Dodaj do ulubionych

Pryzmat - geodezja - co to za firma?

IP: *.man.czest.pl 21.02.07, 17:19
Jak się pracuje w tej firmie? Jakie warunki?
Obserwuj wątek
    • Gość: komino Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:40
      nie polecam.szefowie sa OKROPNI.tylko sie tam umeczysz i popadniesz w nerwice
      lub inna chorobe
      • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 22.02.07, 18:37
        Dzięki za ostrzeżenie - a możesz napisać kto tam rządzi (obiło mi się o uszy
        nazwisko Sanocki)? A może znasz (lub ktoś z forumowiczów zna) jakieś normalne
        firmy geodezyjne w mieście lub okolicy (Śląsk)?

Kto jeszcze miał do czynienia z tą firmą i może coś napisać - nie chciałbym
        polegać tylko na jednej opinii ...
      • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 23.02.07, 21:01
        nikt więcej nie zna tej firmy ?
        • onahonda Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? 23.02.07, 21:04
          najlepiej sam sprawdź . na tym forum nie preczytałem rzadnej dobrej opini na
          temat firm z Częstochowy , dziwne ....
          • Gość: Cris Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:43
            Wiem tyle o tej firmie że pracowała dla BKM z ARiMR, kompletnie nie kompetentna
            w tym temacie.
            • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 24.02.07, 14:14
              ARiMR - wiem co to jest ale BKM - nie mam pojęcia. Mógłbyś napisać coś więcej o
              niekompetencji Pryzmatu? Dyrekcja jest niekompetentna czy pracownicy?
              • Gość: Aga Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 24.02.07, 14:57
                BKM to biuro kontroli na miejscu, a jęsku chodzi o niekompetencję to również
                chcialabym wiedziec coś wiecej......
                • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 25.02.07, 21:10
                  dzięki za wyjaśnienie - a może jeszcze ktoś ma jakieś info o PRYZMACIE? Da się
                  tam zarobić? Jakie godziny pracy? (jedna czy więcej zmian?)
                  • Gość: pracownik Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 25.02.07, 21:56
                    ja pracuje w Pryzmacie... nie ma pracy na zmiany jest system zadaniowy
                    dostajesz zadanie i masz je wykonać... i jaki będzie tego efekt taką kaskę
                    dostaniesz więc jeśli się postarasz to zarobisz
              • Gość: Cris Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:16
                I dyrekcja bo zatrudnia ludzi nie znających się na rolnictwie (uprawach)i
                pracownicy bo właśnie się nie znają, rolnicy po ich kontroli w wielu
                przypadkach mają kwasy w arimr bo oni nie rozróżniają upraw.
                • Gość: Krycha Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.25.inds.pl 25.02.07, 21:54
                  HMMM .... widzę że bardzo dobrze się orientujesz w tej sprawie... czyżbyś
                  pracował w BKM (aż chciałoby się zapytać czy Ty zansz tak doskonale uprawy)??
                  Ciekawe... a jeśli chodzi o rolników ze Śląska to oni sami nie wiedzą co
                  uprawiają i gdzie....
                  • Gość: pracownik Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:48
                    Jak mówiłem zadaniowy system. Spróbuj, firma ma ISO, zarządzanie od dolne a
                    ARiMR to robimy 4 rok i już na 4 województwach, to chyba coś znaczy że firma
                    jest kompetentna. Firma wykonuje usługi które robią tylko nieliczne firmy jak
                    mapy dla wojska, topograficzne, sozologiczne, hydrograficzne i GIS. Sorki ale
                    małe i niekompetentne firmy tego nie robią. Zadaniowy system natomiast pozwala
                    zarobić. No chyba że nie chcesz dobrze i ambitnie pracować to źle trafisz, ale
                    jak chcesz się rozwijać to dobrze trafiłeś.
                    • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 27.02.07, 19:19
                      Napisz, proszę, co to jest "zadaniowy system pracy" - na czym to u Was polega?
                    • Gość: poszukujący Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.man.czest.pl 28.02.07, 22:45
                      up - interesuje mnie "system zadaniowy" - czy ktoś z pracowników Pryzmatu może
                      mi udzielić info jak to u Was wygląda ?
                      • Gość: geodeta Re: Pryzmat - geodezja - co to za firma? IP: *.21.pl 01.03.07, 14:08
                        polega to na tym, że dostajesz zadanie a zarobisz i tak minimum ...
    • Gość: geodeta omijać z daleka b/t IP: *.21.pl 01.03.07, 14:06
      • Gość: poszukujący Re: omijać z daleka b/t IP: *.man.czest.pl 02.03.07, 20:14
        Możesz rozwinąć dlaczego omijać z daleka? Aż tak źle?
        • Gość: ja Re: omijać z daleka b/t IP: *.25.inds.pl 02.03.07, 20:32
          hej
          dopóki nie sprawdzisz to tak naprawdę nie będziesz wiedział jak jest... każdy
          ma inne zdanie... nie spróbujesz nie wiesz... nie ma co liczyć na zdanie osób,
          które nie pracowały i stwierdzają coś po tym co usłyszą od znajomych
          • Gość: poszukujący Re: omijać z daleka b/t IP: *.man.czest.pl 07.03.07, 13:18
            > [...] nie ma co liczyć na zdanie osób,
            > które nie pracowały i stwierdzają coś po tym co usłyszą od znajomych

W pełni się zgadzam z Tobą - dlatego chciałbym poznać zdanie osób, które tam
            pracują bądź pracowały (na temat zadaniowego systemu pracy również - jak się
            sprawdza, kto wyznacza zadania i czy są do wykonania w normalnym czasie pracy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka