Gość: fotografik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 18:45 img105.imageshack.us/img105/5065/originallz8.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 18:54 Cudowna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) ss Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:08 okropna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravo! Za żart... Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:27 bo piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... To nie ta Aleja IP: *.gre.pl 23.03.07, 10:20 Zauważyłeś - ta ma drewniane, wcale nie okrągłe donice. Inne szczegóły znajdź sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To nie ta Aleja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:29 cos ta wizualizacja nie pasuje do rzyczywistosci....i kto nam teraz bedzie polerował te granity ..hehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: To nie ta Aleja IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.03.07, 10:30 Ja jestem tylko ciekawa jak te nowe aleje będą wyglądały po przejściu mas pielgrzymów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetyka Te nocniki okrągłe zupełnie nie pasują tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:16 do płytek i kostek w formie kwadratu pasują podobne, jakieś ta, ale broń Boże nie okrągłe gary do gotowania bydlętom pokarmu... co to za estetyka....na Syberii takiego gustu nie spotykałem, nawet w najgorszej wsi zacofanej wygląda wszystko bardziej naturalnie....tu widzę wynaturzenie..... Co za kretyni? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: To nie ta Aleja 23.03.07, 19:08 Składałem w tej sprawie interpelacje, tj. interpelacja dot. wizualizacji (mającej się nijak do rzeczywistości) wprowadzającej w błąd mieszkańców. Oto co uzyskałem w odpowiedzi: www.jacekkrawczyk.pl/materialy/interpelacje/int3a.jpg www.jacekkrawczyk.pl/materialy/interpelacje/int3b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: To nie ta Aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:33 za kopie, proszę mnie informować dalej o oficjalnych listach tych tępaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:16 A miało być tak pięknie....Dlaczego tak spier.olili naszą piękną Aleję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:05 Przykro patrzeć jak się rozwinęła wizja z rzeczywistością, ale to już taka nasza narodowa specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetyk Re: III Aleja ukonczona!!! Zdjecie sprzed kilku g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:26 bardzo ladne, nie bylo mnie dawno w miescie a tu takie zmiany musze przejsc sie osobiscie aby podziwiac to cudo Odpowiedz Link Zgłoś