Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:27 Witam Poszukuje naprawde dobrego dermatologa w Częstochowie i okolicach. Czy ktoś może mi pomóc i ma jakieś namiary na takowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Dermatolog IP: *.centertel.pl 03.09.06, 12:02 Witaj XXX, Doktor Lelit - Zaręba. Korzystalam z jej usług - ma dużą wiedze i potrafi pomóc. Gabinet na Kościuszki 9a oraz na Kaszubskiej (albo gdzies w tej okolicy). pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:56 teraz obok dermatologa Pani dr Zareby jest jej gabinet kosmetyczny... ktos juz korzystal z uslug tamtejszej kosmetyczki ?? podobno dopiero otwarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:19 Może jeszcze ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:11 Mogę polecić Annę Paluch ordynatora oddziału dermatologii - przyjmuje w poniedziałki w szpitalu przy ul. Bony oraz prywatnie we wtorki w godz. 17.00- 19.00 i czwartki od 16.30 do 17.30 w gabinecie przy ul. Sułkowskiego 8m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyziek Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:13 ja polecam doktor Agate Kusibe- Charaziak ma swój gabinet przy końcu waszyngtona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:28 Ja moge polecić dr Joannę Magdziarz-Orlitz przyjmuje w Solmedzie na Botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś