Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:40 Chcę sie oswiadczyc dziewczynie w niebananalny sposob, lelcz nie mam pomyslu jak to zrobic. Nie chche w tradycyjny sposob, blagam pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:45 wiesz jak ja by chciala? wtedy kiedy absolutnie bym sie tego nie spodziewala, zebym byla w jensach albo kostiumie kapielowy,(nie wystrojona specjalnie na okazję...) w środku lasu lub na skałkach w olszytnie, w pociągu, po udanym sexie w samochodzie, w samolocie ....w jakims niebanalnum miejkscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:26 moze byc w WC.....po zalatwieniu "potrzeby" pytasz A raczki czyste? Jak odpowiedz twierdzaca mowisz to Ci na ta raczke polaze potem obraczke......... teraz masz tylko pierścionek, ktory noś w każdą noc i każdy dzionek. ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:38 wlasnie chce tozrobic w najmniej spodziewanym momencie, tez myslalem o Olsztynie, lub nad woda w gdzies, co myslisz o tym. jestes dziewczyna i inaczej do tego podchodzisz. prosze pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:43 o w plenerze najfajniej chyba by było, no wieczorem przy blasku księżyca nad jeziorem albo w Olsztynie lub na wczasach. Pomyśl co lubi Twoja przyszła narzeczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara991 Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:10 powiem tak-jestem 3tyg meżatką i z doswiadczenia wiem ze zareczyny sa wyjatkowe.jezeli ni stad ni zowad zabierzesz ja na spacer czy do Olsztyna to asie domysli ze cos knujesz.koniecznie musisz sie oswiadczyc na kolanach-wiem ze niektorzy uwazaja ze to obciach, ale dla mnie to bylo bardzo romantyczne i wzruszajace. a nie myslales zeby tak pojsc np do kawiarni np Consonni, dogadac sie z nimi wczesniej zeby wlozyli pierscionek do pucharka z lodami. znajdzie...lzy naplyna jej do oczu...a ty wtedy uklekniesz i zapytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:22 A jak zeżre z lodami??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:54 a ja uważam że tylko dwie osoby powinny w tym uczestnieczyć,a nie robić jakąś szopkę w Consonni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dororcia Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:15 powiąż to z jakims bliskim i waznym dla niej tematem. np znajomy oswiadczyl sie dziewczynie na koncercie U2 podczas piosenki with or without you....... dla mnie fantastyczny pomysl ! nawiaz do czego co lubi , co sprawia jej radosc. tez jestem przeciwna oswiadczynom na spędzie rodzinnym i pytaniu "tescia" o zgodę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:29 Marcinie, mój brat oświadczył się swojej żonie na molo w sopocie o północy w dniu rocznicy chodzenia ze sobą. Piękna atmosfera. Potem zadzwonili do jego i jej rodziców i powiedzieli o zaręczynach. Jeśli masz taką możliwość to polecam, bo bardzo mile to wspominają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:44 pomysl z connconi mi sie nie podoba, popieram zeby wolok nie bylo tlumu, staraj sie aby nic sie nie domyslila...normalnie sie spotkajcie, pomysl co lubi, ja uwielbiam wode, wiec nie mialabym nic przeciwko , aby bylo to nad rzeka..oklice mirowa, jaskrowa-pieknie tam i uklękij:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś