IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:40
Chcę sie oswiadczyc dziewczynie w niebananalny sposob, lelcz nie mam pomyslu
jak to zrobic. Nie chche w tradycyjny sposob, blagam pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:45
      wiesz jak ja by chciala? wtedy kiedy absolutnie bym sie tego nie spodziewala,
      zebym byla w jensach albo kostiumie kapielowy,(nie wystrojona specjalnie na
      okazję...) w środku lasu lub na skałkach w olszytnie, w pociągu, po udanym
      sexie w samochodzie, w samolocie ....w jakims niebanalnum miejkscu....
      • Gość: OKO Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:26
        moze byc w WC.....po zalatwieniu "potrzeby" pytasz
        A raczki czyste?
        Jak odpowiedz twierdzaca mowisz
        to Ci na ta raczke polaze potem obraczke.........
        teraz masz tylko pierścionek, ktory noś w każdą noc i każdy dzionek.

ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ?????????????
      • Gość: marcin Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:38
        wlasnie chce tozrobic w najmniej spodziewanym momencie, tez myslalem o
        Olsztynie, lub nad woda w gdzies, co myslisz o tym. jestes dziewczyna i inaczej
        do tego podchodzisz. prosze pomozcie.
        • Gość: kika Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:43
          o w plenerze najfajniej chyba by było, no wieczorem przy blasku księżyca nad
          jeziorem albo w Olsztynie lub na wczasach. Pomyśl co lubi Twoja przyszła narzeczona.
          • Gość: kara991 Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:02
          • Gość: kara991 Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:10
            powiem tak-jestem 3tyg meżatką i z doswiadczenia wiem ze zareczyny sa
            wyjatkowe.jezeli ni stad ni zowad zabierzesz ja na spacer czy do Olsztyna to
            asie domysli ze cos knujesz.koniecznie musisz sie oswiadczyc na kolanach-wiem ze
            niektorzy uwazaja ze to obciach, ale dla mnie to bylo bardzo romantyczne i
            wzruszajace. a nie myslales zeby tak pojsc np do kawiarni np Consonni, dogadac
            sie z nimi wczesniej zeby wlozyli pierscionek do pucharka z lodami.
            znajdzie...lzy naplyna jej do oczu...a ty wtedy uklekniesz i zapytasz...
            • Gość: ... Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:22
              A jak zeżre z lodami???????????????
            • Gość: kika Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:54
              a ja uważam że tylko dwie osoby powinny w tym uczestnieczyć,a nie robić jakąś
              szopkę w Consonni.
      • Gość: dororcia Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:15
        powiąż to z jakims bliskim i waznym dla niej tematem. np znajomy oswiadczyl sie
        dziewczynie na koncercie U2 podczas piosenki with or without you....... dla
        mnie fantastyczny pomysl !
        nawiaz do czego co lubi , co sprawia jej radosc.
        tez jestem przeciwna oswiadczynom na spędzie rodzinnym i pytaniu "tescia" o
        zgodę :/
    • Gość: Kuba Re: zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:29
      Marcinie, mój brat oświadczył się swojej żonie na molo w sopocie o północy w
      dniu rocznicy chodzenia ze sobą. Piękna atmosfera. Potem zadzwonili do jego i
      jej rodziców i powiedzieli o zaręczynach. Jeśli masz taką możliwość to polecam,
      bo bardzo mile to wspominają.
      • Gość: ania Re: zareczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:44
        pomysl z connconi mi sie nie podoba, popieram zeby wolok nie bylo tlumu, staraj
        sie aby nic sie nie domyslila...normalnie sie spotkajcie, pomysl co lubi, ja
        uwielbiam wode, wiec nie mialabym nic przeciwko , aby bylo to nad rzeka..oklice
        mirowa, jaskrowa-pieknie tam i uklękij:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka