dokładnymi datami wykonania i przekazane do UMCz do archiwum...
            Zapraszamy www.stadionckm.com

P.s.
            @ "123"
            Jesli Ci strona nie odpowiada, to nie zaglądaj... Jesli masz życzenie zrobic stronę o remoncie III Alei to nie ma problemu...
            • Gość: 123 Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:21
              Kto nie z nami ten przeciwko nam? Może trochę więcej uśmiechu!

Moja wypowiedź dnia (dziękuję za nominację) dotyczyła śmiertelnie poważnej
              reakcji na mój post. Czy w wolnym kraju trzeba prosić o zezwolenie na zabranie
              głosu na forum?

A tak na poważnie to życzyłbym prezydentowi Częstochowy oraz jego urzędnikom
              takiej samej energii i pasji jak Wasza. Wówczas dopilnowałby wszystkich
              formalności na czas i dawno ruszyłby remont IIIAlei!
              • ulisses_czwa Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 22.09.05, 21:30
                Dzieki za ciepłe słowa :) Nie robie z Ciebie wroga... Odpowiedziałem na wczesniejsze posty... Kazdy może miec inny punkt widzenia i po to jest forum, aby go przedstawic
                Pozdrawiam
                A ja bym zyczył więcej usmiechu Absolwentowi :)
              • Gość: kibol nic nie wiesz to sie nie odzywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:00
                opóźnienia nie maja zwiazku z dzialaniem UM tylko firmy która przegrała
                przetarg. gdybys to ty robił efekt byłby taki sam bo firma opózniła remont.
              • lookas.prv.pl Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM 23.09.05, 10:45
                To było tylko zapytanie, a nie śmiertelnie poważny post.

Po prostu jak mnie coś nie interesuje to tam nie wchodzę i mam spokój.

• Gość: xx Re: Rozpaczal sie remont stadionu CKM IP: 213.25.202.* 23.09.05, 09:01
        Nawet nie wiesz ze asfaltu nie bedzie w III Aleji tylko nawierzchnia z kamienia
        na calej ulicy.
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI TO PRZECIEŻ OCZYWISTE IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 23.09.05, 09:11
          A wszystko za zgodą konserwatora... zabytków. Będziemy usuwać asfalt choć
          naprawdę był już przecież zabytkowy.

Ireneusz Leśnikowski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka