Dodaj do ulubionych

Miłość z 16 latką

IP: 217.96.15.* 13.01.06, 20:40
Cześc. Zakochałem się w dziewczynie o 4 lata młodszej od siebie. Ona też mnie
kocha, ale jej rodzice nie chcą, żebyśmy się spotykali. Wiecie o co im
chodzi: Żeby czasem w ciąże nie zaszła.
Proszę o pomoc, co mamy robić w tej sytuacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr. Pasikonik Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:57
      To banalne Arku...

Musisz zrobić tak. Jak już rodzice pójdą spać a ty zakradniesz się przez balkon,
      zastukaj w okno w rytm piosenki "Serduszko puka w rytmie czacza". Następnie gdy
      twa luba otworzy okno powiedz: Jor fader iz dżelus bad i łona it jor pusi end aj
      dont ker!
      Potem wszystko będzie łatwe, jednakże nie zapomnij zamknąć okna gdyż wieczory
      bywają chłodne o tej porze roku.
    • Gość: VV Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:50
      Tylko lizanko myśle że szczególnie ojciec to zrozumie i pozwoli Ci się spotykaci
      z córką.
      • Gość: Mika Re: Miłość z 16 latką IP: *.34.pl / 80.51.236.* 13.01.06, 22:09
        Gość portalu: VV napisał(a):

> Tylko lizanko myśle że szczególnie ojciec to zrozumie i pozwoli Ci się spotykac
        > i
        > z córką.

Jakie lizanko ??
        Co ojcu też ma rowek wylizać czy co !!
        Nic z tego nie rozumiem.
    • Gość: Macko Re: Miłość z 16 latką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:54
      Ja moge powiedziec, ze jestem troche nienormalny poniewaz pociagaja mnie
      dziewczyny w tym wieku, albo starsze ode mnie (26 w gore)...
      • Gość: Tadek Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:57
        Sory, ale nie sądzę żeby 16 lat było wiekiem kiedy można mówić o zakochaniu.
        Nawet jeśli myśli że jest zakochana i to czuje, to nie sądzę żeby to była miłość
        na całe życie. Niestety 16-latki nie są dojrzałe emocjonalnie (nawet jesli mysla
        inaczej),a sprawy typu związek na całe życie, planowanie wspólnych chwil to dla
        nich czysta abstrakcja. Chyba że nie planujecie miłości aż po grób.
        • Gość: yoyo Re: Miłość z 16 latką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:03
          chłopie bzykaj jak masz okazje taka młoda panne :) bo lada miesiac jej sie
          odwidzi :) takie sa 16nastki :) wiec zabezpieczenie i ziuuu ;d miłego :)
    • Gość: Kiq Re: Miłość z 16 latką IP: *.brama.prenet.pl 13.01.06, 23:12
      Dla mnie to śmierdzi prokuratorem :]
      • Gość: haha Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:47
        Jeśli jej ojciec jest prokuratorem to śmierdzi :P
        bo wystarczy mieć skończone 15 lat żeby ktos mógł współżyć z kim zechce :]
    • Gość: gość Re: Miłość z 16 latką IP: *.grosz.prenet.pl 13.01.06, 23:54
      zadzwoń i zapytaj ojca dyrektora :P

...skąd się tacu ludzie biorą ?
      20 lat i nie wie co ma robić .
    • Gość: ja Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:12
      Rodzice chą chronić swoje dziecko - to normalne. Zakochać się nie znaczy
      rozpocząć współżycie. Zakochanie się nie jest też miłością. Jeśli jesteś
      odpowiedzialnym facetem to powinieneś podjąć decyzję o zachowaniu "czystości"
      tego związku do czasu aż będziecie oboje pewni swoich uczuć.
      Pomyśl, może i ty kiedyś będziesz ojcem. Postaw się w roli rodziców Twojej
      dziewczyny. Pogadaj z nimi! Przekonaj ich do siebie!
      • Gość: SIWY STARY CO TY GADASZ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:35
        Jesteś księdzem??
        Na miłość nie ma rady - pozdrawiam wszystkie nastolatki - 25 latek. Zachowaj
        czystość lepiej pod pachami
    • Gość: 007 Re: Miłość z 16 latką IP: *.g.pppool.de 14.01.06, 17:07
      mysle, ze pomoze dojrzala, powazna, spokojna rozmowa z jej rodzicami. powiedz
      ojcu, ze bedziesz pieprzyl jego corke tylko w tylek oraz w usta, a od tego nie
      mozna zajsc w ciaze. jak nadal nie beda zadowoleni, zaproponuj n.p. ze raz w
      tygodniu dodatkowo zaspokoisz jeszcze jej mame. powinno pomoc.
    • Gość: joas14 Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:29
      chłopie musisz zdobyc zaufanie ojca i wtedy juz bedzie ok.może przychodzisz do
      niej i chowacie sie a ojcowie tego nie lubia ! są zazdrośni o swoje corki.
    • Gość: ` Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:33
      opiekun.nieletnich,co to ma znaczyć ?
      • Gość: ` Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:35
        prokuratura
        • Gość: agusia_1988 Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:58
          jak slysze lub czytam o takich chamskich radach to mnie krew zalewa.co to ma znaczyc rada typu zaloz gume i ja jedz albo w ciaze sie nie zachodzi od seksu analnego albo od robienia loda i powiesz to starym i bedzie luz.
          jesli ja bym miala 16 letnia corke z pewnoscia nie chodzila by z 20 latkiem.pozwolilabym na rok roznicy albo w ostatecznosci pozwolilabym na chodzenie z chlopakiem po rozmowie i po ocenieniu tego chlopaka z wygladu i po zachowaniu.chlopak ktory ma ciemne wlosy z natury ale ma rosjasnione na blond i ma takie odrosty i zeluje wlosy, chodzi w spodniach jak spodnica i super bajeranckich ciuchach mnie nie przekonuje.to typ luzaka ktory nie wie co to odpowiedzialnosc.

to jest moje zdanie.
          • Gość: marcin_r Re: Miłość z 16 latką IP: *.21.pl / *.21.pl 16.01.06, 20:46
            Aguś wyluzuj. Naprawdę. Założyciel wątku to najprawdopodobniej troll czystej
            maści. Poczytaj sobie pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
            Każdy sobie jaja robi, a Ty taka poważna :D
        • Gość: agusia_1988 Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:05
          007 watpie abys tak powiedzial.to jest bezczelne i szczeniackie zachowanie tak radzic.
          co do szczerej rozmowy i spotkania z rodzicami jestem za.
          • Gość: Typ Re: Miłość z 16 latką IP: 83.16.120.* 14.01.06, 23:19
            Znaczy jak na moje oko smigac z panienka o 4 lata mlodsza w dodatku nie pelnoletnia to troche parodia jakbys nie znal dupeczek bardziej w twoim wieku. pomysl torche bo malolaty to zawsze tylko malolaty i tak naprawde moze z jej strony to nie "milosc" tylko fakt ze jestes starszy. a jak chcecie kopulowac to skocz do kiosku, kup co trzeba i olej jej starych, w razie dalszych obaw jest sporo farmaceutyki ulatwiajacej egzystencje w obliczu tak dziwnej zamoty jaka masz. PozDrO !!!
            • Gość: ZZ TEN TEMAT TO PROWOKACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:36
              Daliscie sie podebrac jak dzieci na tak durny post.
          • Gość: racer Re: 007 :D IP: 195.116.81.* 15.01.06, 00:26
            a jak dalej nie bedzie sie ojciec zgadzal to zrob mu laske a Ty agusia
            gowniarzu nie bierz wszystkiego na powaznie bo nerwicy dostaniesz i nie pouczaj
            doroslych jak rozmawiaja bo za smarkata jestes ;]
            Pzdr dla 007
    • Gość: ktoś Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:46
      Gdzie jest autor?
      Czy oto ci chodziło?
      Czytam treść twojego postu i mam wrażenie, że nie. Tymczasem jacyś
      erotomani/erotumani udzielają ci tutaj rad, które są obrzydliwe i nijak się
      mają do twojego problemu. Weź się chłopie odezwij!
      • Gość: A. Re: Miłość z 16 latką IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.01.06, 12:22
        Jak się czują autorzy niektórych ordynarnych wpisów w świetle tej informacji?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3113312.html
        Para nastolatków zabiła się z miłości
        Joanna Klimowicz, Małgorzata Wach 14-01-2006, ostatnia aktualizacja 14-01-2006
        07:35

"Proszę, wybaczcie nam. Chcieliśmy być razem na zawsze" - napisali do rodziców
        nastoletni kochankowie Ania i Tomek. Potem wsiedli w "malucha" i wjechali
        wprost pod pędzącego tira. On zginął na miejscu, ona jest w stanie krytycznym.

4 stycznia Ania świętowała swe 16. urodziny. Przyjechała do ukochanego,
        starszego o trzy lata chłopaka, do jego rodzinnej wsi Szkwa na Mazowszu.

Zawsze dobrze czuła się u rodziców Tomka, w małym drewnianym domku na samym
        końcu wsi. 5 stycznia Tomek powiedział, że odwozi Anię do domu. Wtedy rodzice
        widzieli go po raz ostatni. Nie niepokoili się, bo młodzi czasem gdzieś
        znikali, kiedy chcieli być sami. Strach sparaliżował ich dopiero w poniedziałek
        9 stycznia, kiedy listonosz przyniósł pocztę. Był w niej list pożegnalny.
        Wyglądało na to, że Ania podyktowała go Tomkowi. "Przepraszamy. Zabrałam
        państwu syna..." - tak się zaczynał.

- Tego dnia po otrzymaniu listu rodzina zgłosiła nam zaginięcie chłopaka - mówi
        Dariusz Wesołowski z policji w Ostrołęce. - Natychmiast zaczęliśmy
        poszukiwania. Nie sądziłem, że odnajdziemy ich w takich okolicznościach... 20
        km od Zambrowa fiat chłopaka zderzył się z tirem.

Masakra na drodze

Policjanci z Szumowa odebrali zgłoszenie w poniedziałek o 14.50. Gdy
        przyjechali na miejsce, długo nie mogli dojść do siebie, choć widzieli już
        wiele - krajowej "ósemka" to bardzo niebezpieczna trasa. Ale okoliczności tego
        wypadku były wyjątkowe. Mały fiat został tak zmiażdżony, że trudno było
        rozpoznać markę.

O dziwo, zwłoki kierowcy nie były zmasakrowane. Zginął natychmiast, nie
        cierpiał. Ile w nim było desperacji, żeby nie zdejmować nogi z gazu, w
        ostatniej chwili nie skręcić kierownicą, tylko jechać wprost na pędzącego tira?
        Kierowca ciężarówki próbował się ratować, zjeżdżając na prawe pobocze, ale nie
        uniknął czołowego zderzenia. Ogromny tir wylądował w rowie. Kierowca ma złamany
        nos, szwy na nodze i okropne poczucie, że wbrew swej woli przyczynił się do
        tragedii.

Po "maluchu" została tylko kupa blachy. Anię z krwawiącą głową uratowało dwoje
        lekarzy, którzy akurat przejeżdżali autobusem. Teraz dziewczyna walczy o życie
        w Szpitalu Wojewódzkim w Łomży.

Rodzina wiedziała lepiej

Przy łóżku Ani czuwa matka. Przyjechała z Włoch, gdzie pracuje od lat. Anię
        wychowują dziadkowie. - Grzeczna, spokojna, ale szaleńczo zakochana w Tomku -
        mówią jej koleżanki z liceum w Puławach.

To była miłość od pierwszego wejrzenia. Rok temu spotkali się na obozie
        młodzieżowym. Od tamtej pory już nie mogli bez siebie żyć, choć dzieliło ich
        tyle kilometrów. Były więc listy, SMS-y, e-maile i potajemne spotkania. Rodzina
        Ani nie akceptowała Tomka. Mówili, że to chłopak nie dla niej. Dziewczyna kilka
        razy uciekła z domu. Tomek zawsze na nią czekał. Jego "maluchem" pokonali setki
        kilometrów. Na początku stycznia znów uciekli.

- Dziewczyna jak zwykle poszła rano do szkoły i ślad po niej zaginął - mówi
        Roman Maruszak z puławskiej policji. - W weekend ktoś z rodziny dostał
        dramatycznego SMS-a: "Kursujemy na trasie Lublin-Warszawa. Nie wiemy co robić".
        Dziadek dziewczyny poszedł więc na policję. Mówił, że boi się, że młodym coś
        złego przyjdzie do głowy.

Śledczy ustalają teraz, jak nastolatki spędziły cztery ostatnie dni przed
        tragedią.

W czwartek rodzina Tomka czuwała przy zwłokach. Ojciec jest najbardziej
        załamany. Matka płacze: - Nie wierzę w samobójstwo. To był nieszczęśliwy
        wypadek. Oni wracali do domu. Kochali się, byli szczęśliwi. Po co mieliby to
        robić?

Tak samo myśli rodzeństwo, koledzy oraz nauczyciele Tomka. Wczoraj cała klasa
        Tomka, III d z technikum samochodowego w Ostrołęce, przyjechała na pogrzeb.

- To był bardzo grzeczny chłopak, dobrze się uczył - mówi Tadeusz Olszewski,
        dyrektor szkoły. I dodaje cicho: - Wiedzieliśmy, że jest bardzo zakochany. Ale
        myśleliśmy, że oni mają wszystko poukładane, że są szczęśliwi...

Podobno kilka dni temu rodzina dziewczyny powiedziała zakochanym stanowczo:
        koniec. A oni chcieli być razem. Na zawsze...

• Gość: agusia_1988 Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:13
        ja widze ze ty racer i 007 jestescie gowniarzami ktorzy traktuja malolaty jak obiekt to pierwszego razu a pozniej : zegnaj mam inna.ty mi racer nie mow kim jestem bo popierasz taki debilny pomysl 007. swiadczy o tym ze jestes tu ostatnia osoba ktora bedzie udzielala rad.jestem dwa lata starsza o tej dziewczyny wiec ja znam sie na dzisiejszej mlodziezy i wiem jak chlopaki potrafia wykorzystywac dziewczyny, bo znam to z wlasnego doswiadczenia.
        • Gość: agusia_1988 Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:18
          wiesz typ.olej starych i bedzie ok, a co bedzie jesli dziewczyna bedzie w ciazy?tez powiemy olej starych?
        • Gość: racer Re: Miłość z 16 latką IP: 195.116.81.* 16.01.06, 01:34
          Spokojnie nikogo nie wykorzystuje i napewno sie na to nie zalapiesz bo jestes
          dla mnie za mloda wiec nie pisz o mnie gowniarzu bo jestem od Ciebie starszy o
          8 lat i troche smiesznie to wyglada To nie jest forum zlamanych serc ani kacik
          bravo wiec a jak 20 letni facet wypisuje takie bzdury to albo to jest
          prowokacja albo jest nienormalny i nie dorosl zeby byc chocby z 16 latka wiec
          wrzuc na luz dziewczynko i przestan sie wymadrzac Popracuj lepiej nad swoim
          otoczeniem skoro masz tzkie zle doswiadczenia Zwroty grzecznosciowe piszemy
          duza litera !!!
          • Gość: Do Pana Racera Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:17
            8 lat różnicy pomiędzy mężczyzną i kobietą to wcale nie jest dużo. Kobiety
            dojrzewają szybciej emocjonalnie.
            To doprawdy niewybaczalne zwracać się do młodej kobiety per "gowniarzu"
            Jeśli jest się starszym o 8 lat to zamiast o tym wciąż mówić należałoby dać
            dobry przykład jak zachowują się dorośli ludzie. To samo odnosi się do
            mentorskich rad na temat pisowni zwrotów grzecznościowych - zamiast tego
            należałoby popracować nad językiem i zacząć używać bardziej cywilizowanego
            słownika, który nie będzie obrażał innych internautów.
            Proszę nie oceniać innych tak surowo - moim zdaniem facet wale nie wypisuje
            bzdur. Jeśli nawet jest nienormalny nie znaczy to że należy z niego żartować.
            Dorośli ludzie, w prawie każdej kulturze, okazują współczucie tym, którzy są od
            nich w jakiś sposób słabsi.
            Nie uważam, że przedmówczyni się wymądrzała - zwracanie się do niej
            per "dziewczynko" uważam za niestosowne. Niegrzeczna jest też uwaga dotycząca
            osobistych treści wniesionych przez internautkę.
            Zachęcam do pracy nad sobą.
            • Gość: racer Re: Miłość z 16 latką IP: 195.116.81.* 16.01.06, 20:35
              > 8 lat różnicy pomiędzy mężczyzną i kobietą to wcale nie jest dużo. Kobiety
              > dojrzewają szybciej emocjonalnie.

I wlasnie dlatego jestes za smarkata na powazna rozmowe o zwiazkach Jestem
              przekonany ze 18 latka i 26 latek maja calkiem rozny poglad na zycie i inne
              sprawy i nik mi nie wmowi ze jest inaczej Pozatym jeszcze raz podkreslam to nie
              forum z serii "napisz do kasi"
    • Gość: gargamel Re: Miłość z 16 latką IP: *.21.pl / *.21.pl 16.01.06, 01:52
      jesteś zboczeńcem. Może kiedyś tez będziesz miał córkę. Jak będziesz miał
      pogadamy a teraz niech z d.. zrobią garaż. Cześć. Ojciec.
    • Gość: lala.com Re: Miłość z 16 latką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:43
      Nawet 6-8 lat różnicy to wcale nie taka przepaść. Mam kumpla który miał 23 lata jak zaczął się spotykać z wtedy 16 letnią Magdą. Teraz ma 30 lat a Magda 23 lata i od roku są rodzinom, niedawno urodziła im się córeczka. A pamiętam jakie rodzice wojny im toczyli zarówno jej jak i jego o to że są razem. Jeśli naprawdę ją kochasz to walcz o nią, no chyba że to jest przelotne zauroczenie które w tym wieku jeszcze się zdarza.
    • Gość: 007 do autora tematu IP: *.g.pppool.de 16.01.06, 20:15
      daj wreszcie znac, czy juz przeleciales ta 16-tke!
      no i czy jest lepsza od mamy :)
      • Gość: agusia_1988 Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:14
        i racer jak mam cie traktowac za 8 lat starszego "kolege" jak ty popierasz pomysly zboczenca.
        007 powinienes sie wstydzic tego co piszesz bo to nie jest normalne
        • agusia_1988 Re: do autora tematu 16.01.06, 22:25
          popieram gargamela.a racer pytanko:jak moge zmienic otoczenie jak wy wszyscy tacy jestescie jak 007?
          • agusia_1988 Re: do autora tematu 16.01.06, 22:29
            i chcialabym uslyszec wasze zdanie jak wasza corka bedzie miala chlopaka!to co jej powiecie?nie przejmuj sie, jestes i tak dz***wka i niech kazdy ciebie jedzie ile wlezie? zyj i nie przejmuj sie konsekwencjami(ciaza).my wychowamy to dziecko jak swoje a jak nie to sie usunie.tak mam rozumiec wasze podejscie?
            • agusia_1988 Re: do autora tematu 16.01.06, 22:32
              poprawka.wywalam "swoje" ale wprowadzam w milosci i bedziemy je kochac.
              • Gość: racer Re: do autora tematu IP: 195.116.81.* 16.01.06, 23:10
                Po raz kolejny pisze Ci dziewczynko zebys nie brala tak wszystkiego do swojego
                wielkiego serduszka Ktos sobie jaja robi a Ty sie przejmujesz i wypisujesz
                porady zycia Daj spokoj Ten jak twierdzisz zboczeniec nabija sie z tego tematu
                i tyle Zreszta nie widze w tym nic zlego bo 20 letni facet powinen wiedziec
                czego chce Atak na mnie zaczal sie od mojej ironii w stosunku do autora tego
                tematu Agusiu sloneczko nie denerwuj sie tak bo to nie zdrowe na cere Co do
                mojej corki to jesli bede ja mial to nie bedzie sie spotykac z duzo starszymi
                facetami a napewno nie w tym wieku
                • Gość: zorro Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:27
                  Urządziliście tu sobie zlot ordynarnych samców a teraz próbujesz zrobić idiotkę
                  z dziewczyny, która ma na tyle dobrego smaku by prawie w pojedynkę bronić
                  honoru kobiet. Jesteś z siebie zadowolony?
                  • Gość: racer Re: do autora tematu IP: 195.116.81.* 16.01.06, 23:59
                    Z nikogo nie robie idiotki Naucz sie czytac a najlepiej wroc do swoeke bajki
                    zorro
                    • Gość: 007 Re: do autora tematu IP: *.g.pppool.de 17.01.06, 17:28
                      biedna agusia, tak sie przejela. pewnie aż pogryzła klawiature.
                      na pocieszenie przyznajmy jej Order Obroncy Honoru (młodych) Kobiet.

oraz klapsik w pośladek od ordynarnego samca nr 007, auuuauuuauuuuuuuuuuuuuuuuuu
              • Gość: agusia_1988 Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:21
                racer skoro ja sie swoja cera nie przejmuje to nikt inny nie bedzie.
                • Gość: racer Re: do autora tematu IP: 195.116.81.* 17.01.06, 18:57
                  i w tym problem
                  • Gość: swatka Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:41
                    Zakochałeś się w Agusi?
                    • Gość: agusia_1988 Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:57
                      ja odrazu mowie ze juz mam mena, ktory niezwaza na moja CERE
                      • Gość: agusia_1988 Re: do autora tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:58
                        a w ogole to bylbys w wieku mojego kuzyna, a moze 4 kuzynow wiec...nie usmiecha mi sie <lol>
                      • Gość: 007 Re: do autora tematu IP: *.g.pppool.de 17.01.06, 20:01
                        bo za dużo czasu spędza między udami:)
                        a to dopiero ordynarny samiec !
                    • Gość: racer Re: do swatki IP: 195.116.81.* 17.01.06, 20:45
                      Za moda dla mnie Choc na starego nie wygladam :) Ale podejscie inne co widac na
                      zalaczonym obrazku ...
                      • Gość: swatka Re: do swatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:18
                        cieszę się :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka