Gość: jaTOja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:39 jakie sa wasze opinie? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerli Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.aster.pl 23.10.06, 18:51 jesli jestes kobieta to lepiej uwazaj. Jesli jestes atrakcyjna młoda kobieta lepiej wybierz kogos innego. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:53 a dlaczego? na forum przemknela mi niedawno jakas pochlebna opinia ale chcilabym poznac wiecej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.sfc.pl 23.10.06, 20:13 Tak jak pisze kerli, pan Szostek bardzo lubi ładne dziewczyny :) Pomijając to dosyć dobrze prowadzi wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:25 no to juz sama niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 195.189.52.* 24.10.06, 19:12 polecam, robilam u niego kurs kilka lat temu, zdalam za pierwszym razem, a jesli jestes ladna inteligentna kobieta i masz powolanie do kierownicy to na pewno ci to nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:17 a orientujecie sie moze jaka jest cena kursu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.sfc.pl 24.10.06, 20:06 Jak zapisywałem się w maju to kosztowało 1000zł za kat B, teraz może jest już drożej. 034 365 53 21, 509 915 313 tu masz numery (ten drugi jest chyba do Szostka). Na wizytówce pisze że biuro czynne 11-17. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagi86 Re: Prawo jazdy - Szostek 24.10.06, 20:20 super szkola nauczyli mnie dobrze jeździć,polecam bardzo a szczegulnie pana Parzenczewskiego świetnie uczy w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:53 Zgadzam się z tym, co już było mówione wcześniej. Też wiem, że lubi kobitki. Wiadomo do jakich celów. Nie polecam zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:30 Cicho sza bo żona przeczyta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.profiline.pl 25.10.06, 12:35 :):) chyba lepiej że kobiety ,niż facetów :):),a takna poważnie -robiłem u niego dawno temu /chyba z 15 lat temu , jeszcze na niebieskim eskorcie /i było ok.Czas że jest jeszcze na rynku świadczy że dobrze prowadzi swoją firmę . A ceny raczej inne niż wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:40 no to teraz juz sama nieiwem.jedni go chwala a inni wrecz przeciwnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prawo jazdy SKOT IP: *.prenet.pl 25.10.06, 16:22 Jak sama nie wiesz to wybierz inny ośrodek. Ja zdawałam w OSK " SKOT " ul.Prusa 18 (Raków) Bardzo fajnie prowadza wykłady i świetni są instruktorzy Bardzo miło wspominam zdałam za 1 razem polecam na pewno się nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Prawo jazdy SKOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:19 zdawałam prawko mając 19 lat - czyli naście lat temu - ten gość jest niby taki kumpel, niby taki fajmy a kiedy zaczął mnie przekonywać do "rozwinięcia" prędkości kładąc swoją rękę na moim kolanie to mu zrobiłam jazde ok100 na bardzo sliskiej jezdni. później jeździł z tyłu mój chłopak . prawko oblałam, ale wykupiłam sobie jazdy u pana Marcina - uczył nas "pachołków" na sienkiewiczu - gość był ok. często go widuję ale jak ma na nazwisko - zwyczajnie nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaTOja Re: Prawo jazdy SKOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:26 dzikei za wszystkie informacje.w takim razie wybiore inny osrodek.niemam zamairu sie dodatkowo stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: Prawo jazdy SKOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:31 jeśli z tą rekką to prawda to pan szostek powinien siedziec w pierdlu i tam sobie molestować współwięźniów ciesz się panie , że moja kobieta niemiała z tobą styku bo byś ku.. nie miał już tej ręki mam nadzieje , że to przeczytasz i albo wrzucisz na luz albo trafisz kiedyś na mnie ! niepozdrawiam Kill Fuckin Szostek :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Prawo jazdy SKOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:47 Moze gdyby wykonala polecenia dodania gazu, to musialby przyciskac kolana, aby dodala gazu. kobitka ma bujna fantzje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:42 szostek ok i parzeczewski super zdalem za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:29 to był incydent i tak należy to potraktować. a i przede wszystkim to było kilkanaście lat temu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.prio138.trustnet.pl 25.10.06, 22:29 szostek nie gwałci i nie zjada kobiet. jest po prostu dżentelmenem! Dla niektórych jest to po prostu nowością. zrelaksujcie się dziewczyny i uważajcie na pieszych lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:19 dalej tak dziad jeden robi! Niech se żonę maca a nie kursantki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka-ex Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 212.87.241.* 26.10.06, 11:10 Zgadzam się, niby luzak, ale potrafił wyjechać z bardzo chamskim tekstem. Nie nauczył mnie jeżdzić i dopiero dekcje dodatkowe u innego pana sprawiły, że od razu zdałam i plac okazał się dziecinnie rosty. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:02 ale pan szostek nadal lubuje sie w młodych dziewczynach. Weile razy dobierał sie do mnie.Ku.. nie wiem czego ten facet chce, ma zonei mu mało. Zmieniłam instruktora kiedy jego łapki wedrowały "niechcacy" gdzie nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Prawo jazdy - Szostek 26.10.06, 11:25 Sporo znajomych robilo u niego prawko. O ile pamieram to zdali za pierwszym razem albo w komplecie, albo z jednym wyjatkiem ktory zdal za drugim razem. :) Ogolnie, z tego co wiem firma godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:29 Wiadomo, że może uczyć dobrze. Ale oprócz tego robi jeszcze co innego i to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jego "była" Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:13 Ja robiłam prawko razem z koleżanką...właśnie u Szostka. NA początku wydawał się luźny, i pożartował i gadać mu się chciało. Ale co było potem...zaczęło się od komplementów, jaka to ja ładna jestem, czy mam chłopaka, a potem gladzenie po twarzy, żeby mi włosy nie przeszkadzały, po ramieniu, a któregoś dnia chciał buzi na dowidzenia. Wkurzyłam się i powiedziałam mu co o tym myślę, potem było już tylko gorzej...już nie był miły, wyrazał się nawet wuulgarnie i ciągle mowił, że jeżdże jak pokraka, wtedy i ja zaczełam być bardzo niemiła i zakończyłam u niego kurs w połowie...potem mnie przepraszał, ale jakoś mnie nie przekonał. Moja koleżanka miała podobnie, a nawet dwa razy gorzej, bo nie była jużna tyle stanowcza o w jej przypadku dopuszczał się już gorszych rzeczy. Potrafił kazać się jej zatrzymać, wyciągał kluczyk ze stacyjki i zaczynał ja "przytulać", bo twierdził, że coś jej chyba jest bo taka smutna się wydaje, a że ona jest bardzo wrażliwa, godziła się na to..kiedyś doprowadził ją do płaczu...i jak ja wysadzał, to usłyszała tekst..."tylko wytrzyj te oczy bo pomyślą że cię tu zgwałciłem". Facet ma jakiś kompleks, żałosny jest, a niedawno dowiedziałąm się, że zna go mój wujek i ma o nim podobne zdanie. To 100% prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.profiline.pl 27.10.06, 08:52 Słuchaj , takich rzeczy nie pisze się na forum .Twój tekst / w porównaniu do innich / jest już poważnym oskarżeniem na które trzeba mieć dowody.Powinnaś albo odwołać swoje zdanie albo skierować sprawe do prokuratury z oskarzeniem tego faceta o molestowanie czy próbe gwałtu .W przeciwnym razie to Ty możesz mieć sprawe w sądzie za poważne pomówienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:26 no to już gość przesadził - przecież Częstochowa jest taka mała i co On nie wie, że w takim razie nie szkodzi tylko kursantkom ale i w dużej mierze swojej rodzinie, szkole, którą prowadzi? jeśli to prawda to się nieźle rozbujał ! SZOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:57 Hmmm... Dziwne, ale ja zrobiła w Artisie ( kilka set metrów dalej ) Jestem zadowolona, nowa szkoła, facet dba o wszystko i tez zdałam za pierwszym razem. Sadze, ze opinie sa takie, bo nie wszystki mozna dogodzic. Jedni maja takie poglady, a inni zupelnie odmienne. TO SĄ PRAWA DEMOKRACJI !!! Ponadto uwazam, ze oskarża sie w sadach, a nie na forum - nie jest moralnym odmawianie facetowi prawa do obrony . TO NIE FER !!!! Zreszta, jesli Wam nie pasuje taszkoła, to polecam ta, gdzie ja sie uczyłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:17 to wybierz instruktora Cieniewicza, ma około sześćdziesiątki, nie dobiera się do kursantów, nie urywa minut z jazd i uczy super. tel. 364 34 47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:34 i uczy jeżdzic z pred. do 30km/h, powodując zagrozenie na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:51 kilka lat temu też chodziłam do Szostka-i powiem tyle dziękuję postoję.Bardzo niesmaczny facet,który sam nie wie czego chce.Przerwałam kurs w połowie bo jego zaloty stawały się wulgarne i obleśne.Nie polecam .Miałąm kilka takich sytuacji że też mi się chciało przez niego płakac.Stary chłop,3 dziei ,żona i jeszcze mu mało,no ale to chyba już taki beznadziejny typ chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Prawo jazdy - Szostek 31.10.06, 15:13 Co WY drodzy Częstochowianie tu wypisujecie. Zdawałam prawko hm jak miałam 17 lat - 7 lat temu i Pana Szosta polecił mi, pewnie się zdziwicie MÓJ CHŁOPAK, i wcale mnie nie macał, nie dotykał, nie gadał dziwnych rzeczy, o których tu piszecie. Razem ze mną robiły dwie koleżanki i żadna nie skarżyła się na to, żeby ja obmacywano. Później poszła moja siostra, a teraz chodzi do niego moja koleżanka. Od kilkunastu lat cała moja rodzina i rodzina chłopaka poleca tego gościa bo jest rewelacyjny, dobrze uczy, nie doprowadza kursantów do białej gorączki tylko dlatego że na 15 godzinie jazd popełnił błąd jakby zaczynał jeździć. Kilka koleżanek jeździło u innych gości - bo z sentymentu, bo kupel ojca, bo coś tam, ale jak podchodziły trzeci raz do egzaminu i oblewały, a egzaminator mówił - przydałby się Pani kurs - to opadały im ręce. Szły jeździć kilka godzin do SZOSTA i zdawały od razu. Gość nie jest skrzywiony, nie obrażajcie go, tylko dlatego, że lubi żartować i jego poczucie humoru może odbiegac od waszego. NIe cierpię rozpisywać się na forum, ale jak ktoś obraża gościa z takim fachem (anonimowo - bo tak łatwiej) to robi mi się niedobrze. On wie co robi i ma do tego wrodzoną zdolność, nie będę wypisywała ilości osób które zdały dzięki jego nauce za pierwszym razem (choć może zacznę - ja, siostra, chłopak, kilkanaście koleżanek i kolegów,...). Idźcie sami do bramy gdzie jest liceum im. Słowackiego, spotkajcie się z gościem, popytajcie PRAWDZIWYCH kursantów a wtedy zrozumiecie czemu zawsze będę go polecała!!!! Pozdrawiam wszystkich z forum i życzę sukcesu na egzaminie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.realestate.net.pl 31.10.06, 21:42 Dużo moich znajomych chodzi(ło) do Szostka. Chyba tylko jednej osobie udało się zdać za pierwszym razem. O żadnych akcjach z obmacywaniem nie słyszałam. Jednak jest pewna wada tych kursów - jeśli odwołasz jazdę, musisz kogoś na tę godzinę zwerbować, albo ci ona przepada. Bezsens ;/ Całe szczęście u mnie tak nie było i miałam pełen komfort :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihi Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:23 Dziwisz sie, ze Ci lekcja przepadła ??? Stój dwie- trzy godziny, bo ktos nie przyszedł ( np. zapomniał ) TEZ BYM NIE DAROWAŁ CZEGOS TAKIEGO !!! Ciekawe, czy w szkole nauczyciel, tez dodatkowo lekcje prowadzi, bo uczeń nie przyszedł na lekcje. TROCHĘ ZDROWEGO ROZSĄDKU ŻYCZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.centertel.pl 31.10.06, 23:56 Nie chodzi o to, że ktoś nie przyszedł. Np. musisz odwołać jazdy, bo coś Ci wypadło. Nie wiem... Lekarz, pogrzeb, jesteś chory itd. itd. Dzwonisz, żeby odwołać, przełożyć, przesunąć i dowiadujesz się, że musisz na swoje miejsce kogoś znaleźć. Nie zawsze masz w swojej grupie znajomych i nie masz nawet jak się z kimś skontaktować. Moja koleżanka właśnie złamała rękę i przepadły jej trzy godziny, bo nie znalazła nikogo, kto by w tym czasie, co ona była umówiona mógł jeździć. Nienormalne to :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.prio139.trustnet.pl 01.11.06, 22:22 Dobra powiem tak szostek ma czasem dziwne zagrania i laski lubi jak to facet ale raczej nie ma sklonnosci do gwalcenia bo by juz siedzial sami wiecie jak jest,ja zdawalem u niego i powiem wam ze z kolesia ktory nigdy nie mial stycznosci z wozem zdalem na egzaminie za pierwszym razem takze sami ocenicie.Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi Hi Hi Hi Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:43 nie wierze, ze w przypadku losowym facet utrudnia Ci lekcje i ja tracisz NIE WIRZE. Zawsze w przypadkach losowych wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boliwia Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:12 Robiłam tam kurs dwa lata temu, nie polecam, trafiłam na instruktora, który notorycznie obrywał mi minuty zaczynalismy przewaznie 15 min. później, do tego cały czas jeździłam na placu manewrowym, a on siedział w kańciapie z innymi instruktorami. Wykupiłam dopiero godziny u Pana Spalika i poczułam róźnicę, zdałam od razu, ale tylko dzieki Spalikowi. Jesli chodzi o Wykłady Szostka- dobrze prowadzone, pomijając niewybredne poczucie humoru i jego nie zawsze na miejscu teksty do kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:37 panie Szostek - czytasz Pan forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołota Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 83.18.124.* 04.11.06, 10:21 ja zdawałem u Waldka i jak dla mnie to spoko gość.Jazdy miałem z Pakulskim,niebieską micrą.Zdałem za pierwszym razem.To co wypisujecie to może zaszkodzić,ale jego żonie bo to nauczycielka(mnie też uczy)a wiadomo jak to w szkole...Jak ktoś ma powazne zarzuty to niech to zgłosi a nie wylewa żale na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 217.153.246.* 04.11.06, 10:43 Moja przyjaciółka chodziła do Szostka i również słyszałam od niej nie zbyt pochlebne opinie na temat jego klejących się łap. Ja osobiście polecam ośrodek TEMPO p. Krzysztofa Falany. Biuro znajduje się na ul. Pułaskiego 25. Ale wcześniej warto zadzwonić na tel. kom. 604589504. Nauka jazdy prowadzona jest bez stresu, żadnego krzyku (co podobno zdarza się w innych ośrodkach). Naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:00 Z tego,co tu czytam,to gosc dawno powinien miec zarzuty o molestowanie i to powazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgoda Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:13 dokładnie! kobiety, zbierzcie się z i zgłoście to!!! Palant będzie bezkarny i dalej będzie to robił. A jego żonie to szkodzi tylko on sam. A on to taki piękny, że tak do dziewczyn bez kompleksów startuje? nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 212.87.240.* 04.11.06, 15:33 Oj dzieci,dzieci, gó..arze. Ale was porąbało. Już nie macie o czym bazgrolić. Chcecie mieć prawo jazdy tu wytrwale uczcie się pajacujcie na forum. Marzenia nocne zostawcie sobie na noc a nie niszczcie ludzi. Czy naprawdę taki jest Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 212.87.241.* 04.11.06, 16:37 Dajcie spokój, jak można w ten sposób. Pikantne szczegóły zostawcie dla siebie, jeśli nie macie zamiaru nic z tym zrobić. Pomyślcie o rodzinie tego gościa. Niestety, ale właśnie taki jest Polak.Poza tym większość dziewczyn najpierw sama zachowuje się "zachęcająco", a póżniej udaje dziewicę i jest wielce oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:17 No właśnie. O rodzinie. To on ją ma i powinien o niej myśleć. A wiadomo ile on już przykrości zrobił kobietom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Prawo jazdy - Szostek IP: 212.87.241.* 05.11.06, 11:56 Tak naprawdę nie wiadomo, czy w ogóle coś zrobił. Łatwo kogoś oczerniać i stwarzać pikantne opowiastki będąc anonimowym. Gdyby tak naprawdę było, w Częstochowie dawno byłoby o tym głośno, a jego kursantki masowo rezygnowałyby z kursu, bo chyba jeśli ktoś robi coś, co mi nie odpowiada, w dodatku ja płacę, to chyba nikt mnie tam nie trzyma ???? Nie raz widzę głupiukie laleczki, które swoim zachowaniem aż proszą, żeby je przelecieć, a póżniej okazuje się, że to uosobienie cnoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:55 Ludzie !!! Czy Wy naprawde nie zdajecie sobie sprawy z odpowiedzialności, z tego co za bzdury wypisujecie ???? Szlak mnie trafia, gdy przeczytałem te bzdury. Rozumię, ze moze nie odpowida styl tego faceta ok, ale od tego sa organy scigania i trzeba to udowodnic. Ponadto sam wiele lat juz ucze i palców mi brakuje i rak, aby zliczyc przpadki, kiedy bylem prowokowany przez kobiety ( a nawet skladano mi propozycje sexu za zalatwienie prawka ) Zaledwie kilka tygodni temu mialem przpadek, gdy kursantka przyszła w super krótkiej mini na lekcje i bez bielizny. Cale jej lono bylo widac, gdy kierowala ( nie wspomne o jej propozycjach erotycznych ). Kobiety sa straszne ! PRZEPRASZAM TE NORMALNE KOBIETY. Przerazajace rzeczy opisujecie i jestem przekonany, ze z prawda nie wiele maja wspolnego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustina Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:51 Mózg się lasuje, jak się to czyta!!!!! Nigdy o tym gościu nie powiem nic złego, bo gdyby nie on, to nigdy bym prawka nie zdała!!! Aż szkoda słów!!! Mylicie przyjacielskie podejście z molestowaniem!!! A może to Wasze marzenia??!! Gratuluję pani, która przyszła na jazdy w mini bez bielizny!!!! Panie Szostek!!! Nie ma lepszego od Pana!!! Dziękuję!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona instruktora Re: Prawo jazdy - Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:55 kurcze, dobrze że o moim mężu tu nic nie piszą Odpowiedz Link Zgłoś