Dodaj do ulubionych

Wypadek we Wręczycy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:55
Przed chwilą we Wręczycy na skrzyżowaniu ze światłami miał miejsce dość
poważny wypadek. Z tego co się dowiedziałem od strażaków jakaś osobówka
potrąciła dziadka na skuterze który przeleciał na przeciwny pas ruchu i wpadł
pod śmieciarkę. Wiem, że urwało mu nogę. Sprawca zbiegł z miejsca wypadku.
Ktoś wie coś więcej?
Obserwuj wątek
    • Gość: kalejak Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:59
      a kiedy ten wypadek byl o ktorej z 20 minut temu z roboty wracalem i nic nie bylo
      • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:05
        Hmmmmm, straciłem trochę poczucie czasu. To było ze 2 godz temu. Ale uprzątnęli
        się nie wcześniej niż przed 20
    • Gość: .aaa Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.man.czest.pl 15.09.06, 21:18
      a po co co informacje na temat tego wypadku ?
      • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:34
        > a po co co informacje na temat tego wypadku ?

Rozumiem, że miało być "po co ci....". No więc mieszkam we Wręczycy i chciałbym
        wiedzieć kim był dziadek skuterzysta i czy sprawca wypadku został złapany (ew
        fajnie jeszcze byłoby wiedzieć kto nim jest).
        • redakcja_czestochowa Re: Wypadek we Wręczycy 15.09.06, 21:39
          Rzeczywiście był taki wypadek ja opisałeś. Z jednym zastrzeżeniem: kierowca nie
          uciekł. Policja informuje, że został przebadany i był trzeźwy. Nie wiadomo też,
          na raziez czyjej winy doszło do wypadku. Potrącony mężczyzna leży w szpitalu.
          • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:01
            redakcji dziękuję za odpowiedź. Błąd w informacji jakiś pojawić się musi kiedy
            zasięga się jej z 3 ręki. Po za tym wydawała się wiarygodna, bo śmieciarka
            stała, spalony skuter leżał, a samochodu który w niego wjechał nie było nigdzie.
        • lukasz861103 Re: Wypadek we Wręczycy 15.09.06, 21:45
          hary chodziles do tznu mieszkasz we wreczycy to razem do gimnazjum chodzilismy
          nio i do TZNu tez tylko zapomnialem jak sie nazywasz zdales technika??
          chodziles do klasy z zającem?? masz uszkodzone kolano cholera jak Ty sie
          nazywasz znasz napewno petera nie przypomne sobie
          • Gość: xxx Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:46
            hary to jarek ś. ewentualnie jego sistra
            • lukasz861103 Re: Wypadek we Wręczycy 15.09.06, 21:49
              nie to zaden jarek!!
              • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:59
                Do klasy z Zającem nie chodziłem, Petera znam, zdałem technika, nie jestem Jarek
                i nie mam uszkodzonego kolana

EOT
                • lukasz861103 Re: Wypadek we Wręczycy 15.09.06, 22:04
                  hmmmm ale mowia na Ciebie hary??
                  • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:08
                    > hmmmm ale mowia na Ciebie hary??

Nie, Harry jestem tylko w internecie. Pomyliłeś mnie z Darkiem S. ;) On też
                    chodził do TZN i mówili na niego Harry :)
                    • lukasz861103 Re: Wypadek we Wręczycy 15.09.06, 22:10
                      dokladnie o niego mi chodzilo pomylilem sie sorka to jak masz na imie karol ??
                      • Gość: Harry_man Re: Wypadek we Wręczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:15
                        Teraz już poważnie EOT - zapraszam na harry_man@gazeta.pl
                        • lukasz861103 Re: Wypadek we Wręczycy 16.09.06, 20:39
                          no i co z Ty m wypadkiem dowiedziales sie czegos ciekawego??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka