Dodaj do ulubionych

Blacharz samochodowy Mlek

24.11.06, 21:59
czy ktos naprawial tam auto i czy warto tam robic
Obserwuj wątek
    • Gość: bryg Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:15
      Jeden z najlepszych w Czwie, a znam tą branżę.
      • Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:16
        Mlek robi szybko i szybko i liczy sie sztuka,a do malowania odsyła najczęściej
        do Kowalika na Tenisową!!! Znam tę branże dość dobrze,a najlepsze lakiery robią
        na Kiedrzyńskiej w CSV-gorąco polecam!!! A z blacharką lepiej pomysl o kimś
        innym!!! POZDR
        • Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:17
          to ty ciemniak jestes on szybko robi ale dobrze ty w csv to mozesz sobie
          dorobic lakier do roweru albo taczki a kowalik to on malo co dostaje tych aut
          wiec jak malo wiesz to siedz cicho
          • Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:01
            Kolego fajny znam branze jak własną kieszen i Mlek nie jest blachrzem
            najwyzszych lotów,gdbys zobaczył robote innych w porównaniu do Mleka to bys
            zbladł!!! Są inni którym Mlek moze skoczyc!!! Kowalik ma mieszalnie XL,która
            jest tanią linią Standoxa ale nie najgorsza i to pasuje Mlekowi!!! A w CSV robią
            naprawde dobre lakiery i pasujące do elementu jak mało gdzie!!! Widac,że chyba
            zaopatrujesz się na Wa-wskiej u tych dobrych kolorystów...
            • Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:34
              innych a to niby kogo ktorzy sa lepsi niektorzy to nawet ram nie maja i na
              drzewie naciagaja albo rubcugiem i szpachla a on z nowych czesci robi i nie
              wali kitu tyle ze na dziurach odskakuje moze nie jest bog wie kim ale jest
              dobry w tym co robi a csv no niewiem znam lepszych od dorabiania
              • Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:37
                a kowalik to zwykly kiep jest to fakt z tym sie zgodze mi chodzi o blache z
                mlekiem nie o lakier i ja tez w tym siedze i nie wydaje mi sie zeby taki
                chociazby sankowski lub brat kowalika robili lepiej
                • Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:48
                  Mlek jest niezły,ale znam lepszych!! Sama rama i pomiar nie wystarczy aby blachę
                  wyprowdzic,potrzeba trochę umiejętności i doświadczenia!!! A Kowalik gdyby nie
                  Mlek to cienko by spiewał!!! Ciekaw jestem czy próbowałeś inych blacharzy niz z
                  Wyszyńskiego??
                  • Gość: gosc Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 195.116.81.* 25.02.07, 19:46
                    to o kowaliku mało wiesz bo ma najlepszego lakiernika u siebie a ta firma
                    csv to jest obraz nędzy i rozpaczy
                • Gość: stały klient Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 25.11.06, 20:48
                  Mlek z Witkiem Kowalikiem to ma tyle wspulnego ze razem serwisuja samochody
                  marki renault mlek ma serwis na blache a Kowalik na lakier i na tym koniec.
                  cała reszte samochodow Mlek tam nie zawozi do lakierowania ma innego lakiernika
                  natomiast jesli chodzi o usługi blacharskie wykonywane w zakładzie Mleka to
                  jakosc roboty jest naprawde bardzo dobra nie mowie ze gdzie indziej tez dobrze
                  nie robia ale takich zakładow jest mało w czewie i okolicach
                • Gość: :) Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:49
                  jesli moge cos dodac w tym temacie.potrzebowalam wycene uszkodzen w mojej
                  cliowce.w serwisie renault odeslali mnie mnie do mleka mowiac ze tam mi zrobia
                  za niewielka oplata (cos kolo 10zl) lub nawet za darmo.udalam sie pod wyzej
                  wymieniony adres a tam pan powalil mnie z nog cena 50zl. nie wiem - moze liczyl
                  na naiwna blondynke:).dodam tylko ze u pan leszczynski takowa wycene zrobil za
                  darmo
                  • Gość: ktos Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 212.87.244.* 26.11.06, 13:44
                    To moze jak tu jest tylu znawcow, to podzielicie sie doswiadczeniem gdzie najlepiej dorabiaja lakier. Slyszalem, ze standox jest najlepszy.
                    • Gość: ktos inny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 26.11.06, 14:36
                      człowieku zeby dorobc lakier nie wystarczy miec mieszalnik np. standox, spies
                      hecker czy tez dupond albo ppc i dorobic na podstawie kodu(numeru lakieru)
                      podanego przez producenta jeszcze trzeba zrobic odpowiednie korekty a te
                      korekty robi człowiek kolorysta znajacy sie na rzeczy w tedy po takich
                      przeróbkach kolor jest w miare pasujacy ale i tak nie taki sam jak reszta
                      lakieru pozostawiona na samochodzie dlatego zaleca sie zrobienie tzw.
                      cienioania (przejscie)
                      • Gość: . Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.06, 14:53
                        Podam tylko cene
                        Renault Kangoo
                        wymiana zderzaka (bez lakierowania )
                        i
                        delikatne "wyklepanie" klapy bagaznika z pomalowaniem jej
                        6000zl moze sie nie znam ale wedlug mnie troche drogo :)
                        • Gość: von bronek Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 26.11.06, 15:02
                          tak napewno ta klapa była delikatnie uszkodzona i pod zderzakiem napewno nic
                          nie było uszkodzone:)
                          • Gość: ktos Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 212.87.244.* 26.11.06, 16:35
                            no to gdzie jest taki dobry kolorysta, bo ja juz dorabialem lakier w paru miejscach i prawie zawsze wychodzil inny, oprocz paru przypadkow. Jestem lakiernikiem amatorem , wiec chetnie poslucham rad specjalisty.
                            • Gość: Primo Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:39
                              Witam niezła blachę i za rozsądna kasę zrobicie państwo u Sławaka Leszczyńskiego
                              na Konwaliowej w firmie King-LAK!!! A jesli chodzi o dobrych kolorystów<nie
                              mylic z posiadaniem mieszalnika> to szczerze polecam ul.Kiedrzynską i CSV!!
                              Chłopaki dobrze robią kolor i potrafią tez wiele doradzic!!!! POZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka