Dodaj do ulubionych

Absolwenci IV LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:47
Absolwenci IV LO wpisujcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: martunia Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:54
      no to się wpisuję. zaj... szkola ;-)
      • Gość: magda Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:16
        to ja też się wpisuję
        • Gość: Kasiula Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:39
          ja równiez jestem dumną absolwentką tej szkoły.. :D
          • Gość: biegly Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:49
            no no niedlugo zjazd absolwentow , we wrzesniu czy pazdzierniku :D przyjdzie
            pora to sie dowiem :D

Ja matura '02

Pozdrawiam nie uczacego juz prof. Michała Drewniaka, to Ty tam byles szefem ;)
            • Gość: xx Re: Absolwenci IV LO IP: 212.160.93.* 02.06.06, 19:57
              popieram jego corka tez spoko babka
              • Gość: Marta Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:12
                To były czasy:-) matura 95
                • zyzyzyryksy Re: Absolwenci IV LO 11.06.06, 13:10
                  Matura 2000 jak to szybko zleciało...
            • Gość: sdfddssdg Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:05
              Gość portalu: biegly napisał(a):
              >
              > Pozdrawiam nie uczacego juz prof. Michała Drewniaka, to Ty tam byles szefem ;)

Drewnia spoko gosciu i nadal uczy, ale w III LO (i dotego tylko do konca czerwca).

• Gość: CA Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:25
        Z tych wpisanych historii powstały by wspaniałe anegdoty. Myslę , że warto
        skontaktować sie mailem z autorem strony i anegdotki te ukazałyby sie na
        stronie. Na maila autora strony można dodać każda ilość zdjęć i natychmiast
        zaraz sa dodawane.
    • koriolan Re: Absolwenci IV LO 02.06.06, 21:23
      pozdrawiam wszystkich absolwentów zwłaszcza rocznik matury 95! Sienio to były
      czasy.....
      • meg76 Re: Absolwenci IV LO 02.06.06, 22:15
        Ja również bardzo miło wspominam IV LO i pozdrawiam rocznik 1995,szczególnie
        kl. IVb i profesora Drewniaka. Polecam stronę absolwentów:
        www.sieniu.webd.pl/absolwenci i zachęcam do wypełniania ankiet!
        Zjazd absolwentów 20 - 22 październik 2006.
        • martiqa Re: Absolwenci IV LO 02.06.06, 22:21
          Hej ja też rocznik matury 95,klasa IVA:-)
          • Gość: Ania Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:37
            Ciekawe, która to dziewczyna z IV A? Klasa prof. Gładysz, prawda? Pozdrawiam
            Agnieszkę z IV A, (długie, ciemne włosy), którą w zeszłym roku widziałam w
            Ustroniu w knajpce, podczas weekendu majowego
            • Gość: megi Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:43
              Pozdrowienia dla IVa i IVc....rocznik 87 :-)
              • Gość: Robusj Re: Absolwenci IV LO IP: *.chello.pl 29.07.06, 22:00
                Dzięki za pozdro. Matura 87 klasa IVC. Sienio był jest i będzie fajny.
                Pozdro dla wsztstkich z Sienia
              • Gość: Janusz Terlecki Re: Absolwenci IV LO IP: *.home.cgocable.net 23.09.06, 20:47
                To byly dobre roczniki.Sienkiewicz byl wtedy najlepsza szkola w
                Czestochowie.Jestem do tej pory dumny, ze mialem przyjemnosc spotkac pana
                profesora Przeslanskiego,pana profesora Macha,pana profesora Kwiecinskiego (aka
                KWIATEK )( dyrektor w tamtych czasach), pana profesora Ostrowskiego( aka
                PUKAWA ),wspanialego pedagoga ,pana profesora Jaszewskiego (wice-dyrektor w
                tamtych czasach}Mialem przyjemnosc zdawania egzaminu wstepnego z jezyka
                polskiego u pani profesor Baron i z matematyki u pana profesora Kazimierza
                Polusa.Spotkalem w tej szkole tylu wspanialych ludzi, ze nie sposob ich
                wszystkich wymienic.Wszystkim absolwentom tej wspanialej szkoly zycze
                wspanialego zycia , conajmniej takiego jakie bylo(jest) moim udzialem.
                • piotrm20 Re: Absolwenci IV LO 23.09.06, 21:20
                  ...przyznaje, że nie słyszałem by na prof. Ostrowskiego mówiono "Pukawa" - my
                  mówilismy po prostu "Ostry".
                  Pozdrawiam
                  Piotr Mikołajewski (matura 1979)
        • meg76 Re: Absolwenci IV LO 02.06.06, 22:33
          Jeszcze raz polecam stronę:

www.sieniu.webd.pl/absolwenci

i zachęcam do wypełniania ankiet!
          mój numer GG 8476648
        • Gość: Małgorzata Re: Absolwenci IV LO IP: 212.87.244.* 15.07.06, 00:09
          Pozdrawiam wszystkich absolwentów z rocznika 1988 a szczególnie moją klasę IV e
    • Gość: P!0TRek Re: Absolwenci IV LO IP: 80.51.57.* 02.06.06, 22:28
      Ja tez jestem absolwentem :)
      • Gość: gość Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:14
        jestem absolwentką i chyba będę pierwszą osobą, która się tu wpisze i nie
        dołączy do hymnów pochwalnych i usmieszków... stracone lata... stracony czas...
        • Gość: morning calm Re: Absolwenci IV LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 02:01
          Swietnie wspominam lata spedzone w "sieniu". Szkola z charakterem i
          niepowtarzalnym klimatem! ;)

Pzdr.
          • Gość: ekim Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:18
            Sieniu... najlepsze lata życia :) '03
      • Gość: piotrek m. Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:09
        jest tu ktoś z klasy p.MIchała D. matura 95.?
        • meg76 Re: Absolwenci IV LO 16.07.06, 23:29
          Cześć Piotrek. Tu Gosia H. z Blachowni. Mam nadzieję, że jest nas więcej.
          Pozdrawiam.
          • Gość: piotrekm Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:44
            dzięki za odpowiedź
    • Gość: megi82 Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:00
      Skończyłam Sienia w 2001 roku. Świetna szkoła. Absolwenci, którzy skończyli
      Sienia w 2001 roku, wpisujcie się ;-)
      • Gość: :) Re: Absolwenci IV LO IP: 195.189.52.* 03.06.06, 17:16
        A ja jeszcze chodze do sienia :) Szkola zarąbista!
        • Gość: kaska Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:19
          ja tam chodzilam. kto tam teraz uczy? np. fizyki, bilogi, historii, anglika,
          chemii, itp.???
          • meg76 Re: Absolwenci IV LO 04.06.06, 19:41
            wszyscy nauczyciele uczący obecnie a także ci, którzy już nie uczą na stronie:
          • Gość: michał79 Re: Absolwenci IV LO IP: 217.96.15.* 30.06.06, 02:52
            Pozdrawiam 4e , maturka 98 - ach to były piękne dni !!!
    • Gość: matura2000 Re: Absolwenci IV LO IP: 87.239.176.* 04.06.06, 15:13
      Też tam chodziłam, miłe to były czasy tak z obecnej perspektywy, wtedy miałam
      trochę inne do tego podejście.
      • Gość: Marek S. mat-fiz Re: Absolwenci IV LO IP: *.nso.pl 04.06.06, 17:33
        ja tez matura 2000. Pozdrowionka !
        • paula20_20 Re: Absolwenci IV LO 04.06.06, 21:11
          ...matura 2005!3B
        • Gość: Artur S, Re: Absolwenci IV LO IP: *.prenet.pl 05.06.06, 08:26
          hej hej Mareczku :) To były czasa, nieprawdaż ?? Kolega z klasy :)
          • Gość: Marek S. mat-fiz Re: Absolwenci IV LO IP: 217.96.15.* 05.06.06, 08:28
            yo yo yo Siwy :)

pozdrowionka

Konferansjerka - to zmienialas chlopow jak rekawiczki :P Ja bylem grzeczny
    • Gość: greenelf77 Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:21
      Wpisuję się. Matura 96. 4 smutne lata mojego życia. Wyniosłam dwie przydatne
      rzeczy z tego wyścigu szczurów: 1. nauczyłam się pływać, 2. fakt, że
      sprawiedliwości nie ma na świecie.
      • Gość: gość Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:22
        a już myślałam, że ja jedna taki negatyw wysunę... widzę, że nauczono Cię tego
        samego co mnie...
        • Gość: Marek S. mat-fiz Re: Absolwenci IV LO IP: *.nso.pl 04.06.06, 23:07
          nie bylo tak zle a nawet przyznam ze chcialbym jeszcze raz to przezyc :) Nowi
          tylko 3 latka sa licku a w 4 klasie bylo najlepiej :P
          Tylko wkurzajace bylo to ze w mat-fiz w 4 klasie mialem w ch.. zajec z historii
          i WOS'u !! WTF ?!
          • Gość: Konferansjerka Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:45
            Weszlam na stronę: www.sieniu.webd.pl i spedzilam tam prawie 2 godziny. Szkoda,
            że nie ma zdjęć klasowych z mojego rocznika - 1995. Ale miło było zobaczyć
            zdjęcia moich dwóch ex, którzy też kończyli to liceum (jednak, każde z nas w
            innym roku).Świetnie byłoby, gdyby na zjeździe pojawiło się mnóstwo osób, które
            pamiętam już jak przez mgłę. Sieniu miał coś w sobie :)
            • Gość: Konferansjerka Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:44
              Tylko, ze ja ich poznalam juz na studiach i po :), jakos tak sie okazywalo, ze
              chodzili do tej samej szkoly :)
    • Gość: Magda Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:05
      Hej! Ja też skończyłam Sienia. Właśnie odwiedziłam stronkę szkoły :
      absolwenci.sieniu.webd.pl/ i tam wyczytałam o zjęździe absolwentów:
      "Podjęta została ostateczna decyzja o terminie ZJAZDU ABSOLWENTÓW.
      20 - 21 - 22 październik 2006 r."
      Swiętny pomysł. Ciekawa jestem jak się ludzie pozmieniali ;-) No i oczywiście
      nauczyciele. Pozdrawiam wszystkich ;-)
    • Gość: Anka Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:10
      podbijam temat
    • Gość: absolwentka Re: Absolwenci IV LO IP: 80.54.171.* 10.06.06, 10:59
      Ja tez skonczyłam IV L.O .Wszystko było ok.,ale jednej osoby miło nie wspominam-
      mgr.Walaszczyk .Uczy jeszcze?Bo ja miałam z nia nie ciekawe doswiadczenia.
      • Gość: ANNA Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:46
        ach stare dobre czasy:))Matura '99:))))
        a na stronie sienia też kiedyś spędziłam ładnych parę godzin.
        • Gość: glizda Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:07
          Matura'95
          Wspaniale czasy...jesli ktos narzeka to tylko dlatego , ze nie wychylil glowy
          znad ksiazki,a czasem warto bylo:)))
          Pozdrowienia dla p.Michala...oj mial chlop ze mna...:)
          • martiqa Re: Absolwenci IV LO 11.06.06, 11:14
            Glizda zgadzam się z Tobą:-) tylko,że ja nie pozdrowię swojej pani wychow.Jej
            akurat nie wspominam z sentymentem,chociaż nie miałam problemów z jej
            przedmiotem(uczenie się roczników statys na pamięć;-)),nie lubiłam jej za
            CAŁOKSZTAŁT min. za jej raczej niechętny stosunek do naszej klasy jak
            twierdziła najgorszej ze wszystkich jakie miała(pomijam fakt,że 98%nas dostała
            się na studia i je skończyła-chociaż żadnego wyścigu SZCZURÓW przez te cztery
            lata nie pamiętam).Pozdrawiam wszystkich z rocznika 95!!!
            • Gość: Ania Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:37
              do Martiqi: Czy masz na mysli Pania, ktora celowo wybierala zagraniczne
              wycieczki dla swojej klasy, aby zalapac sie na darmowy, atrakcyjny wyjazd? :)))
              Najfajniejsza zas byla ta wycieczka, na ktora pojechalismy z kim innym?
              • piotrm20 Re: Absolwenci IV LO 30.07.06, 09:21
                Moi drodzy - nie tylko POZDRO i IMPREZKA - napiszcie kiedy moja 'wychowawczyni'
                p. Kuś przestała 'uczyć' i 'wychowywać' w Sienkiewiczu !
                Piotr Mikołajewski (matura 1979)
                • meg76 Re: Absolwenci IV LO 08.08.06, 15:05
                  Mnie pani profesor Kuś uczyła jeszcze w 1992 roku, ale z tego co wiem była już
                  na emeryturze i tylko przez jeden semestr zastępowała nieobecną historyczkę.
      • Gość: Shen. Re: Absolwenci IV LO IP: *.eranet.pl 12.07.06, 20:01
        Ja jestem matura 2004 - IVj.. Fajnie było:)
        Pani W. była moją wychowawczynią.. z tego co wiem już nie uczy. A co takiego
        strasznego Ci się przytrafiło?? :) Fakt, bywało ciężko, ale za to jak
        kształtowało to charakter... ;)
        Pozdrawiam:)
    • Gość: aqua III H Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:52
      pozdrowienia dla wszystkich tegorocznych maturzystów :)
      • martiqa Re: Absolwenci IV LO 11.06.06, 21:13
        Ania tak to właśnie ta PANI!!Natomiast wycieczka z panem Rafałem S.
        (zorganizowaliśmy ją bardzo szybko-my podobno niezgrana klasa)do Krościenka i
        Szczawnicy była chyba o wiele fajniejsza niż te,na które nas wyciągała B.S.I
        chyba wszyscy bez wyjatku bawiliśmy się tam dobrze:-)
        • Gość: Ania Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:45
          Zgadza sie :))), niektorzy nawet za dobrze sie bawili :)))) Natomaisr pani B.
          nie dawala szansy nam sie zgrac,bo faworyzowala chlopcow i malo interesowala sie
          sprawami klasy. Ale, mimo wszystko, chetnie wrocilabym do tamtych dni :)
          • martiqa Re: Absolwenci IV LO 11.06.06, 22:11
            B.G.-pomyliłam inicjały!!Ja też wróciłabym do tamtych czasów chętnie z kilku
            względów...Może powinniśmy zorganizować jakieś spotkanko klasowe:-)albo spotkać
            się na zjeździe absolwentów!Fajnie byłoby powspominać tamte lata!
            • Gość: morning calm Re: Absolwenci IV LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.06, 09:24
              B.G. Legenda IV LO
              Postrach plci zenskiej;)

Pamietam jeszcze jak kiedys siedzielismy na lekcji kiedy owa pani byla wyjatkowo
              zdenerwowana jakims blizej nieokreslonym faktem i siedzac przy swoim biurku
              obgryzala paznokcie. Kiedy podeszla do lawki za mna by cos wytlumaczyc (chyba)
              koledze tak soczyscie mowila, ze wszystkie "przetwory" wyplula przypadkiem na ta
              lawke. Oj to bylo baaardzo nieprzyjemne ;)
              Sama pani B.G. szybko, niby nic, machajac reka wyczyscila lawke z tego co sie na
              niej znalazlo, ale niesmak pozostal :)

pzdr.
              • Gość: Bartek Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:38
                heh - to były piękne czasy:)))
                IV G matura w roku 1998 :)
                wychowawca Jerzy - krótki krawat;)
                wspominam cudownie!!!
                pozdrawiam wszystkich z mojego rocznika i oczywiście inne roczniki:)
                no i wyrazy uznania dla nauczycieli:)
              • Gość: Aska Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:40
                Witam i ja :))
                • Gość: Magda Re: Absolwenci IV LO IP: *.pcz.czest.pl 12.06.06, 12:50
                  Dołączam sie...
    • Gość: absolwent Re: Absolwenci IV LO IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 12.06.06, 17:48
      Zgadzam się to były czasy ... Jednak co do nauczycieli (nie wszystkich) mam
      pewne ale... Matura 1987
    • Gość: absolwentka Re: Absolwenci IV LO IP: 80.53.75.* 13.06.06, 19:52
      dołączam matura 1965
    • Gość: ... Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:11
      ja:)
    • meg76 Re: Absolwenci IV LO 15.06.06, 21:43
      Z powodu remontu szkoły ZJAZD ABSOLWENTÓW ZOSTAŁ PRZESUNIĘTY NA CZERWIEC 2007
      • Gość: jagienka Re: Absolwenci IV LO IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.06.06, 22:36
        Matura '92. Mój Boże jak to już dużo latek minęło... Klasa IVa, wychowawczyni -
        p. Baranowska. Pozdrawiam. :-)
        • Gość: morning calm Re: Absolwenci IV LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 09:02
          p. Baranowska wspaniala kobietka :)

Pzdr.
          • Gość: absolwentka Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:27
            tak malo tu na forum absolwentow??:)
            • Gość: numer 6/7 Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 02:21
              Nono zasadniczo. Ja też chodziłem do sienkiewicza. Na początku stres, nerwy
              itd. Ale teraz, po latach, trzeba powiedzieć, że fajnie było. Trochę zycia w
              tej szkole popłynęło. Pozdrowienia dla matury 2000, klasy IVa.
              Numer 7, a później sześć w dzienniku:)
    • Gość: jagienka Re: Absolwenci IV LO IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.06.06, 23:34
      hej, ludziska!! obudźcie się i powpisujcie się trochę na listę + dodajcie
      jakieś fajne uwagi na temat Sienia. Będzie fajnie to poczytać. Czy ktoś pamięta
      zespół Aksjomat? Pozdr.
      • meg76 Re: Absolwenci IV LO 21.06.06, 22:44
        Polecam stronę absolwentów Sienikewicza
      • Gość: Yanew Re: Absolwenci IV LO IP: 82.160.78.* 22.06.06, 12:37
        Matura 1990
        Ja dobrze pamiętam (spędziłem w nim ok. 3 lat - mam na myśli AKSJOMAT). Było
        super. Wspaniali ludzie. Miałem szczęście do fajnych nauczycieli.
        • meg76 Re: Absolwenci IV LO 22.06.06, 16:20
          Gdyby to nie sprawiło problemu to bardzo bym prosiła o informację, w jaki
          sposób można się z Tobą skontaktować. Ma to związek z przyszłorocznym zjazdem
          absolwentów. Mój numer GG 8476648 Pozdrawiam
        • Gość: jagienka do Yanew :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.07.06, 23:17
          hej, a na czym grałeś? Bo jeśli jesteś 'matura 1990' to ja Cie na pewno
          pamietam :-) byłam fanką Aksjomatu :-))
        • Gość: koleżanka Re: Absolwenci IV LO IP: 80.54.172.* 17.07.06, 00:21
          witaj Jasiu, chodziłam z Tobą do klasy, pozdrawiam
    • koriolan Re: Absolwenci IV LO 28.06.06, 22:45
      Witam!
      Juz sie wpisywałem powyżej, jednak mam dla Was coś ciekawego, ściągnijcie i
      zobaczcie taki filmik - www.irc.sieniu.pl/4lo.avi
      Mnie w każdym razie zatkało, przypomniały mi sie stare czasy ( Adam, klasa A,
      matura 95). Pozdrawiam i do zobaczenia na zjezdzie.
      PS. moje gg - 574836
      • Gość: Paula Re: Absolwenci IV LO IP: *.centertel.pl 30.06.06, 14:52
        Ja zaś pozdrawiam absolwentów IVf - matura w 1995r. Czy ktos wybiera się na ten
        zjazd??????????
        • meg76 Re: Absolwenci IV LO 30.06.06, 22:55
          ZJAZD ABSOLWENTÓW PRZEŁOŻONY NA CZERWIEC 2007!
    • Gość: absolwentka Re: Absolwenci IV LO IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 01.07.06, 00:34
      Czy ktoś pamięta czasy, gdy musieliśmy przychodzić do szkoły w fartuszkach lub
      garniturkach? Czasy, kiedy nie można było wejść do szkoły bez przyszytej
      tarczy? Zero makijażu (mam na myśli podkreślenie oczu)rozpuszczonych włosów
      itp. Dyskoteki, studniówki w białych bluzkach, granatowych spódnicach. To były
      czasy - z drugiej strony nie tak odległe - lata 80. Pozdrawiam.
    • Gość: Gosia Re: Absolwenci IV LO IP: *.trustnet.pl 01.07.06, 11:00
      Pozdrawiam wszystkich-matura 1996. Szczególnie klasę G.
    • Gość: ola Re: Absolwenci IV LO IP: *.orange.pl 01.07.06, 11:44
    • Gość: M.G. Re: Absolwenci IV LO IP: *.prenet.pl 03.07.06, 19:42
      Pozdrowienia - matura 91'
    • Gość: borka'77 Re: Absolwenci IV LO IP: *.aster.pl 03.07.06, 20:25
      halo ;)
      co do stronki to wieki cale "jej" szukalem! dzieki piekne za link!
      moze uda sie jakos dodac opcje 'wstaw zdjecie' przy liscie maturzystow!
      juz widze te twarze z sienia i obok aktualne foty ;)))

ja chodzilem na mat-fiz, do klasy Zajdlerowej, matura '96
      najlepsze lata "nauki" ;))) gdybym mogl jeszcze raz tam chodzic,
      to z przyjemnoscia bym wrocil, nawet na biole do Hawro i gecie do...
      no wlasnie, po lewej jak sie szlo do kawiarni... ciemna taka...
      zaraz za klasa Gawron - tu serdeczne pozdrowienia ;)))))
      pamietam, jak mielismy cos przeczytac (lekture) to zawsze sie konczylo
      na ogladaniu filmu bo nikt po ksiazke nie siegnal, prawie nikt ;)
      w koncu bylismy klasa p.Zajdler! teraz z perspektywy, wiem ze Jej naprawde
      zalezalo! szacunek!
      do zobaczenia na forum sienia i dzieki za ten temat!
      borys.
      • Gość: beru7 Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:36
        my po was mielismy za wychowawczynie w tzw. zastepstwie P.Zajdler
        pozdrowienia matura '97 - IVb
      • Gość: Monika - mat'96 Re: Absolwenci IV LO IP: 212.244.79.* 04.07.06, 10:55
        A ja dziękuję Tobie Borys, za linka i do tego wątku i do stronki ! :) Wielkie
        dzięki. Stronka jest naprawdę świetna, miło powspominać to czy tamto.

> pamietam, jak mielismy cos przeczytac (lekture) to zawsze sie konczylo
        > na ogladaniu filmu bo nikt po ksiazke nie siegnal, prawie nikt ;)

No jeszcze zapomniałeś dodać, że ponad połowa lektur była czytana na głos na
        lekcjach, bo jednak nie do każdej były filmy ;))

Pozdrowienia dla wszystkich absolwentów !
        Monika
        • Gość: al Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:24
          Przyznaj sie po latach Monika, ty to raczej czytałaś te lektury :))
          pozdro
    • Gość: jagienka Re: Absolwenci IV LO IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.07.06, 00:43
      Fajne są te stronki z absolwentami, tylko strasznie dużo tam jest literówek.
      trochę to razi zwłaszcza w nazwiskach nauczycieli, chociaż przy uczniach też
      się zdarzają. Pozdrawiam Aksjomat - zwłaszcza lata 1988 - 1992 :-)
    • Gość: jagienka Re: Absolwenci IV LO IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.07.06, 00:05
      Widzę, że wątek zaczyna więdnąć... Do roboty absolwenci Sienia! Napiszcie coś!
      Pozdrawiam :-)
    • Gość: Matz Re: Absolwenci IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:56
      Pozdrawiam wszystkich matura 94, a tak w ogóle nie wiem czego chcecie od Pani G
      dziewczyny. Ja tam nigdy nie miałem żadnych problemów na tym przedmiocie.
      Pozdrawiam serdecznie aktywne na forum maturzystki 95 z klasy A - pamiętam że
      było tam dużo fajnych dziewczyn :).
      • Gość: Ania Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:24
        Nic dziwnego, że nie miałeś :))), jak wspomniałam wcześniej - Pani G.
        faworyzowała chłopców :))
      • koriolan Re: Absolwenci IV LO 09.07.06, 14:08
        Faceci maturzysci z rocznika 95 z klasy A też chyba byli fajni, nie? :) Pani G.
        rzeczywiście miała pewien "sentyment" do chłopaków, a z tego co pamietam to
        dziewczyny, zwłaszcza o imieniu "Anna" miały niewesoło...
        • Gość: Anna Re: Absolwenci IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:09
          Owszem, zwlaszcza, że było nas 7 w klasie :)) (czy coś koło tego :)) A naszych
          kilku rodzynków chłopców bardzo mile wspominam - wśród nich pewnie i Ciebie
          drogi Koriolanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka