Gość: GG- klientka IP: *.21.pl / *.21.pl 31.12.05, 18:07 Serdeczne życzenia, szczęśliwego i dosiego Nowego Roku 2006, oby jak do tej pory, służyli nam klientom fachowym doradztwem,cierpliwością i z uśmiechem na twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracoholik Re: Pracownikom OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:32 który sie niby z nich uśmiecha i dlaczego?:)) mają jakieś powody do radości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Pracownikom OBI IP: *.21.pl / *.21.pl 31.12.05, 19:58 Pracoholizm-to najlepiej ubrane uzależnienie.Pracoholik zapracowuje się by zagłuszyć wewnętrzne potrzeby, to ucieczka od intymnych i społecznych relacji; p.. uważa sie za centrum wszechświata; nie jest zdolny do znalezienia równowagi między życiem zawodowym i osobistym; pracoholicy nie sprawdzają się jako szefowie, dezorganizują pracę w firmie. Prędzej czy póżniej dopada ich zmęczenie, ból głowy, niestrawność,bóle w klatce piersiowerj, płytki oddech,tiki nerwowe, zawroty głowy, niepokój, wahania nastrojów od euforii po depresję; czepiają się wszystkich i wszystkiego z byle powodu. Ratunkiem jest stała opieka dobrego psychiatry....nooo chyba że się jest pracoholikiem, który ma jako narzędzie swojej pracy łopatę do odśnieżania i miotłe.../żadna praca nie hańbi/. Wracając do pracowników OBI, to nie wiem czy i jakie mają powody do zadowolenia ale jako częsta klientka spotykam się zawsze z uprzejmą i miłą obsługą, i za to ich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Con Asgor Re: Pracownikom OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:49 Czasami uśmiech i grzeczność takiego pracownika marketu to tylko maska, która kryje ciężko zestresowanego i bardziej niż marnie opłacanego człowieka. Co ja piszę - czasami. Najczęściej...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pracownikom OBI IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 05.01.06, 10:54 pracownicy obi napewno nie doruwnają pracowniką castoramy.tam to jest dopiero miła obsługa wg mnie najlepsi sa z castoramy i to kazdy z nic bez wyjatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Con Re: Pracownikom OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:44 Bo w Castoramie jest ich więcej i są lepiej opłacani. + żyją w mniejszym stresie. Odpowiedz Link Zgłoś