Gość: Chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 08:55 Potrzebuję namiary na dobrego lekarza neurologa .Najlepiej żeby przyjmował w przychodni na NFZ po południu. Po leczeniu u lekarza u którego się dotychczas leczyłam jestem niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: Lekarz Neurolog IP: *.com 18.10.06, 11:13 polecam panią doktor z przychodni ,,wrzosowiak" na orkana,miła i zna się na robocie jednak trudno sie do niej dostać .trzeba byc wczesnie aby dostac numerek-sama się u niej leczę i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lekarz Neurolog IP: 83.17.130.* 18.10.06, 14:29 potwierdzam jest bardzo dobra i miła dr Gałkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnie Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 14:43 Ja też się leczę u dr Gałkowskiej, przyjmuje w przychodni na Orkana, Popułudniu przyjmuje tylko w czwartki i mozna na ten dzień zarejestrować się telefonicznie kilka dni ecześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:54 polecam neurochirurga R.Hampel. Przyjmuje przwatnie w pon. o 17 na ul. AK 2, na przeciwko Energetyka.Wizyta prywatna 50 zł.Albo w szpitalu na Parkitce w czwartki do 12.na NFZ.pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:20 Polecam Ordynatora Kapusteckiego. Jest świetnym diagnostą i mnie bardzo pomógł. 034/3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:17 polecam serdecznie doktora Adama Motyla przyjmuje w przychodni na Sobieskiego bodajże 80 należacej do dr Pawełczaka,blisko ulicy Puławskiego, leczenie na NFZ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Lekarz Neurolog IP: *.net.stream.pl 24.08.13, 17:16 byłam dwa razy u Motyla i uważam to za stracony czas, przepisał mi leki przeciwbólowe, żadnej dalszej diagnozy, szkoda skierowania Odpowiedz Link Zgłoś
anusia487 Re: Lekarz Neurolog 24.08.13, 22:09 Polecam dr jERZY kAROŃ--PRAWDZIWY LEKARZ Z POWOLANIA I SUPER SPECJALISTA zna sie na swoim fachu jak żaden inny ---pracuje na 100leciu w szpitalu i tam w przychodni tez --super neurolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 18:08 Doktor Kapustecki? Odradziłabym najgorszemu wrogowi ... I niestety wiem, co mówię ... Miałam poważny problem zdrowotny - "wyprowadził" mnie "na prostą" dopiero lek. Jerzy Karoń. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytuł A czy osoba chora na padaczkę petit male ma szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 09:25 na rentę inwalidzką? Warto w ogóle się za to zabierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: earl.grey Re: A czy osoba chora na padaczkę petit male ma s IP: *.net.stream.pl 26.08.13, 16:32 to można leczyć i normalnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wreczyckapati Re: Lekarz Neurolog 14.06.18, 21:09 Czy mogę prosić o numer telefonu do doktora Karonia byłabym wdzięczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wreczyckapati Re: Lekarz Neurolog 14.06.18, 21:06 Czy trzeba mieć do niej skierowanie Odpowiedz Link Zgłoś