Gość: deep-blue IP: *.umed.lodz.pl 03.04.06, 18:38 Wiem ze nie cierpicie tematów sal weselnych, ale nigdzie nie moge znalezc opinii o domu weselnym Epsilon. Jesli ktos mial tam weselicho to dajcie znac czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi Re: Sala Epsilon na wesele? IP: *.umed.lodz.pl 05.04.06, 18:09 ja tez chcialabym cos wiedziec na temat tego lokalu. jedyne co znalazlam to Twoje pytanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sala Epsilon na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:55 Jak przebijecie sie przez te wertepy bez asfaltu, dojedziecie na totalne peryferie to zrobicie to co ja, wrzucicie wsteczny nawet nie wchodzac. Juz lepiej poszukajcie gdzies na wsi bo to jest zwykla remiza. Nie wiem jak jest w srodku, ale impreza w miejscu gdzie polowa gosci urwie zawieszenia nie usmiecha mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: Sala Epsilon na wesele? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:58 totalna lipa muzykanci niezle daja czadu .....w gardla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Re: Sala Epsilon na wesele? IP: 195.116.246.* 07.04.06, 13:20 Sala po totalnym remoncie.Naprawdę warto tam zorganizowac weselicho.Jest prześlicznie jak na podmiejską salę weselną.Pan Arek i jego żona zadbali o wszystko- nawet klimatyzację zamontowali :-)Polecam gorąco. A o wertepach nie ma mowy, ponieważ sala znajduje się przy ulicy asfaltowaej, także nie wiem skąd przedmówca wziął te wertepy? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinastala Re: Sala Epsilon na wesele? 25.09.14, 10:54 Jeśli szukacie sali na swoje wesele to tylko EPSILON Częstochowa-Brzeziny. Mieliśmy wesele 20-21.09.2014 r. Jest to do nieopisania, wszystko było na jak największym poziomie. Jedzenie było smaczne oraz bardzo dużo, wystrój przepiękny, a właściciel cudowny człowiek bardzo otwarty na wszystkie propozycje. Wszyscy goście bawili się super. Wielki pozytyw dla sali oraz dla właściciela. Serdecznie pozdrawiamy Karolina i Kamil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nitzana Re: Sala Epsilon na wesele? 26.09.14, 04:36 nasze doswiadczenia zwiazane z w/w sala sa zgoła odmienne. Właściciel dał radę dotrwać do końca zabawy? Wątpię.Mieliśmy tam wesele w maju tego roku. Co do wystroju, obsługi i jedzenia, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Wszystko na wysokim poziomie. Co do p.Arka jednak, owszem podczas załatwiania wydawał się cudownym człowiekiem. Podczas zabawy upił się niestety, i był wręcz chamski w stosunku do moich gości. Ok drugiej poszliśmy uregulować resztę pieniEdzy, po czym po 15 minutach zaczepiał mnie i meza przy ludziach domagając się znowu kasy... Kiedy chcielismy od niego kwitku, usnal na scenie i lulał tak sobie do 6.00. Z tego co sie dowiadywalam, to nie byla pojedyncza sytuacja... pozdrowienia dla reszty obslugi i zespolu, ktorzy naprawde staneli na wysokosci zadania. Monika i Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
hanula29 Re: Sala Epsilon na wesele? 24.02.15, 18:35 w Epsilonie w maju 2013 miałam wesele, oboje z mężem i naszymi gośćmi jesteśmy zadowoleni. Pan Arek to fantastyczny człowiek, nasze wesele było w stylu ułańskim - wiec wszystko chcieliśmy mieć w barwach naszego pułku pan Arek nie widział w tym problemu pozwolił na dekorowanie po swojemu, nawet tort nam załatwił w tych kolorach ;) co było dla nas niespodzianka , obsługa fantastyczna- panie bardzo sympatyczne i pomocne. Kuchnia tam jest tak pyszna że nasi goście do tej pory wspominają jedzonko. Polecamy z całego serca i pozdrawiamy Ania i Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś