Gość: Ciekawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:09 Znacie tę dziewczynę? Na zdjęciu pierwsza z prawej slowacki.org/DzienTanca/images/img_6989.jpg Widzialem ją też jak tańczyla na jakims koncercie na promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrembi Re: Tancerka 26.03.07, 11:32 Na promenadzie też widziałem. Tańczyla z innymi dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwiaaa Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:39 Nie wiem, ale ładnie wygląda, prościutkie nóżki i wyciągniete paluszki. Podziwiam tancerki, ze tak potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tancerka IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 11:57 laska jest chyba ze slowackiego , ma 18-19 lat. jej nie znam ale ta laske obok znam tyle o ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tancerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:20 Ale brzydka.Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:40 do oli: A ty pewnie piekna jesteś. Co? Ciekawe w takim razie, czemu nie tańczysz i to nie tobą ktoś się zainteresował? typowe zazdrosne babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: Tancerka 26.03.07, 15:50 no to się ucieszy jak się dowie ile ma lat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
estellaa Re: Tancerka 26.03.07, 22:08 ładna dziewczyna, chyba tańczyła kiedyś też w ekonomiku, ale nie wiem, z którego jest liceum. Moze chodzi do słowackiego, jak znasz tam kogoś, to zapytaj, czy ją zna i z której jest klasy i już bedziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekwski Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:37 W słowackim raczej nie. Ja już dawno mam za sobą czasy licealne :-) Ale jeśli ktoś ma tam znajomych, to niech popyta. Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
estellaa Re: Tancerka 26.03.07, 23:51 To ty Ciekawski za licealistkami się uganiasz ;-) Zapytam znajomych z ekonomika. mają zdjecia z tamtego występu, wiec może coś wiedzą, skąd ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:18 Znam z widzenia, ale nic wiecej o niej nie wiem. Widziałem też jak tańczyla na jakiejś imprezie chyba na placu za puchatkiem. Owszem ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
greenfirerince Re: Tancerka 28.03.07, 16:22 Tańczy taniec irlandzki w zespole z MDKu. Nie dziwie sie Ciekawski, że zwrócila twoją uwagę. Jest najbardziej sceniczna i najładniej się porusza ze wszystkich, które tam tańczą. Niestety nic wiecej powiedzieć nie mogę. Jeden raz z nią rozmawialam i wiem jak ma na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus$ Re: Tancerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:34 ludzie jak mozecie mowic ze ona jest ladna? ona jest brzydka!! juz ladniejsze chodza po alejach!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrembi Re: Tancerka 28.03.07, 17:46 Wszystko zależy od tego, co uważasz za ladne. Jeśli porozbierane dziunie paradujące po alejach uwazasz za ładne, to tylko współczuć ci trzeba. A my tu mówimy o czymś trochę innym i na nieco innym poziomie. Ale skoro tobie sie nie podoba, to na co czekasz? Szkoda czasu przed kompem, biegnij w aleje oglądać gołe brzuchy i tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
greenfirerince Re: Tancerka 28.03.07, 21:47 gdybyś widzial ją w tancu, na scenie, to nie ośmieszałbys się swoimi porównaniami do panienek paradujacych po alejach. A swoją drogą, ciekawa jestem, ile z nich robi coś więcej poza spacerkami przez aleje do solarium i na tipsy. Masz gust chłopie, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreon Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:07 Jacuś to bezguście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Tancerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:33 Green napiszesz jak ma na imię? Dzieki za wskazówki, a nie wiesz moze gdzie i kiedy będzie można ją zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
greenfirerince Re: Tancerka 29.03.07, 11:18 spróbuj zapytac w MDKu, kiedy mają najblizszy występ. A co do imienia, to mam wątpliwości, czy napisać, bo tutaj każdy moze przeczytać. Z drugiej strony zdjęcie jest i każdy je ogląda. Moze wyślij mi maila na mojego nicka. Odpiszę. Zawsze to bardziej dyskretna forma przekazywania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C... Re: Tancerka IP: 83.2.141.* 26.05.07, 19:51 Jak dzisiaj tańczyły na promenadzie, to jej nie widziałem, a może to nie były one. Wie ktoś z was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish Re: Tancerka IP: 83.2.142.* 26.05.07, 19:53 Ta dziewczyna nie tańczy już w zespole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.. Re: Tancerka IP: 83.2.141.* 26.05.07, 19:59 Dlaczego? Z tego zdjęcia wygląda najlepiej w porównaniu z tą resztą, co widziałem. Czemu nie tańczy? Znasz ją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish Re: Tancerka IP: 83.2.142.* 26.05.07, 20:00 Znam, z tego co wiem nie mieszka już w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
filipste Re: Tancerka 26.05.07, 20:13 z tego, co wiem, to tam są jakieś przekręty z prowadzącą zajęcia. słyszałem od znajomej, która kiedyś była na kastingu u nich i zrezygnowała. nie wiedziałem, ze one jeszcze gdzieś tańczyły a tu widzę nowy post o nich. widziałem je kiedyś w mdku i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
greenfirerince Re: Tancerka 26.05.07, 20:43 Dziwne. Gdy z nią rozmawiałam jak tańczyły pod puchatkiem, to mówiła, że kocha tańczyć i nie wyobraża sobie życia bez tego. Jeśli wyjechała z Częstochowy, to znaczy, że musi tańczyć w innym miejscu. Szczerze powiem, ze nie wyobrażam sobie jej poza sceną. Tylko dla zespołu to strata, bo ona bardzo wyróżniała się na korzyść, czego niestety reszcie trochę brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mimblaxxx Re: Tancerka 28.05.07, 15:15 A to ciekawe. Nie sądziłam, że kiedykolwiek na forum pojawi się wzmianka o kimś, kogo znam. O ile mi wiadomo, to dziewczyna widniejąca na zdjęciu w pierwszym poście Ciekawskiego ma przerwę w tańcu w zespole z Częstochowy. Nie tak dawno rozmawiałyśmy na ten temat i sama podkreślała, że nie ma zamiaru rezygnować. Czasami życie wymaga od nas pewnych poświęceń. Czasami trzeba wyjechać, zwłaszcza gdy się mieszka w takiej mieścince, jaką jest Częstochowa i bezrobocie tak duże, że człowiek traci jakąkolwiek alternatywę. W końcu pieniądze nie rosną na drzewach. Czasem trzeba trochę popracować, a nie tylko śnić. A do pracy czasami trzeba wyjechać. I co? To ma oznaczać, że później nie ma już do czego wracać? Ciekawa jestem, jak ona zareaguje, gdy dowie się, ze ktoś stwierdził, że ona już nie ma tego swojego celu powrotu? Odpowiedz Link Zgłoś