Dodaj do ulubionych

Kiełtyka - Automatyzacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:10
Miał ktoś może egzamin u Kiełtyki z Automatyzacji?? Pisemny i ustny?? Może
ktoś się wypowiedzieć na ten temat?? Czy jest ciężko, czy bez większych
problemów....Czy bardzo dokładnie trzeba wszystko umieć?? dzięki za pomoc :P
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:50
      mnie tez by interesowało jakies info.....:)
    • Gość: jaa Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:13
      nikt nic nie wie??
      • Gość: była_studentka Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:44
        Co prawda kilka lat temu u niego zdawałam , ale okazał się raczej na luzie,
        wiele hałasu a jak przychodzi co do czego nie ma aż takich strachów, co nie
        zmiania faktu , ze całkiem luxnym można podejść. Pozdrawiam to w porzo facet :)
        • Gość: :) Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:42
          dzieki za odpowiedz :) a to prawda ze mozna pisemny oblac ale jak sie ustny zda
          to egzamin zzdany? a dobrze trzeba isc przygotowanym do niego na exam?
          • Gość: hmmm Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:00
            ????
            • Gość: A Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:13
              Ja też tam coś z nim miałem ale z 8 lat temu ... poczatkowo się wydawało
              niezbyt (obecności na wykładach) ale potem facet był nawet ok.
    • Gość: Ewa Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: 212.87.244.* 01.02.07, 10:18
      ja mialam w zeszlym roku. Pisemny luzik, zawsze sie cos wymysli. Na ustny
      przychodzisz bez wzgledu na wynik pisemnego. Kiełtyka zaprasza po 3 osoby do
      sali i zadaje czasami podchwytliwe pytania :P zasada jest taka ze pytania sa 3
      i na kazde trzeba odpowiedziec cos aby zaliczyc- jednak niektórzy jak
      odpowiedzieli to tez nie zaliczali :) . w poprzednim roku bardzo popularne bylo
      pytanie o sejsmograf (jak jest zbudowany, jak działa, i do czego sluzy) i
      wymienic i omowic wszystkie polaczenia np. rownolegle, szeregowe itp. (to co
      cwiczeniowcy dawali na ksero). Warto jeszcze wiedziec czy ciuchcia porusza się
      statycznie czy dynamicznie :P no i trzeba miec wszystkie wyklady w zeszycie.

Ogólnie rzecz biorąc 1/3 roku nie zaliczyla w pierwszym terminie ale na drugim
      juz wszyscy. Najgorsze jest czekanie na wejscie na egzamin ustny. trzeba
      przyjsc rano (ja mialam od 8.00) i czekac na swoją kolej, aż cie wyczytają bo
      niestety pan Kiełtyka nie wywiesza listy z kolejnością zdawania. w moim
      przypadku egzamin rozpoczął się o godzinie 18.15. Jedno pocieszenie: im blizej
      końca tym więcej ludzi zdaje :) co do ocen to baaaardzo rzadko zdarzala sie
      ocena lepsza niz 3,5

• Gość: K@m Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:12
        a ta ciuchcia porusza sie statycznie czy dynamicznie ? ;) :p aa pamieta ktoś
        moze jeszcze jakies pytankaa ? ;> i jesli chodzi o róznego typu wykresy były też
        taakie pytanka i różne wzory też ?
      • Gość: becik Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:44
        dzieki za wyczerpujaca odpowiedz :) ja dzis n\mialam pisemny i wiem z enie za
        bardzo mi psozedl i ze go nie zalicze :] a jturo czeka mnie ustny...i tak sie
        wlasnie zastanawialam jak to jest u Pana Kiełtyki....wie ktos może coś jeszcze?
        ja słyszałam , że czesto pyta o schemat budwy termoregulatora i maszyny parowej,
        oraz funkcja Diraca...
        • Gość: Ewa Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:24
          nie przejmujcie sie pisemnym bo to nie ma wiekszego znaczenia przy ocenach.
          hmmmm schematy sie zdarzaly ale tylko do 13.00 pozniej juz byla inna seria
          powtarzajacych sie pytan. I zauwazylam ze im wiecej sie umie tym bardziej
          trzeba sie wykazac a i tak ocena nie najwyzsza.... kilka dobrych rad: jezeli na
          ustnym bedzie jeszcze taki jeden ktos oprócz pana K. to patrzcie czy nie chce
          wam podpowiedziec czegos ;), ladnie się ubierzcie,uczeście, uśmiechajcie i
          spróbujcie zgadać na jakiś temat związany z automatyzacją(cos aktualnego w
          miare) i nie cwaniakujcie bo baaaardzo tego nie lubi. Na koniec najważniejsze:
          Nie wolno palić z nudów( w oczekiwaniu na egzamin )notatek z cwiczeń przed salą
          bo straaaasznie pozniej śmierdzi ;)
          • Gość: becik Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:35
            dzięki za pomoc :) trochę mnie podbudowałaś :) mam nadzieję, że nie będzie tak
            bardzo strasznie....ech u nas na roku to chodzą różne ploty :] jedni mówią żeby
            się ładnie ubrać i umalować a inni że nie że ponoć potrafi zwrócić uwagę lasce
            jak ma pomalowane paznokcie że trzeba przyjść "skromnie ubranym"..hehe idzie
            zgłupieć i nic nie wiadomo jak się na jutro szykować ;):] a w jakiej kolejności
            on wołał na egzamin?? tak po prostu losowo czy miał jakiś schemat? a czy
            obecności na wykładach mają w ogóle jakieś znaczenie?
            • Gość: Ewa Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:54
              bo nie nalezy sie wyzywająco ubierać. tylko "skromnie" napewno nie nalezy miec
              paznokci pomalowanych w dziwne wzorki i kolory bo to sie bardzo w oczy rzuca.
              Znam dziewczyne ktora zdala dzieki temu ze "ma najladniejsze wlosy na wydziale"-
              tak jej powiedzieli ;)
              Kolejność byla zuuuupelnie przypadkowa. Naj[pierw myslelismy ze wpuszcza na
              podstawie ilosci punktow z pisemnego ale szybko okazalo sie to nie prawda. Ja
              jakbym drugi raz miala isc do niego na egzamin przyszlabym na sam koniec.
              Przynajmniej nie mialabym 10 godz w plecy.
              Jak sprawdzi juz czy masz wszystkie wyklady- dokladnie kartka po kartce- to
              wtedy sie zdarza ze patrzy czy na listach obecnosci bylas ale nie zawsze.

a jak egzamin z ekonometri???
              • Gość: becik Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:09
                z ekonometrii zdany bez większych problemów za pierwszym razem na czwóreczke
                hihi :) ale wolałabym zdawać jeszcze raz ekonometrię niż ta automatyzację z
                której nic nie rozumiem i na razie niewiele umiem...:( a jak On pyta to jest
                taka bardziej luźna atmosferka czy strasznie napięta :> ech kurcze.... strach
                się bać, a i do nauki jest tak dużo...:/ ale chyba się pouczę tak "ogólnie" bo
                szczegółowo to nie bardzo da rade...:(
                • Gość: Ewa Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:23
                  Powiem tak: pan K. cały czas się uśmiecha :) ale czy do ciebie czy z ciebie to
                  juz sama musisz sie zorientowac :)
                  • Gość: becik Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:50
                    oki dzięki za pomoc ;)
    • Gość: student Re: Kiełtyka - Automatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:27
      spoko loko ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka