IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:24
szukamy parki o podobnych upodobaniach.... podaję nasz adres e-mail:
demonik@amorki.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek i władek Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:27
      My sie piszemy na to, napiszemy później. Buziaki!
    • myszka600 Re: swingersi 30.04.07, 22:33
      a ja was zapraszam na swietna imprezke do jednego z klubow w cz-wie na
      calonocna zabawe z innymi parkami.zabawa jest udana,ludzie zjezdzaja sie z
      calej polski.wiecej info www.swingersclub.com.pl
      • Gość: wow Re: swingersi IP: 83.15.26.* 30.04.07, 22:47
        nie wiedzialam ze cos takiego funkcjonuje w czestochowie jestem w total szoku z
        pewnoscia jest dobra zabawa:) ja szczerez bym sie chyba nie odwazyla:(
    • Gość: Adam Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 06:33
      Najlepiej od tyłu, ale można też inaczej.
    • Gość: Esteta Re: Zboki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:20
      taki burdel w swietym miescie???
      toz to skandal! panie wrona reaguj pan!!!
      ps. koles na fotach niezly clown, a te dziewczyny to straszne barachła z
      celulitem i tlustymi brzuchami! łeeeee!
    • Gość: AAA Re: swingersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:42
      Oj synku jak będziesz starszy tylko na takie będziesz leciał :))) Sam się
      przekonasz. Ma się naście lat to się liczą dechy-laski. Ma się więcej lat to
      się liczy duży cyc i tyłek. Na marginesie ... te kobitki z fotek nie są
      atrakcyjne ... brak im cycek ... :))
    • Gość: parka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:32
      no cóż... jak widzę raczej nie ma chętnych na fajną zabawę...
      Pozdrawiamy
      • Gość: anka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:45
        rozczaruję was, tu na tym formu i w ten sposób nikogo nie znajdziecie.
        Zostaniecie wyzwani od najgorszych przez pseudo świętoszków. Może na stronach
        klubu69?
    • Gość: anioł dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:18
      przestańcie promować pseudodekadencję...my jesteśmy normalni...w dodatku tu są
      dzieci...zbokom zdecydowane STOP
      • myszka600 Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 22:24
        takie jest zycie malenki.udzie chca sobie urozmaicic sex.fajna zabawa co ty
        mozesz o tym wiedziec...
        • Gość: ja Re: dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:33
          myszka, a ty tez swingujesz?
          • myszka600 Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 22:57
            bywam czasami na takich imprezach ale...nie biore w nich czynnego udzialu :-)
            • Gość: sergio Re: dość zbokom na tym forum IP: *.centertel.pl 01.05.07, 23:40
              to Ty jeszcze myszka napisz jak moja zone do swingowania namowić....
              • misiakilla Re: dość zbokom na tym forum 01.05.07, 23:51
                i jeszcze za to placic mam? hehehe, ja podziekuje ;)
                • Gość: anioł Re: dość zbokom na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:14
                  a róbcie sobie, co chcecie...wasza sprawa, jak się obudzicie z hivem albo wzw
                  typuC...tacy ludzie nie powinni korzystać z miejsc użyteczności publicznej, bo
                  narażają niewinnych ludzi na różne choróbska...
        • Gość: Pokerek Co wy na to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:30
          www.otwieramy.pl/?p=29598
    • Gość: parka Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:01
      czemu od razu wyzywasz od zboków jeden z drugim... czy my kogoś na siłę
      wciągamy do łóżka?? to jest decyzja małżeńska i jeśli inna para chce w ten
      sposób urozmaicić sobie życie sexualne to ich sprawa... ciekawe czy ci co
      wulgarnie się wyrażają nie chcieliby spróbować... :)
      • Gość: niezbok para małżeńska :))) cha.cha.cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:12
        słowo para małżeńska dziwnie brzmi w tym kontekście...cha.cha.cha...zboki jedne...
      • Gość: Czlowiek Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:13
        urozmaicic? obciaganie czy nadstawianie anusa obcemu facetowi nazywasz
        urozmaiceniem?
        a poza tym wszyscy zdrowi?
      • Gość: fred skarpeta anormalni na margines społeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:18
        Każdy normalny facet, jakby ktoś jego zonę albo laskę ładował, zareagowałby
        natychmiast i to bynajmniej nie podnieceniem(no chyba, że ma tę kobietę głęboko
        gdzieś).Tak samo winno być z kobietami...te pary to zwykłe szmaty
        społeczne...Takie kur..two pod przykrywką swobody obyczajowej...Powodzenia w
        leczeniu interferonem ;)
      • n.i.p.69 Re: swingersi 20.09.07, 11:57
        ...para małżenska to z definicji 2(dwie) osoby zazwyczaj odmiennej płci.
        (..róbcie sobie co chcecie, ale nie nazywajcie sie parą małzenską, bo to
        zwyczajne klamstwo i bezpodstawna próba sankcjonowania swojej problematyki w
        ramach ogólnie przyjętych norm i zasad moralnych)Pozdr...
    • Gość: Pseudoświętoszek Obrzydliwi jesteście>polecana terapia u seksuologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:31
      Nie dość, ze ci ludzie po prostu się k.wią, to jeszcze chwalą się tym na
      publicznym forum.W dodatku nie widzą w tym żadnego problemu.Fakt, że kogoś nie
      podnieca własna żona czy mąż i chce dodatkowych podniet, zmusza niektórych ludzi
      do obrzydliwych rzeczy.I te anormalne, darmowe prostytutki czują się jeszcze
      rozgrzeszone moralnie z takiego postępowania.
      Zamiast dawać d.y i myśleć o wsadzeniu f.ta w obcą szparę, udajcie się do
      seksuologa na terapię, albo przelejcie swoje frustracje seksualne na jakieś
      NIESZKODLIWE hobby.Nie pozdrawiam tych seksualnych kalek.
      • Gość: TYLKO JEDEN Re: Obrzydliwi jesteście>polecana terapia u s IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:32
        czy wiecie skąd najwięcej samotnych panów jest w Częstochowskim klubie dla
        swingersów i jeszcze jedno największa sprzedaż prezerwatyw w kraju właśnie jest
        w Częstochowie taki mały zbieg okolicz ale co tu pisać o moralności jeśli
        przykłady idą z samej góry np.ale nie wymienię są to sami wiecie nie ci z
        samoobrony
    • Gość: art Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:01
      ale z Was pacany, hahahaha... żal dupę sciska że tak nie możecie??
      buahahahahaaaa... pozostało Wam tylko walenie gruchy hihihihi... świerszczyki i
      poronole za 5 zeta w kiosku.... hahahahaaa... waligruchy :)
      • Gość: hmm Re: swingersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:35
        Mnie zal dupy nie sciska. Mam ze swoja zona cudowny seks i nie szukamy innych
        wrazen.A jak ciebie kretynie rajcuje jak ktos rznie twoja kobitke a potem
        spuszcza sie jej do ust ..no coz ,to ty jestes nienormalny ,a nie ja...
        • Gość: Waldek i Roman Re: swingersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:12
          a Twoja żona jest lepsza?? cichodajka, znamy ją doskonale.... a rżnie się jak
          mało która...
          • Gość: sponsor zasponsoruje IP: 89.101.178.* 02.05.07, 20:30
            a moze znajdzie sie chetna dziewczyna na sponsoring? dyskrecja gwarantowana...
            • Gość: sponsor Re: zasponsoruje IP: 89.101.178.* 02.05.07, 20:31
              xxx1980@gazeta.pl
            • joa_nn Re: zasponsoruje 04.06.15, 19:42
              znajdzie się ;) polecam Ci stronkę piękneibogaci.pl
        • Gość: Pseudoświętoszek chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:49
          Popieram w 100%. Mnie też żal dupy mi nie ściska, bo takiej szmaty, co się na
          nią spuszcza jakiś kundel, nawet kijem od szczotki bym nie ruszył, nie mówiąc o
          tym, ze miałaby to być moja żona lub dziewczyna.
      • Gość: człowiek suki dla psów albo zoofilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:52
        nie możemy???po prostu mamy rozum i zostawiamy suki psom i innym wynaturzonym
        moralnie zboczeńcom!!!
        • Gość: taki jeden Re: suki dla psów albo zoofilii IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:36
          ależ ty głupi jesteś
    • Gość: taki jeden Re: swingersi IP: *.gb.net.pl 20.09.07, 11:39
      raczej nie znajdziecie więcej tu zboków co by chcieli ale obawiają sie ze im już
      nie staje i żal dupę ściska że ktoś sie dobrze bawi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka