Dodaj do ulubionych

winieta Rumunia

IP: *.pansa.pl 25.07.14, 10:42
Witam
Czy ktoś korzystał z serwisu roviniete.ro? Zakupiłam u nich winietkę,otrzymałam potwierdzenie płatności kartą kredytową oraz fakturę proforma,na której pisze,żeby nie wyjeżdżać na drogę dopóki nie otrzymam właściwej faktury.Czekam już kilka dni ni nic.
Ktoś może wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: STJ Re: winieta Rumunia IP: *.toya.net.pl 25.07.14, 10:53
      Sprawdz spam, do mnie mail z załączoną winietą przyszedł po 20 minutach.
      • Gość: ellada Re: winieta Rumunia IP: *.pansa.pl 25.07.14, 10:59
        Jest w spamie....dziwne.
        Dziękuję za pomoc.
        • Gość: marcin Re: winieta Rumunia IP: *.internetia.net.pl 27.07.14, 17:37
          W sumie dobry pomysl zeby kupic winiete online i nie stac pol godziny w kolejce na stacji benzynowej. Czyli rozumiem ze nie juz naklejek na szybe tylko musze miec potwierdzenie oplacenia winiety? Bulgarska winiete tez mozna kupic w ten sposob?
          • Gość: STJ Re: winieta Rumunia IP: *.centertel.pl 27.07.14, 18:18
            Zgadza się, zabierasz wydrukowane potwierdzenie i już. :)

Winiety online, jak na razie tylko w Rumunii i na Węgrzech.
            Bułgaria po staremu.
            • des4 Re: winieta Rumunia 27.07.14, 18:53
              jakie pół godziny?
              • Gość: ellada Re: winieta Rumunia IP: *.pansa.pl 28.07.14, 06:49
                Niestety, zdarzyło się także mnie stać pół godziny na stacji w celu zakupu winiety.
                Dlatego w tym roku online i bez kłopotu :)
                • Gość: gtw Re: winieta Rumunia IP: 195.158.247.* 28.07.14, 07:45
                  po co na stacji? na każdym przejściu granicznym jest kilka budek z winietami...
                • kasha123 Re: winieta Rumunia 29.07.14, 09:36
                  Ellada, jakim bankiem płaciłaś, bo chyba coś namieszałam. Wybrałam płatność przelewem z konta, a w moim banku taka transakcja trwa powyżej 3 dni i kosztuje min. 25 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka