Dodaj do ulubionych

Lekarz Neurolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 08:55
Potrzebuję namiary na dobrego lekarza neurologa .Najlepiej żeby przyjmował w
przychodni na NFZ po południu. Po leczeniu u lekarza u którego się dotychczas
leczyłam jestem niezadowolona.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: Lekarz Neurolog IP: *.com 18.10.06, 11:13
      polecam panią doktor z przychodni ,,wrzosowiak" na orkana,miła i zna się na
      robocie jednak trudno sie do niej dostać .trzeba byc wczesnie aby dostac
      numerek-sama się u niej leczę i jestem zadowolona
      • Gość: xxx Re: Lekarz Neurolog IP: 83.17.130.* 18.10.06, 14:29
        potwierdzam jest bardzo dobra i miła dr Gałkowska
        • Gość: Agnie Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 14:43
          Ja też się leczę u dr Gałkowskiej, przyjmuje w przychodni na Orkana, Popułudniu
          przyjmuje tylko w czwartki i mozna na ten dzień zarejestrować się telefonicznie
          kilka dni ecześniej.
          • Gość: Leo Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:54
            polecam neurochirurga R.Hampel. Przyjmuje przwatnie w pon. o 17 na ul. AK 2, na
            przeciwko Energetyka.Wizyta prywatna 50 zł.Albo w szpitalu na Parkitce w
            czwartki do 12.na NFZ.pozdro!
            • Gość: pp Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:20
              Polecam Ordynatora Kapusteckiego. Jest świetnym diagnostą i mnie bardzo pomógł.
              034/3658 076
              • Gość: zaza Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:17
                polecam serdecznie doktora Adama Motyla przyjmuje w przychodni na Sobieskiego
                bodajże 80 należacej do dr Pawełczaka,blisko ulicy Puławskiego, leczenie na NFZ
                pozdrawiam
                • Gość: asda Re: Lekarz Neurolog IP: *.net.stream.pl 24.08.13, 17:16
                  byłam dwa razy u Motyla i uważam to za stracony czas, przepisał mi leki przeciwbólowe, żadnej dalszej diagnozy, szkoda skierowania
                  • anusia487 Re: Lekarz Neurolog 24.08.13, 22:09
                    Polecam dr jERZY kAROŃ--PRAWDZIWY LEKARZ Z POWOLANIA I SUPER SPECJALISTA zna sie na swoim fachu jak żaden inny ---pracuje na 100leciu w szpitalu i tam w przychodni tez --super neurolog
              • Gość: dorota Re: Lekarz Neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 18:08
                Doktor Kapustecki? Odradziłabym najgorszemu wrogowi ... I niestety wiem, co mówię ... Miałam poważny problem zdrowotny - "wyprowadził" mnie "na prostą" dopiero lek. Jerzy Karoń. Szczerze polecam!
                • Gość: tytuł A czy osoba chora na padaczkę petit male ma szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 09:25
                  na rentę inwalidzką? Warto w ogóle się za to zabierać?
                  • Gość: earl.grey Re: A czy osoba chora na padaczkę petit male ma s IP: *.net.stream.pl 26.08.13, 16:32
                    to można leczyć i normalnie żyć.
                • wreczyckapati Re: Lekarz Neurolog 14.06.18, 21:09
                  Czy mogę prosić o numer telefonu do doktora Karonia byłabym wdzięczna.Pozdrawiam
      • wreczyckapati Re: Lekarz Neurolog 14.06.18, 21:06
        Czy trzeba mieć do niej skierowanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka