jacek.jankowski 13.01.06, 00:35 Jaki jest dobry optyk/okulista w Częstochowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zez Re: Dobry optyk? IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:40 tylko Inter Optika - pełen profesionalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dobry optyk? IP: 5.174.27.* 30.09.13, 19:05 Wątek opuszczony, ale jak najbardziej aktualny. Znacie jakiegoś optyka godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippy7 Re: Dobry optyk? IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 20:03 polecam Rycharskiego na Starym Rynku, kupilam tam kolejne okulary i jestem mega zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry optyk? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.13, 14:51 Ja mogę polecić Promed na NMP mają stosunkowo tanie markowe oprawki. Na miejscu jest okulista i optometryst (!!!). Tych dwóch specjalistów gwarantuje odpowiednie dobranie oprawek i szkieł. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidon Re: Dobry optyk? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 17:21 Ja polecam optyka na Brzeźnickiej (Pani dr Domańska). Ja i moja żona tam chodzimy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś