Gość: poszukujący IP: *.man.czest.pl 21.02.07, 17:19 Jak się pracuje w tej firmie? Jakie warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komino Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:40 nie polecam.szefowie sa OKROPNI.tylko sie tam umeczysz i popadniesz w nerwice lub inna chorobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 22.02.07, 18:37 Dzięki za ostrzeżenie - a możesz napisać kto tam rządzi (obiło mi się o uszy nazwisko Sanocki)? A może znasz (lub ktoś z forumowiczów zna) jakieś normalne firmy geodezyjne w mieście lub okolicy (Śląsk)? Kto jeszcze miał do czynienia z tą firmą i może coś napisać - nie chciałbym polegać tylko na jednej opinii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 23.02.07, 21:01 nikt więcej nie zna tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
onahonda Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? 23.02.07, 21:04 najlepiej sam sprawdź . na tym forum nie preczytałem rzadnej dobrej opini na temat firm z Częstochowy , dziwne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:43 Wiem tyle o tej firmie że pracowała dla BKM z ARiMR, kompletnie nie kompetentna w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 24.02.07, 14:14 ARiMR - wiem co to jest ale BKM - nie mam pojęcia. Mógłbyś napisać coś więcej o niekompetencji Pryzmatu? Dyrekcja jest niekompetentna czy pracownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 24.02.07, 14:57 BKM to biuro kontroli na miejscu, a jęsku chodzi o niekompetencję to również chcialabym wiedziec coś wiecej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 25.02.07, 21:10 dzięki za wyjaśnienie - a może jeszcze ktoś ma jakieś info o PRYZMACIE? Da się tam zarobić? Jakie godziny pracy? (jedna czy więcej zmian?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 25.02.07, 21:56 ja pracuje w Pryzmacie... nie ma pracy na zmiany jest system zadaniowy dostajesz zadanie i masz je wykonać... i jaki będzie tego efekt taką kaskę dostaniesz więc jeśli się postarasz to zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:16 I dyrekcja bo zatrudnia ludzi nie znających się na rolnictwie (uprawach)i pracownicy bo właśnie się nie znają, rolnicy po ich kontroli w wielu przypadkach mają kwasy w arimr bo oni nie rozróżniają upraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 25.02.07, 21:54 HMMM .... widzę że bardzo dobrze się orientujesz w tej sprawie... czyżbyś pracował w BKM (aż chciałoby się zapytać czy Ty zansz tak doskonale uprawy)?? Ciekawe... a jeśli chodzi o rolników ze Śląska to oni sami nie wiedzą co uprawiają i gdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:48 Jak mówiłem zadaniowy system. Spróbuj, firma ma ISO, zarządzanie od dolne a ARiMR to robimy 4 rok i już na 4 województwach, to chyba coś znaczy że firma jest kompetentna. Firma wykonuje usługi które robią tylko nieliczne firmy jak mapy dla wojska, topograficzne, sozologiczne, hydrograficzne i GIS. Sorki ale małe i niekompetentne firmy tego nie robią. Zadaniowy system natomiast pozwala zarobić. No chyba że nie chcesz dobrze i ambitnie pracować to źle trafisz, ale jak chcesz się rozwijać to dobrze trafiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 27.02.07, 19:19 Napisz, proszę, co to jest "zadaniowy system pracy" - na czym to u Was polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 28.02.07, 22:45 up - interesuje mnie "system zadaniowy" - czy ktoś z pracowników Pryzmatu może mi udzielić info jak to u Was wygląda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geodeta Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.21.pl 01.03.07, 14:08 polega to na tym, że dostajesz zadanie a zarobisz i tak minimum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: omijać z daleka b/t IP: *.man.czest.pl 02.03.07, 20:14 Możesz rozwinąć dlaczego omijać z daleka? Aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: omijać z daleka b/t IP: *.25.inds.pl 02.03.07, 20:32 hej dopóki nie sprawdzisz to tak naprawdę nie będziesz wiedział jak jest... każdy ma inne zdanie... nie spróbujesz nie wiesz... nie ma co liczyć na zdanie osób, które nie pracowały i stwierdzają coś po tym co usłyszą od znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: omijać z daleka b/t IP: *.man.czest.pl 07.03.07, 13:18 > [...] nie ma co liczyć na zdanie osób, > które nie pracowały i stwierdzają coś po tym co usłyszą od znajomych W pełni się zgadzam z Tobą - dlatego chciałbym poznać zdanie osób, które tam pracują bądź pracowały (na temat zadaniowego systemu pracy również - jak się sprawdza, kto wyznacza zadania i czy są do wykonania w normalnym czasie pracy). Odpowiedz Link Zgłoś