Gość: marta IP: 212.87.241.* 12.05.07, 10:07 chcialabym się dowiedziec do której jest dzis czynny fotograf na strażackiej? z góry dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: wiśniewski fotograf IP: *.lelewela.trustnet.pl 12.05.07, 10:27 I ja dołączam się do pytania:) I czy może orientuje się ktoś w jakiej cenie wykonuje zdjęcia do dowodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wiśniewski fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:29 Zdjęcie kosztuje 15 zł. Szczerze odradzam, Pani która tam pracuje (ok.45-50 lat) to niemiluch i cham, byłam zaskoczona jak potraktowala chłopaka ok.18 lat który spytał o cenę zdjęcia do dowodu! Nie odpowiedziała, tylko rozpoczęła idiotyczną dyskuje pt. "a ile byś cichciał co?!" zaczepnym głosem. Inni klienci byli zaskoczeni a efekt był taki,że zamiast zrobić zdjęcie w "profesjonalnym salonie"- cytuję, panią wyszłam i ja i inna dziewczyna. Pani tak się nakręciła,że nawet dowiedziałam się ile placą czynszu i ile za ogrzewanie...Żenujące zachowanie.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
adrianeire Re: wiśniewski fotograf 29.05.16, 09:48 Potwierdzam byłem tam w 2016 ta pani jest niesamowicie niemiła !!! pomimo mojego miłego nastawienia i wejścia tam z uśmiechem odnosiła się do mnie jak do największego wroga nie ma pojęcia jak ustawić fotografowaną osobę , na zrobionym tam zdjęciu wyglądam jak upośledzony , NIGDY WIĘCEJ TAM NIE PÓJDĘ , ODRADZAM WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wiśniewski fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:49 ale sciemniasz widac ze piszesz tu takie bzdury zeby zniechecic ludzi ;/ Wisniewski to salon z wielka tradycja zapewne starszy od Ciebie o wiele... jest jednym z najlepszych w naszym miescie.. robia super zdjecia ( nawet ostatnio robiłam zdjecie dowodowe i az mi szkoda jest je oddac ) i nie sadze zeby ktos w taki sposob potraktował klienta .. trzeba bylo bardziej sie wysilic i cos innego wymyslic a nie takie bajki Odpowiedz Link Zgłoś
adrianeire Re: wiśniewski fotograf 29.05.16, 09:55 ja wierze ze aga napisała prawdę , jak wszystko ma swój początek i koniec w tym przypadku to 2gie ,ludzie nie głupi i kto raz się zniechęci nie pójdzie ponownie a twój komentarz to ochrona dla wizerunku firmy , i kto inny jak nie osoba wziązana z firmą by sie fatygował pisać , pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: wiśniewski fotograf IP: 83.2.140.* 13.05.07, 23:13 Ale dzisiaj salon zamknięty już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: wiśniewski fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:42 z tego co zdazylem zauwazyc wisniewski robi zdjecia od kilkudziesieciu lat, brawo!! ale dlaczego moi rodzice maja takie same zdjecia jak mlodzi w tej chwili?? czy brakuje wisniewskiemu ambicjii?? pomyslow?? czy nie rusza z miejsca od '80 roku?? Drodzy mlodzi rozejrzyjcie sie porzadnie zanim zdecydujecie sie na tą "wyrobiona marke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: wiśniewski fotograf IP: 83.2.140.* 14.05.07, 06:40 Wiśniewski robi rutynowo nie zmieniając stylu od kilku dziesięciu lat.Nie wprowadza żadnych nowinek. Odpowiedz Link Zgłoś