wapert 24.11.06, 21:59 czy ktos naprawial tam auto i czy warto tam robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryg Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:15 Jeden z najlepszych w Czwie, a znam tą branżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:16 Mlek robi szybko i szybko i liczy sie sztuka,a do malowania odsyła najczęściej do Kowalika na Tenisową!!! Znam tę branże dość dobrze,a najlepsze lakiery robią na Kiedrzyńskiej w CSV-gorąco polecam!!! A z blacharką lepiej pomysl o kimś innym!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:17 to ty ciemniak jestes on szybko robi ale dobrze ty w csv to mozesz sobie dorobic lakier do roweru albo taczki a kowalik to on malo co dostaje tych aut wiec jak malo wiesz to siedz cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:01 Kolego fajny znam branze jak własną kieszen i Mlek nie jest blachrzem najwyzszych lotów,gdbys zobaczył robote innych w porównaniu do Mleka to bys zbladł!!! Są inni którym Mlek moze skoczyc!!! Kowalik ma mieszalnie XL,która jest tanią linią Standoxa ale nie najgorsza i to pasuje Mlekowi!!! A w CSV robią naprawde dobre lakiery i pasujące do elementu jak mało gdzie!!! Widac,że chyba zaopatrujesz się na Wa-wskiej u tych dobrych kolorystów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:34 innych a to niby kogo ktorzy sa lepsi niektorzy to nawet ram nie maja i na drzewie naciagaja albo rubcugiem i szpachla a on z nowych czesci robi i nie wali kitu tyle ze na dziurach odskakuje moze nie jest bog wie kim ale jest dobry w tym co robi a csv no niewiem znam lepszych od dorabiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:37 a kowalik to zwykly kiep jest to fakt z tym sie zgodze mi chodzi o blache z mlekiem nie o lakier i ja tez w tym siedze i nie wydaje mi sie zeby taki chociazby sankowski lub brat kowalika robili lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:48 Mlek jest niezły,ale znam lepszych!! Sama rama i pomiar nie wystarczy aby blachę wyprowdzic,potrzeba trochę umiejętności i doświadczenia!!! A Kowalik gdyby nie Mlek to cienko by spiewał!!! Ciekaw jestem czy próbowałeś inych blacharzy niz z Wyszyńskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 195.116.81.* 25.02.07, 19:46 to o kowaliku mało wiesz bo ma najlepszego lakiernika u siebie a ta firma csv to jest obraz nędzy i rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 25.11.06, 20:48 Mlek z Witkiem Kowalikiem to ma tyle wspulnego ze razem serwisuja samochody marki renault mlek ma serwis na blache a Kowalik na lakier i na tym koniec. cała reszte samochodow Mlek tam nie zawozi do lakierowania ma innego lakiernika natomiast jesli chodzi o usługi blacharskie wykonywane w zakładzie Mleka to jakosc roboty jest naprawde bardzo dobra nie mowie ze gdzie indziej tez dobrze nie robia ale takich zakładow jest mało w czewie i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:49 jesli moge cos dodac w tym temacie.potrzebowalam wycene uszkodzen w mojej cliowce.w serwisie renault odeslali mnie mnie do mleka mowiac ze tam mi zrobia za niewielka oplata (cos kolo 10zl) lub nawet za darmo.udalam sie pod wyzej wymieniony adres a tam pan powalil mnie z nog cena 50zl. nie wiem - moze liczyl na naiwna blondynke:).dodam tylko ze u pan leszczynski takowa wycene zrobil za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 212.87.244.* 26.11.06, 13:44 To moze jak tu jest tylu znawcow, to podzielicie sie doswiadczeniem gdzie najlepiej dorabiaja lakier. Slyszalem, ze standox jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos inny Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 26.11.06, 14:36 człowieku zeby dorobc lakier nie wystarczy miec mieszalnik np. standox, spies hecker czy tez dupond albo ppc i dorobic na podstawie kodu(numeru lakieru) podanego przez producenta jeszcze trzeba zrobic odpowiednie korekty a te korekty robi człowiek kolorysta znajacy sie na rzeczy w tedy po takich przeróbkach kolor jest w miare pasujacy ale i tak nie taki sam jak reszta lakieru pozostawiona na samochodzie dlatego zaleca sie zrobienie tzw. cienioania (przejscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.06, 14:53 Podam tylko cene Renault Kangoo wymiana zderzaka (bez lakierowania ) i delikatne "wyklepanie" klapy bagaznika z pomalowaniem jej 6000zl moze sie nie znam ale wedlug mnie troche drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von bronek Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.prenet.pl 26.11.06, 15:02 tak napewno ta klapa była delikatnie uszkodzona i pod zderzakiem napewno nic nie było uszkodzone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: 212.87.244.* 26.11.06, 16:35 no to gdzie jest taki dobry kolorysta, bo ja juz dorabialem lakier w paru miejscach i prawie zawsze wychodzil inny, oprocz paru przypadkow. Jestem lakiernikiem amatorem , wiec chetnie poslucham rad specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primo Re: Blacharz samochodowy Mlek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:39 Witam niezła blachę i za rozsądna kasę zrobicie państwo u Sławaka Leszczyńskiego na Konwaliowej w firmie King-LAK!!! A jesli chodzi o dobrych kolorystów<nie mylic z posiadaniem mieszalnika> to szczerze polecam ul.Kiedrzynską i CSV!! Chłopaki dobrze robią kolor i potrafią tez wiele doradzic!!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś