IP: 80.51.100.* 22.02.06, 10:15
Co sadzicie? Planuje sie tam wybrac ale nie wiem czy warto....?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia z bravo Re: Proforma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:33
      Nie wazne gdzie - wazne z kim!
      Na dole loze i barek, na gorze parkiecik!
      Ale serio nie wazne czy to depo, porter czy proforma - przewijaja sie te same
      twarze,ci sami ochroniarze ale jesli masz dobra ekipe to wszedzie sie pobawisz!
      Ja sie wybieram w sobote!
      Do zobaczenia :)))
      • Gość: gosc Re: Proforma IP: 80.51.100.* 22.02.06, 10:40
        chodzi mi konkrtenie jaka muza tam leci? I czy dzieciarnia jest?
        • Gość: XYZ Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 22.02.06, 13:00
          To mogę Ci napisać, że dzieciarnia tam chodzi, jest zimno, jak byłam tam raz to
          leciało techno. Nie podobało mi się i nawet z super ekipą nie będzie przyjemnie
          bo lokal jest odstraszający.
          • Gość: sylwia:) Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 13:48
            Ja mam calkiem inne zdanie, choć byłam tam tylko raz, to bylo bardzo fajnie:
            muzyka w porzadku, każdy znajdzie coś dla siebie i niekoniecznie techno, drinki
            dobre a małolat jakoś nie widziałam no ale... byłam zaabsorbowana swoimi
            znajomymi:) Bawiliśmy się świetnie:)
            • Gość: XYZ Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 15:42
              Z tego względu że spotałam tam kilku uczniów z mojej szkoły nie potrafiłam
              zaabsorbować się moimi znajomymi, zaabsorbowałam się raczej tym żeby wypić piwo
              w mało widocznym miejscu
              • Gość: J. Re: Proforma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:03
                a gdzie jest ta proforma?
                • t3d1 Re: Proforma 24.02.06, 16:26
                  XYZ a co to uczen nie moze isc juz na piwo czy potanczyc ?? - jesli ma ponizej
                  18-u lat to przepraszam :)
                  Dzieciarnia czyli ile 15? 20? 25? lat? jesli chodzi o takich kolo 15 to nie ma
                  ale zdazaja sie wyjatki :)
                  Muzyka leci przerozna przychodzac wczesnie kolo 18/19 leci muzyka z radia badz
                  vivy pozniej muzyka klubowa :)
                  Proforma jest kolo Hali Polonia w tym samym budynku co Biedronka Porter i Bank
                  [chyba jeszcze tam jest]:D
                  Bylem 2 razy i klimat odpowiada :D
              • gosvami Re: Proforma 25.02.06, 17:54
                Tzn. że jesteś nauczycielką ?
      • Gość: gosia z bravo Re: Proforma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:42
        dokladnie w proformie leci muzyka klubowa a nie techno ( ten ktos kto pisal o
        techno chyba nigdy go nie slyszal skoro uwaza ze w proformie tak graja),
        dzieciarni nie widzialam, mnie 24latce i moim znajomym sprawdzono dowody na
        wejsciu <wow>, no inie wpuszcajachlopkakow bluzach z kapturami, w dresach, itp
        • Gość: XYZ Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 17:20
          Byłam tylko raz i leciało techno, jakiego nie lubię. Muzykę klubową uwielbiam,
          szczególnie live. Uczeń może iść na dicho i napić się piwa (pełnoletni), ale
          jeśli więcej uczniów zbiera się w jedym miejscu, to nauczyciel czuje się
          nieciekawie, szczególnie, kiedy dany uczeń nie umie się normalnie ukłonić tylko
          gapi się i naśmiewa. Spotykałam już nie raz uczniów w różnych klubach i jeśli
          się ukłonili i uśmiechneli to nie miałam z tym żadnego problemu, ale jak
          trafisz na nieokrzesanego chama, to wierz mi nie jest przyjemnie. A w proformie
          mi się nie podobało (może przez ucznia???), mogę wyrazić moje zdanie. Pozdrawiam
          • korfantydrugi Re: Proforma 24.02.06, 17:22
            czego uczysz i jesli mozna gdzie tez zanm dobrze karte nauczyciela.
            • Gość: XYZ Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 17:24
              karta nauczyciela nie ma tu nic do rzeczy
              • Gość: XYZ Re: Proforma IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 17:28
                Jak się uczy w szkole średniej w tak małym mieście to niestety trzeba uważać,
                spotykam coraz więcej uczniów, dzięki bogu nie wszyscy są chamami
                • Gość: norebrt Re: Proforma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 01:38
                  w tak małym miescie 13 miasto pod wzgledem liczby ludnosci w polsce to nie jest małe chyba co by pani powiedizała na miasto wielkosci około 30 tysiecy z jedna dyskoteka
                  • t3d1 Re: Proforma 25.02.06, 16:47
                    chama nic nie zmieni :D nie wiem czy warto sie przejmowac i zwracac uwage na
                    innych :D wazne zeby sie samemu dobrze bawic :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka