Gość: ..on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:57 Jakie piersi Wam sie podobają najbardziej? Bo mnie miseczka B. Chodzi mi o opinie panów ale nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Re: kobiece kształty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:08 ja mam 17 lat i nie za bardzo sie znam na miseczkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..on Re: C :) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:51 czyli b to za małe?:( Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: C :) n/t 23.09.06, 18:53 Łosz kurde chłopie, pytasz co się komu podoba to Ci odpowiadamy, Tobie B i jest OK, nikt nie mówi,że za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: C :) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:54 bo "....on" to tak naprawde ona, zapewne nastoletnia, ktora prónuje sie upewnic, czy aby jej B sie panom bedzie podobac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: kobiece kształty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:53 hm... ocenianie ksztaltu kobiecego biustu po konfekcyjnych rozmiarach interesujace..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: kobiece kształty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:56 Dla sam rozmiar nie jest najważniejszy... podstawa to, aby były kształtne, jędrne, miały aksamitne brodawki i nalezały tylko do mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś