Gość: hgasyd IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 10.03.06, 15:21 gdzie mozna w naszym miescie tanczyc?? jakie sa kursy tanca i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagódka Re: tance w czestochowie IP: *.prenet.pl 10.03.06, 15:44 To zależy jaki rodzaj tańca Cie interesuje:-) ja polecam szkołę salsy "Salsa Fever" organizują kursy dla początkujących, świetne integracyjne salsoteki (gdzie trenujesz poznane kroki "na żywo"), mają tez taniec nowoczesny. Proponuję wejść na stronę tej szkoły- tam znajdziesz wszystkie informacje i cennik. Nie wiem ile masz lat i co potrafisz ale mamy tez fajny Teatr Tańca Politechniki Częstochowskiej, Zespół Pieśni i Tańca "Częstochowa" (tańczyłam tam i objeździliśmy pół świata!)...no i poza tym zespoły młodzieżowe w MDK-u na Łukasińskiego 68 (w tym zespół tańca irlandzkiego). Mam nadzieję że znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam- fanatyczka tańców wszelakich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: tance w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:33 ja chodze do Dobrowolskich...osobiscie bardzo mi sie podoba i o dziwo nawet mojemu chlopakowi tez.od poniedzialku rozpoczynaja nowy kurs.Zajecia odbywaja sie 2 razy w tyg po 1 godz.70 zl od osoby-polecam bo naprawde warto!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: tance w czestochowie IP: 80.53.75.* 30.05.06, 06:33 Ello :) Ja osobiscie polecam szkole salsy www.rosalatina.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyzio Re: tance w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 06:36 klub tańca towarzyskiego "zorba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: tance w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:32 Szkoła Tańca SZYK!!! Polecam!!! www.szykdance.pl Odpowiedz Link Zgłoś