IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:00
Wykonuję tipsy żelowe french (z białą końcówką), krystaliczne ( clear -
przezroczyste), jak i brokatowe,kolorowe czy z hologramami.Cena założenia to
50zł.Idą święta i sylwester może któraś z Pań byłaby zainteresowana.Jeżeli
tak to proszę się odzywać,podam swój numer gg lub telefon kontaktowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pytanie Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:02
      A jaka cena utwardzenia naturalnej płytki?
      • Gość: gość Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:05
        Utwardzanie naturalnej plytki kosztuje 20zł a razem z wtopieniami jakis wzorkow
        30zl.
      • Gość: jakie sa lepsze/ Re: Tipsy IP: *.nso.pl 22.12.06, 21:52
        utwardzanie? a ile to sie utrzymuje na paznokciach ja zrobilam sobie w salonie
        za 80 paznokcie ale chyba byly to akrylowe takie naklejane od 3/4 mego
        paznokcia i odlecialy po niecalym tygodniu((((((((( chcialbym paznokcie ale
        porzadnie zrobione zeby sie trzymaly . bo te przezroczyste chyba zelowe tak? co
        widze u dziewczyn ze wtopionymi wzorkami odpiszcie plis dzieki )?
    • Gość: ggg Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:37
      Podaj nr gg.
    • Gość: kaśka Re: Tipsy IP: 212.87.241.* 07.12.06, 19:46
      ja utwardzam naturalna plytke u dziewczyny za 20 zl z wzorkami atipsy za 40 zł
      teraz nawet dostałam rabat świąteczny gg 810402. Laska robi teraz dodatkowy
      kurs zdobnictwa i nawet nieżle jej wychodzi jestem ogólnie zadowolona i ceny
      bardzo przystępne
      • Gość: gość Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:49
        Podaje numer gg :) 6186384
    • Gość: aa Re: Tipsy IP: 212.87.229.* 07.12.06, 22:22
      a na czym dokladniej polega utwardzanie paznokci?? bo nie wiem co lepiej
      zrobic, tipsy czy utwardzanie?
      • Gość: gość Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:56
        uwtardzanie paznokci polega na zalaniu swoich naturalnych żelem,żeby się nie
        łamały a zakładanie tipsów polega na przedłużeniu swojego paznokcia metodą
        żelową lub akrylową
    • Gość: Magda Re: Tipsy IP: 89.174.23.* 19.12.06, 07:35
      ja byłabym zainteresowana moj mail magdzior_@op.pl
      • Gość: ZUS Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:35
        A ja pracuję w ZUS - ie, i dziękuję za nr gg. Niestety moje panny, każdy płaci
        podatki, dlaczego nie wy? Czas to zmienić. Jesteście dla nas bardzo łatwym
        łupem. A my za złapanie takich jak wy dostajemy niezłą premię. Pozdrawiam.
        • Gość: Magda Re: Tipsy IP: *.echostar.pl 19.12.06, 13:59
          To chyba tym powinien sie zajmować Urząd Skarbowy, a nie Zus?:)
          • Gość: ZUS Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:03
            To przekonasz się czym powinniśmy się zajmować. Już niedługo..
            • Gość: Magda Re: Tipsy IP: *.echostar.pl 19.12.06, 14:21
              Słuchaj chamski żartownisiu.Nawet nie potrafisz przyrównać nicków 2 piszących
              osób i nr.IP.Ja akurat tipsów nie zakładam, ale takie strachy to możesz sobie
              adresować do swoich dzieciorków.A może wysłać do ZUS-u Twoje groźby???Akurat sa
              godziny pracy, może ktos sie tym zainteresuje.Jeśli masz słuzbowy komputer to
              Cie znajdą i pojdziesz na pogadanke z szefem.Hahahah
              • Gość: magdusia Re: Tipsy IP: 212.87.241.* 19.12.06, 15:00
                no i co mi zus zrobi sama wychowuje dzieci nie pracuję więc nawet jak miałabym
                dostać jakąś kare to nie bedą mieli z czego sciągnąć jesteście beznadziejni
                może jakby państwo lepiej zajęło sie matkami samotnie wychowującymi dzieci to
                nie musiały by kombinować. A ja też zakładam tipsy w ramach ćwiczeń i biorę
                tylko symboliczna kwot za produkty do tego wykorzystane co ucczyć też się nie
                mogę by potem otworzyć własny salonik i dac wam dziady zarabiać????!!!!!
                • Gość: magdusia Re: Tipsy IP: 212.87.241.* 19.12.06, 15:03
                  no i co pani ZUS mi teraz napisze???? a moze to ja napiszę do sznownego
                  szefostwa co się robi w godzinach pracy zdaje się że juz kiedyś bł reportaż na
                  ten temat w tv????
                  • Gość: Rep Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:40
                    Tak się składa że mam w rodzinie dziennikarza TVN. A może by tak wreszcie
                    udupić ten ZUS - wyłudzacz pieniędzy od dziewczyn, ktore chcą sobie normalnie
                    dorobić? Czemu nie ścigacie prostytutek wystających na trasie - one też
                    dorabiają a jakoś ZUS sie za nie nie bierze???
                    • Gość: M Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:56
                      Co lepiej zrobić paznokcie akrylowe czy żelowe? Nigdy nie robiłam więc nie
                      wiem. Jakie sa róznice między nimi ? Ktore mniej szkodzą płytce paznokcia!
                      • Gość: magdusia Re: Tipsy IP: 212.87.241.* 20.12.06, 10:58
                        widzisz generalnie jest tak ze każdy tips zaszkodzi płytce i jak bym była nie
                        uczciwa i chciała więcej zarobić to bym tego nie mówiła moim klientkom
                        wystarczy ze połozysz sobie sam żel a paznokcie bedą bardzo ładnie wyglądały i
                        mozna też kombinowac ze zdobieniami a przy tym paznokieć tak ci sie nie
                        zniszczy pozdrawiam
                        • Gość: M Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:04
                          Dzieki za odpowiedz. :)
    • Gość: narkomaniak Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:05
      NO CO WY TIPSY TO NARKOTYKI!!!! kto handluje pigułami? jak za 50 pln to wezme

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka