Dodaj do ulubionych

PO DYSZE NA REMONT STADIONU !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:22
ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_438.jpg
To inna bajka. Znowu wrona naprawił to co spierdzieliliśmy. Nawet nie dał
zarobic na 4 masztach. I jak my sie teraz wytłumaczymy - nawet forsy na
budowe nie załatwilismy . a publicznie obiecanki były. tawriszczi, zrzućmy
sie po dysze na remont stadionu!
Obserwuj wątek
    • Gość: sygit Re: PO DYSZE NA REMONT STADIONU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:46
      nawet na żarówki do jednej lampy nie wystarczy
    • lookas.prv.pl Kilka słów od szarego człowieka... 31.01.06, 02:01
      "Polacy nie umieją korzystać z demokracji", "Polacy nie doceniają swojego
      ustroju", "To przykre" (o frekwencji). Takie m.in. słowa padały z ust polskich
      polityków i dziennikarzy. Zarówno jedni jak i drudzy nie umieją... korzystać z
      logicznego myślenia. Jak taki Polak ma iśc na wybory jak widzi wszędzie
      oszustwa, a poziom polityki sprowadza się właśnie do takiego poziomu jak ten post.

Nie wiem kim jesteś autorze tego postu, ale znając to forum z własnego
      doświadczenia, wiem, że możesz być wysokim urzędnikiem miejskim, jednym z
      radnych, nauczycielem z liceum, administratorem innego forum, aktywistą z
      jakiejś partii, członkiem jakiegoś komitetu wyborczego czy kimkolwiek. Nie wiem
      tylko jak można pisać takie teksty, takie poniżej jakiegokolwiek sensu i poziomu.

Jeśli już wykorzystujesz Forum do swoich propagadnowych celów i "wojenki" to rób
      to w taki sposób, żeby ludzie zwrócili na Ciebie uwagę i przyciągaj ludzi do
      siebie swoim programem.. nie wiem.. pomysłami czy przede wszystkim czynami i
      zasługami, które pozwolą stawić się ludziom za Ciebie i Twoją partię na
      wyborach. Ale żeby tak postępować to trzeba się jakoś podpisać żeby ludzie
      skojarzyli przy urnach o kogo chodzi.. Ale Ty wolisz pluć z ukrycia, jak tchórz.
      Jeśli masz jakiś przeciwników politycznych - to stań naprzeciw nich i rzuć im
      rękawicę. Podejmij wyzwanie.

Stać Cię tylko na puste teksty na forum? Nie ma już kasy na billboardy? A może
      łatwiej jest po prostu reklamować się poprzez swoje czyny? Pomyśl. W końcu
      wszyscy związani z polityką uważają siebie za ludzi wykształconych i
      ucywilizowanych.

Jak masz żal do swoich przeciwników o coś - to stań im prosto w twarz na
      korytarzu i powiedz co Ci leży na sercu, a prawda się zawsze sama obroni. Nie
      wiem czy myślisz, że ludzie na tym Forum to są aż tak głupi i chłoną nawet takie
      denne i puste wątki jak ten? Myślisz, że to trafia do ludzi i przekonuje ich do
      Twoich racji? Moim zdaniem tylko błaźnisz się publicznie. Robisz z siebie klauna
      i potwierdzasz tylko fakt, że polityka w tym kraju to dno totalne. To wy
      nauczcie się korzystać z demokracji, a potem zwalajcie na społeczeństwo. Jednym
      słowem: DO ROBOTY!

Ulisses stworzył tą stronkę głównie dla kibiców, a Ty hieno wykorzystujesz cudzą
      pracę do swoich celów i kampanii.

Sam zapracuj na swój wizerunek swoją osobą, albo wydaj miliony na kampanię
      wyborczą. Jak można żyć z takim sumieniem. Od dawna wy, działacze partyjni i
      wszyscy politykierzy zaśmiecacie to Forum wątkami poniżej jakichkolwiek granic
      przyzwoitości i dobrego smaku. Zniechęcacie do siebie. Jeśli jesteście tak
      święcie przekonani co do swoich racji to mam prośbę: wypiszcie na swoich (lub
      swojej partii) plakatach wyborczych wszystkie wątki jakie założyliście na tym
      Forum, tuż obok waszej buźki i podpisu. Wtedy będziemy mieć łatwiej. Ale czego
      ja wymagam.. ja zwykły, szary człowiek.. karmiony dennymi hasłami i ja, świadek
      dziecinnej wojenki pomiędzy "ludźmi z wyższych sfer", którzy dla władzy są w
      stanie zejśc bardzo nisko, nawet do tego stopnia, że zatracają swoją osobość i
      nie potrafią pisać słów pod swoim nazwiskiem.. tylko zrzucać brudne bomby,
      uciekać i się chować i pokazywać palcem jak dziecko, że to "on" zrobił... żałosne.

Forum to poteżne medium, jak i cały Internet. Ale on was przerasta. Nie umiecie
      z niego korzystać. W sumie.. to tak samo jak "my" nie umiemy korzystać z
      demokracji...

Ten mój przydługawy potok myśli może i jest zbyt ostry w słowach, może.. ale
      właśnie taki ma być.. moim zdaniem. Dotyczy on zarówno autora jak i całej reszty
      aktywistów na tym Forum. Opamiętajcie się. Można normalnie żyć i konkurować. Nie
      wiem jak do innych, ale do mnie takie puste teksty nie trafiają. Za kogo wy nas
      macie? Myślicie, że ludzie podłapią takie ochłapy?

Może ktoś z was otrzeźwieje. Może coś z tego trafi do was, choć wątpię w to.
      Potrzebna jest wymiana pokolenia, takie jest moje zdanie.

I na koniec błagam, nie zaśmiecajcie Forum takimi tonami śmieci. I powtórzę raz
      jeszcze: prawda się sama obroni. Róbcie co macie robić, patrzcie na siebie, a
      zapracujecie uczciwie na głosy wyborców.

Historia jest pamiętliwa. Będą o was pisać na kartach historii, i to po
      nazwiskach. I nie pomoże tutaj nawet zmiana nicka na Forum co drugi wątek.

Jeśli chociaż jeden z was, aktywistów, weźmie sobie coś z tego tektu do serca to
      się ucieszę. I może rokowania na przyszłośc polityczną w tym kraju będą lepsze.

Ja na szczęście trzymam się z daleka od polityki i jest mi z tym dobrze. Teraz
      niestety nie wytrzymałem, ponieważ szkoda mi tego Forum. Wielu ludzi odchodzi z
      niego. I to dobrych ludzi. Kogo za to winić? Zanim odpowiedziecie - rzućcie
      pierwsi kamieniem...

Pozdrawiam wszystkich ludzi, którzy sami wyciągają wnioski z obserwacji i którzy
      mają dość polityki w takim stanie.. stanie rozkładu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka