Dodaj do ulubionych

Stomatolog dla dziecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:31
Poszukuję stomatologa lub przychodni dla 6 letniego dziecka, który ma
podejście do dzieci bezboleśnie leczy ząbki, a w razie usunięcia zęba zrobi
to bezboleśnie. Nadmieniam że chodziłasm już z synem do stomatologa, ale
podejście Pani doktor do dzieci jest skandaliczny a, usunięcie zeba u niej to
istny horror. (Usuwała zęba dziecku, po stwierdzeniu że nie da się go
wyleczyć.Dziecko ma taki uraz że muszę znaleść takiego lekarza który
przywróci mojemu dziecku wiarę że wizyta u dentysty może być całkiem
fajna).Bardzo proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maresz Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:07
      Polecam Pana Jacka Kimla. Gabinet ma Al. Wyzwolenia 9 tel.034/36 42 009. Ma
      bardzo dobre podejście do dzieciaków, jest ostrożny i delikatny. Po zejściu z
      fotela dziecko dostaje mały upominek. Leczą się u niego moje dziewczyny.
      Pozdrawiam Maresz.
      • Gość: MAMA Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:11
        Bardzo dziękuję za informację i proszę o jeszcze więcej opini,
    • Gość: lestra Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.strefa.com 07.12.06, 13:16
      Dr Lipowski na rynku Wielunskim, to chyba nie jest specjalista "od dziecie" ale
      podejscie ma wspaniale, bylam u Niego z 2 letnia coreczka i pierwsza wizyta
      przebiegla bezblednie
    • Gość: :) Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:47
      a co to był za stomatolog?? ja polecam Dr.Ewę Brewczyńską przyjmuje na
      ul.Elsnera
    • Gość: kiki Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:18
      polecam dr Janika przyjmuje w 1 aleii wejscie brama kolo seki ma podejscie do
      dzieci jest mily chodze tam z moja corka juz pare lat ale to gabinet prywatny
      • Gość: ElKa27 Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:39
        A ja polecam dr.Sikorskiego, który przyjmuje na ul. Malewskiej na Wyczerpach.
        Rewelacyjne podejście do dzieci,doskonała skuteczność leczenia.Do tego świetnie
        wyposażony gabinet z własny rentgenem więc nie trzeba ganiać po mieście w razie
        potrzeby.O kamerze już nawet nie wspomnę.Ale najistotniejsze jest podejście do
        małych dzieci-super
    • Gość: Mama2 Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.centertel.pl 30.12.06, 18:55
      Zdecydowanie dr Katarzyna Klimala .
      Nie znam osoby o tak duzej cierpliwosci i ciepłym podejsciu do dzieci. Moja
      córka do nikogo innego nie chce isc.
      trzeba sie zapisac 325 47 03 - leczenie bezplatne, przychodnia kolo szpitala na
      Tysiącleciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka