Gość: parka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:24 szukamy parki o podobnych upodobaniach.... podaję nasz adres e-mail: demonik@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mietek i władek Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:27 My sie piszemy na to, napiszemy później. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: swingersi 30.04.07, 22:33 a ja was zapraszam na swietna imprezke do jednego z klubow w cz-wie na calonocna zabawe z innymi parkami.zabawa jest udana,ludzie zjezdzaja sie z calej polski.wiecej info www.swingersclub.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: swingersi IP: 83.15.26.* 30.04.07, 22:47 nie wiedzialam ze cos takiego funkcjonuje w czestochowie jestem w total szoku z pewnoscia jest dobra zabawa:) ja szczerez bym sie chyba nie odwazyla:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 06:33 Najlepiej od tyłu, ale można też inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: Zboki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:20 taki burdel w swietym miescie??? toz to skandal! panie wrona reaguj pan!!! ps. koles na fotach niezly clown, a te dziewczyny to straszne barachła z celulitem i tlustymi brzuchami! łeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: swingersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:42 Oj synku jak będziesz starszy tylko na takie będziesz leciał :))) Sam się przekonasz. Ma się naście lat to się liczą dechy-laski. Ma się więcej lat to się liczy duży cyc i tyłek. Na marginesie ... te kobitki z fotek nie są atrakcyjne ... brak im cycek ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:32 no cóż... jak widzę raczej nie ma chętnych na fajną zabawę... Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:45 rozczaruję was, tu na tym formu i w ten sposób nikogo nie znajdziecie. Zostaniecie wyzwani od najgorszych przez pseudo świętoszków. Może na stronach klubu69? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:18 przestańcie promować pseudodekadencję...my jesteśmy normalni...w dodatku tu są dzieci...zbokom zdecydowane STOP Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 22:24 takie jest zycie malenki.udzie chca sobie urozmaicic sex.fajna zabawa co ty mozesz o tym wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:33 myszka, a ty tez swingujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 22:57 bywam czasami na takich imprezach ale...nie biore w nich czynnego udzialu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio Re: dość zbokom na tym forum IP: *.centertel.pl 01.05.07, 23:40 to Ty jeszcze myszka napisz jak moja zone do swingowania namowić.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 23:51 i jeszcze za to placic mam? hehehe, ja podziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:14 a róbcie sobie, co chcecie...wasza sprawa, jak się obudzicie z hivem albo wzw typuC...tacy ludzie nie powinni korzystać z miejsc użyteczności publicznej, bo narażają niewinnych ludzi na różne choróbska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokerek Co wy na to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:30 www.otwieramy.pl/?p=29598 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:01 czemu od razu wyzywasz od zboków jeden z drugim... czy my kogoś na siłę wciągamy do łóżka?? to jest decyzja małżeńska i jeśli inna para chce w ten sposób urozmaicić sobie życie sexualne to ich sprawa... ciekawe czy ci co wulgarnie się wyrażają nie chcieliby spróbować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezbok para małżeńska :))) cha.cha.cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:12 słowo para małżeńska dziwnie brzmi w tym kontekście...cha.cha.cha...zboki jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:13 urozmaicic? obciaganie czy nadstawianie anusa obcemu facetowi nazywasz urozmaiceniem? a poza tym wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred skarpeta anormalni na margines społeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:18 Każdy normalny facet, jakby ktoś jego zonę albo laskę ładował, zareagowałby natychmiast i to bynajmniej nie podnieceniem(no chyba, że ma tę kobietę głęboko gdzieś).Tak samo winno być z kobietami...te pary to zwykłe szmaty społeczne...Takie kur..two pod przykrywką swobody obyczajowej...Powodzenia w leczeniu interferonem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n.i.p.69 Re: swingersi 20.09.07, 11:57 ...para małżenska to z definicji 2(dwie) osoby zazwyczaj odmiennej płci. (..róbcie sobie co chcecie, ale nie nazywajcie sie parą małzenską, bo to zwyczajne klamstwo i bezpodstawna próba sankcjonowania swojej problematyki w ramach ogólnie przyjętych norm i zasad moralnych)Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pseudoświętoszek Obrzydliwi jesteście>polecana terapia u seksuologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:31 Nie dość, ze ci ludzie po prostu się k.wią, to jeszcze chwalą się tym na publicznym forum.W dodatku nie widzą w tym żadnego problemu.Fakt, że kogoś nie podnieca własna żona czy mąż i chce dodatkowych podniet, zmusza niektórych ludzi do obrzydliwych rzeczy.I te anormalne, darmowe prostytutki czują się jeszcze rozgrzeszone moralnie z takiego postępowania. Zamiast dawać d.y i myśleć o wsadzeniu f.ta w obcą szparę, udajcie się do seksuologa na terapię, albo przelejcie swoje frustracje seksualne na jakieś NIESZKODLIWE hobby.Nie pozdrawiam tych seksualnych kalek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO JEDEN Re: Obrzydliwi jesteście>polecana terapia u s IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:32 czy wiecie skąd najwięcej samotnych panów jest w Częstochowskim klubie dla swingersów i jeszcze jedno największa sprzedaż prezerwatyw w kraju właśnie jest w Częstochowie taki mały zbieg okolicz ale co tu pisać o moralności jeśli przykłady idą z samej góry np.ale nie wymienię są to sami wiecie nie ci z samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:01 ale z Was pacany, hahahaha... żal dupę sciska że tak nie możecie?? buahahahahaaaa... pozostało Wam tylko walenie gruchy hihihihi... świerszczyki i poronole za 5 zeta w kiosku.... hahahahaaa... waligruchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: swingersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:35 Mnie zal dupy nie sciska. Mam ze swoja zona cudowny seks i nie szukamy innych wrazen.A jak ciebie kretynie rajcuje jak ktos rznie twoja kobitke a potem spuszcza sie jej do ust ..no coz ,to ty jestes nienormalny ,a nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek i Roman Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:12 a Twoja żona jest lepsza?? cichodajka, znamy ją doskonale.... a rżnie się jak mało która... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor zasponsoruje IP: 89.101.178.* 02.05.07, 20:30 a moze znajdzie sie chetna dziewczyna na sponsoring? dyskrecja gwarantowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Re: zasponsoruje IP: 89.101.178.* 02.05.07, 20:31 xxx1980@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joa_nn Re: zasponsoruje 04.06.15, 19:42 znajdzie się ;) polecam Ci stronkę piękneibogaci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pseudoświętoszek chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:49 Popieram w 100%. Mnie też żal dupy mi nie ściska, bo takiej szmaty, co się na nią spuszcza jakiś kundel, nawet kijem od szczotki bym nie ruszył, nie mówiąc o tym, ze miałaby to być moja żona lub dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek suki dla psów albo zoofilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:52 nie możemy???po prostu mamy rozum i zostawiamy suki psom i innym wynaturzonym moralnie zboczeńcom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: suki dla psów albo zoofilii IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:36 ależ ty głupi jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: swingersi IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:39 raczej nie znajdziecie więcej tu zboków co by chcieli ale obawiają sie ze im już nie staje i żal dupę ściska że ktoś sie dobrze bawi Odpowiedz Link Zgłoś