Dodaj do ulubionych

wiarygodnośc testu ciążowego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:16
mam pytanko może ktoś mi pomorze,dziewczyna robiła test ciążowy wyszedł
naegatywny czy może być tak że jednak jest w ciąży,jak jest wiarygodność
takiego testu.mam nadzieję ze prawie 100%.proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • aaola Re: wiarygodnośc testu ciążowego 03.02.07, 08:58
      to zalezy kiedy był wykonany ten test Mój pierwszy zrobiony przed planowaną @
      wyszedł negatywny, drugi zrobiony dniu planowej @ miał juz dwie kreski:)
      • Gość: mgr farmacji PRE-TEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:42
        To najbardziej wiarygodny test ciążowy, poleca go polskie towarzystwo
        ginekologiczne o raz posiada pojemnik na mocz, sama go używałam, nim handluje
        więc polecam to co naprawde dobre
    • Gość: Edyta Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: 80.48.49.* 03.02.07, 08:58
      Wiarygodność jest dosyć duża. Moim zdaniem jeśli wyjdzie pozytywny to 100% a
      negatywny to nie zawsze. Test mógł być zrobiony np za wcześnie
      • Gość: 12.12m Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:46
        mysle ze wynik wyjdzie 99% jesli zrobiony jest według instrukcji,czyli po
        odpowiednim czasie i oczywiscie z rana.proponuje za dwa dni wykonac jeszcze raz
        test albo isc do ginekologa sie upewnic.pozdrawiam.
        • Gość: Ł Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 09:52
          moja dziewczyna robila test kilka razy, coz zdarza sie. robilismy go gdy okres
          sie spoznial by sie upewnic i nie stresowac gdy okres sie spoznial. Za kazdym
          razem wychodzil (-). ile dni od ryzykownego kontaktu robiliscie test?
          • Gość: nie ojciec do ł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:16
            misciąc od i nie wiem jak jest pewnosc czy nie jest w ciazy
            • Gość: Ł Re: do ł IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:32
              moim zdaniem jest duza pewnosc ze nie jestes ojcem. Jesli chcesz to potewirdzic
              (jesli nie do konca ufasz wykonanemu testowi), mozesz wykonac test ciazowy
              jakies innej firmy, niz ten ktory robiliscie, albo wykonac test u ginekologa.
              • Gość: Ł Re: do ł IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:37
                jesli chodzi o testy, sa to testy enzymatyczne, wykrywajace gonadotropine
                kosmowkowa, ktora produkuje lozysko. Mozna ja wykryc w moczu i we krwi. Testy
                "domowe" wykrywaja ja w moczu, u ginekologa, z tego co kojaze wykrywa sie ja we
                krwi, dlatego daja 99,999% pewnosci. Testy domowe daja kolo 98%-99% pewnosci,
                tak wiec ryzyko ze test nie wykryl ciazy jest minimalne
            • Gość: medyk Re: do ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:33
              Test powinno przeprowadzać się co najmniej tydzień po terminie spodziewanej
              miesiączki,z moczu porannego, środkowego (tzn.trochę wysiusiać i dopiero potem
              nałapać moczu niewielką,określoną w instrukcji ilość moczu). Czułość testów ok
              99.7%.Pozdrawiam
    • Gość: nie ojciec Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:53
      dziękuję wszytkim za wpisy i czekam na wiecej
    • Gość: ortograf Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:01
      kolego zamiast machać ptakiem, weź się do solidnej nauki ortografii...
      • Gość: nie ojciec Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:25
        i oczewiscie mosial sie odezwac jakis pacan
        • Gość: nauczycielka polsk Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:28
          nie pacan tylko, jakiś mądry człek...w 100% go popieram...że też takie nieuki
          mnożą się i sprowadzają na świat kolejnych głąbów...dyslektyków
          • Gość: franc Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:38
            i znowu wątek o poważnej sprawie przeradza się w wątek o bzdurze nie dotyczącej
            tematu.dajcie sobie już spokój.szczególnie nauczycielka polskiego.
            • Gość: nauczycielka polsk Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:41
              Jak to nie dotyczącej tematu?nie dość, że poprawnie pisać nie umiesz, to jeszcze
              myśleć logicznie tez nie potrafisz. Wiadomo, do tego, żeby zostać ojcem myślenia
              nie potrzeba, wręcz przeciwnie...
              • Gość: franc Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:47
                ale to nie ja napisałem wiec walnij się w głowę może ci pomoże
                • Gość: nauczycielka polsk Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:52
                  To, że raz podpisujesz się "nie ojciec", a raz "franc", świadczy dodatkowo
                  zaburzeniach psychicznych (rozdwojenie jaźni)...powinieneś zostać poddany
                  intensywnej farmakoterapii.
                  • Gość: Ł Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 12:11
                    znajdz sobie jakis watek o ortografii i tam sie produkoj. Jesli uwazasz ze watek
                    o tescie ciazowym ma tak wiele wspolnego z ortografia ma tyle wspolnego z
                    ortografia to widocznie z toba jest cos nie tak.
                    Nie kazdy jest humanista
                    i co masz do dyslektykow/dysortografikow??? czlowiek jak czlowiek.
                    • Gość: Enter-ka Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:59
                      najbardziej wiarygodny jest test z krwi Można go zrobić przy szpitalu na
                      Mickiewicza Kosztuje ok.30 zł ale 100% pewności
          • Gość: Edyta Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: 80.48.49.* 05.02.07, 16:21
            No jeśli dyslektyków nazywasz głąbami...
    • Gość: aga Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:10
      Dokładnie,badanie poziomu beta HCG na Mickiewicza w laboratorium,wyniki tego
      samego dnia po południu(badania do 9.00).Wiarygodność 100%
      • Gość: Enter-ka Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:13
        tam jest tylko napisane, że do godz 9 ale jak się ładnie poprosi to nawet
        przyjmą w nocy :)
        • Gość: nie ojciec Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:03
          czy ktoś może jeszcze coś na ten temat powiedzieć
          • Gość: hej joop Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:15
            przecież wszystko już zostało powiedziane...
            • Gość: prawie 100% Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:47
              prawie - robi wielką różnicę!!
    • Gość: aga Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:04
      właśnie chłopie,WSZYSTKO ZOSTAŁO POWIEDZIANE!Beta HCG zrobisz na Mickiewicza
      też w niedzielę.Więc zasuwaj jutro z rana z panną do laboratorium!I już
      wszystko będzie jasne:-)
    • Gość: aga Re: wiarygodnośc testu ciążowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:06
      Enter-ko jeśli będziesz mamą,to gratuluję!Bo ja sie spodziewam w lipcu...:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka