Gość: Pablo>>>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:21 Jaki jest sposób na zabicie nudy w pracy?????? (szczerze wolałbym pracować fizycznie !!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudi_82 Re: nuda w pracy???????? 21.11.06, 16:28 Prowokacja? Idź powiedz szefowi że się nudzisz. Jeśli zależy mu na swojej firmie to zapewniam Cię, że już się nudzić nie będziesz. Szukanie pracy to bardzo wciągające zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: nuda w pracy???????? IP: 212.87.244.* 21.11.06, 17:09 Pablo , a ty nie masz przypadkiem swojego sklepu motoryzacyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a może pracujesz Re: nuda w pracy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:42 w agencji towarzyskiej ? Musisz zmienić make-up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: nuda w pracy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:44 Gość portalu: Pablo>>>> napisał(a): > Jaki jest sposób na zabicie nudy w pracy?????? > (szczerze wolałbym pracować fizycznie !!!!!!!) Jak chcesz popracować troszke fizycznie, to pomarszcz sobie Freda !! Satysfakcję bedziesz mial gwarantowana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpik Re: nuda w pracy???????? IP: *.prio138.trustnet.pl 21.11.06, 18:49 miałem ten sam problem ale odkąd zacząłem dłubać w nosie zrobiło sie ciekawiej;a przez 8 godzin co ciekawego mozna wydłubać, mógłbyś się zdziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: nuda w pracy???????? IP: *.21.pl 21.11.06, 19:23 Ja się uczę VBA i sobie automatyzuję pracę. Poza tym nie mogę się nudzić, wszyscy naokoło by widzieli, no chyba że dyskretnie :) Odpowiedz Link Zgłoś